172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jaok -
account szerver -
KB senki se tudja -
mi? -
KB mikorra lessz jó? -
csak nem mindig jon be,van mikor nem reagal semmire,csak a halokabelhuzgalasra,esetleg reset
-
-
radical #29026 Élek baze, csak ranked szervereken nyomom már. Kellenek a kitüntetések.
-
Verzoo #29025 Eddig volt más dolgom de most játszanék
12 000-ért azt hittem akkor játszok amikor akarok -
radical #29024 XP alatt task manager és kilövöd a 100megás bf2.exét. viola. -
ctrl+alt+del se segit, mert minig a bf2 ablaka van felül így nem látom a feladat kezelőt, at alt+tab se segít ezen, de a hálókaris cuccot majd kipróbálom. -
Mit idegeskedtek ezen minden egyes alkalommal?
1. Igazán megszokhattátok volna már
2. nincs más dolgotok? :) -
Verzoo #29021 Szerintetek ez a sok fütyi mikorra javítja ki ezt az egész xart 

-
ctrl+alt+del,esetleg kihuzod a halokabelt -
Miva, kiscsávó, te még élsz ?
,l,, -
Annyi a különbség a kettö között: 3.67mínusz1.92azegyenlö1.75
-
A logint az account szerverhez meg lehet valahogy szakítani? hHiába nyomok exit-t ,stb nem segít semmi csak a reset. -
radical #29016 Beszart az account szerver szokás szerint. 
A JCBR End209 nevű "játékosnak" meg üzenem hogy egy kis csíra, basecamper figura. Szomorú hogy ilyenek is rászabadulnak a szerverekre.
-
rohadt alma #29015 Te Bp-en laksz?
-
rohadt alma #29014 Mivel csináljátok az animált gif nickjeitek? -
Ahh, hazajovok, mar az amcsik is felkeltek es nem megy... na akkor Ea-nak befellegzett, saska hadat kuldok ellenuk :)
-
Rafia #29012 A 3-as burst jó dolog, de nem a játékbeli távolságokra. Pláne nem ezzel a pontossággal. Engem nagyon nem zavart, elég sűrűn lehet nyomkodni. -
Zorelboy #29011 Megy már a játék valakinek? Mert nekem még most sem kapcsolodik! -
rohadt alma #29010 Én meg ha tehetem akkor nem az USA oldalán vagyok.Nem politikai okbol.Olyan ez mikor az általánosban a farsangon mindeki cowboynak öltözik.Aztán később ciki lesz.Meg az M16A2 csak 3-as rögzített sorozatot lő.Ebbe a játékban nincs M16A4 (ha jól emlékszem).Az tud sorozatot is. -
kiválasztom a accountomat rámegyek hogy log in és befagy a játék, mit csináljak? HELP :( ( eddig teljesen jól ment) -
Sehogy -
AvRs Wolfguy #29007 #28913-re valaki válszt nem tud?? -
Rafia #29006 Érdemes lenne a több kötetnyi EULA-t átolvasni, mit írnak az ilyen esetekre. Ha semmit, akkor meg kártérítést követelni az EA.hu-tól. Poénból megérne egy telefont, de persze senki nem tehet semmiről stb.
Ennek az accservernek csak akkor lenne létjogosultsága, ha rankeden akarsz játszani. -
Polemius #29005 Ezt az 'arra az oldalra állok amelyik nyerésre áll' dolgot magam is tapasztaltam. Én mindig oda állok, ahol 1. ismerős arcok vannak squadba verődve. 2. ahol kevesebben vannak. Aztán meglepődve veszem észre, hogy mondjuk 2:3 arányban voltunk kevesebben amikor beléptem, a kör végére mégis 3:2 arányban vagyunk többen. 
Igazából azért nem értem, mert a pontszáma nemm lesz több ezeknek az embereknek, (főleg ha nem a ranked szerveren történik.), nem is lesz magasabb 'presztizsük' mivel egymaguk rambóznak és a kutya sem jegyzi meg a nevüket. Akkor meg mi értelme? Vagy saját magukat akarják átverni?
Az egész miatt megint azok fognak csak szívni, akik normáliasn játszanának, és az esetlegesen rosszul beállított autobalance miatt szétesik a squadjuk.
-
Deqwator #29004
-
Verzoo #29003 Jah
Ma egész nap nem volt időm csak reggel meg most aztán nem megy ez a xar
-
ja hogy a moviet külön videoként szeretnéd :))) akkor mohusra hallgass :)) -
Deqwator #29001 Legalább nem játszol annyit!
-
faq-ban le van írva, tán még progi is van rá. amúgy egyszerűen átnevezed a movies könyvtárat vagy az ott található video fileokat. -
nekem megvan
majd feltolom valahova...
mohus4.uw.hu-n van egyéb játékvidijóm -
Verzoo #28998 Hali
Már megint nem megy a játék
-
Ricsike90 #28997 http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm -
Ricsike90 #28996 ott legfelül van valami!!!!!!!!
nem ártana benézned először és utána kérdezni!!!
-
igen
én már akkor szálltam be amikor rolokáék átálltak a MEC/China -hoz
de kb ez volt a felállás...
de volt amikor tudtunk nyerni...a "gátos" pályán
kaptam is valami hősies bizbaszt érte....akkor nőtt az ázsiónk, amikor az amcsiktól folyamatosan lenyúltuk a BH-t
miért nincs ilyenkor team balance?
a legnagyobb f*szság meg az volt, amikor unlockolták a fegyvereket úgy 11 tájt... -
feri0618 #28994 Szevasztok!Kérdezném hogy a Battlefield 2 ben a intrót hogy lehet kiszedni.
Hallotam rola már valahol,és honnan lehet letőlteni.