172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ha valóban elolvastad volna a faqot, akkor rájöttél volna, hogy a gf 4xxx sorozattal nem fog működni. -
Ha nem tiszta, a pump-action, az egy tipusa a soretes puskaknak, vagyis az ujratoltesi metodusa kulonbozik, a tobbitol.
menj be egy fegyverboltba es kerdezd meg az eladot, aztan lehet, hogy o is csak azt mondja pump-action soretes, nem mindennek van magyar megfeleljoe szerintem :)
pump-action
tovabbmenve megnezed mi a nemet megfeleloje es latod ok mar felautomata soretesnek hivjak vagyis arra utalo szoval kezdodik a jelentese naluk :)
es hopp maris elorebb jarsz kb ket perc utanajaras utan :)
De ott van meg par nyelven. lathatod valahol 50 karakter a megfelelohe, szoval hagyd igy, igy a legerthetobb szerintem :)
-
-
király vagy!!! -
hát mindenesetre köszi.... -
-
GeForce 4-en nem indul a játék... -
nebazz :( -
Ismerem, de Szótár 8.x et használok, mert 300e szót smer, ami elég sok. -
gef4 ti 4400 kicsit kicsi lesz neki... ;)
-
Joejt! -
hello mindenki! most raktam fel a gamet, de valamiért mindig kidob desktopra. elindul, villan kettő és desktop. megcsináltam ami a faqban van, felraktam a legújabb drivert is. mi lehet a gond? konfig: P4 2Gh, gef4 ti 4400, win XP, 512 ram -
Ok! Es ha nem ismerned itt egy hasznos es jo forditogep:
Sztaki Szotar -
133 pont. -
Igen, azt megcsinálom, vagyis csak egyik fontot be kell másolni a régebbi helyére... De nagyobb lesz, nyugi. Csak van benne pár font, és még nem tudom, hogy meilyk fonthoz tartozik ez, de meglesz, mert megvan majd' minden méretben a nagyobb font... -
mennyi? -
nekem a faxom tele volt már az egyetemmel...
de ha már belefogsz kétdipiig meg se állj... -
Gameplus: esetleg a betumeretet ha meg tudnad valtoztatni nagyobbra, lathatobbra az jo lenne! -
na végre:)
látszom a műhódon:) -
Nem lenne rossz, ha felvennének, csak kevés a pontom... -
http://www.felvi.hu/index.ofi?mfa_id=1 ezt lesem egyfolytában de szólok ha fentvannak! -
Ja ASE-vel megnezve tenyleg egy eltevedt katona harcol az ures csatamezon a magyar serveren :) MOHA(HUN)
AZ a baj nem latszik, tudjuk, hogy mi helyileg hova kapcsolodunk, ha az ASE nem mutat epp hulyeseget, akkor igen csak szep szammal vannak kulfoldi servereken !!!
ők delutan ota jatszanak talan ?
Vagy magyar fia volt aki kicseszett az EA-val es most az orszagunk ip tartomanyat bannoltak egy idore ? :)
-
outpost - támaszpont
You got a driver kill assist! - ?
You got a kill damage assist! - Közre játszottál egy ellenség megölésében!
We're taking casualties, over - Súlyos veszteségeink vannak, vége
TIME IN POSITION - SZOLGÁLATI IDÖ
Pump-action - ?
Bolt-action - ?
-
ezvanmost
-
MAJD pontosabb url-t tudsz adni? Mondjuk az ELTE ponthatárait... -
rohadt alma #29088 Nektek meddig tart a connecting to account server?Nekem pecekig tart.Hosszú percekig és ca.1100kbit/sec letöltési sebességem van fel meg 160. -
A neveben is benne van official, vagyis igen.
te a black market termeket hasznalod :)
-
Ez is jo otlet ! csak tedd hozza, hogy csak angol windowson a shortcut ALT+e mert az ugyes windows forditok, arra is kenyszert ereztek, hogy a shortcutokat is kicsereljek, a magyaron valami mas, most fejbol nem tudom mi :)
-
Mester01 #29085 A nyilas dolgot elobb is mondhatad volna akor nem kapcsolom ki :)
A magyar offical servere csak eredetivel lehet folmeni ugye? -
de még nincsen fent -
outpost - támaszpont
You got a driver kill assist! - ?
You got a kill damage assist! - Közre játszottál egy ellenség megölésében!
We're taking casualties, over - Súlyos veszteségeink vannak, vége
TIME IN POSITION - SZOLGÁLATI IDÖ
Pump-action - ?
Bolt-action - ?
-
felvi.hu -
pontosan igazad van, az ellentetet jelenti
-
http://felvi.om.hu Nem jön... -
Basszus, mi a cím? -
sokáig forgatja a "kettest"
aztán átmegy nyílba....
onnan már csak 5-10perc:) -
picit még várok hátha nem 30 perc lessz
nézegetem közben a felvételi pontokat:S
-
MEGY
egyedül lézengek a magyar EA-n
30perc volt mire bejött
elmentem fürödni meg teát csináltam
aztán hopp mire végeztem benn is volt
-
CSÖPP BUGBÁCSI
Azér elég lol, hogyha meghalsz, akkor a kamera átmegy a falakon.. ez kne 1.03-ban főleg javítani... -
megy az accaunt server?