172102
  • Gunner
    mellesleg lehet, hogy az ürge letekerte a receive volume-t
  • Gunner
    Amikor egyszer én voltam parancsnok akkor nyomattam a scan-t meg az uav-ot és nem nagyon volt "időm" ránézni hogy mit írkálnak az emberkék, jeleztem hol az nmy és néha ledobtam egy suplyt az elfoglalt zászlókhoz. nem tudom leveskocka hogy csinálta... szívesen meghallgatnám
  • TDC Geronimo
    Katona! Fel TS-re, de azonnal! A tegnap esti elmaradt szolgálatért még számolunk!
  • Landor
    Nagyon jó a kép! Sőt!
    A tankomhoz 62*(!) kértem tőled supportot rádión keresztül, a chat kb 10 során keresztül írogattunk neked hogy figyelj már ide, majd mikor már a squadleaderünk is megunta hogy voice ordibálva a micbe sem reagáltál semmit, kiálltam a squadból, csináltam egy sajátot, beleszólok hogy ugyan adjál' már supply-t, erre benyögod: te magyar vagy? Hát inkább nem kommentálnám.. A négy halálomból kettőhöz TE járultál hozzá.. Köszi parancsnokok parancsnoka!
  • CSOCSO
    eni s ezt akartam.. hogy a fenebe lehet ilyen sok pontot szerezni?
  • gergod
    Nah tőled is megkérdem, látom te legalább sok pontot szereztél :) Mire ad pontot és mennyit?
  • CSOCSO
    "jah...de nem tudhatod hogy nem a C4-es srac volt elobb a helinel es aggatta tele, mikozben Csocsoek beugrottak hisz o mindig helizik."

nem.. megpusztultunk a helivel es a kov kornel neki nem sikerult beszallni... ezert gecisegbol elkezdett rakosgatni c4 et. es ez egy buzerans clantag volt.. gratulalok hogy ilyen klantagok is vannak
  • leveskocka
    ez az egyik,a masik meg,hogy valakinek lesni kell az ellent,es nincs ideje rambozni.a lent lathatok alapjan egesz jol lehet pontokat es killeket gyujteni,masreszt,ha ugyes az ember,ki sem nyirjak:)jah es kezzel kb 2 cickanyt nyirtam ki,akik baszlattak az agyukat:)
  • CSOCSO
    "ezt en is igy latom..;-) rengetegen telepakoljak a jarmuveiket, hogy ha kiszallnak ne tudja lenyulni az ellen, ez nem feltetlenul TK gyanus...viszont ha lelovitek az DTK es jogos kick, bann, globalbann..:-)"

ez kurva nagy baromsag!...
    ha en felszallok akkor addig megyek amig meg nem pusztulok..szal felesleges a c4...
    plusz az hogy a bazison egy csicska rateszi a c4 et attol meg kurvara nem fogja tudni es latni hogy en 10 zaszloval odebb elvesztem a helit es valaki mas szall be...
    plusz en meg eletemben nem lattam elhagyott helikoptert csak ugy valahol...
    szal ez egy baromsag...
  • Crem
    Jó volt a mai game...

ThX! A squad-nak!:)

Ui: Azért kéne valami megoldás erre a team ballance-ra... Már csak azért is, mert a régebbi játékosok még-még átállnak, de általában ők nyomják csapatban és ezért mindig borul a squad...:(

Remélem ez a server üzemletetőknek nem sértő, mert nem annak szántam!:)
  • Pharaoh
    Ez nagyon lol, pedig a commander akkor tud sok pontot szedni ha nem játszik hanem inkább támogatja a csapatot. Direkt így van megcsinálna hohy, ha rambózik azért kevesebb pontot kap.
  • BurnBaby
    ne multit indíts, hanem single-t és ahhoz tudnak ip alapján csatlakozni. vagy legalább is az 1.0 idején így volt (már akkor sem próbáltam) :)
  • AnarchoiD
    ok az megvan hogy 16 helyett hogylehet tobbet berakni, a probelmam meg mindig az hogy elinditom, localban es egyedul allok benn apalyan sehun egy bot
  • leveskocka
    olvassad elfele vegig:)
  • Ahhoj
    mijez, szépirodalom?
  • AnarchoiD
    kerdes ( faq-ban nemtalaltam valaszt) :

Multiplayert inditok lanon, hogyan lehet botokat bekapcsolni ?
  • leveskocka
    idezet polemius oldalarol:
    Az osztagok a Parancsnok ökle és szikéje, õ pedig az osztagok szeme, tápláló és óvó anyjuk, ezért egymás nélkül elveszettek a csatamezõn.

nos,akkor nincs hozzafuznivalom:)
  • Polemius
    Hát nem ezen. :) Ezt akkorra tartogatom, mikor meglesz eredetiben a game. Nem akarom, hogy az EA-s fiúk kitaláljanak valami huncutságot, és ne tudjam egyszercsak használni tovább.
    Amúgy pm ment.
  • 3TOMI3
  • gergod
    lac-coonak inkább az Americas Army-t javasolnám, abban van realisztikus ember-ember elleni harc. Lélegzetvételkor mozog a kurzor stb... Ráadásul ingyen letölthető, UT2004 grafikai motor...
  • TDC Geronimo
  • leveskocka
    ly....ez most mi is?:)
  • Borg
    Egy "klánban" vannak :DD (ami nem az SG Team)
  • Rusid
    Én elküldeném csak nem tom hogy kell, nekem az lenne a legjobb ha az egészet elküldeném ha neked is jó privizz.
  • Col Andrew
    ly
  • leveskocka
    polemius,te mijen neven nyomulsz a bf2-ben?
  • leveskocka
    uff mindenkibe!hat,ujabb ekes peldaja a pontvadaszoknak a magyarII. rankeden...eppen most jatszik a gyerek,o a 'commander' ket koron at neztem mit csinal,aztan megkertem,hadd legyek mar en a parancsnok.en sem remekeltem most eppen,de a gyerek a kovi palyan tultett mindenen...kerek eztazt,nem ad,aztan szoban kerem,valasz:jatsszak ne pofazzak!mire en de hat kell javitocsomag!valasz:NEM EREK RA JATSZOK!
    mondom:jo kis pk vagy...
    valasz:te meg keves pontot szereztel pk. kent az elozoben
    mire en:jah,a pk.errol szol?en azt hittem a tobbiek kiszolgalasarol....
    ezutan nehany kozhelyszeru megjegyzes utan en leptem:)
    de azert rakok ide egy kis mellekletet.no,persze jo csapat is kell hozza
  • Polemius
    Te is kezded?
  • Polemius
    Hát, azért a csapatmunka nem áll még olyan szinten, hogy egyből kiszúrják. A commander meg inkább a nagyobb csoportba verődott piros pöttyökkel fog foglalkozni alapból.
    Támadásra/zászlóvédésre tényleg kevéssé alkalmasak, de mindig vannak akik sniperrel nyomulnak. Akkor meg már több hasznot hoznak a csapatnak, ha nem csak lövöldöznek mindenre ami mozog. Meg mint láthattad, ott van utána az is, hogy lehet a snipereket felszámolni.
    Azzal egyetértek, hogy a sok sniper csak gyengíti a csapatot. De ezt is odaírtam. :)
  • Quki
    Valaki elküldene egy eredeti kulcs utolsó 3 számjegyét? plíz!!
  • haxoror
    Olvastam (gratula hozzá :) de sniperes résszel nem értek egyett, lehet hogy más játékban hasznosak de itt a járművek miatt haszontalanok, támadásra használhatatlanok és zászlóvédésre is jobb szinte bármelyik másik kit, elrejtőzni meg BF2-ben lehetetlen mert az ellen commandere simán kiszúr scannel akárhol, megjelöli és a snipernek annyi :)

Minél több sniper van az egyik oldalon annál biztosabb hogy az az oldal lesz a vesztes.
  • Col Andrew
    most viccen kívűl vedd meg a cs-t mert pont arról szól amit leírtál, tuti lehet kapni itt ott, tescoban vagy mediamarkt
  • 0Fritz0
    Megbeszülészt és megértészt a szavazóknak! :)
  • joebacsi
    ne legyél már ilyen durcsi, elvégre csak a véleményét írta le, amit minden további nélkül megtehet ezen a fórumon !!!
  • TDC Geronimo
    Ő az az ember aki majd 2 év múlva megveszi amikor lemegy az ára 3990-re
  • joebacsi
    egyesült antiösbfeskoalíció gyűjti a hadait
  • Pharaoh
    Te meg ki a f.sz vagy?
  • Paulie2005
    SZAQR EZ AJÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(még nem is játszottam vele)
  • lac coo
    ?

(titkos rajongóm.....)
  • Paulie2005
    Hajrá LAC-COO!!!!!!!!