172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #29633 Megjelenik neki a térképen, hogy hova és mit kértek. Meg hallja is. Aztán vagy jóváhagyja, vagy elutasítja. -
btw remek játék volt az ea hu II-n ma kora este. thx mindenkinek :) -
rohadt alma #29631 A parancsnoknak hogyan jelenik meg amikor én (squadleader) kérek tőle (tüzérségi támadást;ellátmányt;stb) a T gombbal valamit? -
Polemius #29630 El-e olvastad a FAQ-t? Vagy csak nézted? :)
Ott van, hogy crackelt game nem indul a patch-el. -
vagy a fenti faq link és magyar szerverek. amelyik nem ea hu, oda többnyire jó a tört játék :) -
Polemius #29628 Hogyhogy melyiket veszti el??? Azért nem olyan nehéz azonosítani. Ami radarra hasonlít, az a radar (scan), ami ágyúra és bazi nagy, az az artillery, amelyiket meg fel tudod még robbantani, de nem tartozik ezek közé, az az UAV. (Egy alvázra szerelt bódéra hasonlít leginkább.) Egyszer jól megnézed, és utána fel fogod ismerni, milyik micsoda. A supportot meg nem lehet megszüntetni, mert az ajándékokat a télapó dobálja fentről, őrá meg nem lövünk. :)
De ha gondolod, nézd meg Éjfél Kapitány útmutatójában a képeket.
Esetleg az enyémet is elolvashatod, ha már belelendültél. :) -
miert azt irja ki a bf2s.com hogy This Account Has Been Suspended ????
remisztgetnek mindenkit baze kozben az oldal a szar -
bf2 readme-ben rákeresel a hangkártyádra és megnézed mit írnak rá
ill próbáld a hangminőséget csökkenteni, ha ez nem segít.
-
Xian #29625 Végre bejutok erre akadozik a játék.
A hang kb ilyen o o o o o ver.
Huzom az egeret hatalmas akadások.
Elindulok előre a következő amit látok hogy nekimentem egy falnak.
Ping 16 - 20.
Kilépek, majd vissza mentem volna ha nem cd key error.
Ötlet?
-
Poggyász #29624 A frászt hozza rám a bf2s.com: "This account has been suspended" Hirtelen azt hittem hogy lenyúlták a CD kulcsom, de most látom hogy nekik van egy kis tartozásuk a szolgáltatójuk felé :) -
a válasz a boltok polcain van... -
eredeti? -
vegyél netet... -
Mi köze hozzá az EA Magyarországnak?
-
Xian #29619 Na most meg lenne már hely de CD-Key Error.
Bassza meg az EA Magyarország.
-
Xian #29618 Egyszer van időm hétközben BF2-zni erre nincs szabad szerver.
100 -as ping alatt nincs semmi.
-
az a gamezone.frx vagy milyen néven ment az ip alapján. -
Poggyász #29616 és kié a 64-es V. ranked? -
Decsinho #29615 Kössz hogy próbálsz segíteni de "sajnos" nem írja ki a Patching failed-et hanem rendesen feltelepíti és nem indul el hanem kiírja azt amit a krekkelés elött szokott kiírni. Ezután megprobáltam krekkelni, elindítom a játékot besötétedik a kép és visszadob az asztalra. Hát ennyi. Nagyon megköszönném ha vki tudná rá a megoldást! -
A sziget jó ötlet támogatom csak ne este legyen hanem késő délután akkor még józan leszek. -
"eldofagod"
asztakurva miket tudok irni:) paze ez nem egyszeru:)
sza elfogadok... hulye lol.. hogy birtam ezt leirni eldofagodnak?:) -
rohadt alma #29612 Nekem sehogy se sikerült. -
"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
FAQ!!! -
Decsinho #29610 Légyszi segitsetek updatelni a bf2-t!!!!! Lehet az a baj hogy crackelt? Már néztem a bfhelp.try.hu-t de nem segített!! -
Látom megjavult, mert zúzod a népet 
vagy ők téged
-
De ha legközelebb is beállsz akkor használjuk majd a VoIP-ot ;) -
/Slap
nah jólett a BF2? (winfos reinstall után) -
Fene egye a piszkos fantáziád
-
Persze TS-en vagyunk :) -
Nah ezért szoktam én a radartankal elbújni és már kijövetkor osztani. -
Töled nem is vártam volna többet
-
rohadt alma #29602 Ez se életszerű.Az akna meg felszedhető.
-
rohadt alma #29601 Van valahol leírva (mert én a FAQ-ban nem találtam) mit jelölnek a piktogramok a térképen.Jaj most ne azzal jöjjön valaki,hogy ami radarra hasonlít az a radar ami ágyura az meg az ágyu.A commandernek van a 1.scan 2.artilery 3.uav 4.support amivel csak ő rendelkezik.Ezeket akarom azonosítani az objektumokkal.Szeretek robbantani de melyiket veszti el a commander ha valamelyiket felrobbantom? -
Decsinho #29600 Help!!! Már midenhogy próbáltam updatelni de nem megy!! Please segítsetek! Küldhettek e-mailt is ([email protected]) csak segítsetek!!!
-
korekt válasz
de nagyon kevesen gondolják igy a java inkább ott tronol a helipadnál vérben forgo szemekkel:)
-
Asszem most beindulnak a Commanderes fantáziák 

-
LOAL:))))) -
Ok, akkor most én vagyok a commander és mosogass el helyettem! :) -
nah akkor valaszolnek:
eloszor is az hogy szeretem a helit az egy dolog...
Szeretnem ha tudnad hogy a helizes elott a demoban gyalogoskent voltam ugyes:) .. azaz leginkabb autoztam.
szal nem az a helyzet hogy a heli nelkul senki nem vagyok.. ugyanugy tok jol elvagyok a tankkal... es az autoval is!
ha nincs heli termeszetesen nem lepek masik szerverre hanem jatszom ahogy tudok.
a heli csak egy plusz dolog... nem akarok bekepzeltnek tunni de eddig EGYSZER sem vertek el heliben a 26 ora alatt amit jatszottam!
jo nem ugy ertem hogy nem lottek le.. persze lelonek de nem buntetnek el minket ahogy mi buntetunk masokat...
tegnap este is egy clan szerveren a masodik lettem ( az elso a commander volt)
ennyi..szeretek helizni...
az meg hogy rampakolja a c4 et az geciseg!
EN SEM CSINALOK ILYET.. SOSEM csinaltam!!
es elofordult nemtom hanyszor hogy ha beugrottam valaki melle es az masra vart, siman megkert hogy pls szalljak ki.. es en megtettem szo nelkul o meg megkoszonte!
nemtom minek kepzeltek de nem vagyok egy seggfej aki gyilkol a rohadt heliert es szinte betegre izgulja magat hogy meg tudja-e kaparintani a helit... nah ennyit errol.
a clan akihez mennek pedig kifejezetten helisnek vennenek fel...de szvsz tapasztaljak hogy heli nelkul is jol vegzem a dolgomat.. ja es MINDIG SZO NELKUL eldofagod mindent utasitast a commandertol es torekszem hogy megcsinaljam.. tegnap is ez volt.. es elotte is...
koszonom hogy meghallgattak:))) -
ase letölt, magyar szerverek kilistáz, nem passwördös szerverekre duplaklikk ...
ASE: www.udpsoft.com
vagy a belső szerverkeresőbe ir be srvnévnek h : %hun
és a legtöbb hun szerver keyfree :)