172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
legalabb szellozik... -
ha nem is robban akkor is olyan lendulettel csapodik be hogy pilota legyen aki azt levegobe tartja utanna, meg minimum akkora lyukat csinal hogy a fejed kifer rajt :D -
vegulis fugg az alkalmazott loszertol is...ami ebben a jatekban van,az inkabb komulativnak tunik,legalabbis jarmuvek ellen,az meg nem robban,ha nem er pancelt
.bar a buggy tuti nem pancelos,es megis egyloveses
-
Azért én az ah-ra és a hind-re sokkal jóbban szerettem vadászni!
Ez nagyon szarul van megcsinálva a bf2-ben!
Megnézném melyik marad fent mikor telibe vágom oldalról egy tankkal! -
azert en meg szeretek tannkal helire vadaszni...neha ossze is jon:)nincs attol szebb,mikor kilovok egy BH-t 6 emberkevel
-
Ezt megcafolnam nekem 9800 pro, es ATI Catalyst v5.7 van fent.
Nem dobal ki a game.
A hiba nem itt keresendo. -
Nem akarom a helisek érdemeit csökkenteni de végig azzal röpködve nem nehéz XXL pontszámot szerezni, mig szegény gyalogos vért izzad hogy egy tankot kilőjön. -
eppen ez a jo benne...a valosaghoz lagalabbis kozelebb all...eredetiben hol latsz olyat,hogy beszaladsz egy romos hazba,es ott gyogyulsz es kapsz loszert? -
merre laksz,itt debrecenben meg meleg van...
-
na végre mekszünt ez a geci meleg
legalábbis mifelénk ti meg izzaggyatok
mint a
-k
-
Vagy elécsíteltek...
-
Lehet commander előzött be, és nem vetted észre, mert ő külön van -
Ez BF2...
Full bugos az egész játék... Nekem az tetszik, hogy jön az ellátmány ugye a levegőből, és szambázni kell, hogy egymás után felvegye a cuccokat... Melyik idiótának volt ez az ötlete...
DÍCSE
-
egy valamit nem ertek...
elofordult hogy nekem volt alegtobb pontom az egesz szerveren megse en lettem az elso... nah ez hogy tortenhet?
marmint... a toplistanal nem aranyermet kaptam hanem csak bronz-t...
-
még nem volt logóm -
Gabe18 #29978 Na most lehet ám nagy hülyeséget mondok,de én éppen ebben látok problémát.
Mert szerintem pontossan a nyertes csapatnak kéne valami pluszt kapni pontozásilag,hogy az egyénnek érdeke legyen hogy a csapata megnyerje az adot pályát,és ne arra menjen hogy ő saját magának igy vagy ugy sok pontot gyüjtsön.
Mert ugye a 2x-es szorzást csak a nyertes csapat Commandere kapja meg,a "harcoló tömeg" nem. (ha viszont igen,akkor az egész irományom értelmetlen)
Teszem azt a nyertes oldal minden tagja kapna 25-30 globál pontot bónusznak.Egyből lenne értelme a zászlókat védeni is,meg hasonlók.
Mert igy megy a nagy csata,de szinte mindegy melyik fél nyer,ha a játékos statisztikája jó a végén.
Na persze ehhez egy jó teambalance kéne,hogy fél percel a vége előtt ne álljon át mindenki a nyerő oldalra.
Szerintem,de lehet valami kritikus dolgot nem veszek figyelembe,ami miatt az egész gondolat hülyeség. -
akkor majd mást mondanak neki... -
hagyjátok, még a végén elsirja magát...
-
Nem csak az, így évekkel később mikor már nem 14 akkor se azt fogja mindenki egyböl kérdezni, hogy "te 14 vagy?" -
ACE #29974 Fúúj, de rosszmájúak vagytok, egy 14 éves is lehet értelmes, csak nem annyira...
-
jó észrevétel....
-
Így már nem látszik rögtön hogy 14
-
csak nem új logo
-
ACE #29970 Tudatosítani kéne az emberekben, hogy nem attól kap aranyérmet, ezüstöt vagy bronzot, hogy az Ő csapata nyer-e, vagy nem. Pontokat kell gyűjteni, és kaphat Ő sok pontot akkoris, ha nem nyer a csapata... -
én a külföldi rankedon játszok, ahol csak városi pályák vannak.
a keresőbe beírod hogy %city, és ott bármelyik jó
ezeket ajánlom mindenkinek, mindíg jó a balance, és nem laggol -
Ezt nem értem, most a nyertes csapat volt állíndóan emberhátrányba és senki nem akart átmenni. -
Nauron #29967 ezért ritkán járok magyarra de akkor is sikerül belefutni 1-2faszba:(((( -
halljátok aztvettem észre:
múltkor játszok, és nyerésre állt az usa csapat, mert sokkal többen voltak, aztán átvettük a vezetést, és a játék vége felé már csak 8 amerikai, és 15 mec volt.
mikor ők vezettek akkor ez fordítva :D -
Nem azt néztem mennyi van hátra. Már vagy 5 kör óta tuti emberelőnyünk volt, most hogy az egyik végén átáltam az szerintem nem nagy baj. -
Nauron #29964 BUZI-e vagy jobarat?:P -
Nauron #29963 igen csak nemm akkor kell átállni amikor bukik a 20fös csapat!! -
Nauronra ne hallgass... ő lámi!
-
Nem tom mikor álltam át. Egyszer az a baj, hogy 11v20, máskor meg az hogy átálok kiegyenlíteni?
Amúgy 11v20 csak max 1-2 percig volt -
Nauron #29960 és részedröl a fer volt h 11vs20 ban is nyertünk erre te meg a vesztes oldalrol a vége elött 20tickettel átállsz hozzánk... -
gondoltam -
Mind1 mi elvoltunk...a másik oldal meg hidegen hagy :) -
Én legtöbbször ellenetek voltam.
Azért csak egyszer egy kis időre volt 11v20, meg nálunk nem nagy csapatmunka volt, voltumk páran a többiek meg nem tom mit csináltak, másik oldalt meg vot, hogy SAC+TRS. Hiába ordibáltam hogy teams állandóan. Mikor meguntam, hogy senki nem áll át átálltam én, bár nem akartam, mert akkor tényleg már tulzás lett volna az erőfölény. Mire áttáltam rá pár percre meg már a mi oldalunkon voltak többen. Azt hittem eldobom az agyam. -
Jahát igen a teams. Elég gáz volt nekik, hogy 11 vs 20-ba is kikaptak, nem is kicsit
-
kurva érdekes a game,semmit nem valtoztattam csak adtam egy utso esélyt a jateknak és nem lép ki:) ennek a szarnak lelke van!:) -
mobal #29954 jah ez aléggé hülye. meg valami anti kemp is jóljönne pár pályán.