172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #30673 Lehet, lehet, csak minek. Jó, persze ha klán megy fel egy szerverre, akkor megértem. De amúgy tökéletesen elegendő szerintem a beépített. Ha használják.
(Mondjuk a leaderek közt jó lenne voice, de attól meg messze van a teamwork, hogy valóban létszükséglet legyen.) -
tök egyszerű sajátot inditani egyébként. AA-hoz egyfojtában használtuk és amikor először csináltam akkor kb 2 percig tartott beüzemelni úgyhogy hajrá Freddy!! -
Teodoro gyerek egy idiota...
Multkor azt jatszotta velem hogy elefekudt a repulonak hogy amikor felszallok atmenjek rajta...
Meg a helikopter kamikazeja imadnivalo.
Az a szep az egeszbe hogy tudja magarol hogy egy jelentektelen kis pocs :) -
Polemius #30670 Ja, olvasnom is kellene...
Van mellé readme, nem olyan bonyolult...
De van több (ingyenes) szerver, minek indítanál sajátot? -
Polemius #30669 Leszeded a teamspeak szervert, azzal.
De van VOIP a játékba építve. -
pedig megtette csak nemszavaztak ki.bocs miután felcsatlakozott, rögtön szavazást kezdeményez akkor milehetett az oka? ???ja és akkor [FCH]Kari néven játszottam akkor elöször és utoljára ugy hogy még valami elözöleg elkövetett akármi sem lehetett az indok. -
Intimrush #30667 Ezek a srácok ugyanezt már velem is eljátszoták,csak én beléptem a squadjukba és kulturáltam elküldtem őket a picsába. -
Robit nem olyannak ismerem aki ok nékül elkezdene kiszavazni valakit
-
Verzoo #30665 Párdon :) -
haxoror #30664 Csak nem ezzel a Teodor0-val? 
-
tokfej #30663 nono
-
off
hogy kell teamspeak servert csinálni?
letöltöttem a teamspeak servert, de hogy kell utana? -
Verzoo #30661 Hi
Én már csak külföldin játszok pont az ilyen pöcsök miatt.
Beállok egy sqadba vagy még oda se aztán játszok és nem érdekelnek a tökfejek -
ez is 1 megoldás!!de tegnap 1 német szerveren nyomtam nem lövöldöztek hátba nemraktak aknát a repcsialá,ha elöbb szállt a jármübe akkor megvárt nem vágtázottel stb
vagy ha én elöbb értem a jármühöz indulsnál nem vágta megát a gép alá hogy le tk-zam mert néhányan örülnek mikor eltaposom
-
Hát igen akad egy két kedves játékos... volt olyan emberke aki sportot űzött abból, hogy engem vadászott. Ez mind szép és jó, csakhogy csapattársam volt... Gondolom valami iq betyár tizenéves lehetett
-
egy játék nészerűségének átka ... bfv-ben ugyan ez ment ... heliért halál :) pár hónap és nyugi lesz, ha végre kijön az nfsu3 és ez a sok kis pöcs végre lelép .... :( -
Gabe18 #30657 Külföldi szerver azért jó,mert a rosseb se érti mit magyaráz,aztán nem idegesitem magam rajta...
-
hát amit irtál a magyar szervereken tipikus.velem is ezt csinálták.annyi különbséggel hogy még egy squadba is voltunk.beszáltama helibe azt kezdet kiabálni száljak ki.elszállt az a gyam megpakoltam c4-el a gépet azt megvártam mig elmennek.elismerem bunko voltam.de egy-két emnerke azt gomdolja hogyy neki lett csinálva a játék és mindenjármü az övé(k)azona mapon szinte mindenböl "kiparancsoltak".külföldi serveren is van ilyen biztos.ja egy-két kedves játékos pl """"vény robi"""gondolom kelett volna szerveren hely a cimboráinak mert mint egy 5 másodpercel a szerverre lépése után kiakart szavaztatni. kedves játékosok. -
Na te őgy....:))
Miért nyomod magyar szerveren???!!!
Ott csak faszlámaőrültgyengeszarfosok vannak akik az általad emlitetteket hajtják végre....EA.de szervereken érdemes nyomni,jó a ping és nincsenek ehez hasonló idegesitő arcok...Meg ott admin is fellelhető...:))
Ja és velünk is talizhatsz.... -
mobal #30654 megy csak 10 mp helyett 120 mp alatt megy be. -
Gabe18 #30653 Sajnos ez van,de felesleges magyar-nem magyar kérdést csinálni belőle,én szinte csak külfüldin játszok de ott is mindig van pár ember aki csoportgyűlést rendez a helikopter leszállónál,és onnan nem moszdul,csak ha megérkezik a várva várt gép.Gondolom ha többen vannak akkor jönnek az általad emlitett közelharcok a birtoklásért.
Tegnap egy szerveren csak az egyik oldalon volt 2 ilyen helimániás,de azok gyakorlatilag el is döntötték a győzelem kérdését mert szétalázták az én csapatomat.Szerintem túl erősek,és strapabiróak lettek a helikopterek ebben a játékban,aki aránylag tudja vezetni óriási előnyben van.Nem csoda ha vannak akik nem birnak létezni nélküle. -
Nekem sem müxik. Lesz még ma rá esély, hogy feltámasszák hamvaiból? -
Mester01 #30651 Fiuk mit jelent a "uniquenick alredy in use" ez? -
mobal #30650 megint szar az acc szerver vagy csak nekem lassu? -
Hát igen a magyar szerverek tele vannak "érdekes" emberekkel
-
szerintem nem veszted el, a stat profilehoz tartozik nem kulcshoz -
Mester01 #30647 'CD Key in use' hibaüzenet esetén valaki már használja az általad generált CD kulcsot, ez esetben újat kell generálni, és átírni a registry-ben.
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot, tehát azt kell módosítani.

-
na srácok egészen jók ezek a ranked szerverek, de
tegnap játszottam az egyik magyar rankeden (asszem az egyes volt)
nos egészen jó volt, leszámítva hogy beültem egy helibe és egyből kiabálgattak hogy get out :))
mondtam hogy srácok ez nem így működik, ez nem a tietek, esküszön néha még ki is szállok ha valaki nagyon akarja és szépen kéri de ha természetesnek veszi hogy kitakarodok a heliből akkor azértsem
aztán kb 5-6 alkalommal mindig én kaptam a pilcsiülést, erre már nagyon idegesek lettek a helirajongók (egyébként elég bénák voltak, egyszerűen azt se tudták hova kell állni...) és elkezdtek kitékázni mielőtt a helihez értem volna, ha pedig benne ültem egyszerűáen lelőtték a helit vaygy 5ször
kiabáltam adminért de nem találtam egyet sem, egyáltalán ezeknek a ranked szervereknek van adminja? ha igen ki az? ezek a sima punishok nemsokat érnek...
az említett heli-dtkás emberkék egy klánba tartoztak...
[GS.bf2]Quasar
[GS.bf2]Protein1980
[GS.bf2]TerranceG
hogy pontosan melyik kettő dtkázott azt nem tudom de talán az első kettő láma(egyébként magyarok)
hát Gratulálok srácok! igazánfairplay és korrekt játékot játszotok és még a [GS.bf2] jóhírnevét is sikerül megalapozni... :))))
második eset
már vagy másfél kört játszok egy külföldivel, ő a gunnerem folyamatosan, egyszercsak nem mi érünk a helihez elsőnek hanem egy csapattárs, erre az én gunnerem elkezdi pakolni az aknákat a helire egyből (hogy majd felrobbantja és mehetünk megint együtt) én csak néztem hogy úristen ilyen nincs...
aztán beszálltam a csapattárs mellé gunnernak és mentünk erre két percig csak tombolt a gunnerem, majd mégiscsak felrobbantott minket, aztán rendezett egy szavazást hogy kirúgjanak:))) természetesen mondanom sem kell hogy négyen nagyon szerették volna ha nem vagyok a szerveren...
hihetetlen dolgok vannak
a harmadik esetet nem is említem teodor0-val...
nagyot csalódtam, ennyi faszlámát!! hihetetlen...de legalább lett egy ribbonom végre:))

:)
-
Mester01 #30645 lehet hogy vak**** vagyok de nincs olyan CD kulcs atirasa!
Csak nevatiras van. -
Mester01 #30644 jah tenyleg kossz!
BUTA M3st3R
-
Sose lesz az... -
honnan szetted?
aggyá nekem is :DDDDDDDDDD
-
faq - ott van link cdkey atirásra ...
miért nem evidens még mindig a FAQ ??? -
Mester01 #30640 Fiuk kaptam egy BF2 Eredeti CDE kulcsot hol kell atirnom?
es ha atirom akor elveszitem a mostani statomat? -
Pont most akartam kérdezni, hogy megint behalt-e az account server?
-
megnyugodtál? :) -
en sem tudok -
Joe Wallace #30636 nyugtassatok meg, hogy most ti sem tudtok connectelni...vagy csak én nem de mi a f*szért?
-
mamint osszesen :P de air defenseben csak 1 :) -
az elsonek 307 oraja van exp.elektic nek :)