172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
oks köszi -
ofakk sose tanulom meg :) -
Ez a szerver beallitasatol fugg, lehet akar 24 ora is. -
köszi és kb meddig tart? -
Csak idoleges -
Szep beka
-
Gabe18 #31187 Ez egy egyszerü de jó ötlet.
Bár ha az okos teambalance fél percel a vége előtt átrakna a másik oldalra valakit akkor lehet a pc szállna ki az ablakon...
-
srácok ranked szerveren teamkillért permanent ban jár vagy csak időleges? tankból leszedtem egy amcsi helit aki épp hadakozot egy barátságos helivel és a robbánostól a baráti heli is megpusztult és azonnal jött a kick és a ban :( -
-
Polemius #31184 Igen, így is ez meg. Esetleg csak az kapna bónuszt, aki az egész kört az adott oldalon töltötte. :) -
Polemius #31183 Ez mindjárt 2 kérdés. :)
Nem az aki életben marad, hanem ha kilépnek előled, feljebb kerülsz a listán, és ha elfogytak te leszel a leader. (Ezt a faq részben írtam is.) Persze hacsak nem IRL értetted. :)
Rankeden nem nagyon játszottam eddig, úgyhogy akár a rangtól is függhet, erről nyilatkozzanak akik ott nyomják pls! A Commander posztja legalábbis függ ettől. Ha többen jelentkeztek, akkor a magasabb rangú lesz az.
A másik kérdésnek egyik fele inkább a basecamp (ha nem elfoglalható zászlóról van szó). Ezt a felét most hanyagolnám.
A másik feléről: a játékban lehetővé tették a leaderre spawnolást, szerintem semmi nincs abban, ha ezt éppen a főbase közepén teszik, akkor ott. (Az, hogy ott mihez kezdenek, az az első fele a kérdésnek.) De értelme nem sok van szerintem, mert egyedül a leader sokkal sebezhetőbb, mint a teljes osztaggal. Akár a repülve, akár már a célnál. Persze, így nem probléma a helyhiány, de ez szerintem nem okoz tisztességtelen előnyt, nem játékrontás. Mindkét fél megteheti, és nem lehetetleníti el senki játékát.
Szerintem.
-
Asszem hozzá nem kellene aimbot
-
1560 pontom van, miért nem lehet unlockolni? -
Gabe18 #31180 Hát igen,ezt nyilván meg kéne oldani hogy fél percel a vége előtt ne álljon át a rosszul álló csapatból mindenki. -
FlatlineHun #31179 Bzzzz, nem nyert. "Szerintem a nyertes csapat azon tagjainak akik legalább a 75% csatában részt vettek,..." -
FlatlineHun #31178 Polemius: a guide-ban írtál a squad cyclingról? (mindig az a squad leader, aki életben marad) Egyáltalán mennyire etikusak az ilyen jellegű ügyeskedések? Gondolok pld arra, hogy pálya elején leader lespawnol, (a másik 5 ember nem választ spawnpointot) repcsivel ellenfél főbázisa, majd amikor a földön van, melléspawnol az egész squad... -
Ezzel a nyertes csapat bónusszal csak az lenne a gond, hogy mindenki átállna ha süllyed a hajó... -
FlatlineHun #31176 Dehogynem!
http://ubar.bf2s.com/ -
FlatlineHun #31175 Najah, mit is mondjak, amikor commanderként játszottam Songhua pályán 194!-0-ra vertük az ellenfelet. Kaptam kb 16 pontot.... (csapatátlag kétszerese)
Szerintem a nyertes csapat azon tagjainak akik legalább a 75% csatában részt vettek, meg kellene kapniuk a maradék pontszám 10%-át... -
Esetleg a magyarosítás kavarhat be, mivel az első verzió ilyen szempontból hibás volt. -
Polemius #31173 Hát, ha nincs semmi módosítva, és a patch felment, a pb frissítve, akkor én újratelepíteném... -
kifizetem az óvadékot :D -
penge17 #31171 "Nem kell belepiszkálni a játékba. :)
Se mod, se cheat, de önkényes unlock se."
Nincs belepiszkalva, es legfokebb cheatelve nincs. -
ACE #31170 Én ma jáccottam EA Europe szerveren, és ott semmi gond nem volt, de általában EA Europe-on semmi problem nincs. -
-
Én általában magyar szervereken játszom, de pont ma estefelé, gondoltam kipróbálok egy németet is. Meglepetésemre ugyanaz az állóhullás marhaság fogadott ott is, úgyhogy ez nem kizárólag magyar jelenség. -
ACE #31167 Nem értem bazzeg! Magyar serverek fosok, lagolás szempontájból egyrészt, másrészt meg érdekes módon ilyesmivel más serveren nem találkoztam még, hogy a megölt ellenfél 4-5 mp-ig állva marad. Ha hirtelen rá akarok rontani egy csoport emberre a fal mögül, akkor előbb ki kell válogatnom, melyik az amelyik már meghalt, de még áll, és melyik az amelyik még lő rám. Hátafaszom, mi magyarok kiba különbözőek vagyunk mindig, csak nem értem mi a ráknak kell mindenbe belenyúlni... -
Polemius #31166 Nem kell belepiszkálni a játékba. :)
Se mod, se cheat, de önkényes unlock se.
Csak a gyári patch. Telepítse újra.
(Esetleg a punkbuster? Ezt majd hozzáértőbbek megmondják.) -
Polemius #31165 Cavinton, cavinton...
És minden más alatt úgy marad a hang ahogyan beállítod, csak BF2 alatt megy el a boost?
Esetleg a winfos saját varázslójával (legutolsó esélyként) próbálkoztál? -
penge17 #31164 Jaa.
Muxik a szerveren, majd 1-2 menet utan kidobja javert.
Ha vissza akar jonni ez az uzenet fogadja. -
penge17 #31163 Sziasztok
Erre tud valaki megoldast: ?
Ezen a szerveren csak modositatlan tartalommal rendelkezok jatszhatnak Allitsd vissz a jelenlegi hivatalos verziora
-
Gabe18 #31162 Csak kissé lehangoló hogy 15-20 pontot szerezve szenvedek egész körben egy zászlót védeve szerencsétlen squadomba,hogy a végén valami 80 pontal a mi csapatunk nyerjen.Közben legyaláznak tankal,csapatszállitóval,helivel,mindennel ami arra jár,de vért szenvedve megtartjuk a zászlót.
Az vesztes ellenfélnél meg a gyerek egész végig a helikopterből irtva a népet szerez 3x ha nem 4 x annyi pontot. -
Ne a pontokért játsz! Máris jobban fogod magad érezni :) -
Gabe18 #31160 Hát nem tudom,egyre inkább az az érzésem hogy nem jó ez a pontozási rendszer kialakitása.
Adni kéne a kört nyerő csapat tagjainak valami pontbónuszt,mert ez igy néha nagyon igazságtalan. -
hát ha fent lenne mennék, de a BF2-nek kellett a hely ... :-) -
TS Zolly #31158 Nosztalgiábó nyóckó Desert Combat funolás a CoR szerveren. -
hát csak akkor, ha ranked szerverren játszol.
az ASE-ben van egy olyan filter, hogy Ranked enabled. ezt pipáld be. -
még egy uccsó kérdés: pontot mikor kapok? már kinyírtam egy csomó embert mégis 0 az összes pontom. -
html-ben nem lehetne? :) -
te most kötekecc? :-)