172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
dorell #31233 nálam csak a patch van fenn (1.2) és mivel a játék biztonsági másolatról fut ezért a daemonT is fenn van. és erre is azt kapom, hogy állítsam vissza az orig. állapotot. pedig semmi változtatás nincsen benne. -
Jééé ezt ényleg jól mutatja...
Tegnap össze is szedtem 500 pontot!

Köszi! -
mobal #31231 jó reggelt katonák!
-
Hmmm....
Most akartam feltenni a kérdést, hogy nektek hozzáírja-e a kapott pontokat a stathoz a szerver, de úgy látom, nem csak nekem van ezzel problémám...
Mondjuk annyira nem fogok ugrálni, mert nem egészen eredeti a játékom, de eddig sikerült megoldani a ranked szerverekre való belépést és sikerült fegyvert unlockolni is...
-
FlatlineHun #31229 Ennél csak az volt nagyobb szívás, PK voltam amcsi oldalon, (specopsként védtem főbázist c4-el) már csak egy pontja van az ellenfélnek, Heli berepül, felrobbantom, majd kértem supplies magam elé.
...
Agyoncsapott a láda, és átrakott a másik oldalra, akinek eddigre az egyetlen zászlója is kihipósodott... még lespawnolni sem tudtam, úgy vesztett(ünk).
GRRRRRR -
cyberbob29 #31228 Nekem sem egy francia sem egy német ranked szerver nem írta jóvá a megszerzett pontjaimat, az a durva hogy a játék közben kaptam meg egy magasabb rangot és ki is írta a játék alatt erre a statomban sehol semmi! EA sucks! Megfogom kapni valaha ezt a pontszámot, mi a tapasztalat? Az a szomorú, hogy régebben ez nem volt nálam, csak mostanában kezte ezt játszani! -
tomikake #31227 Nem tudnak megtalálni!
sehol se vagyok fet az oldalammal(akkor meg, hogyan??????)
írd le mert sokkal nyagyob oldal megynyitásán gondokodom, de akkor nem nyítom meg ha megtelálhatnak -
en mar jartam igy...PK voltam...a gyoztes csapatnal,volt vagy 40 pontom,es pont lelott valaki,mikozben hasaltam a bazison a terkepekbe melyedve:)ez nem baj,de eppen az ellennel talaltam magam feleledve,10 sec mulva vege volt a partinak...allitolag PK-t nem pakol at a TB,de itt megis... -
Hmm... Akkor mar ertem a minap miert tudtam nagy nehezen helivel kiloni 2 embert akik a bazisunkat tamadtak. 1 ideig mindeg 2 en voltak, hiaba lottem kiaz 1 iket. Aztan csak meglett mind ketto. -
FlatlineHun #31224 Bocsi, akkor úgy látszik nem egészen sikerült megértetnem magam, megpróbálom hosszabban. Egyszer egy pontot védtem, (többedmagammal) és egy 4 fős squad támadt minket. 3-at leszedtünk, egy befutott egy ház mögé. Kb 20 másodperc múlva jöttek elő 4-en a hát mögül, gondoltam, milyen pech, hogy pont a leader maradt életben. Leszedtünk kettőt (én direkt azt, aki az előbb életben maradt) elbújnak, megint 4-en jönnek elő. Ekkor jöttem rá, hogy mit csinálnak: ha bárki életben marad ponttámadás közben, a többiek, akik "felette" vannak a squadban, kilépnek, és visszalépnek, így az életben maradt csóka lesz a leader, és ráspawnolnak! Így csak úgy "halhat" meg az egész squad, ha 15 másodpercen belül mindenki meghal!
Elméletileg ez a squad cycling.
A kérdés második része meg természetesen elfoglalható pontra vonatkozott, és a lényege az, hogy ennél gyorsabban lehetetlen eljuttatni 6 embert az ellenfél főbázisára (persze ha foglalható pld Kubra Dam MEC főbázis)
Amúgy a kérdésem elsősorban arra vonatkozott volna, hogy etikus-e a játék feature-jeit ilyen módon kihasználni? És ha igen, írsz-e róla a squad guide-ban? :) -
Mijen neven jatszol pontosan a BF2 -be? -
TS Zolly #31222 Ez sem mutatja a statom.
Ezt irja: ,,Player not found or stats lookup error, perhaps your account does not yet have a ranking.
Slow responses from the stats servers can also cause this.
If you are sure you provided the correct account name, please wait a while before tryng again.,, -
:(
én se kaptam meg azonnal, vagy 1200 pontot csináltam, mire megadta... -
onnan jottem,en is igy probaltam...1 oraig...ehhh
-
de -
én 11700-nál kaptam, várj egy kicsit!:) Vagy menj be EU serverre egy 15 percet ha nem akarsz várni a magyaron. -
reggelt
no comment...
[IMG][/IMG]
-
más:
Személy szerint nem ismerem a Starfish nick-el rendelkező házigazdát, de nem kellene egy új aki kicsit többet van itt? Nem Borg-ra gondolok, nem magamra és nem egy 12 évesre!:))))) -
El se tudod képzelni szerintem, hogy mennyire gyorsan megtalálhatnak!:))
mp3-programok... stb... -
Majd kapod a buntit amint benez ide 1 illetekes(reklam miatt). -
tomikake #31213 max törölhetik az oldalamat
-
tomikake #31212 addig is itt van
-
tomikake #31211 hozzám?
miért?
mert van rajta torrent?
honnan tudnák meg hogy hol lakik az oldal gazdája? -
Oké! Ez tényleg mutatja!:)
Sőt még még szebb is.:)
Köszi!
Az üzemeltetőktöl meg elnézést!
-
Itt 1 masik jo szerver kereso. -
Itt nezd meg a statod, ez most jol mutatja.
A keresobe kell beirni a neved. -
mindjárt megy a rendörség... -
tomikake #31206 mindenki ide!!!!!!!!!!
www.tomiworld.atw.hu -
Valaki írta, hogy az ASE-ban be lehet állítani, hogy csak a RANKED servereket mutassa. Ha megtenné valaki, hogy pontosan, hol is lehet ezt, azt megköszönném, mert nem találom!:((( -
ÜDV!
Emberek! A magyar Ranked serverek MIÉRT nem küldik el a megszerzett pontokat ill. minden mást??
Ki illetve kik üzemeltetik??? Pontosan a ranked V- re gondolok.
Az EA EU, K-play, Big boss szinte azonnal továbbküldi itt már lassan 12 órája nem írt fel semmit...
Esetleg ha jó magyar mentalitással átállítottatok valamit akkor szóljatok létszíves előre!!!
Köszönöm -
imageshack suxx, kepfeltoltes.hu rulzz ;P -
Köszi. -
Gabe18 #31201 Ott valami "Land of the Dead" mod ment biztos...
-
-
Szeesz #31199 A legviccesebb az, amikor épp egy fekvő hulla mellett mész el, amikor hirtelen a hulla feláll egy pillanatra.
A frászt hozta rám
, azt vártam, hogy mingyárt lelő.
-
Ezis jópofa :D
-
Polemius #31197 Sőt, ki kellene próbálni milyen az, ha a squadokat kompletten az egyik oldalra teszi, a rambókat meg a másikra. Amíg a squados oldal meg nem telik. Előbb-utóbb mindenki beállna csapatba.
-
-
Mennyire igaz 
-
Polemius #31194 Annyit kellene csak megoldani, hogy a teambalance csak a kör elején pakolja át embereket. Átállni meg ne engedje. Persze ehhez az is kellene, hogy csak a squadon kívüli (és nem commander) emberkéket tegye át.