172102
  • SigS
    Ja a a a es hanyszor bannoltak mar ki emiatt hogy a szaros stinger nem talalja el a nyamvadt helikoptert rendesen, aztan a sajatot persze egybol kiszurja :))
  • Crem
    nem "szarok" csak nem jól vannak beállítva...
  • Crem

ezt a bf2 comics-on találtam!:)
    gondolom másnak is "tetszik", hogy a mellélött rakéta kizárólag saját csapattársat talál el!:D
  • Crem
  • Quki
    jaja , a batthefield hu szerverei szarok
  • fr3ddy14
    csak az volt a baj hogy 5* löttél le, és azért dobott ki téged
  • Quki
    megnézném ki teszi tönkre a játékot...a hülye béna lámák akik jáccanak a bf2 hu szerveren vagy inkább mi...mi csak egyszer vagy kétszer hülyéskedünk de abba haggyuk azután
  • fr3ddy14
    ha meg nincs hely 1.0-án, akkor kényszerből járok csak a magyar szerverekre, de élvezhetetlen a laggolás, a hullaugráls miatt
  • fr3ddy14
    hát nem is oda megyek, hanem oda ahol csak városi mapok vannak
    a magyar szerverek szarok, amíg nem tok 1.02-n rankedra menni, addíg elég nekem az 1.0ás ranked EA US szerver is, aztán este meg megyek a citymapokra amikor beenged
  • Quki
    jaj kis fostos banda
  • TC3
    Most őszintén!
    Nem rohadt mindegy, hogy ki hogy vezeti a helit?
    A public az public!
    Aki viszont nem engedi a másikat helizni, az meg elég gyarló!
    És még csodálkoznak, hogy a BFV-t is elég sokan abbahagyták, és hogy többen játszanak single-be, mint multiba!
    Szánalmas!
    Szerintem valaki akkor jó pilóta, ha a többi multizó mondja, hogy az, nem pedig én gondolom, hogy az vagyok!!!
    Ezeken elkellene gondolkodni, persze ez túl nagy kérés!
    Nagyon frankó ez a játék, csak kellenének emberek, akik nem viszik a hangulatot a 0 felé!
  • cold-fire
    fasza:)
  • haxoror
    Ne lepődj majd meg ha vmiért a magyar szerverek nem fognak beengedni :)
  • Kandurex
    Mesterlövész puskával tegnap kiszedtem egy helit! Kibaszott mákkal, mert csak úgy a pilótafülkére lőttem rá, de az elég volt a vezetőnek :) Állatság!
  • Pink Tiger
    igen miután kitékáztatok és hiába kiabáltam adminért beültem az essexbe és egyszer megvártalak, bevallom édes érzés volt
    de nem is értem miért lettem ezek után csak én kirúgva, titeket miért nem kell szerinted? ezt elmondod nekem ó nagy helis? :)))))
  • Pink Tiger
    akárhogy használjátok a helit a szállj ki a kurva anyádat mert mi akarunk helizni egy kicsit erős, mindezt megspékelve azzal hogy még ki is tékáztatok hogy mehessetek együtt hirtelen nem nevetséges... egyikőtök odaállt a helivel az essex elé és amásik essexből próbálta kilőni a gunnert, engem...eszeméletlen és még mindig azt gondolod így a helyes... ezekután ha fának mentetek nagy helisek ó :)és mentem a heliért lelőttetek mielőtt megjelent volna a heli
    hihetetlen 15 évesek,

persze mindezt a csapatért tettétek, persze tudom én hülyegyerek :)
  • Me0w
    En akkor kaptam meg a ribbont mikor vartam halal utan a spawnra, tehat igen, a halalban toltott ido is szamit.
  • Me0w
    Kar hogy nem lehet korhataros jatekot kesziteni, az ilyen kis buzik teszik tonkre a jatekot mint te :(
  • fr3ddy14
    :DDD
  • 0Fritz0
  • fr3ddy14
    ha te promi papa vagy, akkor te már tudod hogy játszom, ,mert veled már sokat játszottem egy squadban
  • fr3ddy14
    nyugi, mi csak pont akkor akartunk helizni, 1ébként hamarabb leszedlek én az unlockolt medikkel :D
  • fr3ddy14
    ja, mert te olyan profi vagy?
  • fr3ddy14
    azt ellfelejtetted mondani hogy mi csak 1* tkztunk, de te meg akkor amikor megláttál, azért lettél kirúgva...
  • Hamed
    Miért jó állandóan magányos farkasozni? Ha más nem, plusz 1 spawnpont...
  • Polemius
    Aszt hiszem, ha legközelebb meglátom őket velem egy szerveren, beállok az ellenfélhez, és befekszem sniperrel a heli közelébe.
  • Promi #31487
    Gondolom ra van irva lepecsetelve a helire, hogy az csak is a tietek?
    Na az ijen emberkeket dobalnam ki a szerverekrol tobbek kozt.
  • Pharaoh
    Már nagyon érdekel, hogy is vezet a csávó.
  • mNzJean
    "azért zavartunk ki a heliből mert mi azért tudjuk használni profin a helit :) főleg freddy meg én " ezt a beképzelt barmot...
  • Pharaoh
    gergod -on kívül mindenki jól értelmezte.
  • Szeesz
    Helyesbítek: Inkább 25 perc, mint 28. Nem mértem le, de 30 perces körös pályákon játszottam, és nem az utólsó 1-2 percben kaptam meg a ribbont, hanem előtte egy kicsit. [Egyébként amíg halott az ember, az-az idő is játékidőnek számít? ]
  • TDC Geronimo
    Mit nem tudtok ezen értelmezni?
    1 kör alatt 25 percig kell leadernek lenned és ha összesen az eddigi játékaid folyamán már összegyűjtöttél 250 vagy több csapatpontot akkor megkapod. Mi ezen olyan érthetetlen? :)
  • Szeesz
    25 perc az, nem 28!
  • Szeesz
    Magányos farkasként játszok állandóan, de meg akartam szerezni azt a "Infantry Officer Ribbon"-t, ezért csináltam egy saját squad-ot, amit azonnal le is zártam, hogy ne lépjen be senki mellém. Így egydül voltam a squad-omban, mint leader. Már játék előtt volt kb 1200 összegyűjtött teamwork pontom. A pálya végefelé megkaptam a fent említett Ribbont. És hidd el, a pálya folyamán nem gyűjtöttem össze 250 pontot, nemhogy teamwork pontot [Mint már említettem, a squadomban egyedül voltam!]. Úgyhogy elhiheted, hogy rosszul értelmezted a leírást, és hidd el amit ACE mondott. Tapasztalatból mondom.
  • TDC Geronimo
    Áh repnapon megláttad volna ma a Mi-24-es dögöt összevissza pisáltad volna magad
  • Nauron
    jah mert te nem az 1. fának mész neki hanem a 2. ...LOL
  • Gabe18
    Ne haragudj,de ez szánalmas.
    Kiszállitasz valakit mert Te ESETLEG jobban tudod használni?Neki talán nincs annyi joga használni mint neked?Rá van irva arra a k...a helikopterre hogy XY tulajdona?
    Én nem tudom,de ez nekem már magas.
  • Quki
    azért zavartunk ki a heliből mert mi azért tudjuk használni profin a helit :) főleg freddy meg én
  • Quki
    mivan pinkitigi :)
  • TDC Geronimo
    LÁMA!