172102
  • FlatlineHun
    Bocsánat a címet elfelejtettem odaírni:

BF2 noob keyboard
  • FlatlineHun
    Woot!

• cyberbob29
    Vagy egy kick vote-ot indítani ellene indoklással
  • rohadt alma
    Szerinted ez érdekel?
  • menSZESZ
    Mivel ez a elmebeteg miadt kickeltek tegnap, feljöttem megint másik néven és saját fegyverével kényszerítettem a játék abbahagyására. Mi mást lehet az ilyen gyökér ellen tenni, mint a saját fegyverét felhasználni?!
    Theodor0
  • 0Fritz0
    Egészen pontosan: "Őstahó, ősreg, ősbfes".
    Várólistán: "Őspoénos".
    Idővel a rajongótábor majd bővíti a listát. :)
  • FlatlineHun
    Sly, jó volt a tegnapi játék, szóljatok, ha lesz még ilyen... persze csak ha nem voltam útban nektek. :) Úgy érzem azért kellően megálltam a helyem :)
  • vsly
    Öt ezért max le"ösBFestahó"-zák....
  • cyberbob29
    Nem kell ehhez magyar ranked, tele vannak a külföldi szerverek is ilyen kis görényekkel, tegnap 2 szerveren is előfordult velem (ugyancsak arab oldalról, talán nem véletlen jó lenne ezeket legalább egy hetes eltiltással büntetni, hogy legyen ideje átgondolni, hogy hol is rontotta el, vagy valami TK-zós játékosoknak fenntartott átnevelő táborba küldeni (lassan ilyen is kéne
  • FlatlineHun
    Engem egy ilyen poénért már leújregeztek.... ;)
  • 0Fritz0
    Rebesgetik, hogy az eredeti verzió ezt a problémát elég könnyen kiküszöböli. :)
  • Ricsike90
    a zenéit hogyan lehet kimásolni?
  • rohadt alma
    3/4-ed órája nem tudtam bemenni egy szerverre se .Azt írja,a cdkey használva van már.Ezt nem lehet kikerülni?
  • Crem
    :)

kár, hogy nincs hang.
  • Crem
    miután beírtad, hagytam a basecampet, láttam, hogy van más gondotok is...

sz@r az ilyen csapattárs!:(((
  • Crem
    egy 1 nap 2 serveren ugyan az, csak másik oldalon...
    Nem te voltál a favorit, csak véletlen áldozat. tényleg sajnálom, hogy elrontottam a játékélményed.
  • 0Fritz0
    Szép volt, ifjú padavan!
    Ideje elsajátítani a mák sötét oldalát is: :)
    http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.8.avi

(Közvetlen link nem nyuxik, kopipészt rulz)
  • geri15
    gratz :) mondjuk mák is volt benne :)
  • CUCLI
    remek kis beszámoló :D
  • Gabe18
    Na az imént mellém állt az antitankosok védőszentje,és megcsináltam eddigi leglátványosabb tank pusztitásomat.
    Épp egy szép domb mögött megyek a védésre kijelölt zászló felé,amikor hallom a jármű jellegzetes zúgását.Mivel arról csak az amcsi főbázisról érkezhet valaki,nem volt kétség hogy itt gyilok lesz.Na mondom ha már itt vagyok valami legyen,felkészültem hogy legalább egy találatot bevigyek mielőtt megtérek őseimhez...
    Kilépés,célzás,piros név,tűz,egy találat.Na de jó vagyok,még vissza is tudtam menni a domb mögé.Rakéta csere,hallom jön nagy bőszen.Hirtelen ötlettől vezérelve a domb mögül kirontva lendületből elrohanok melette,közben eleresztem a második rakétát,találat.Na most mögé kerültem,ez jó...,lett volna ha nem látom meg hogy nem egyedül vezeti a tankot,hanem van valaki a gépfegyvernél is.Hasrávágodóm,gondolván,talán még egy lövést beviszek,mielőtt szitává lő.Közben a tankos hirtelen ugy dönt hogy tolatásba megy át,ez isteni szerencse,mert igy máris lehetetlenné tette a gépfegyver kezelőjének hogy lelőjön,én viszont fekve a 3. találatot is bevittem a lánctalpakhoz.Elgurul mellettem,felugrok,rohanok vissza kedvenc kanyaromba a domb mögé.Közben várom mikor lőnek szitává,mert ez már ugyse sikerülhet.De egy negyed energia vesztéssel megúszom.Ott az uton egy füstölgő buggy,tank kiér az útra,én meg hasra vágódom a buggy mögött.A gépfegyveres már érezhette hogy baj lesz mert kiszáll,közben én a buggy mellett a 4. rakátát is ellővőm,tank felrobban.Felugrok,csere a géppisztolyra,ellenfél lő,na mostmár tényleg annyi gondolom,de nem,mert kifogy neki a lőszer ,és amig cserélni akar,addig azt is le tudom lőni....
    Ez az egész,ért 4 pontot,de micsoda kaland volt!
    Tanulság: egyszál antitankos is megsemmisithet egy fullos tankot teljes személyzettel,és csak egy kicsi szerencse kell hozzá....
  • SeS7thRambO
    Ezt hogy csináltad?????
  • Pharaoh
    Egy körben kell
  • Sland
    Köszi! megnéztem a faq -t is szal minden tök jó lesz! még egyszer kösz.
  • gergod
    1024-ben minden medium, 100% látótávolság és 2*AA
  • Danee
    A helis ribbonhoz elméletileg 15 perc heli, és 19 helis kill kell. A kill egy körön belül kell? mármint egy körön belül kell 19-et ölni és 15 percet helizni? mer nekem 150 killem van helivel, de hiába ültem a helibe 15 percet, semmi se történt :)
  • Pharaoh
    30-40 medium
  • Nauron
    30 lowba...
  • Sland
    Sziasztok!

Lehet hogy hülye kérdés de az én konfigommal kb hány fps sel és milyen graf on futna a játék?

konfig: aláírásom

• SigS
    A hiba nem az On keszulekeben van!
    Elhiheted...az a 3-4 repulobol bannolas agressziv tk-ert nem hazudik
  • Pintyőke
    Nektek elofordult mar olyan, hogy a csapattarsatokat piros szinnel jelolte meg ez a bugos szar? Faszan lelottem, aztan kaptam erte a "-" pontokat (kick). :( Eleinte azt hittem en vagyok vak, de most mar bizti, hogy bug!
  • SigS
    Nem csodalkozok, csak ne a csapattarsait akarja kibannoltatni ez a szellemileg csokkent szakallas arab
  • Szeesz
    · 26 Minutes in a Squad

· Team Score of 40 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying,

Capturing/Defending/Neutralizing Control Points)
  • Szeesz
    Az egyik plecsni megszerzése érdekében csináltam saját squadot. [Ezt már említettem.] A commander ekkor adta sorba a parancsokat, hogy mikor melyik bázist támadjam. A vicc csak annyi volt, hogy már majdnem a bázisra értem, amit támadnom kellett volna, mire a commander ujabb paranccsal a pálya túlsó végébe irányított át. És ez ment egész játék alatt. :))

Egyébként előfordult már, hogy ha tehettem, akkor a halott csapattársam cuccát felvettem [mivel ő medic volt, én meg nem] és újraélesztettem. De ettől eltekintve biztos vannak esetek, amiért lehet engem is anyázni. Egyébként álltalában azt nézem, hogy melyik zászlót lehetne elfoglani, ahol nincs, vagy max 1-2 gyalogos csapattársam van. Ellenkező esetben két dolog lehet:
    1.: Mire odaérek úgyis elfoglalják a zászlót, és ezzel udőt vesztünk.
    2.: Könnyen jöhet tüzérség a nagyobb csoportulásokra.

Lehet, hogy furán fog hangzani, de ha több csapattársammal együtt vagyok egy jármű közelében, és én már benne ülök, szinte mindíg kiszálok, hátha elszeretné vinni valaki azt a járművet. [Hátha squad-tag, és szükségük van rá.]
  • Gabe18
    Mit kell ezen csodálkozni a mai világban...
    Öngyilkos arab terrorista.
  • AvRs Wolfguy
    mit kell csinálni a Meritorius unit ribbonhoz??
  • Nauron
    :)
  • joebacsi
    "szegény srácot"
    jót röhögtem rajta :)
  • TDC Geronimo
    Én mindig látok, ha veled játszom
  • Nauron
    jaja rég láttam akkora faszt a buba után...
  • SigS
    Na most nezem hogy Nauron kollega is irta lejebb a temat...nos igencsak felkurt par embert ott ez a pocs