172102
  • Polemius
    Most is ez volt, nem? Mondhattam én bármit, mentél előre.
    Csak azon gondolkoztam, imért nem engineerrel vagy, amikor úgy tűnik szeretsz járművel rohangálni (a tűzvonalba)...
  • Danton
    csá, teccik ez a game, csak az a bayom vele, hogy minimum gépigényen nyomom, így
    nem valami élvezhető.

tudok nekem mondani egy hasonló stílusú játékot, ami ilyen környezetben és időben játszódik és lehet multiplayeren játszani?

egyszóval valami jókis Fps kellene

előre is köszi

• AvRs Wolfguy
    Kérdeztem már de még nem kaptam választ hogy mivan a magyarítással mér áll 60%-on?? Lesz folytatás??
  • AvRs Wolfguy
    Ezt nézd meg: EZ
  • BurnBaby
    nem így mérik :) bármelyikért szívesen banoltatok bárkit :)
  • cyberbob29
    Na ja, nekem is volt szerencsém??? egy squadba kerülni vele, aztán ott osztotta, hogy ezzel meg azzal ők mennek és, hogy szálljunk már ki legyünk szivesek!? Amúgy a hangja alapján szerintem a homokozóvödör meg a lapát ott van a gépe mellett ha megunja a játékot
  • BurnBaby
    tudod, ő nem azért játszik ,)))
  • fr3ddy14
    melyik a súlyosabb, egy pár db(3dtk) vagy ez a csalós késelős módszer?
    tudom eegyiksem jó
  • TDC Geronimo
    Songhua...de majdnem ;)
  • vsly
    Hát az a CB-Peti egy hülye balfaszláma,már bocs.
    Egyszer amikor felmentem egy magyar rankedre,épp a Sunghua Stalemate(vagy vmi hasonló nevü) pálya ment.Az a kínai ködös szemét...
    A lényeg azon a pályán,hogy az amcsiknak van két blackhawkjuk..
    Mire becsatlakoztam amcsiként,a USMCnek már csak 1 zászlója volt,az eredetileg kínai föbase.
    Lespawnolok,látom hogy leszáll a földre egy BH.Beszállok,de csak nem indul...
    soför kiszáll,valaki beül a helyére....még mindig nem száll fel...
    CB-Peti írja hogy "az ö squdjáé a BH,és aki nem oda tartozik az húzzon ki belöle!!!"
    Én meg írom neki,hogy induljon már zászlót foglalni,mert igencsak pörög a pontunk,mint a búgócsiga.-Erre írja,hogy "eddig olyan szépen együtt volt a squadjuk,és most miattam szétbomlik"-Válaszoltam,hogy ha olyan szépen együtt volt,akkor mér csak egy zászlónk van?
    Aztán szép lassan felfogta szegénykém,hogy írkálás helyett inkább csinálni kellene már valamit azzal a BH-val.
    Fel is szállt vele,de ahelyeet hogy egy távoli,védtelen zászló fölé belebegtette volna(hogy megálljon a pörgés),megállt magasan a levegöben 3 APC+1tank társaságában,és várta,hogy majd kiugrál mindenki....persze ez a mutatványa nem tartott sokáig.
    Aztán persze én voltam a láma,a köcsög a bunkó+még anyukám is átkopogott a szomszéd szobából,hogy haggyam abba a játékot,mert erösen csuklik...
  • fr3ddy14
    ja
    tudom hogy voltak már, de hol tudom megnézni hogy milyen badgek, és ribonok vannak, és mi kell hozzá hogy megszerezzem?
  • DaNeEWEB
    nem sok badge-d meg ribbonod van :)
  • fr3ddy14
    itt a statom
    nem dicsekedni akarok, mert nincs mivel
    a teamkillem az 7, abból 3dtk
  • BurnBaby
    lol ezt csak most láttam :)
    hiába no, ha csupa hírhedtséggel vagytok körülvéve... :)
  • SigS
    Ezt most talaltam, nezzetek :))

Headshot
  • SigS
    Jo kis iras tetszett :)
    Az ember elolvassa es visszagondol " Hubazzeg ilyen is volt..."
  • BurnBaby
    jahogy te vagy az a gonosz ember, aki engem mindig ilyen buta védőfeladatokra akart kárhoztatni :)))
    frx-ben úgy játszom, hogy mindenki le van osztva, bébi meg megy és fut ,)
  • Polemius
    Tévedés ne essék, nem én követtem el az írást. :)
    Nemszeretnék plágium bűnébe esni.
  • TDC Geronimo
  • Me0w
    Anyu, en Doncot manapsag csak a teveben latom :D
  • Me0w
    Haha, nagyon jo a Hosok.pdf, es milyen igazad van :) Bar en 78'-as evjaratu vagyok es mar volt szamitogepem 8 evesen, szal kicsit kilogok a sorbol :P De a foci es ping-pong egyertelmu volt akkor, egymas verse botokkal is, es az iskolaban is igy zajlottak a dolgok :> Jovore tervezunk gyereket a felesegemmel, kivancsi vagyok, Neki milyen lesz a gyerekkora - en feltem mar elore a kis szamitogepemet :D
  • Yan

jaa, de jól álcáztam ;)
  • petersz
    "a magyar szervereken meg a holtaknak sincs nyugalom" LOL :)))
  • Polemius
    A leadered voltam egy jódarabig.
    Amig elegem nem lett a zombi feelingből, meg a lagból, és már vártak is máshol.

(Csak nem ezen a néven tolom. Majd ha meglesz a dobozos változat, akkor regelem ezt is.)

Te is olvasd el ezt.
    Hátha nem láttad még. :)
  • cyberbob29
    sorry nem csak a magyaron
  • cyberbob29
    Mé' legalább nem kell melléjük lehasalni a defibrivel, állva nyomom rájuk a sokkolót Egyébként ezzel a jelenséggel "szambázó hullák" külföldi szervereken is találkoztam már, szal csak a magyar rankeden fordul elő, bár ez gondolom senkit nem vigasztal
  • Polemius
    Azt hiszem, akkor én is ott voltam. Mondjuk attól még be vannak szorítva a tengerbe, úgyhogy nem sok értelme van. :)
    A supply problémával én csak ranked szerveren találkoztam (pl. tegnap az V-ösön), de a zombi-bug (felugráló hullák) is azokra jellemző valamiért...
    Lehet, hogy az EA beszállt a Land of The Dead c. filmbe, és így akarnak reklámot csinálni neki?
  • TDC Geronimo
    Valóban érdekes jelenség. Eléggé feltoltam magam idegileg mikor a hullákat lőttem folyamatosan
    Az élesztés meg megér egy külön misét
  • TDC Geronimo
    Téker!
  • BurnBaby
    nyau, te közelebb vagy donchoz, hát rugdosd. én innen nem tudok mit csinálni a szerverekkel. írtam szerelmetes levelet a levlistre, volt is kórusban bólogatás, ozt annyi...
  • Me0w
    Engem ez a zombi mod idegesit egyedul, szinte lehetetlen valakit ertelmesen feleleszteni, mert fogalmam sincs hova dugjam a defibrit :) Tegnap parszor sikerult allva eleszteni, meg oldalrol, tiszta random... ezt azert ki kene javitani. Masik problema a mozgo hullakkal hogy befosol ha egy lelott ellen felall, mondvan felszurta egy medic, odakuldesz 1 fel tarat mikor latod hogy hulla az csak a magyar szervereken meg a holtaknak sincs nyugalom
  • BurnBaby
    mé tegnap jáccottunk együtt? nahát :) nagyon képben vagyok :)))
  • m1c1mack0
    es annak mikor lesz man vege hogy lelovok egy embert azt el kezd brékelni?
    kurva idegesito mikor elottem vigyazba vagja magat a hulla
  • Yan
    Azé' ne általánosítsunk!

Cobra: valszeg beszélve lesz vele.
    (A statján látni néhány killt is)
  • Pharaoh
    Ja, mindegyiken made in China meg MEC szerepelt.
  • 0Fritz0
    Bug, hazai szervereken elég gyakran belefutok.
  • m1c1mack0
    mind gyárihibás volt
  • Pharaoh
    Amúgy az miért van, hogy tegnap akárhány suppli-t dobtam le mind összetört a földön?
  • Pharaoh
    Előrordult pászor, ez a jó csapatmunka összhangban a comm és a squad. Nem adok olyan prancsot, hogy mennj a map túlsó végére.

Meg volt hogy gulf of oman-on teljesen beszorítottuk az ellenséget a tengere és fair-play játékoskén nem nyomtam tüzérséget a hajóra, pedig lehetett volna írtani őket ott rendesen, erre az amics parancsnok meg rám kéri a főbázisra az artyt. Valami gabu volt, vagy ki
  • Polemius
    Nem veled volt az tegnap (vagy tegnapelőtt ), hogy commander voltál, és mindig neg-et nyomtam a parancsaidra (mondván látom én hol van szükség ránk), aztán mindig kiderült, pont azt jelölted ki te is?