172102
  • Pharaoh
    Azt hogy hogy 85 pontra már Corporal rangja van?
  • AvRs Wolfguy
    Tovább kéne fejleszetened mégpedig úgy hogy rárepülsz kiugrasz és BUMMM!!! Így nem kell öngyakolni.
  • AvRs Wolfguy
    De ebben mi a jó??? Ennél még a medál vadászás is értelmesebb elfoglaltság......
  • Me0w
    Hogy hogy... gondolom van 1 kis okos program amivel beallithatod hogy milyen medal kell :)
  • AvRs Wolfguy
    Hekkeli a stzatot szerintem....................
  • CSOCSO
    ezeket hogyan?
  • AvRs Wolfguy
    STAT
    ITT egy újabb rohadt érdekes stat. Ízelítő Good conduct medál 200X-szor és mindez 1! óra alatt 58-as glabal scorral.
  • mobal
    sziasztok! a bf2s.com mikor fog újra menni?
  • Danee
    59 win, 60 loose
    Zataron 14000 pont 1 körben..
    nem is rossz
  • Crem
    off

Jókat nevetek az ilyen staton!:))

http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=Boabie
  • FlatlineHun
    Ráraktam 5 c4-et a saját helinkre, rávezettem az ellenfél BH-jára, és felrobbantottam.
  • Cefre
    Találtam egy jó oldalt a bf2 ről akit érdekel nézze meg http://battlefield2.filefront.com/
  • CSOCSO
    nekem semmi bajom az egeres helivel.. vettem joy-t tobb oran keresztul toltam vele a jatekot.. a vegre egesz jol ment de szerintem kenyelmesebb, gyorsabb es jobb egerrel/bille liranyitani
  • CSOCSO
    nem ertem.. mivan? pls magyarazd mar el minek orulsz eppen
  • Intimrush
    Akkoe számosra még van 2 map:D 12 pálya van bf2-ben:D
  • scooterboy
    csao!nem tudjatok vannak mar uj palyak BF2höz?Fejből tudom ezt a 10palyat.
  • FlatlineHun
    :))))
  • fr3ddy14
    akkor majd szólok meik szervere gyere, mer t mindíg mecnél vagyok, és a bh mindíg kinyír :D
  • FlatlineHun
    Akkor úgy látszik nem érted. Játszottál már ezen a pályán PLA oldalon? Ha az ellenfél BH-zik nem sokat tudsz tenni. (plána, ha béna a csapat) Ugyanakkor mindkét oldalon két heli van, PLA oldalon nem nagyon használják az emberek...
    Ilyenkor igenis csapatjáték, ha egymagad ki tudod ütni az ellenfél legerősebb egységét.
    Amúgy "plecsnivadász" .. hmm... én inkább úgy fogalmaznék, hogy a csapat és az egyén érdeke egybeesik :)
  • odex
    hi!
    mostmár jó!
    megoldottam a problémát!
    nem volt crack hozzá de már dc-ről leszedtem! :D
  • ACE
    Ha meg egyedül mindig ellopod a helit, az meg inkább fragvadász, ill. plecsnivadásznak tűnik, nem épp csapatjátéknak...
  • ACE
    Ezzel már csak akkor van gond, ha 1-2 ember ül nálad is :D
  • FlatlineHun
    Dehogynem, én is visszaköszöntem, nem figyeltél?

Amúgy mostantól kezdve rettegjenek a BH-k! Kipróbáltam az előbb említett technikát, és nagyon jól működik! Közel 70%-osan, de ezt még lehet fejleszteni. (néha megesik, hogy nem írja ki, hogy c4-gyel öltem meg őket, de a killeket megadja.) A joyomra rákonfigoltam a szükséges gombokat, szóval mostantól a kezeimben a szállítóhelik szárnyas bombák lesznek! :) És már csak 50 kill kell a veteran explosives-hoz.
  • fr3ddy14
    tegnap éjjel láttalak játszani egy külföldi szerveren ahol csak strike at karkand ment
    asszem itpays volt a neve
    rád is köszöntem csak szentem nem láttad
    [ezt csak úgy mondta, tudja hogy kutyát-macskát se érdekel]
  • Max Damage
    Nem értem sajnos. Semmi baj nincs a szerverrel. :) Ha nekem lenne saját szerverem az enyém is ilyen lenne. :) Talán, de csak is talán 16+ lenne rajta, elvégre is a játékkal is csak akkor játszhatna az ember ha 16 felett van. :) Tehát ha valaki nem viselkedik úgy ahogy én elvárnám akkor kirugnám mert olyan csak az csinál aki a kor alatt van. :) Vagy ha véletlenül meghallok egy nyígó (nem női) hangot akkor az is repülne, mert még az sem érné el a korhatárt! Nekem tetszik az 5let. :) Mellesleg az alatta levő sorban levő szöveg is tetszik, szóval no para, ezt nem kikapcsolni kellene, hanem minden szervert ilyen szöveggel ellátni, de a legjobb az lenne ha az adminok komolyan vennék az ilyen szöveget és erősen kickelgetnének :D // most is én vok a szemét
  • FlatlineHun
    Hehe, songhua stalemate pályán ellenfél BH-zott, egy idő után meguntam, raktam 5 c4-et a saját helire, és rávezettem. Utolsó pillanatban F6+bal egérgomb :)
    Asszem ezentúl mashtur city-n is kipróbálom majd a technikát :)

• Cobra.
    Ez inkább memóriagondra utal, van elég swap fileod?
    Telepítés menete egyébként ott a FAQ-ban, olvasd el.
  • odex
    THX!
  • Cefre
    Akkor kell creckelni!!!
  • odex
    dehogyis nem eredetim van! azért ennyiore hülye már én se vook :D
  • Cefre
    Orginál játékod van vagy égetett?
  • Cefre
    De
  • CBPeti
    Ha eredetid van nincs...

Stoto:
  • odex
    (crackolni nem kell?)
  • odex
    HELP! ezt írja ki ha felraktam a játékot nem tom mi a zűr lehet!(crackolni nem kell)
  • leveskocka
    az LE sorozat fos
  • xj700t
    Picit fáradtt vagyok, és kezd elhagyni a szalonképes stílusom, tehát ne sértődj meg a következő mondaton!

Kurvára nem érdekel kinek mekkora a farka, az enyém működjön a többi nem számít. Azaz teljes a leki békém, akkor is ha valaki fillérekért vesz P15-öt, 9GB rammal és 13890-es quatro SLI-vel, ha nekem jól fut a game az én gépemen.

Azért nincs harag ?!

10/4 :)
  • fr3ddy14
  • Bendihb
    Aha mert ez jobb mint a mi neked van
  • xj700t
    Na wazze most kereshetek új logot... :)