172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
az Tót Béla (h nélkül!)
-
de vazzeg már 2-3 napja regiztem!mi lehet a gond? -
bazzeg nézem a linket amit Gabe18 adott, és azon vmi furcsát találtam.
regeltem még júliusban egy Dr.Colt acc-ot csak időközben tagja lettem egy klánnak azt vége volt ennek névnek, meg a tört gamemel azóta nem tudtam rankedre menni, szal én utoljára 11 órát játsszottam vele és 500 pontom volt kb.
most meg nézem 15 és fl óra játékidő meg vagy 900 pont, meg assault badge+sniper badge pedig pont ez a két kaszt amit a bbüdös életben nem használtam még. na meg az is furcsa volt hogy nem fogadta el a jelszavam, pedig mindenhova ugyanaz. account-ot lopni vaz', ráadásul egy olyantól akinek nem is eredeti a game... LOL

-
azt a nevet amivel jáccom!azt irogatom!de hiába -
nem az a gond hogy az érmet 1 órával ezelött kaptam és még nem frissitettek az eredményeket? -
jefferson83 #32831 Remélem nem azt irogatod,hogy Tóth Béla, azt a nevet amivel játszol :) -
Gabe18 #32830 Pedig ez működik. -
itt irogatja hogy a link utan irjam a nevem de hiába irom nemjó -
Gabe18 #32828 Search By Name részbe beirod a neved amivel játszol (pontossan lehetőleg),aztán katt a Submit feliratra. -
és itt hová kattintsak???ne nézzetek lamanak,de télleg nemtom!bf 2 stats és itt be az account cucc? -
Gabe18 #32826 Hát a HQ tudtommal betegeskedik mostanában.ITT nézd meg a statisztikád. -
ja,és az eredményeimet tárolja a hq,és egy idö mulva kapok kitüntetést!mert én 2 nap altt kaptam bronzot,ugy hogy jól jáccottam,és ugy összevéve 6 kör után adott egyet! -
halljátok!nemrég jáccok!megkaptam az elsö bronz medált az egyik szerveren!aztán néztem a hq-t és nincs sehol!ez miért van igy?vagy több szerveri kitüntetéssel kapsz mmedált,és nagyobb rangot?ez hogy müködik ez a rangos meg medálos cuccos itten? -
hmmm...skacok...tudnátok egy olyan szerver címet adni amire ezzel a megoldással lepeccselt gaméval fel lehet menni?
Mert amiket nézek magyarokat, annál állandóan kidob, hogy vagy frissebb verzióm van mint a szerver, vagy a cd kulcs már használatban van, vagy ellenőrizzem a netkapcsolatom. (asszem a rankedek, a cd kulcsosok)
köszi előre is
-
francba! kellet nekem elkiabálni. most megpróbáltam belépni egy multi játékba, aztán elsőre elnémult a rohatt. 

-
Megtaláltam végre..))...most elindul ...szal:
SÁSKA
Szedd le innen a mini image-t, meg a daemont (még alcohollal nem néztem meg, hogy elindul-e) abba olvastasd be, de előtte tedd fel az eredeti .exe-t a crack-elt helyett azt innen szedd le. Szal eddig ennyi...))..hogy megy-e multiban, azt nemtom..)) -
-
Nem!
Ki volt bontva. -
:D
CZ mi van veled? Jelentkezz!
:D -
olvastam az ea.hu supportnál egy két dolgot a hangproblememre (elnémulás)
5 óra játék alatt egyszer nem némult el. eljött a megváltás?
-
haxoror #32816 bannerben van hozzá link -
Azt hol találom?...mert láttam valahol de most nem látom...(((
..a korral jár...) -
haxoror #32814 Eddig a crack miatt indult el de 1.2-höz miniimage van, rakd fel a daemont. -
amúgy alcohollal mountolok...abban benne az eredeti....de arra nem panaszkodik, hogy rossz cd van benne....
-
Az kell neki? Mert eddig anélkül is elindult.... -
Miniimage be van rakva DaemonTools-ba? DT-ben a Securom emulálás be van kapcsolva? -
csoki!
A sáska hibájára tud valaki valami infót?...mert nekem is ugyan ez lett..(((((
Szal game fel, crack fel.......eredeti exére visszacserélve, dos-ból, 1.02 patch fel, és amikor elindítom a gammát akkor fekete képernyő, majd egyből desktop...:((
Erre van valakinek okossága?
(kérdést megelőzve: nem eredeti) -
egy amcsi klanszerveren figyeltek fel rank...
86th blackhawk klan -
hangkartya nem art
-
petersz #32807 Úgy érted, bontatlan gyári dobozában? -
CéZé #32806 hehe, neked se tetszik ez a játéknak csúfolt gagyiság? :))) -
Haly!
Ha vkinek kell 10e.-ért BF2 keressen meg akármelyik tRsesen keresztül, vagy az [email protected]! -
ne mállítottam át semmit,de viszont megnéztem a controlt találtam néhány érdekes cuccot hogy mit mivel :) -
szentem olyan szerveren játszottál ahol nincs voip -
ha nem allítottal el semmit akkor alapból a "B" betüvel.
a commanderhez (ha te vagy a vezető) akkor pedig a "v" betüvel. -
ha belépek egy sqadba az miért van hogy nem hallok senkit meg nem birok beszélni mikrofonon?
egyébként is meik gombal lehet beszélni? -
sorry
amúgy a játékosok fele külföldi volt -
ahhh sotet borsodmegye bugyraiban nincs cash orogianle game ra
-
Valóban nem kéne reklámozni. Amúgy lesz még 4-5-6? -
ezekszerint neked is törted van