172102
  • DrColt
    az Tót Béla (h nélkül!)
  • forza milan
    de vazzeg már 2-3 napja regiztem!mi lehet a gond?
  • DrColt
    bazzeg nézem a linket amit Gabe18 adott, és azon vmi furcsát találtam.
    regeltem még júliusban egy Dr.Colt acc-ot csak időközben tagja lettem egy klánnak azt vége volt ennek névnek, meg a tört gamemel azóta nem tudtam rankedre menni, szal én utoljára 11 órát játsszottam vele és 500 pontom volt kb.
    most meg nézem 15 és fl óra játékidő meg vagy 900 pont, meg assault badge+sniper badge pedig pont ez a két kaszt amit a bbüdös életben nem használtam még. na meg az is furcsa volt hogy nem fogadta el a jelszavam, pedig mindenhova ugyanaz. account-ot lopni vaz', ráadásul egy olyantól akinek nem is eredeti a game... LOL
  • forza milan
    azt a nevet amivel jáccom!azt irogatom!de hiába
  • forza milan
    nem az a gond hogy az érmet 1 órával ezelött kaptam és még nem frissitettek az eredményeket?
  • jefferson83
    Remélem nem azt irogatod,hogy Tóth Béla, azt a nevet amivel játszol :)
  • Gabe18
    Pedig ez működik.
  • forza milan
    itt irogatja hogy a link utan irjam a nevem de hiába irom nemjó
  • Gabe18
    Search By Name részbe beirod a neved amivel játszol (pontossan lehetőleg),aztán katt a Submit feliratra.
  • forza milan
    és itt hová kattintsak???ne nézzetek lamanak,de télleg nemtom!bf 2 stats és itt be az account cucc?
  • Gabe18
    Hát a HQ tudtommal betegeskedik mostanában.ITT nézd meg a statisztikád.
  • forza milan
    ja,és az eredményeimet tárolja a hq,és egy idö mulva kapok kitüntetést!mert én 2 nap altt kaptam bronzot,ugy hogy jól jáccottam,és ugy összevéve 6 kör után adott egyet!
  • forza milan
    halljátok!nemrég jáccok!megkaptam az elsö bronz medált az egyik szerveren!aztán néztem a hq-t és nincs sehol!ez miért van igy?vagy több szerveri kitüntetéssel kapsz mmedált,és nagyobb rangot?ez hogy müködik ez a rangos meg medálos cuccos itten?
  • karikusz
    hmmm...skacok...tudnátok egy olyan szerver címet adni amire ezzel a megoldással lepeccselt gaméval fel lehet menni?

Mert amiket nézek magyarokat, annál állandóan kidob, hogy vagy frissebb verzióm van mint a szerver, vagy a cd kulcs már használatban van, vagy ellenőrizzem a netkapcsolatom. (asszem a rankedek, a cd kulcsosok)

köszi előre is
  • DrColt
    francba! kellet nekem elkiabálni. most megpróbáltam belépni egy multi játékba, aztán elsőre elnémult a rohatt.
  • karikusz
    Megtaláltam végre..))...most elindul ...szal:

SÁSKA

Szedd le innen a mini image-t, meg a daemont (még alcohollal nem néztem meg, hogy elindul-e) abba olvastasd be, de előtte tedd fel az eredeti .exe-t a crack-elt helyett azt innen szedd le. Szal eddig ennyi...))..hogy megy-e multiban, azt nemtom..))
  • DrColt
  • trsMaxi
    Nem!

Ki volt bontva.
  • trsMaxi
    :D

CZ mi van veled? Jelentkezz!

:D
  • DrColt
    olvastam az ea.hu supportnál egy két dolgot a hangproblememre (elnémulás)
    5 óra játék alatt egyszer nem némult el. eljött a megváltás?
  • haxoror
    bannerben van hozzá link
  • karikusz
    Azt hol találom?...mert láttam valahol de most nem látom...(((

..a korral jár...)
  • haxoror
    Eddig a crack miatt indult el de 1.2-höz miniimage van, rakd fel a daemont.
  • karikusz
    amúgy alcohollal mountolok...abban benne az eredeti....de arra nem panaszkodik, hogy rossz cd van benne....
  • karikusz
    Az kell neki? Mert eddig anélkül is elindult....
  • Cobra.
    Miniimage be van rakva DaemonTools-ba? DT-ben a Securom emulálás be van kapcsolva?
  • karikusz
    csoki!

A sáska hibájára tud valaki valami infót?...mert nekem is ugyan ez lett..(((((

Szal game fel, crack fel.......eredeti exére visszacserélve, dos-ból, 1.02 patch fel, és amikor elindítom a gammát akkor fekete képernyő, majd egyből desktop...:((

Erre van valakinek okossága?

(kérdést megelőzve: nem eredeti)
  • CSOCSO
    egy amcsi klanszerveren figyeltek fel rank...
    86th blackhawk klan
  • Stotoo
    hangkartya nem art
  • petersz
    Úgy érted, bontatlan gyári dobozában?
  • CéZé
    hehe, neked se tetszik ez a játéknak csúfolt gagyiság? :)))
  • trsMaxi
    Haly!

Ha vkinek kell 10e.-ért BF2 keressen meg akármelyik tRsesen keresztül, vagy az [email protected]!
  • odex
    ne mállítottam át semmit,de viszont megnéztem a controlt találtam néhány érdekes cuccot hogy mit mivel :)
  • fr3ddy14
    szentem olyan szerveren játszottál ahol nincs voip
  • Crem
    ha nem allítottal el semmit akkor alapból a "B" betüvel.
    a commanderhez (ha te vagy a vezető) akkor pedig a "v" betüvel.
  • odex
    ha belépek egy sqadba az miért van hogy nem hallok senkit meg nem birok beszélni mikrofonon?
    egyébként is meik gombal lehet beszélni?
  • fr3ddy14
    sorry
    amúgy a játékosok fele külföldi volt
  • m1c1mack0
    ahhh sotet borsodmegye bugyraiban nincs cash orogianle game ra
  • Pharaoh
    Valóban nem kéne reklámozni. Amúgy lesz még 4-5-6?
  • fr3ddy14
    ezekszerint neked is törted van