172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csinaldcsak kellenek a konnyen szerzett pontok
-
TS Zolly #32955 Kedzek azon gondolkozni, hogy a bannerban található F.A.Q. nem jó helyen van, mert soha, senki nem találja meg.
Mesterlövész puskával, hogy kö zumoni? -
Bagoly81 #32954 amugy nemértem.. csak a magyar ranked szerver engedbe illegális cd kulcsal rendelkezökeT? probáltam más országbelit azok kiszortak a magyar meg nem.. nemértem na mind1.... a jelszot még mindig nemtudok.. most megyek egy barátomhoz és nála is felrakom a bf2 ot egy ujjab öngyilkos jelölt rohangál majd. :-D -
F1, 2, 3, 4 ...stb gombokkal -
En mindkettot azzal iranyitom, egerrel meg nem probaltam.
Repulot nagyon jo, helikopit sztem kicsit nehezebb vele iranyitani -
Bagoly81 #32951 hello irc en nemválaszol senki igy ide irok. van egy zserver az van kiirva hogy jelszo bf2hu na ez a jelszo nemjo mi a jo akkor? amugy tegnapota foglalkozom a gaméval ugyhogy minden uj. pl hogyanb tudok a jármüvekbe álást váltani... vezetöülésböl a géppiszolyos ülésbe.. nincs kedvem kikeresni :-D -
Rafia #32950 értem én...de így is durva. Remélhetőleg gyengítenek majd valamit a BH-n. -
TS Zolly #32949 Meg van bocsájtva. -
haxoror #32948 Akkor az a gyerek egy hulladék szar köcsög!
Hívd fel a főnökét hogy rúgja ki!
-
TS Zolly #32947 közponi szerver hiba. Nálam is szokott néha kiirni 9 számjegyü ponot. -
TS Zolly #32946 Vagy az egér görgetöjén mégegyszer kiválasztod a fegyvert. -
csiga88 #32945 valaki nem tudja miért írja ki a gép telepítés közben hogy md5 error a telepítést folytatja de ha végzett akkor is hazsnálhatatlan -
jah:) -
Hát elöttem nem kell védeni a kamikazet mert engem inkább harckocsibol szoktak kikamikazezni c4-es dzsippel... 

Azé remélem sokmindent javitanak majd az uj peccsel.. 1ébként van itt valaki a joystickel nyomja a helit meg a vadászgépet? Kiváncsi lennék a véleményre...
-
Aztán meg ebay-en elkezdi árulni a kódokat. -
na meg a KD. arany sem romlik:) 1-6...:) -
errol jut eszembe:hittam mutkor az ea magyar kepviselojet,nem vette fel,de ezutan visszahivott(a 06/70-es).mondom neki a porblemamat(az mar azota megoldodott),beszelgetunk errol arrol,majd kerdezi,mikor vettem a jatekot.megmondtam neki.hol?ezt is kozoltem vele?ez mi a kodja?erre mondom:
1.alapbol nem bizok a senkiben sem,akivel meg nem talalkoztam szemelyesen
2.az ea eleve fewlhivja a figyelmet,hogy egyetlen kepviseloje sem fogja kerni a kodot,tehat ne adjuk meg senkinek se...
ezekutan a ficko azt mondta,neki az asztalon van egy rahedli ilyen kod,neki tenyleg csak adatrogziteshez kell...mire en:akkor valasszon egyet onnan:)
mar mastol is hallottam,hogy a MO. EA kepviselet eme alakja kisse erdekes csoka:)ugyhogy lehet,nem olyan konnyu MO.-n rankedet csinalni... -
csabito #32939 okézsoké, már itt sem vagyok
további szép napot mindenkinek -
A kamikaze védelmében. 6-an ültök egy BH-ban az első utatok a reptérre vezet. (A gátas map) Ha nem tudom kirakétázni, mert folyamatosan jönnek a csapdák, tiszta sor, hogy nekimegyek. mivel kb. 3 mp alatt foglaljátok el a pontot. Onnan pedig visszaszerezni szinte lehetetlen... -
Promi_papának üzenem h azért nem járok magyar szerverre, mert mindig lelőtt. :))) -
teljesen igazad van -
Ne itt oltsd a népet kamurekk... 

-
csabito #32934 ügyi vagy ;) -
petersz #32933 Nem akartam személyeket mondani, ezért választottam csak a számokat, ezzel is jelezve, hogy nem egyénekről szól ez.
Filmem nincs egy sem, csak moziban nézek filmet. Azokat a játékokat mind megvettem, amit sokat játszom. Ez persze nem sok, évi 2-3 játék. -
Ez a kamikaze-zás engem is fel tud b*szni...
Mondjuk szerintem van pár pálya is ami el van b*szrintva rendesen. Például a Mashtuur City asszem amelyiken azt csinálják hogy be öten a Black Hawk-ba, csak zászlofoglalás körbe körbe, és a városban egyetlenegy légvédelmi üteg nincs, csak az alapbázison, onnan meg semmit nem látni... Szoval megy ám ott is a pontvadászat.
-
Ja én is így voltam vele, habár én már a demónál gyanítottam, hogy ennek vásárlás lesz a vége! :)
Bazz tegnap vagy tegnapelőtt találkoztam néhány kiskecseggel külföldi szerveren. Írtam gyűjjenek helizni, mert az tutti. Csatlakoznak emberek, közte a sügér is. Felszállunk a hajóról eljutok egy darabig jön a másik sügér a vadászgéppel és belémjön, mert lerakétázni nem tudott. Mondom nem gond, nocheinmal, ismét eljutunk a szárazföldig erre megint kamikaze. Erre beír nekem a gyerek noob pilot és kiszáll a csapatból, írom neki, h a vadászgépes folyamatosan kamikázézik hátulról, erre anyázik. Hagytam a francba, mondom majd meglássuk eredményhirdetéskor ki a noob. Természetesen volt vagy 22 pontja, a csapatom meg az elsők között végzett kb 5 körön keresztül. Egyszerűen utálom a nagypofájú embereket, mert még ha jó játékos lenne, de még az se. Ez az új korosztály fő jellemzője, hatalmas pofa, beugatás mindenkinek, háttér, tapasztalat, tudás semmi! Remélem minél hamarabb lecseng a játék körüli felhajtás és csak a java marad. -
it iz dö biginin' of ö bjutiful frendsip :) -
Ha valaki nagyon ráér, igazán csinálhatana valami táblázatszerüséget a tankok sebezhetöbb pontjairol.
Már szétlöttem párszázat de még mindig nem teljesen tiszta hogy hogyan tudnak egyesek 3/4 energiárol egyetlen lövéssel szemböl kilöni... Jah és remélem a Black Haawk helikoptert is kijavitják mert iszonyat h mit kibir....
-
Faxom se kinlodjon orákat kamu kulcsok generálásával...
-
Nos én is tört verziokkal szenvedtem az elején de aztán megtetszett annyira hogy kicsengettem érte a lét.... És nem bántam meg.
-
ha jol sejtem ez nekem szol!!
azért megnézném mennyi filmed zenéd játékod van amit boltban vettél.ja és hogy hány orát játszom vagy akármit csinálok??közöd nincs hozzá.nem te vagy aki ezt számonkérheti tölem
-
thx ezzel én is szenvedtem párszor:) -
petersz #32924 thx. -
waz, hogy lehet ennyit játszani? -
pl 3-as gomb a fegyver, még egyszer megnyomod a 3-ast és vált az üzemmód között. -
mobal #32921 hehe. broáf.
-
petersz #32920 én durvábbat kérdezek. hogyan lehet váltani automata és a félautomata üzemmód között? komolyan nem tudom, valahogy elbindelhettem... -
Ezen felesleges veszekedni, igenis lehet tortel jatszani rankedon, ez tenyleg igaz hogy 6 utan vmikor barhova felenged, nyilvan akkor van vmi karbantartas a cdkey szervereken. Aki meg szenvedes nelkul akar jatszani, tehat barmikor barhova be szeretne menni, az vegye meg, ezzel legalabb a keszitoket is tamogatja. -
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050815/../050813/screen008.png
-
Szerintem nem lehet.