172102
  • Borg
    Minél jobb grafikában?:DD
    A maradék meg játékstílus kérdése, ami ugye két különböző. Érdekes, most hirtelen miért is hasonlítod össsze ezeket is, amikor ugye "milyen hülyeség".
  • 0Fritz0
    Ezek tények: grafika, járművek, mapok, szkvad rendszer... ezekben mind jobb a BF2. De neked megint leírom, csak hogy észrevedd.

Most jön az a szöveged, hogy "mellébeszélés".
    Egyébként mi a véleményed a #33490-re, kedves apuka?
  • Col Andrew
    Gagyi képet minden játékról lehet készíteni. Azért max grafikán az a játék nem így néz ki.
  • Borg
    Találtál egy képet a Tribes2 bétából, csak azt nem értem ennek mi köze ahhoz amit én mondtam?
  • CB SNIPER #33513
    Loooool
  • CB SNIPER #33512
    najo sz ez egy szarság a gém jo igaz kicsit nagy a gépigénye..nem lehet átlöni a falon és akkor mivan?(90%án átlehet)világvége?én már rég bannoltam volna laccot..borg neked sem az ö pártját kéne fogni..tökmind1 most bannolhattok..max csak nézegetem ezt a forumot többet ugysem irok ide :P
  • gergod
    Igen, ez tényleg nagyon szép
  • joebacsi
    mindig van egy gyenge láncszem akibe bele tudsz kötni
  • Zs0lt1
    úgy jó az élet ha zajlik ;Ð
  • Borg
    Szerintem ne menj nyelvvizsgázni, mert a fordítás nem erősséged :)
  • egyuri
    Azért inditottam csökkentett modban mert valaki ezt ajánlotta.
    Már 3-rom helyröl letöltöttem a Pathc-t és egyszerüen bár hogy is rakom fel mindig 1.02442.0 marad a bverziószám miért ???????????????
  • m3200gt
    Ez se rossz:
    "8.A klánba jelentkezők számára van természetesen egy korhatár is.12 éves kortól egészen 18 éves korig lehet jelentkezni a klánba.Aki kevesebb vagy több az itt leírt korhatártól az nem lehet a klán tagja."

• joebacsi
    ja bocs...ígymár nyugodtan faszozhattál...énkérek elnézést...
  • gergod
    "Na én nem zavargok tovább itt , hisz nem is játszok BF2 -vel.

Akinek tetszik legyen benne sok öröme , és tolja sokáig jó egészségben !!!!"

Itt kellett volna abbahagynod...
  • Borg
    Ismered a Tribes2-t? Gondolom nem.
    Legalább ekkora terepek, taktikai FPS ugyanúgy ahogy a BF2. Fele ekkora gépigény. Se.
    2 évvel előtte jött ki, de a grafikája egy fikarcnyival sem rosszabb a BF2-nél.

Vagy T:Vengeance. UT200x motoros, hatalmas terepek, fényévekkel jobb grafika, mint a BF2. Szinte ugyanaz a játékmenet, csak futurisztikus környezetben.

Na? Még kérdés?
  • lac coo
    Ha az állításaid mellé tényeket is írsz , akkor megalapozott és akkor hasonlítsd az enyémhez :D
  • m3200gt
    Az infoban ez a pont tetszik:
    "4.Ha a klán egyik tagjáról rossz szót ejt bárki is és tudja bizonyítani , akkor az a tag rögtön repül a csapatból.Így előzzük meg hírnevünk továbbromlását."

Amennyiben ez tényleg így van akkor.....

• lac coo
    De mér jöttök mindíg ezzel a 64 fős dumával ???
    Miért tán 16 fős pályát jobban viszi ? Nem.
  • DummyBoy
    Hmmm ... Most hogyan válaszoljak egy ilyen jellegű hozzászólásra?

Igen láttam, tetszett is nagyon, írtam is lentebb (Látom figyelsz :)) ("És a FEAR-t már nem is merem említeni" )

Ha már a gépfikázásnál tartunk ... azzal a FEAR demóval próbálj meg BF2 méretű pályákon 64 fős szervert futtatni és játszani is rajta ...

Tőlled mint moderátortól nem ilyen hozzászólást várna az ember ...
  • 0Fritz0
    Ez megalapozott lenne?:
    "Szar a CS, gyenge graf, a BF-é 100* jobb. A CS-ben még járművek sincsenek, mert a gagyi programozók még ezt sem tudták összedobni! A Map-ok a közelébe sem érnek a BF2-nek! stb, stb...

Jah, hogy a CS sosem erről szólt? Lesz@rom, gagyi és kész. Arra sem méltó, hogy letöltsem."

Nah, ez Lac Coo írásainak lényege lefordítva a CS-re. :)
  • m3200gt
    Az úgy kezdődött, hogy én csak visszaütöttem......

• lac coo
    Olvass vissza.
  • gergod
    az előzmény előzményét is kérjük
  • gergod
    Ha lefikázza, mert hiába lövi 10 cmről az ellen fejét m4-el, és nem hal meg az jogos lenne, mégis elküldenék a pékbe.
  • lac coo
    Itt az előzmény , csak hogy megint jól lejárasd magad a ferdítéseddel:

Lac-coo bácsi, mennyit tetszik tudni a programozásról? És ha olyan sokat, mint amiről igyekszel tanúbizonyságot tenni, miért nem írsz TE egy hipiszupi fakidöntögetős, falátlövős, tankkal házat lebontós, darukat lebombázós háborús játékot?
    Fogalmad sincs arról, hogy milyen "motor" kell egy nagymértékben interaktív környezet szimulálásához. De ha a jártasságodat be szeretnéd bizonyítani, kérlek írd le matematikai képlettel, hogy egy húsz cm törzsátmérőjű 4 m magas fa, amelynek lombkoronája 5 méter átmérőjű, és egy 20%-os lejtőn áll, milyen mozgást ír le, ha egy 60 km/órával haladó T-90-es tank elülső páncéljával ütközik 60 cm magasságban, a lejtő irányához képest 35 fokos eltérésben. Valamint jellemezd vektorirányokkal és erősségekkel a tankot ért erőhatásokat, illetve a tank sebesség, irány és pozícióváltozásait!
    Előre is köszönöm a hozzáértő segítségedet.
    Válasz 'lac coo' üzenetére (#33183)

Hát nem tom...ezzel a motorral biztos megoldhatatlanok ezek a dolgok, így is az egekben van a gépigény...
    Nem értem miért nem írtak hozzá új motort; vagy vettek volna valakitől....
    Egy újabb motorral biztos megoldható lenne , nem olyan nagy szám az ...Csak szerintem ennek a fizikai motorja nem teszi lehetővé.

De nem is az a baj , hogy ezek nincsenek, hanem hogy milyen nagyon futtatták , hogy minden fal átlőhető a környezet teljesen rombolható stb...stb...Ebből elég keveset látni...
    Na ezt nem tartom tisztességes dolognak...

P4 3000 Prscott(+10%)+Zallman*2G KingMax 400 Mhz DDR*MSI RX800 XT PE + Ati Silencer5(600-600Mhz)*Razer Diamondblack+ eXactMat X alátét*MS FFB Whel*Nostromon52 Speedpad* Saitek ST290PRO joy*

Válasz 'haxoror' üzenetére (#33182)

Ugye így teljességében kivsit más a szitu ? LOL.
  • Borg
    Egy kérdés: Láttad már a F.E.A.R. sp demot?
    Játszogassál vele egy kicsit, aztán mesélj mit kell tudnia egy 2005-ös játéknak. Bár a gépeden lehet hogy mediumban sem fut majd rendesen. Csak éppen ez megalapozottan...
  • Quki
  • fr3ddy14
    ja és hangot is rakjatok
  • 0Fritz0
    + direkt beírkál a community fórumba, holott jól tudja, hogy mi lesz.

Flémerkém, menj játszani a kislányoddal, mert ahogy elnézem egész nap itt osztottad az észt. Tod, egy apának nevelnie is kéne a gyermekeit.

Ennyit rólad és a te nagy bölcsességedről.
  • Quki
    Internet Explorer-be nézzétek meg ezt az oldalt:SC klán - régi
  • m3200gt
    Majdnem biztos, hogy a patch nem jó.
    Azt nem teljesen értem miért nem egyszerűen csak elindítod az 1.02 -est, miért kell élből csökkentett módban ezt elkövetni.

üdv
  • Borg
    Ez attól függ, hogy csak fikázni jönnél, vagy megalapozott véleményed lenne.
  • DummyBoy
    Csak sajnos amit tud az még mindig nem összehasonlítható ...

Ez van ... ezért nem játsztom vele ... ezért nincs vele tapasztalatom ...

Nem kell rajta lovagolni, valakinek ez tetszik van akinek az ... De mindig az lesz belőlle, hogy "Akkor is az enyém a jobb ..." És itt a BF2 a mienk, az a jobb, ez a BF2 topic ... A CSS topicban a CSS jogosan "jobb, szebb játék" itt nem az! Erre próbálok rávilágítani ...
  • joebacsi
    A elkezdi kritizálni a játék fizikáját (többek kozt), leugatja az összes programozot hogy mennyire idióták, hogy ilyen szart írtak
    B leírja, hogy azért ez nem olyan egyszerű mint A gondolja, leír egy konkrét esetet pár fizikai kifejezéssel
    A nemérti ezt, erre produkál egy ilyen hozzászólást:

A kap egy büntit "mert szóbaállt a hülyékkel"
    B kap kettőt, mert utánna reagált egy hasonló kifejezéssel...

velkám in 1984 :)
  • CéZé
    1.1.2484.0 addig pöcsölj még ez nem lesz
  • lac coo
    Mit kezdek , te ....?????
  • 0Fritz0
    És kezdi megint, vég nélkül ontja a fikát, nehogy vége legyen.
    Persze inkább ezt csinálja, mint inkább gémelne a tökéletes játékával, vagy a családjával foglalkoza.

Ő a flémet választotta.

Borg, ha átmennék a CS:S tokipba "véleményt nyílvánítani", akkor szerinted hány hozzászólásig jutnék a ban elött? :)
  • egyuri
    oké propálom KÖSZI
  • gergod
    biztos, hogy jó 1.02-vel patcheltél, a rendes verziószám 2448!!!! Próbáld meg máshonnan leszedni a 1.02 patchet.
  • egyuri
    Tehát az elöbb uninstal, kitöröltem mindent a dokumentumokbol is.
    Instal, ujrainditás csökkentet modban., instal 1.02 peccselés Pb abgrade,
    Inditás ismét csak 2 szervert talált: Ja a verziószám:1.02442.0 és ismét az IP-n 195.56.172.105 Hun szerverre A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ

Na ezt csinálja.. lenne esetleg valami ötlet????????????
    BORG
    m3200gt