172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
cyberbob29 #33833 EDDi a Risa nevű új tagotoknál ez a név csak választott nick vagy saját neve a srácnak? -
én komplikáltam elmentem megvettem és műxik
-
m3200gt #33831 A hsz-eid stílusára és tartalmára gondoltam. A klánod is képviseled, mert viseled az előtagjukat.
Kevésbé kellene agresszívnek/alpárinak lenned jó barát.
relax -
Szerintem meg egyszerüen reinstall nem nyulsz hozzá nem teszed be imagebe a mini imaget :D és pecseled ha kész akkor mehet mini image és kész .
az 1.01 nem kell!!!!!!!!!!!
szerintem az a baj, hogy mindenki túl komplikálja -
neménvoltam #33829 egyéb ötlet? -
Igen tényleg el is felejtettem.
max anno még megkeresett ezzel az ötlettel, kiváncsi leszek mi lesz belöle -
"Kedves Ádám!
1. Nem vagyok fórum zsaru.
2. A nickem megfejtése a kedvenc autó márkámmal függ össze.
3. Szvsz nem csak magad, de a klánod is lejáratod itt, pedig a friss tagok között szerepelsz. Az AAO klánok ilyen megnyilatkozásért már rég kipenderítettek volna téged."
Na szóval pontosabban a 3. dolgot nem értem, hoy miért irtad -
TS Zolly #33826 De itttuti. -
Téged meg azt a hozzászólásod -
neménvoltam #33824 háromszor is letöltöttem :( -
http://sacclan.fpn.hu
Ez a klánunk weboldala amit még fejlesztgetünk illetve a híreket a föoldalón én írtam amik tele vannak helyesírási hibával tehát nem szidni :D
Itt lehet jelentkezni a klánba + kihívni minket warra -
lan volt júliusban
ha lesz majd itt biztos megtalálod -
m3200gt #33821 Mit nem értesz?
-
Nem lehet, hogy hibásan jött le a patch? Próbáld újra letölteni az EA oldaláról. -
Valaki tudd olyanról, hogy lesz valami féle BF2 Magyar Kupa? -
neménvoltam #33818 Hi!
a faq-ban nem találtam választ sajna, és tudom, hogy valakinek már volt ilyen baja, csak nem írta le hogy hogy sikerült megoldani...
tehát telepítettem a game-t, semmi crack (csak a mini-image van betéve daemon-ba), egyből próbáltam az 1.02-es patchet, be is másoltam a bf2 könyvtárba, elindítom a patchet, de ahelyett hogy mojolna ott egy pár percig a dos ablakban, egyből eltűnik...
esetleg vki tudna segíteni? -
Jót röhögtem ezen de kífejtenéd bövebben, hogy mire gondoltál?
-
Úristen ilyen hülyeségeket ne írjatok ide, hogy adjatok CD-KEYt meg hasonlók...
Eredetit úgysem kaptok, ha meg tört kel akkor ott van a google vagy más keresö -
F.A.Q-ban van kulcsgenerátor , töltsd le.Fent a bannerban a kettes alján...
Meg néha olvass vissza pár hsz-t :DDD -
nem fontos már van
-
Valaki tud adni egy cd-keyt? -
Legalább kipróbálhatja... -
ACE #33811 De azzal mit sem érsz... :D -
Thx
-
Törtet ?
Az F.A.Q.-ban találsz letölthető kulcsgeberátort. -
TS Zolly #33808 15000 forintért bár mikor. -
sziasztok. tudna vki adni egy cd keyt? pls -
Ugye? Ezek után nem szabad csodálkozni, hogy mindenki elsőre ugrik ... bár "mintha olvadna a jég" :) -
Amúgy ezt kéne valahogy feldobni BF2ben,hogy egy kicsit több war legyen mert pl a mi klánunkak heti 1 war van betáblázva.
ETben meg volt, hoy heti 5-6 war + másnaponta gyakorlás (persze ott csak 6 embert kellett összeszedni)
Amugy ha valamelyik klánnak van kedve GYAK illetve FUN wart jáccani a =SAC=-al akkor szóljon nyugodtan -
Köszi ... sajna nem tudtam komolyabban játszani vele, nem volt rá időm :)
Én is nagyon szerettem :) Volt hogy 3 haverral összejöttünk, és "squadoztunk" :)
Az oldalt meg megnézem ... -
Ja azt hittem, hogy komolyabban játszottál vele.
Az ET nagyon jó kis game volt csak mára már elavult -
Amúgy ezt ajánlani tudom mindenkinek vannak videók mapok stb stb
http://www.act-of-war.de/aow/download.php -
Nem klánoztam, és ugyanezen a néven játszottam :)
Még akkor volt, mikor eladtam a régi gépem és venni akartam egy újat ... köztes állapotként haverok összedobtak nekem egy netezős gépet, amin szépen futott az ET ... De szerettem ... egészen addig amíg meg nem jelentek ott is a lámák ... :(
Kérték az artit a SP-ra, hiába mondták már a csapattársaik is hogy fejezzék be ...
És sajnos egyre többször fordult elő ... Néh játszanék vele megint de jóformán sehova sem tudok felmenni, mert mindig maptöltögetés van, az is lassan és beleunok ...
Pont az fogott meg a BF2-ben is hogy egy csomó dolog hasonlít ... De ott az volt a szép, hogy mindenki kellett a győzelemhez ... medic, support, engi... -
Amúgy Lacc-coo ez már tényleg sok és unalmas is -
Te dummy említeted, hogy játszottál ET-vel.
Kérdés milyen néven illetve milyen klánban? -
Felejtsd el a BF2-t, gagyi bughalmaz az egész.
Inkább gyere CS-zni, FC-zni. -
Gabor970 #33797 NNo a Rankedet megfejtettem :-) -
Gabor970 #33796 Sziasztok!
NNo tegnap csak sikerült a joyt is használatra birnom :-), köszi az ötleteket!!!
Meglepően nehéz repülni, pedig más repülős játékokkal már sokat játszottam -igaz nem tegnap- A heliket már korrektül irányitja a joyom, de valamiért a repcsik pont ellenkező irányba akarnak menni :-))) majd este tovább kisérletezem. Hol lehet klánokat keresni? illetve azokhoz csatlakozni? Vannak olyanok, ahol kicsit érettebb játékosok, taktikusan összehangolva küzdenek?
Nekem az sem tiszta, mit jelent, hogy "ranked" szerver.
Előre is köszi a segitséget!
Gábor -
TS Zolly #33795 ,,Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani.,,
-
TS Zolly #33794 HS klán? Hagyd öket, még nagyon pici gyerekek.