172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akkor most aztis mond el honnan találok ebből segítséget (amugy mielőtt kérdeztem volna elolvastam)
tök jó hogy igy segitenek itt a fórumokon...
-
az ea megszünteti, hogy az account szerverekről le tudjanak kérdezni :-) -
Thanatos #33990 attol még hogy az ea lekoppintja az 5letüket miért szünnének emg? :) -
állítólag ezek az oldalak meg fognak szűnni és az ea csinál egy weboldalt, ahol elérhetőek lesznek majd a statok. vhol ezt olvastam :-) -
az egy dolog hogy bejön a bf2s de az egy hónappal ezelötti adatokat adja inkább nézd a http://www.got3n.com/ -
banner -> faq-ra kattints! -
Hi
még csak a demonál tartok..most kezdett el csak érdekelni a bf2..szal kiakartam próbálni, de....
szal tölt mikor elninditom egy csomót bejön a feket képernyő hogy gondolom majd jön az intro meg minden...aztán ujraindul a gép
mindig ezt csinálja ugyanigy , már 2szer ujratelepitettem a demot de ugyanaz
gyenge a gépem hozzá??
1,7 cpu, ati 9600xt (256), 512ram -
A pálya elején amikor ma elöször ültem a vasba te kiálltál elém. Vártam, hogy beugrasz. Semmi. Ott állsz és semmi. Pár másodperc múlva úgy döntesz, hogy "elengedsz", és félrehúzódtál. Itt már tudtam, hogy neked csak a páncélos kellett volna. Te miért nem tudtál beugrani hozzám? (Álló helyzetben voltam. 1 cm-t sem mentem)Ha én nem "szeretek" team-ben dolgozni, akkor te miért nem száltál be hozzám? -
miért, mi bajod van ezzel. alig van olyan, h várni kell
most adjak neked linket a fileplanetről, az jobb lesz? ott várhatsz majd félórákat ... -
Zsolti nem tudnál valami más linket berakni mert ez a file cloud nem a legjobb -
hát jah, multiban csinálj egy 32 fős lokál szervert.
múltkor pedig már irtam valakinek, hogy ne single-ben próbálja, mind1 ... -
ACE #33981 Ne single player-t indíts, hanem server-t... -
az összes!!
a múltkori mapok is, meg ezek is -
mind a három kidob, vagy csak egy? -
F35B a kedvencem, az meg a te bajod hogy mindig lebombazlak. Ha vkinek nemtetszik, fel lehet szallni egy vadasszal es kiloni. Nem vagyok egy jo pilota igy az esetek 90%ban meg is teszik. -
1. nem vagyok kis f*sz (legalabbis kis biztosnem:D)
2. nemrakott engem sehova a szerver, kb 2 mapja azon az oldalon jatszottam
3. a pancelos sem kellett, kerdezd meg nyugodtan mast is hogy a strike at karkand mapon a kedvencem az assault es a granatvetoje
Ami igaz: tenyleg kiugraltam es direkt buntettelek hogy kidobjon a szerver. Mert mar nagyon a bogyomben voltal: olyan tkert buntettel amit te okoztal, tobbszor elvitted egyedul a jarganyokat mikozben velem eggyut meg 2-3an irogattunk hogy hey! i need a ride, stb... Ez nem mind ma tortent, de sokszor megtortent es a te neved nagyon megjegyeztem. Ez egy multiplayer game! Nem csak a te szorakoztatasodra talaltak ki. Sry en ilyen vagyok, egy darabig turok de utanna

-
na, kicsomagolom, bemásolom, és mikor betölti a mapot kidob az asztalraés ezt nemcsak én mondom, hanem többen mondták, hogy ne próbáljam, mert nem műxik -
igen, de előtte ki kell csomagolni :-))) -
ja, ott a filecloud, gondolom onnan vannak, mert onnan linkelsz mindent -
csak bekell a pályákközé másolni? -
ugy tunik,megsem mukodik... -
nemtom, nálam ilyen még nemvolt.
ami nem műxik nem hírezem ki :-) -
megvannak a forrásaim ;-) -
ezekkel a mapokkal az a baj, ha betöltöte rögtön kirak az aszalra
valami megoldás? -
ezeket honnan szerzed? -
háááát pedig elég érthetően oda van írva, hogy a program futtatásához a .NET keretrendszer 1.1-es verziója szükséges. :-)
feleslegesen nem irogatunk ilyeneket oda :Ð -
Igen, én mégse raktam fel, aztán csak lestem a hibaüzeneteket :) -
A hírben le van írva, sőt link is van hozzá ;-) -
Újabb BF2 custom mapok -
Ne felejtsétek el a .net 1.1-et felinstallálni előtte (saját tapasztalat :( ) -
Fél óra és támadok fel UK #9-re, aki akar jöjjön. -
Battlefield 2 Browser -
"úgy kezdőtött a verekedés, hogy Ő visszaütött!":PPP -
CBPeti #33959 én azért ezt 1. kézből úgy hallodtam, hogy nem ő csinálta először, hanem neked támadt kedved ilyet játszani, és ismered: "ki mint vet..." -
Úgy tűnik ismét működik a bf2s.com -
:)
-
crossy104 #33956 Köszi! -
Azért a lövész rakettája egy kicsit hatásosabb azért. -
en tankban nem igy erzem:) -
Meg. Jah... Én ugráltam a tank elé... De hát ez a game már csak ilyen.. Hull az ellenség, meg az ember ki a szerverről.