172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Persze magyarázkoggy csak. :) -
Ez nem az enyem csak segiteni akartam Boxer[HUN] statjanak a linkeleseben.
Ez az enyem -
TS Zolly #34110 Én erre a statra nem lennék büszke! 77 óra rambózás. Szép! 30 óra csak a csapatmunka. -
Spotted!
custom sqaud és beírod, a zárra kattintasz. -
Isten vagy, csodát tettél, köszönöm szépen!
Jaaaaa értem már, elég forró vagyok, nem kapcsoltam, de így már értem...úristen kezdek rendőr lenni???????????????? Szabit kell kivennem, még a végén asszimilálódom.:) -
Order #34107 Üdv!
1.Hogyan lehet bejelölni a térképen az ellenséget?
2.Hogyan tudok nevet adni a squadnak és hogyan tudom lezárni azt?
köszi -
megyez :) -
Poggyász #34105 Semmi, csak a "jön a bnőm" alapján elkalandoztak a gondolataim :) -
próba: Running statja -
Mondjuk gunnernek szerintem jó vagyok, mert a nagy felbontás és a 22'-es monitor csodákra képes, na meg a reflex, és a búvó és spawn helyek ismerete.:) -
Mert? -
Poggyász #34101 Most te leszel a gunner?
-
A kibaszott [[ jel bezavar és most nem tudom megosztani a linket, brühhüühüüüüüüü.... -
Mind1, mi elhisszük neked...
-
Hát ma nem tutti, ma jön bnőm, szóval ma másmilyen játékok lesznek. -
Feladtam BORG KÉRLEK TÖRÖLD!:) -
stat mégeccer!:))) -
Az enyim: Running stat csak hogy lássátok a kirájt:) -
Running vagy Promi: lesz ma este is valami? ha igen hol? tegnap elgyökérkedtem a dolgot azzal a UK#9-es szerverrel...
-
ACE #34093 Addig amig nem jön az ellen-től is egy helis telepakolt C4-el :D -
ACE #34092 Azhát, mivel bele kellett turkálniuk a serverbe, hogy elfogadja a nem eredeti key-t is. Menj az I.-esre, az tökéletes, de nem is enged be, csak eredeti key-t. -
tegnap a magyar V. ranked-on szintén kb. 2 óra játék után úgy laggolt, 24-es pinggel, hogy öröm volt nézni, de persze mindenkinek, úgyhogy mindenki anyázott, szerintem ez szerver hiba -
Poggyász #34090 Kész vagyok ezektől a külföldi fórumoktól. Az egyik srác meséli hogy commander-ként az ellenséges sniper-eket mindig úgy szedi le hogy a fejükre dob egy supply-t
-
gratz 

nekem 102, ha jól emléxem, de nem rajtam múlt, hanem egy állat jó helikoptersofőr gyerekkel kerültem össze, én voltam a gunner, és foglaltunk, mint a huzat
magamtól valami 51 pont a max egy meccsen -
állítólag van könnyebb megoldás is a punkbusterre mint ahogy a FAQ leírja!
a Consol menübe valamien paracsot be kell írni és utána nem kell többet vacakolni a PB-vel!
nincs meg valakinek véletlenül ez a parancs? -
Itt az enyém...
Nem olyan régen kezdtem. Főleg a helire és a repcsire vagyok büszke...
-
El irja a zarojelet.
A HUN vegere rakj 1 et akkor jo. -
csak nem jo -
Lemaradt 1 zarojel -
Ez a te statod, itt mindeg frissit. -
igen -
en nem anyaztam, de a gunnerem az igen
-
Igen a helizés nagyrészt pontgyűjtésre jó. :) Én személy szerint a gyalogos harcot izgalmasabbnak tartom csapatban. :) Szóval jó helizni, csak én unom egy idő után. Csak sokszor nem hagyom abba, mert a többiek annyira örülnek a sok pontnak és megvesznek a tagságért.:) -
petersz #34079 Igen ez szoros :) És fűződik hozzá egy jó élményem. Az eredmény ugyanez, a pálya is, de akkor kína nyert 1-0.
1-3 volt, mikor hallottam a ház mögött a tankot,csak én voltam a zászlónál, letettem gyorsan az összes c4-et szellősre. be a fal mögé, akkor látom, hogy a tank mögött egy jeep is. bejönnek zászlóig, a jeepes ki is ugrott, bumm. és vége a körnek :) -
-
tegnap belecsusztam egy promi papás,helis,tápolos menetbe,pontgyüjtésre nem rossz:) -
Ok, megnézem nálam min van, de tudom h a cobra miatt egyszer lejjebb vettem mert folyamatosan beleálltam a földbe.:) Néztek is, h ki ez a lamer noob.:) -
En mind ket helit egerrel + bill.
Eger erzekenyseg 0.70.
Heliknel az alap beallitas. -
Hát a cobrát én nem tudom vezetni, túl érzékeny nekem. Ha a Bh-ra beállítom az egér érzékenységet, akkor cobra nagyon érzékeny, ha visszaveszem, akkor meg a BH gáz. A cobrát te mivel írányítod, lehet csak meg kéne szokni? -
levi1989 #34073 ok köszi nagyon köszönöm