172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor tessék itt 1 gyönge stat is csakhogy necsak menö usások legyenek... 

De legalább az awardok jok...
-

-
Jaja mindjart alszok 1 picit, hogy birjam az ejjelt.
Megprobalok majd bent maradni az ulesben, inkabb hamarabb kilepek azt vissza.:) -
Polemius #34149 Hát nem tudom.. Általában teljesen bezoomolok a térképen a supply dobásához (hacsak nem kérik a térképen), de mindig elmegy valamerre ahhoz képest ahová kattintok.. És nem a talajon csúszkál, hanem arréb jelenik meg. De az is lehet, hogy szerverfüggő.
-
honna lehet letölteni kiegészítőt, ha egyáltalán van, mert csomó szerverre nem enged be mivelhogy régebbi verzióm van.
-
Este gem?
Kidobatod magad a helikopper gunnerulesebol?
-
Jajj de kegyetlenek vagytok.:)
Ti is voltatok kezdok.:)
matyi08: Ha talalsz 1 szervert amejik beenged, akkor igen. -
Bekapcsolod a monitort, mert az anyád kihúzta a tápkábelt, mert mindig a köcsög játék előtt döglesz.
Lehet, de nehéz bárkit is felszedni. -
ACE #34144 Ezt lehet onlány jáccanyi? -
ACE #34143 Belép a játékba és fekete képernyő, mit kő csinyáni? -
Jobb egérgomb, be/ki
Nem! -
TS Zolly #34141 Sznájpörel hohy kö zumoni? -
és tört játékkal nem lehet feljebb lépkedi a ranglistán? -
NO COMMENT! -
Bazzzz mennyi kitüntetés.....:) -
petersz #34137 Oké, legyen csapatjáték. Én viszem a nyelvkönyvet, te tanulsz :) Bocs. -
TS Zolly #34136 Nesztek itt a statom!!!! -
Poggyász tudja, ő is így érkezik (levegőből). -
Poggyász #34134 Elég pontosan lehet vele célozni. Akkor kell egy kis gyakorlat ha a kattintás helye és a láda leérkezési pontja között szintkülönbség van. -
Engem is erdekelnek masok statjai, es akkor sem szopok le senkit, en is adni szoktam.:) -
Koszi.:) -
TS Zolly #34131 Sry! Picivel jobban néz ki. -
Engem érdekelnek mások statjai ha nem gond. :) Leszopni se szoktam magam, hiszen eleget szopok én a munkahelyemen egész nap. -
Kattints a "szememre", es megtudod. -
A supplynak van 1 kis lejtese, viszonylag konnyen be lehet hatarolni a pontos helyet csak 1 kis gyakorlas kell. -
Mééé mennyi idős a promi? El tudom képzelni, ahogy promi rárepül a cobrával a barátnőjére, az meg közbe les hogy ennek mi a baja. :) -
Szerintem eleg lesz mar a statokbol, minden jatekot ez tesz tonkre... faszom, johogy nem szopjatok le magatokat, fuhh mar megvan ez meg az is, mar csak 5 pont kell ehez... -
Feleseeeeeg?
Nem orultem en meg.:)
Nem kell nekem 1 papir aztan meg a sok baj. -
Polemius #34124 Erre azért kíváncsi lennék. Ugyanis a supplynak is van valamekkora szórása, nem lehet vele pontosan célozni. Ezért (is) vannak a tetőn landoló ládák és hasonló vidám meglepetések. -
barátnő?
ilyen korba már feleség kell
-
Koszi, de maradok a baratnomnel. 
-
Na Promi ebből harc lesz. :) Én leszek alul jó?:) -
Nemhinnem,hogy a valamire valo klanok csak ugy irkalnak neked az e-mail -eket.
Szerintem a jatekod alapjan hivnak meg (ha meghivnak).
Inkabb neked kell kopogtatni a klanoknal. -
itt a statom: nesze -
Nándorka #34118 helló! BF" -s klánokat keresek akik felvennének uj tagot! a fö jellezöim:
-még nem eredeti a játékom
-még nem vagyok 18 csak 2-vel kevesebb
-de allandoan a gep elott ulok(07:00-21:00)
-csapat jatekbe bene vagyok!!!
barki megkereshet ezzel kapcsolatban a [email protected] msn-n vagy e-ailt is irhat!! ;) -
Ijen a harc: 1 szer fent, 1 szer lent(vagy 2,3,4,stb. lent:D)
Nekem is a forum jon be. -
Kicsit felszívtam magam, mert a múltkor akármivel emelkedtem a magasba, bumm lelőttél, ha tankkal mentem, bumm lebombáztál, ha gyalog mentem, akkor legépfegyvereztél, szóval most nekem kell törleszteni.:)
A www.totalbf2.com -ra rámegyek nekem miért a fórumoldala jön be, másnak is ezt csinálja? -
Fo az onbizalom latom neked van boven
-
A gunnereim leszedik a döglött,füstös cobrádat öreg. :) Ha meg gyalog vagyok, lekéselem a géped. -
LOL csak kerulj a helim ele