172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Innen húzhatod le a promi álltal említett file-t, hogy SP módban a térképméret 64-es legyen. -
Skill #34191 version disabled ...
ezt irja az ablak tetejére ami megnyiodik inditáskor :/ -
Skill #34190 igen
-
Hi!
.net 1.1-et is feltetted ugye? -
Skill #34188 hali
felraktam a battlefield 2 server browsert
elingitom és kérdi close vagy megnyissa az oldalt...
mit felejtettem el vagy mi a probléma?
elöre is kösz -
-
uccsó kérdés... megpatcheltem, kész. Elindítom a játékot és kidob... Mi a hiba?:S -
Sejtettem, hogy ebbe is belektösz! :-) de akkor se javítok!!! -
A fiucska nem biztos hogy talalo :P -
ironizálni akartam te buta fiúcska :-)
bár ha úgy van ahogy Running írja, akkor nem is kis teljesítmény :-)
-> 5kill/20death nem könnyű egy kör alatt 20* bekrepálni
lol -
A purple heartot a szar k:d-re adja (1:4), szoval inkabb ne lol -
remekül esek-kelek-esek-kelek..............
-
Hálám kisérjen sírodig:) -
Én próbáltam esküszöm, de sose sikerült, mert vége lett a körnek, habár sokszor eljutottam 18-ig, volt talán kétszer 19-is, de 20 még sose. :( -
nem muszáj olyan szigorura állítani :) -
ahogy így elnézem a statokat marha üszke vagyok, hogy szinte csak nekem sikreült megszereznem egy kitüntetést : a Purple Heartot... :-)
vagy erre ne legyek büszke ? lol
érdekes, hogy ezek a statok, kitüntetések, hogy meg tudnak hülyíteni egyeseket, lásd: késelős-felélesztős egyedek -
Nekem is, csak a tuzfal tilt ezt-azt
-
Vegulis van esely hogy kiszurjak a kek linket...
-
nekem müxik mozzilaval -
Süti -
Neddcsak:
-
haxoror #34171 A banner alatti linkeket sem? -
Nem azt akartam írni, hogy olvassa el a faq-ot, hanem ami benne van. :) Ha nem látja az gond, akkor kérdez megint. :) -
Mondjuk ehhez annyit hogy en pl. Kerio tuzfalat hasznalok es le van tiltva a flash es a reklamok megjelenitese a bongeszoben, igy nem latszik a logo a forum tetejen, csak ha kikapcsolom a tuzfalat. Sot nem vagyok benne biztos de azt hiszem alapbol igy allitja be magat a Kerio tuzfal a telepitesnel...
Igyhat akinek kicsit szigorubbra van allitva a tuzfala, az a logobol nem lat semmit, ergo nem biztos hogy lusta megnezni, csak egyszeruen nem latja
-
Elolvasod a Logó közepén lévő faq-ot, mert leírni elég bonycsi. -
de a kedvedért: "Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
-
faq -
mit tudok tenni?
-
kiirja telepítés közben hogy patching failed....:( -
Polemius #34163 Akkor rád hallgatnak a ládák. Nekem tök véletlenszerűen megy arréb.. 
Hol jobbra, hol balra, hol északnak, hol délnek. De tényleg. -
A kapson én is csak egy utolsó kis lófaszjóskasenki vagyok, nincs hatalom a kezembe. :) -
Persze ha adsz munkat, akkor irok ha kell.:) -
Hmm.. de majd mindjart irok oneletrajzot is.:) -
Miért nincs melód? Mi a foglalkozásod? Gyerek van? -
Neked legalabb van melod. -
Lentebb irtam, hogy eses kozben arrebb megy.
A kijelolt ponttol kb. 4-5 "meterre" megy feljebb. -
köszi -
OK! mekereslek :)
Bar en mar visszaugrottam a mokuskerekbe, reggel 5-kor melo :( -
szerintem official oldalról próbálkozz szedni le dolgok, én törni magyar
-
Fent van a F.A.Q arra katt is megtudod.
De csak neked csak most tessek.