172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor, az elso korben, nem tom mert elkezdtel szidni. Gondolom azert mert vagy 10x leszedtelek tankkal. Mindenféle válogatott jelzőt használtál.
Ezek után már csak reflex-ből "No sir"-t nyomok a parancsaidra!
Egyébként meg minek álltál át? Nem szeretsz veszteni, mi?
(BB)Krisz-el meg azért dumáltunk egymásnak, mert beültem a tankba, ami neki is kellett, erre kiaknázott. Másodjára is én voltam a gyorsabb, csak akkor már nem sikerült kiaknáznia (mellesleg akkor is kidobott 2 aknát)
Najó Landor, én innentől lezártam, nem is akarok vitatkozni, csak nem értem mért kell a legkisseb dolgokon is felkapni a vizet -
CéZé #34471 Én is :)) -
én bf.hu n képeket meg szoktam nézni ;) -
CéZé #34469 Szerinted itt tudják hogy mi az ? :))) -
szokott ilyen lenni?marmint ivas:)
bar inkabb sort iszok,pertut nem szoktam
-
Landor #34467 legközelebbi bf talira gyere el, majd pertut iszunk ;) -
najo, de nem mindenki közeli haverod a battlefieldben ;) -
most egymast fikazzatok,vagy esetleg ertelmes hozzaszolasokat is hallunk? 
esetleg a lentebb leirt problemamra is lehetne valami kontruktiv valasz!
a FAQ-ban leirtakat mar reg megcsinaltam,sot,peirtam a pb_security 0-at is beirtam,ezekutan is kidobal...elore is koszi az infot -
haxoror #34464 Bocsesz mindenkitől aki letékáztam de ma megint azt a napot fogtam ki hogy a 3DMap csak azt nem jelezte aki pont előttem van
-
Landor #34463 tudod arty, egy bizonyos szint után már ismerjük annyira egymás,t hogy meg sem kell kérdezni.
Haj és nem kell hozzászokni, elősorban nem is az, épp ezt próbálta elmagarázni. egyébként meg ott az ajtó ;) -> -
szted a bunkósághoz hozzá kell szokni? :D -
megkérdeztétek Landort? ;) -
Landor #34460 Nézd Cream; ez nem személyes. Egyszerűen csak magasról lenézem a BF2ben azokat akik azt élvezik hogy végigbombázhatják 0 akadály nélkül az egész pályát és aztán büszkén verik a mellüket. Ez olyan mint BFVben Mi8al kempelni - gyomor kell hozzá.. ;) -
Landor #34459 Na a hozzászólásod azon a résznél vesztettel el teljesen a hitelességedet, hogy én meg a "BC"
-
Landor #34458 Szívemből szóltál Yan.. ;) -
Semmi baj sincs a sráccal, ilyen. Aki vietezet az már +szokhatta. :)))
Nem kell komolyan venni, ő sem gondolja ugy. ;) -
CéZé #34456 Vagy inkább ez :) -
Landor #34455 Nos ezúton akkor ezúton bocsánatot kérek tőled te kis tizenéves láma hogy esetlegesen durva szavakkal illettelek, majd miután te squadleaderként 3* is no-t nyomtál a prancsaimra lazán leTKztalak. Ez van. Esedezek a tudásod előtt, mind a közel 650 killedre büszke lehetsz. Az is biztos hogy az csak a véletlen műve hogy ebben a körben baléhztál össze (OBB)Krisz-szel. Én a kereken 2500. killemel (te voltál az utsó :) meghajolok előtted és a szép szines kitüntetéseid előtt, de biztos (OBB)Krisz is meglátta már benned a tankosok mesterét!
Hja és ezt a klándumát hagyd a nagyokra, de majd ha egyszer betöltöd a 18at, akkor majd szivesen látunk egy gyakwaron, hogy beavassunk hogy ugyan hogy is megy ez klán szinten..
mély tisztelettel:
Landor -
CéZé #34454 A lámák kedvéért :))))) -
mármint a 20 basic ből 1 hiányzik
,de gondolkodom hogy a veterán késnek neki indulok csak akkor megint össze kell szednem a 7 kill/kör 

-
Mi kell a Chineese Service ribobnt meg a Middle East service ribbon -
Landornak szerintem csak az a baja hogy nem tud tankozni. Egy csomószor megszivattam, vagy 6x kilőttem a tankjából, de egyszer se jött rá, hogy mindig máshonnan lövök. Ezután jött hogy "Te kis fa**lama, a tankod nélkül........." -
csak egy jelveny?akkor mar million felul kell lenned pontszamilag....:)
mas:
????????????? -
Persze hogy van lefokozás pl a csaló farmereket még az elején kiszúrtak 2 srácot, és hiába voltak a ranglista elején egy darabig de akkor már csak közlegények voltak
de szerintem elég ritkán használja az EA csak a legdurvább esetekben
-
"it" termeszetesen ket t, helyesen irni tudok, csak megfelelo sorrendben es mennyisegben leutni a billentyut nem megy :)bar amig minden masodik ember ezt irja "muszaly" addig jo vagyok barmilyen mas helyesirasi hibaval :)
-
Gondolom mar eljutott hozza a hir, hogy beszelnek it rola, tehat legkesobb ma regszitralja magat, es holnap mar hallhatjuk az o verziojat is :) -
van most punkbuster frissites? -
nagy arc lehet ez a landor -,- -
Nekem Landor egyszer irt egy privit, hogy paraszt vagyok... akkor ismertem meg. Ezek utan nem nezek ki tobbet belole egy bikaherenel. -
MagyaR #34443 Ati radeon 9250, ami viszi a bf2-t csak 8300huff? Ez lehetséges? -
Veletlenul epp jelen voltam a sztorinal amikor tankoztal, es Landor srac szidott valamiert, bar en sem ertettem mi volt a baja...
Amit kivulrol lattam az egy sima "jajjlelottekparszordemergesvagyok" -szituacio volt, de nem akarok beleszolni -
Én még nem találkoztam Landorral de ha gondoljátok igazoltathatom, hátha nincs rendben valami a papírjaival. :) -
trs Landor... természetes dolog ,hogy a klántársai védik, de szerintem sincs rendben minden a gyereknél. Lebombázom erre beírja, hogy: "megint kezded te buzi"...
A nagy védelmezés helyett inkább beszélgessetek vele. Erre is való többek között egy klán...
-
Nauron #34439 megalol
megint elöjött az a hires szo h BC:) -
Nauron #34438 ez lejáratásnak elég szar 
-
Cefre #34437 Hello mennyi pontot kell gyüjteni ,hogy adja az új fegyvereket? -
meglesz -
Egy screen jó lenne, de ha még előfordul hasonló akkor pls ne felejts el képet csinálni aztán megvitatjuk a banját. :) -
Landorra már elég sok panasz volt, én csak BC-zni láttam, de gondolom a többi sem kitalált. Trs vezetőség kicsit elbeszélgethetne vele. -
nem hiszem, hogy bármi közöd is lenne hozzá
fogadok, ha megkérdeznénk Landort, teljesen másképp mesélné el a sztorit