172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ha sérthetetlenség csit létezne, akkor c4-el sem tudtad volna kinyirni, nem? :-)
-
az a sok koffein... -
én kari vagyok és 2deci kolátol fejre állok
-
ja mégvalami!!ha lehetne adni rangot kamikazeért"ha másgépp nembirom repülövel leszedni helit""akkor kiskecsegnek én adnák mondjuk ezredest
.elismerem jol repül
énsajna nemtudok
-
VALAKI!!!létezik sérthetettlenség cheat??tegnap magyar rankeded egy csáko ketten lötük belement 1-1tár géppisztoly+1tár pisztoly és nemhaltmeg
végül c4-el birtam kinyirni. -
jah -
nem kellett punisht nyomni, mert autopunish van. -
persze mindenki punisht nyomott... -
Hehe, egy Ghost nevű srácot igen megszivatott az autokick az EA HU-n. Véletlen beleszállt vadászgéppel a saját blackhawkunkba, ami mellesleg tele volt :)
Ezután:
-
pistikésnek néztél engem??? :P
vagy Gerot nézted??? :) -
-
pistike vagyok,12,34 eves...egy fel deci bortol berugok,lehet irigykedni,mert en csak annyit hanyok ki,meg a mama almas pitejet...viszont a papanak van penze,es lattam mar kinaiakat... -
a lanon a tRs-ben két tizenhat éves pistike volt, akik valós szkillel rendelkeznek, bizonyítva ezt már a BFV ideje alatt. A többi pistike mind 18 év feletti volt :Ð
Nem kevered te a tRs-t az s^FB-vel ;P -
nem azért a 2 fillérért zsolti, de a lanon nekem trs egy része "pistikésnek" tűnt :))) -
lassan gondolom ebay-re felkerülnek a kikupált karakterek ... :)
sietni kell, a legmagasabb ranguakat hamar elkapkodják!
e-bay
;) -
Lassan mi is felbérelhetnénk pár kinai farmert, hogy non-stop nyomják helyettünk.
A pontok mindenek felett. -
CBPeti #34496 mér? 1szerre 11 géppel nyomta, de az 1ik csak 3 orát ment 1 nap, ezen kívül nem aludt, nem evett, nem végezte dolgát, meg lehet csinálni 
amugy télleg az ilyen kis
ök elmehetnének melegebb részekre...

-
FlatlineHun #34495 Sokat játszó ember
Napi 243 óra... hmm.. nem semmi! -
Hol a diplomáciai menüpont? Hol lehet békét kötni? -
LOL, a hír címét be tudtad kopizni, de a hírt basztál végigolvasni.
HIHETETLEN BAZDNEG! -
Én már előre félek a kövi bf talitól. Odaözönlik majd a sok P1st1ke13 szintű fazon, megisznak majd egy deci bort, amitől belesznek nyomva, mint a rajzszög, aztán ott fogják osztani az észt, hogy mennyire istencsászár a statjuk. Mennyire király lesz. De szerencsére 10-11 felé lelépnek majd, mert lövik a pizsit, utánna kezdődhet majd az igazi bf tali :Ð
Jah Landor, a #34460-es hsz-ed utsó mondatára inkább nem válaszolok jó ;P -
feri0618 #34491 Jó látom kössz, akkor mi a ráknak csinálták meg ezt a progit ha nem használható.
-
mennymár!egy óra alatt körbe körbe heliztek,ennyi pontér!ilyen nincs! -
olvass vissza képekkel van illusztrálva. (Le van tiltva). -
haxoror: aham :)
Cobra: értem, most már azt is tudom mijaza pointfarmolás :P egyébként ez egy esős, kínai pálya, látszik egy jellegzetes ház, ami a kínai reptér mellett van
vgez: hát én legutoljára akkor játszottam a BF2-vel amikor megjelent, akkor is csak kipróbálás szinten :P mondjuk így tényleg durva, mert 600 pont, semmi killel az kicsit erkölcstelen, már ha lehet ilyet mondani.... -
feri0618 #34487 Szevasztok!Na megvan ez a kis progi Battlefield 2 Browser - UPDATE!!De van vele egy kis bibi mikor feltelepítettem,és elindítanám akkor nem indul el ki ir valami baomságot error... most fejből nem tudom pontossan.És hivatkozik valami honlaphoz. Ha valaki tud valamit örülnék . Kössz! -
én probálgattam az 5-6 rankeden amig kevesen voltak addig a csomagok szépen lementek de egy bizonyos látszám felett szétesnek.gondolom a lagg miatt van
-
Az miért van, hogy küldöm a fiúknak az utánpótlást, és amikor földet ér abban a pillanatban felrobban a láda? -
Landor #34484 Az előbb hatszor mostmár tízszer szedtél le tankkal úgy hogy ebből csak hármat vettem észre. Hú apám, te tényleg vérprofi vagy. 
Respect!
leveskocka: akkor a 'kasztot' majd te választod a BFmeeten! :D -
hihetetlen pontok de nézni kell az idöt is!több mint egy ora hossz
de mondjuk nulla killel??érdekes!hogy az ilyeneket nemlehet letiltani valahogy?!? -
Nem semmi, tuti helivel foglalták körbe-körbe a zászlókat, így kill nélkül és egyenlő zászlóarány mellett egy kör jó sokáig eltarthat, így lehet ennyi pontot összeszedni. -
Abban az intenzitásban ahogy én nyomom, 3 nap alatt jön össze ennyi... -
szerintem nem heli, helivel nem lehet 600 at csinálni hanem dobálták a kézigránátokat és egymásnak supportoltak
geri15 azért kíváncsi vagyok neked hány kör alatt sikerül 600 pontot összeszedni, hogy neked ez semmi
-
Az, hogy mindenki a pontfarmolásra ment. Nem látszik melyik pálya, de gondolom helivel repkedtek a pontok között és foglalgatták őket, egymást nem is támadták, csak 1-2 eltévedt
kill volt.
-
haxoror #34478 Az hogy pointfarmolós köcsögök -
tudom kibaszott n00b vagyok, de ebben mi a durva? pls mesélje már el vki -
haxoror #34476 Nem-ranked szerveren mi értelme lenne?
-
Ezt EA-nak is el kéne küldeni, ha ranked a szerver. -
ez a nagyon durva 
-
Akkor ezek szerint en bombazhatok, mert mestere vagyok az oszlopokon szetkenodesnek
. Foleg amikor ramszall egy repcsi es mindenfele orult manővereket csinalok hogy lerazzam, de altalaban csak anynit erek el vele, hogybecsapodok vmibe.