172102
  • Zs0lt1
    ha sérthetetlenség csit létezne, akkor c4-el sem tudtad volna kinyirni, nem? :-)
  • BurnBaby
    az a sok koffein...
  • FCH kari
    én kari vagyok és 2deci kolátol fejre állok
  • FCH kari
    ja mégvalami!!ha lehetne adni rangot kamikazeért"ha másgépp nembirom repülövel leszedni helit""akkor kiskecsegnek én adnák mondjuk ezredest.elismerem jol repül énsajna nemtudok
  • FCH kari
    VALAKI!!!létezik sérthetettlenség cheat??tegnap magyar rankeded egy csáko ketten lötük belement 1-1tár géppisztoly+1tár pisztoly és nemhaltmeg
    végül c4-el birtam kinyirni.
  • 3TOMI3
    jah
  • Zs0lt1
    nem kellett punisht nyomni, mert autopunish van.
  • 3TOMI3
    persze mindenki punisht nyomott...
  • Danee
    Hehe, egy Ghost nevű srácot igen megszivatott az autokick az EA HU-n. Véletlen beleszállt vadászgéppel a saját blackhawkunkba, ami mellesleg tele volt :)
    Ezután:
  • 3TOMI3
    pistikésnek néztél engem??? :P
    vagy Gerot nézted??? :)
  • Danee
  • leveskocka
    pistike vagyok,12,34 eves...egy fel deci bortol berugok,lehet irigykedni,mert en csak annyit hanyok ki,meg a mama almas pitejet...viszont a papanak van penze,es lattam mar kinaiakat...
  • Zs0lt1
    a lanon a tRs-ben két tizenhat éves pistike volt, akik valós szkillel rendelkeznek, bizonyítva ezt már a BFV ideje alatt. A többi pistike mind 18 év feletti volt :Ð
    Nem kevered te a tRs-t az s^FB-vel ;P
  • Higher
    nem azért a 2 fillérért zsolti, de a lanon nekem trs egy része "pistikésnek" tűnt :)))
  • arty
    lassan gondolom ebay-re felkerülnek a kikupált karakterek ... :)

sietni kell, a legmagasabb ranguakat hamar elkapkodják!
    e-bay

;)
  • 0Fritz0
    Lassan mi is felbérelhetnénk pár kinai farmert, hogy non-stop nyomják helyettünk.
    A pontok mindenek felett.
  • CBPeti
    mér? 1szerre 11 géppel nyomta, de az 1ik csak 3 orát ment 1 nap, ezen kívül nem aludt, nem evett, nem végezte dolgát, meg lehet csinálni
    amugy télleg az ilyen kis ök elmehetnének melegebb részekre...
  • FlatlineHun
    Sokat játszó ember

Napi 243 óra... hmm.. nem semmi!
  • Sanko
    Hol a diplomáciai menüpont? Hol lehet békét kötni?
  • Zs0lt1
    LOL, a hír címét be tudtad kopizni, de a hírt basztál végigolvasni.
    HIHETETLEN BAZDNEG!
  • Zs0lt1
    Én már előre félek a kövi bf talitól. Odaözönlik majd a sok P1st1ke13 szintű fazon, megisznak majd egy deci bort, amitől belesznek nyomva, mint a rajzszög, aztán ott fogják osztani az észt, hogy mennyire istencsászár a statjuk. Mennyire király lesz. De szerencsére 10-11 felé lelépnek majd, mert lövik a pizsit, utánna kezdődhet majd az igazi bf tali :Ð

Jah Landor, a #34460-es hsz-ed utsó mondatára inkább nem válaszolok jó ;P
  • feri0618
    Jó látom kössz, akkor mi a ráknak csinálták meg ezt a progit ha nem használható.
  • forza milan
    mennymár!egy óra alatt körbe körbe heliztek,ennyi pontér!ilyen nincs!
  • Boxer HUN
    olvass vissza képekkel van illusztrálva. (Le van tiltva).
  • geri15
    haxoror: aham :)

Cobra: értem, most már azt is tudom mijaza pointfarmolás :P egyébként ez egy esős, kínai pálya, látszik egy jellegzetes ház, ami a kínai reptér mellett van

vgez: hát én legutoljára akkor játszottam a BF2-vel amikor megjelent, akkor is csak kipróbálás szinten :P mondjuk így tényleg durva, mert 600 pont, semmi killel az kicsit erkölcstelen, már ha lehet ilyet mondani....
  • feri0618
    Szevasztok!Na megvan ez a kis progi Battlefield 2 Browser - UPDATE!!De van vele egy kis bibi mikor feltelepítettem,és elindítanám akkor nem indul el ki ir valami baomságot error... most fejből nem tudom pontossan.És hivatkozik valami honlaphoz. Ha valaki tud valamit örülnék . Kössz!
  • FCH kari
    én probálgattam az 5-6 rankeden amig kevesen voltak addig a csomagok szépen lementek de egy bizonyos látszám felett szétesnek.gondolom a lagg miatt van
  • Boxer HUN
    Az miért van, hogy küldöm a fiúknak az utánpótlást, és amikor földet ér abban a pillanatban felrobban a láda?
  • Landor
    Az előbb hatszor mostmár tízszer szedtél le tankkal úgy hogy ebből csak hármat vettem észre. Hú apám, te tényleg vérprofi vagy.
    Respect!
    leveskocka: akkor a 'kasztot' majd te választod a BFmeeten! :D
  • FCH kari
    hihetetlen pontok de nézni kell az idöt is!több mint egy ora hossz
    de mondjuk nulla killel??érdekes!hogy az ilyeneket nemlehet letiltani valahogy?!?
  • Pharaoh
    Nem semmi, tuti helivel foglalták körbe-körbe a zászlókat, így kill nélkül és egyenlő zászlóarány mellett egy kör jó sokáig eltarthat, így lehet ennyi pontot összeszedni.
  • Boxer HUN
    Abban az intenzitásban ahogy én nyomom, 3 nap alatt jön össze ennyi...
  • vgez
    szerintem nem heli, helivel nem lehet 600 at csinálni hanem dobálták a kézigránátokat és egymásnak supportoltak geri15 azért kíváncsi vagyok neked hány kör alatt sikerül 600 pontot összeszedni, hogy neked ez semmi
  • Cobra.
    Az, hogy mindenki a pontfarmolásra ment. Nem látszik melyik pálya, de gondolom helivel repkedtek a pontok között és foglalgatták őket, egymást nem is támadták, csak 1-2 eltévedt kill volt.
  • haxoror
    Az hogy pointfarmolós köcsögök
  • geri15
    tudom kibaszott n00b vagyok, de ebben mi a durva? pls mesélje már el vki
  • haxoror
    Nem-ranked szerveren mi értelme lenne?
  • Cobra.
    Ezt EA-nak is el kéne küldeni, ha ranked a szerver.
  • vgez
    ez a nagyon durva
  • Stotoo
    Akkor ezek szerint en bombazhatok, mert mestere vagyok az oszlopokon szetkenodesnek. Foleg amikor ramszall egy repcsi es mindenfele orult manővereket csinalok hogy lerazzam, de altalaban csak anynit erek el vele, hogybecsapodok vmibe.