172102
  • mohus
    nem drivergond

direct X gond

futtatáshoz írd be "dxdiag"

a soundnál a full hardware accelerations vedd le basicre...utána indítsd a játékot

sajnos minden gépindítsákor vagy játék indítása előttrá kell erre nézni, mert néha visszanyomja magát fullra
  • rohadt alma
    Hé!Kösz!
  • Pharaoh
    Nem olyan bonyolult, a rank ponthoz van kötve. Itt a lista.
  • rohadt alma
    Van oldal ami leírja a szisztémát ami alapján a játékos rangot kap?
  • fr3ddy14
    ezt nem én írtam , de ha én írom őket, akkor nem lesz semmi vicces benne
  • fr3ddy14
    volt egy csávó, aki jelentkezett, de kiderült hogy a haverjánál játszik, és neki nincs otthon
    szal nem is tudott volna játszani, csak néha
  • Me0w
    Ha ekkora nagy guru vagy szerverkonfig teren akkor aruld el nekem hogy egy firewallon blokkolt port miert lagoltatna 1 szervert? Vagy gondolkodni mar luxus?
  • Danee
    hogy utálom hogy magyaron nincs fejlövés
  • ACE
    Az előbb leírta, ők nem csinálnak ilyesmit, nem is érdekük, akkor ne feltételezd, hogy ez a hiba oka!
  • gergod
    Ahhoz, hogy törttel fel lehessen menni egy szerverre, az azon a szerveren futó tűzfalnak kell egy bizonyos portot blokkolnia (egész pontosan azt amelyiken az authentikáció történik). Ezt egy port megnyitással lehet orvosolni.
  • ACE
    Hát én nem örülök, ha kaki...
    Ez olyan, mintha lenne egy S-es mercid, de nincs benne motor...
  • Running
    Most mit kukacoskocc, örüjjj hogy van magyar ranked szerver!! :) Kicsi is, zöld is, de a miénk!!!
  • ACE
    És a többi általam említett hibáról is tud? Ami érdekes módon csak az 5-6-os serverekre jellemző? És ha ugyanaz a config file, akkor hogyhogy a játék kezdése is más időre van osztva, asszem 5-6-nál valami 30 mp a kezdés. ill ha vége egy körnek, akkor is 10-15 mp-et áll egyhelyben, és csak utána hajlandó valamit is csinálni. Ezt mind tudják, és teljesen természetes, annak ellenére, hogy a többi servernél ez mind tökéletesen működik? naneeeee, ezzel ne etess :D
  • TDC Geronimo
  • Danee
    Freddy, ki vagy rugva
  • 3TOMI3

4.Ha a klán egyik tagjáról rossz szót ejt bárki is és tudja bizonyítani , akkor az a tag rögtön repül a csapatból.Így előzzük meg hírnevünk továbbromlását.

erre kiváncsi leszek... :P
  • schrank
    "Így növeljük hírnevünket a világhálón"
  • schrank
    és milyen rangtól vesztek fel embereket nem mindha érdekelne az "állás"
  • Danee
    A .::DS::. klán szabályai:

1.Ez egy klán , nem egy mivolta kis csapat.Csapatmunka van , nem hülyéskedés és nem is hősködés.

2.Nincs cheat , nincs bármiféle csalás.Becsületes játék van.

3.A klán tagjainak kötelessége játszani a klán által kiválasztott játékban havonta legalább egyszer.
    Így növeljük hírnevünket a világhálón.

4.Ha a klán egyik tagjáról rossz szót ejt bárki is és tudja bizonyítani , akkor az a tag rögtön repül a csapatból.Így előzzük meg hírnevünk továbbromlását.

5.Itt nincs anarchia , itt nincs királykodás.Mindenkinek egyenlő lehetősége és esélye van.Közösen döntünk a klán közös programjairól.

6.A tagfelvétel egyszerű.Jelentkezni kell a klánnál.Majd az illető jelentkezőt
    megfigyeljük hogyan játszik játék közben.Ha megfelel minden elvárásnak az illető ,akkor lehet csak a klán tagja.

7.A klán tagjai kötelesek a játékban nevük elé kitenni a ".::DS::." rövidítést , ezzel is jelzve , hogy ők a klán tagjai.

írta: freddy
  • Danee
    A DS klánba felvételi feltétel:
    "Legyen saját interneted (ne havernak)"

Haveromnak nem lehet nete? :)
  • schrank
    "hát nem tudom... " a bf2-be játszhatóság szempontjából jó szar lett az összes légijármű arról nem is beszélve amikor átrepülnek alagutakon meg berepülnek raktárakba na meg ugye 3 AT 1 harcihelikopter 4-5 meg egy csapatszállító heli a jóöreg décéfájnölös sebzés és fizika kéne
  • Running
    Félreértés, nem azokra mondom hogy NOOB akiket említettél mert nem ismerem őket, és azokra se akik esetleg egy cél érdekében alkalmazzák ezt a féle taktikát, hanem azokra, akik annyira képesek a vadászgéppel, hogy felszállnak és puff bele az első célpontba. Gondolom a pont miatt csinálják, csak hát ezzel elrontja 6 ember szórakozását. Azért meg sose szólok ha egy jó pilóta 80x lő le akár cobrával, jet-tel mind1, max nem helizek. :) Volt már ilyen, felszálltunk a srác jött és puff, akármit csináltunk, ilyenkor hajrá földi harc, gond nem volt egy szál se. Mindenki elfogadta a dolgot, és nem villogtak a fuck kamikaze feliratok és nem volt anyázás.
  • gergod
    Waron. De nem publicon.
  • Pepti
    hat nem tudom... Szerintem anno bf42-ben Iceman, Hoze, Csabika, Thales, TRider, Ahhoj, borg, Ransom, Frankie, Zajcev eleg jo pilotaknak szamitottak, nem mondanam egyikojukre sem, hogy noob-ok :-) Vagy bfv-ben Maxi, GIJoe, Gerzson, v-sly... Megis mindegyik kamikaze-zott, ha az volt a leggyorsabb modja kiszedni az ellenseges repuloket, heliket. Es mindegyikre felelotlenseg lenne azt mondani, hogy tehetsegtelenek :-)

Azt elhiszem, hogy szar erzes, amikor igy szednek ki. De a hasznossaga megkerdojelezhetetlen sokszor.
  • Cobra.
    Running csak azt felejted el, hogy a repülők igen gyorsra sikerültek, a látótávolság és főleg a gépfegyver használható hatótávolsága pedig igen kicsi. Igy igen nehéz egy helikoptert lelőni, főleg még ha lagol is a szerver.
  • Running
    Igazad van nem GÁZ, hanem NOOB az illető, aki tehetségtelenségét kamikazéval leplezi. Gratulálok hozzá.
  • Pepti
    hmm. Kamikaze gaz??? Ehh... Ne warozz... Bar en nem bf2-ozok, de emlekszem anno bf42-ben, bfv-ben meccseken ki votl adva, hogy bizonyos helyzetekben bizonyos jarmuvekbe ha kell, kamikaze-val is bele kell menni, csak tunjon el.
  • Running
    Természetesen én se arról beszéltem, h valaki véletlenül belémjön, hanem amikor egy pályán keresztül csak erre képes, egymás után 5x, 6x.
  • Looserke
    És a szerver LAGG mitől függ, mert az EA V,VI elég laggos, főleg zoomos célzásnál.
  • Looserke
    Én elég sokat szoktam repülni helivel és repcsivel is. Néha előfordul hogy géppuskázok eg bh-t és már nem tudom félre rántani, de eszemben sincs kamikazézni, mert ha újjáéledek, akkor lehet hogy valaki más viszi a gépet és akkor annyi a repülésnek...
  • BurnBaby
    de, a felugráló hullákról tud
    mitöbb, állítólag a hivatalos support is, csak megoldást nem tudnak rá, hanem széttett karral állnak, h egy bug
    tájékoztatásodra jelzem, hogy a szerver file-t az ea adja (ennyi a hozzájárulásuk az "official" szerverekhez), ugyan az az alapconfig van mindegyik magyaron, max az adott játékra vonatkozó részletekben (tk punish, létszám, pályaméret) különböznek
    mindenestre az admin ismét utánanéz
  • Running
    Két dologhoz szólnék én is hozzá. A sebezhetetlen ember témához annyit, h én is észrevettem már h pár emberkét különösen nehéz megölni. Kizárva, h szerver vagy lag miatt, mert előtte 1 perccel 10 másik ember halt meg "rendesen". Szóval a csávót a tank géppuskájával löttem folyamatosan, a célkereszt jelezte a találatot, majd mivel nem hatotta meg odadurrantottam egyet a löveggel, de azt is kibírta, a másodikra már elhullt. Érdekes. Másik, hasal előttem a sniper, álltam mögötte, gondolkodtam: fej, vagy gyomor, mondom fej és belelőttem egy 30-as tárat fél méterről a fejébe, erre látom megfordul, na ekkor kezdtem el sikoltozva menekülni. :)

Ja és a kamikaze a másik kedvencem. Szeretem aszokat a pilótákat akik ha már képtelenek lelőni, akár cobrával, akár vadászgéppel akkor kamikazézni kezdenek. Tegnap folyamatosan csinálták és rettentő bosszantó, mert úgyse tudod kikerülni, ha hátulról ezerrel beléd megy. Elrontja az egész játékot. Az egy dolog, hogy a pilóták csak rám vadásznak, mert tudom hogy a fullos bh sokat ér, de kamikaze? Azért ne már. Mondjuk általában így is elől végeztünk, amíg át nem dobott a másik oldalra leaderként (HOL VAN MÁR A PATCH!!!). Ekkor fejeztem be este a játékot, meg kb a 25 kamikaze akció után.
    Mondjuk van néhány értelmes akinek ha szólok befejezi, de a többi kretén....:(
  • Looserke
    M95-öt akartam írni...
  • Looserke
    Tegnap az egyik városi mapon nyomtam. MEC oldalon játszottam sniperral és M)%el a kezemben. Jött a szokásos tele pakolt Black Hawk az egyik zászlónkat foglalni, csak a pilóta elkövette szt a hibát, hogy megállt egy helyben így sikerült egy szép lövessel kiszednem...A többi 5 emberke meg szidta, hogy miért zuhantak le...
  • Crem
    igényes az oldal.

• ACE
    Jó lett volna, ha úgy csinálod, hogy szétszeded a kapcsozást, és úgy scanneled be laponként, így nehéz könyvet nyomtatni belőle...
  • MaYa The Bee
    Sokminden tenyleg nincs benne, de azert jo ha megvan :)
    Persze en is csak a serial miatt vettem meg :) az eredeti lemezt meg ki sem vettem a tokjabol :D
  • Pharaoh
    Sok értelmes dolog nincs benne, kivéve egyet, a hátsó borítón, de azt pont kivetted belőle.
  • MaYa The Bee
    Hali!
    Bescanneltem a magyar kezikonyvet, hatha valaki elhagyta a sajatjat :)
    itt talaljatok: katt

üdv: Maya98 és nem jány :]
  • Pharaoh
    Ezzel csak az a gond, hogy csak akkor frisít, ha rámész, aki még nem volt ott annak a statját nem lehet megnézni.