172102
  • oO EDDi Oo
    [email protected]
  • Danee
    Elszálltam, de egyszer se bombáztam, ezt Highlander is tudja tanusitani, asszem ő ült a laser guided-ben. Ne próbáld már magad kimagyarázni azzal, hogy a heli basecampelt, erre te lelövöd a felszálló repülőt meg több alkalommal a gyalogosokat. Elsőre még jó indok volt, de mindig ezt csinálod
  • Col Andrew
  • Hysteria
    igen a mienk :)

van msn ed? beszelhetunk a felvételedrol
  • oO EDDi Oo
    Tudd valaki ajánlani egy középszerü bf2 klánt ahol van tagfelvétel?
  • mohus
    magyaron sajnos nincs battlerecorder....

ha nem tölti le a communityből nem bizti hogy a te hibád..én kb három szervert próbáltam mire sikerült...aztán az egyik német szerveren hibátlan volt minden

a communityben lejátszhatod aztán a felvett csatát...ott lassíthtsz és nezeteket is válthatsz...ha jó erős a géped normális videókat is tudsz csinálni:)

• Hysteria
    hehe de rég nem irtam ide

nagyon hiányoztam? :D
  • Rafia
    kösz...akkor ezt ma este ki is próbálom!
  • Yan
    mért is baj ez? :)
    sose repülök (kérésre), ezért nem értem
  • Crem
    figy! Nem személyes! De a helitek bent lebegett a felszállonkon és a születő embereket lötte...
    Mellesleg ti is minen fordulónál elszálltál az USA reptér felett.

Már elmondtam párszor ha "ti" is akkor "mi" is... Qrva nagy dolognak tartom, ha visszakapjátok akkor ITT sír a szátok.

Ui: nagy játékos lehetsz amúgy... Ahogy nem volt repteretek kiszálltál a játékból...
  • CéZé
    A Yamada dvd játékos betöltéskor azt mondja hogy "Latátolás" :)
  • Danee
    Crem6 ezennel szeretnék, gratulálni, elmondhatod magadról te vagy cleansweepen a legügyesebb a felszálló repülő lelövésében. Büszke lehetsz magadra
  • Gabe18
    Mostanában külföldin játszva nagyon sok alkalomal szakad meg a kapcsolatom a szerver-el,de nem tudom miért,eddig ilyen gondom nem igen volt.
    Ez pontossan azóta kezdődött el hogy felrakta a legújabb ATI drivert.Csak hát én a videokártya driver,meg a szerver-ről való leszakadás között nem sok összefüggést látok.Vagy mégis lehet valami?
  • mohus
    legjobb a tesco féle fordítások....

DVD Player 17990HUF = DVD Játékos 17990Ft
  • mohus
    "épp most akartam kérdezni: tudtok olyan oldalról, ahonnan meccseket lehetne letölteni (bf2 recorder)?"

játsz olyan szerveren ahol van battlerecorder

utána a community menüből letöltheted pont azt a meccset ahol te is játszottál
  • mohus
    ja nem...bal felül:)
  • mohus
    "Hol találjuk? :-)"

a kézikönyv link utolsó oldalán...jobb felül
  • Gabor970
    Sajna nem a 400Ft-on múlik :-(
  • ACE
    ahhoz képest hogy csak 11.900 :D
  • ACE
    Biztos most csinálják meg, hogy ne tudj belépni
  • Gabor970
    Jajj, jut eszembe a szerverekről. Ha ranked szerverre megyek, jellemzően azt irja, hogy a cd kulcsom nem ok. Ebben az esetben hiába is próbálkozok másik kulcsokkal, mert úgysem engedbe, hiszen az alap problémám, hogy nem eredeti a játékom? Vagy valóban tudnék olyan key-t generáltatni, amit még nem használ más, és akkor rendben lenne a dolog? Mondjuk asszem nem várok novemberig a vásárlással, már láttam a nagyáruházban 12300 Ft környékén.
  • fr3ddy14
    EA HU Official ranked V,IV
  • fr3ddy14
    mi van a magyar 5ös ranked szerverrel?
    nekem nem mutatja a szerverkereső
  • Gabor970
    Aki magyar szervereken játszik, az jellemzően hol teszi?
  • CBPeti
    lol, én nemrég jöttem le..
  • Gabor970
    Sziasztok!

NNo én is jól beleszólok :-)
    Szeretem a magyaritásokat, mert Zalakaros melletti faluban felnőve, és egy németajku nagymama kezei közt a németet sikerült jól elsajátitanom, s a játékok egy része angolul telepithető. A filmeket feliratosban szeretem legjobban. Nekem jobban bejön, ha hallom az eredeti hangot. Szerintem ha minden film a TV-ben és a mozikban is feliratos lenne, sokkal több emberre ragadna némi nyeltudás. Kollegáim közt sokan romániai Magyarok, akik mind arra mutattak rá, hogy ott csak felirattal mennek a mozik és a TV, részben ennek is köszönhetik, hogy nagy átlagban jóval felette van az angol tudásuk a magyarországi átlagnak.
  • csabito
    nem egyezik a szerver-kliens verzió
    valszeg az f2k még 1.0-ás

a listában pirossal jelölt szerverekkel ne próbálkozz, mert más verzión futnak
  • SigS
    Na kicsit atnezem ezt a forditast...
  • Danee
    f2k|City maps|All weapons|HUN serverre akartam felmenni, erre ezt irja ki:

Mi ez?????? EREDETI A BF-EM
  • csabito
    CQ Hotel-Echo-Lima-Lima-Oscar Ten-Three

:D
  • SigS
    Kosz, jo ez a tablazat!
  • SigS
    Jaj!
    Jaj1!
    Jaj2!
    Jaj_stb!

• csabito
    wooow, ez jó, kösz!

a ten-fourt én sem vágtam. addig okés volt hogy nyugtázás...
  • csabito
    ez nem 'baz', hanem 'lol' :D:D

'baz' akkor ha temagad csinálod, vagy ha fizetsz érte
  • Rafia
    A rövidhullámú rádióamatőrök/rádiósok használnak egy csomó kódot. A CQ rövidítés nem véletlenül passzol a seek you-ra. Érdekesség, hogy ugyanebben a táblázatban található a ten-four megfejtése is.
  • Me0w
    Najo, utolso ilyen post, de baz...

Megszerezted az elso feloldasodat, hasznald fel a fegyverek kivalasztasa menube - Ha elso aldozo leszek kapok csokit is?
    Kozre jatszottal a hatastalanitasban! - En csak lyukra jatszom...
    Redben, jo vagy, most mar mehetsz! - Pirospont? Wtf?
    Kerek egy felszerelest! - :)
    Tenyleg nem tudom hasznalni az UAV-ot, Uram! - Egyes, leulhetsz
    Egy Vadaszrepulo az egekbe szall! - :)
    Hagyd abba a pofazast es rakd ki a csapdat! - A szemet!
  • csabito
    uhhh, most asszem keverjük a szinkront a magyar szöveggel
    sz'al ő csak a forgatókönyv alapján fordítja a szöveget, ezt szinkronizáláskor még módosítani szokták, hogy azért passzoljon valamennyire a mimika

amikor nem látják a filmet és úgy fordítanak, olyankor szokott olyasmi előfordulni mint pl. a Kapcsolat (Contact) esetében: Jodie Foster-el megszakad a kapcsolat, ő meg ismételgeti a rádióba, hogy 'i seek you, i seek you' (ICQ, ICQ)
    a fordító meg azt gondolja, hogy ez valami kód és a magyar szinkronban 'Í Cé Kú, Í Cé Kú'-t ismételget a csajszi :D:D:D
    igaz, ez egyedi, typo-nak hívják, vagy mi a szösz, de olyan sokszor van, hogy nem a szövegkörnyezethez megfelelő jelentést választanak ki.
  • Danee
    ahh, msotmár értem
  • Danee
    ahh, msotmár értem
  • BurnBaby
    tényleg mókásak ,) ebben a formában valóban elég szomorkás.

danee: ez a mondat arra figyelmeztet, hogy a tk miatt nem érdemes megverni a kábel/adsl szerelőt ,)