172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak mert én is próbálgattam az fps eket felbontásváltoztatással, de semennyit nem nyertem ahhoz képest amit a dynamic cucc lejjebbkapcsolásával. -
nem tudom, helibol minden ember olyan picinek tunik :)
de gondolom mindenhol hasznos, mint minden jatekra is igaz ez szerintem.
-
Gabor970 #34869 flexman970 vok a játékban. Vannak jobb és ügyetlenebb napjaim :-) bár ahogy jobban belegondolok. lehet hogy inkább néha gyengébb néha erősebb ellenefeleket fogok ki, és ettől változik az érzés. :-)))) -
Elvonási tüneteim vannak a délutános műszak miatt!!! pfff... -
akkor is jó amikor emberek közelében vagy, vagy házak belsejében? -
nem a dynamic lightombol nem adok, akkor inkabb visszateszem 640be :)
de egyertelmu, eg is folg a kulonbseg igy a jarmuk iranyitasaban... minden mozdulatodra reagal a picike..az elso par korben tortem is rendesen a helit.
Lehet hogy itt is van egy kis 'bug' mint a codban nagyobb ugras pontosabb loves stb csak 125 fps kell hozza :)
-
9800 pro val mennie kellene simán 1024*768ban. a dynamic lightot, meg ezeket kell lowra venni a felbontás helyett és sokkal jobb lesz. -
FlatlineHun #34864 Khm, szerintem ennél többet nem érdemes megpróbálni... -
Polemius #34863 Saaaaajnos én nem lehetek tag a feltételeitek miatt. 
-
inkább a kempelős, pontfarmereknek kívánok rosszat(mint pl te).
ne egszer láttalak kempelni az el nem foglalható bázisokon
-
Polemius #34861 Hát, ezen a pályán tényleg csak az amerikai oldalt bc-ni.
-
Nem is volt. Nincs es nem is lesz. Menj el megvenni a jatekot.
-
Jelentkezhetnétek egy páran klántagnak a DS klánnál...max 6 ember kéne -
Na ezt a 800*600 -as "trukkot" en is kiprobalom. -
"csattógós lepkét hajtottál"
Ej jo ez tetszik
A regi szep idok.
-
Lehet, hogy sokan jobban kedvelik a 32 servereket, de amig ott eleg sok palyan nincs repulo, addig nem fogok kozejuk tartozni :)
ket napja visszavettem a grafikat 800*600-ba a jatek ketszeresere gyorsult ati9800pro, mar erzem mi is a kulonbseg az amcsi es a mec vadaszheli kozott, eddig mindketto lomha volt, de a jelek szerint csak az egyik az :)
sot tegnap mar ugy ereztem magam mintha luke lettem volna es pezsmapatkanyokat lovodoztem volna a a zaszlok korul a helikkel, igazan jo volt :)
-
miért nincs tört ranked server????? megszünt? -
Megpróbálom érthetőbben leírni, hogy zsenge korod ellenére fel tudd fogni.
AZT A BÁZIST EL LEHET FOGLALNI!!! Az amerikai bázist NEM!!!!
TE MEC voltál én USMC!! Én blokkoltam a felszállást, még mások próbáltak foglalni.
Összegezve: Nem én vagyok nyomorék, hanem te vagy buta a játékhoz.
Mégvalami! Kérlek szépen ne kezdjél meggyőzni, mert már akkor BF-tem amikor te még csattógós lepkét hajtottál.. -
Sorry, de a harc heveben nem igen figyelek az irasokra.:( -
Jah, multkor fel orat probaltam belepni, meg irtam is de semmi reakcio :P -
Asszem te voltal mar velem (velunk) 1 csapatban.
Ha gaz van akkor 1 emberkent mozdulunk, amugy meg mindenki csinalja a dolgat.
Par embert mar kiraktam a squadunkbol, ha nem azt csinalta amit kell.
Mostanaban inkabb lezarom a squadot, mert mindenfele pistike a cerna hangjaval jon be hozzank. -
ezen nincs mit csodalkozni ... ez az EA -
Nagydög #34849 De k... jo! Az alatt a ket perc alatt, mig letorolgettem a konnyeimet, es beraktam a linket, odaveszett az eredeti kep a funpic oldalarol. -
Én próbálok vigyázni, de (ha eljutok odáig) a második találatom után belharcban úgyis leszedtek, nekem meg jut a KillAsist...
-
Gabor970 #34847 Biztosan sok a kezdő :-) Pl én is. Kb egy hét eltelt, mire a legalapvetőbb dolgokra rájöttem. Sajna jó csapatjátékba még csak alig sikerült keverednem. A heliből kiugrással én is úgy vagyok, hogy ha ismeretlen aki visz, sokszor rácsesztem, hogy lelőtték, ezért nagyon gázosnak tűnő helyzetből inkább ejtőernyőzöm. Mostanság a harckocsik jönnek be, legutóbb egész este azt kóstolgattam. Azért ha valakinek nincs nagy tapasztalata hasonló játékok terén, bizony kell idő, mig ráérez a mikéntshogyanokra :-) Én köszönöm mindenkinek a türelmét, akivel összehoz a sors. -
Nagydög #34846 Franc! Nekem benne van a cacheben, igy bejon. Kitoroltem a cachet es lamcsak nekem is a fooldal jon be. Sux! -
Rafia #34845 kivéve engem...szerintem inkább kevés szerver bírja a terhelést. Emlékeztek, 128-as szerverek voltak beígérve. -
Nem is jon be, csak a fooldal. -
Nagydög #34843 Na kapjatok ossze magatokat, a hangulat megteremtesenek ugyeben
Remelem nem volt meg kettonel tobbszor! :) -
Elek hat!.:)
Mindeg vigyazz ha 1 szerveren vagyunk, es van szabad heli szamomra.:) -
*forrás : bf.hu...illene odaírni -
CBPeti #34840 reméljük neki csak rosszat :D -
CBPeti #34839 BFHQ jo, de az oldalak nem jok, BFHQban megvan a 19602pontom (
) míg bf2staton csak 181xx
-
mostmég jó, de kituggya mit hoz a holnap 

-
mostmár jó az accountom
13331 pontom van
-
Még lehet belőle film is (Saving Private Freddy) :D -
milyen jó lesz nézni private Freddy-t :)
Freddy közlegény :) -
jaja -
m3200gt #34833 "The server is experiencing a high server load. We are aware of the problem and are in the process of getting a new server, in the mean time please bare with us. Try again later."
Ezt mondja a gt3n. -
sokan jobban kedvelik a 32 eseket.