172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Minden kill 2 pont nem függ semmitől -
Amit leírtam azt kell csinálni. -
Azt tudja valaki hogy a pontozás hogy van a Gameban??
Az hogy a ratio mennyi az befojásolja a kill pontokat??
Vagy minél nagyobb a rangod annál többet kapsz a killért????
Valaki tudja?????? -
mert faq-ba nincs sajnos írva :( -
nah és ezzeln mi a tehendő? -
Már volt ilyen és a megolsá is volt.
dxdiag-ba belép, hang fül és a gyorsítást levesz. -
ezt annyira szeretem hogy senkinekse volt ilyen problémálya :)
mert akkor nekem se tudnak sajnos segíteni :) -
van egy olyan problémám a sqaddal hogy fél percig tudok beszélni a sqadba utána meg azt jelzi ki hogy nincs mikrofonom!
ez miért van?
Ezt a hibát rá tudom fogni esetleg az alaplapunkra de ez nem biztos annyira hogy az a baj!
asus a8v deluxe alaplapunk van! -
hát ez az
-
Az alábbi parancsokkal single (vagy saját szerver) futtatásakor is fel lehet venni demot.
Kliensként egyelőre nem lehet más szerverekről demot felvenni, csupán letölthőek, amennyiben a szerveren ez engedélyezve van. (Még sosem tudtam letölteni, mindig hibát írt ki). -
oké föladom
-
emlékezetből ;-) -
ja ez nem úgy műxik hogy majd én mindent mert írták hogy szinglibe is lehet meg minden ?én találtam a játék menüjében ijen letöltési lehetőséget csak mindíg kiír valami szöveget ami nem tudom mit jelent pontosan de nem tölti a cuccot szóval jót nem
-
a sztárfisféle leirásban van benne ez a link :P -
ez azt jelenti hogy magam is felvehetem a csatát...??nem kell hozzá battlerecorder szerver? -
benne van a bf2ben
community menüben találhatod a recordot a meccs után, ha a szerver ahol játszottál rendelkezik ilyen "battlerecorder" funkcióval és ott le is játszhatod lassítva vagy ás kameraállásokkal
német közt sok ilyen van...magyar nincs ilyen -
A játékba van integrálva:
Demo Commands
demo.recordDemo [demoname] - Starts recording current gameplay and saves the file as demoname.bf2demo in your \Program Files\EA Games\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Demos directory
demo.stopRecording - Stops current demo recording
-
gúten ábent valaki tuggyon már nekem lécci dobni egy battlerekorder linket mert mindent megtaláltam a sztárfisféle leírástól kezdve mindent csak eszt a kis geci programot nem köszi -
Vagy vidijózól, vagy játszol. A kettő együtt gyakran nem jön össze. :)
Nem rossz, bár egy kicsivel több akciót azért még elviselt volna. ;) -
Kill Bill: Zamfir - The Lonely Shepherd -
nagyon tetszik!
a háttérzene honnan van?
eltudod nekem küldeni e-mailbe?
[email protected] ha esettleg elküldenéd -
de hol van a videó? -
hát most nem sok szerver megy:)
onnan is kickeltek mert sniperként levágtam magam mögé c4et valaki meg nem vette észre a csapatomból...
tömeghent lett a IIIas szerver:) -
igen de akkor hogy játszom?:) -
jó lett!
egy megjegyzés, ha beirod a konzolba ezt:
hud 0
akkor eltünik az összes felesleges dolog (hud, célkereszt, cset stb) a képernyőről. -
-
CBPeti #35285 te sem vagy komplet, mér nem mondod meg neki az igazságot?
ez igazság szerint az Age of Empires 3, csak van benne fps-megjelenítés, meg csitekkel elő lehet venni a jelenkorú fegyvereket
-
CBPeti #35284 szerverfüggő...
Flat: ne aggodj, majd megcsináljuk mégjobbra :) -
egy tipikus strategia tudod:
Van egy rakas paraszt, kiadod a parancsot, basznak ra, inkabb farmolnak. Aztan megunod es "ledeletezed oket". Ja van egy ujitas is! egyedi a mufajban: Ha sokat deletezel a parasztok kibannolnak a szerverrol!

(Aki nemjatszot Age of empires sorozattal az vegye figyelmen kivul ezt a hszt.) -
Az ember az ilyen hibákból tanul ;) lesz még alkalom nyugi :) amugy a problémákon kivül jok letek a felvételek? -
rohadt alma #35281 A lag jellemző az eredeti játékra is (mikor multiplayer játék megy)? -
FlatlineHun #35280 ARGH! Megvan az első renderelt avi, az öt perces jelenetet több, mint egy óráig csinálta.....
Nem egyszerű a moviekészítők élete :(
Srácok, elb*tam. Az összes helibe beszállós jelenet egyben lett felvéve. Fene sem gondolta volna, hogy az avi renderelés ilyen hosszú ideig fog tartani....
+ most még ott van rajta az egérkurzor is.....
Grrrr... -
Ez így vicces lett! 
"ezt a kulcsot, mér használja valaki." -
Gabor970 #35278 már -
Gabor970 #35277 No isten áldjon mindenkit, ha majd lesz legális játékom, ismét jövök. Sajna minél többször cseréltem a cdkey-t annál kevesebb helyre engedett be, most már mindenhol azt írja: ezt a kulcsot, mér használja valaki. -
Borg visszatert! :) -
inkább logikainak nevezném...egy Tetris klón...de csak pirosak vannak benne -
Battlefield 2 video - 46MB - MPG -
Gabe18 #35273 Az emberünkel vagyunk,mindenkit ki kell nyirni,kéket,pirosat,az egyikért pontot kapunk,a másikért bann-t,mindenfajta leginkább helikopterezős szimulációs stratégia...
-
Borg #35272 http://www.sg.hu/cikkek/37757