172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ott a 42.Abban kell tehetség mindenkinek.Akkor még nem a vérpistikék voltak a fő piaci célpont és ezért nem is baszták tele minden szarral amit egy 8 éves is röhögve elirányít...A tankok is jó nagyot durrantanak, szóval a gyalogosok is meghalnak ha melléjük lősz.A modok nekem túl bonyolultak.Egyszerű parasztember vagyok aki a szalonnája mellé egy egyszerű játékot akar.Nincs időm 5 féle fegyver közül válogatni.Menni akarok és lőni.Nem kell nekem űber realizmus, meg 10 féle ágyúgolyó.Elég egy ami átviszi a tankot is meg az embert is.A modokban mindig beszopom, mert a tankokat azzal a lövedékkel akarom kinyírni amivel öntözni kell és foszfátot vinni a talajba, hogy legyen energiafű a benzinhez így nem sebzem meg, de ő meg rámlövi az atombombát és ha nem lenne elég a halálos lövés, még a szomszédos hegyeket is rámomlasztja :) -
Látóhatárról hullanak le...Ehh...Jók ezek a modok.Nézel a ködbe, megjelennek a négyzetek, majd a LOCKED felirat és megnyomod a gombot...aztán BUMM...megöltél valakit.Szerencsétlen csórikám meg nem érti mért halt meg.Egyszer csak felrobbant alatta a vas :)
Még a gépigénye se nagy, mert a robbanás a ködhatáron túl van és így nem jeleníti meg a gép.Sajnos a BF2-ben azért látni is kell az ellenfelet, hogy lelődd, szóval ritkán van ilyen élményem...
Gondolom az Infantry mapokat is azért kerülöd, mert nem bírod a hatalmas tömeget.Hiányzik a biztonság amit az ad, hogy a ködhatárnál közelebb nem jöhet senki anélkül hogy ne lenne egy négyzet a feje felett :) -
zebrock #158455 elolvastam , nem változott -
zebrock #158454 azzal a blekhókot :) azt a "kis szart" stingázni szokták , én se szoktam , de lv az infi pálya arra meg a lábam se teszem -
ajánlom mégegyszeri olvasásra a 158425ös hszt -
Inkább rpg-t szeretek erre használni :)! -
Na készvagyok a configommal:D No dust,just skil:D -
suli hány szemeszteres? és hol tartasz?
mi is leszel? -
zebrock #158449 hagyd , azt se tudja , hogy a bf egyetlen módja ahol heli van , ott elütni a játékosokat ... littlebird-ök látóhatárról hullanak le a stingerek miatt. -
JagFater #158448 "Az olyan modok amik nehezebbek mint a BF2 fél nap után kihaltak, mert kevés az ember aki szereti az igazi kihívásokat.
Ebben kurvára nincs igazad, mert pl. a PR nehezebb mint a BF2, és mégse halt ki, sőt a tavalyi év legjobb modjává választották."
Nem a faszt nem. Alig van 1-2 értelmes szerver. Pedig a legjobb mod. -
Ehh.Nem mondtam, hogy ne játsz a mododdal.Csak annyit mondtam, hogy szerintem szánalmasan béna vagy és azért játszol azokkal.Ami valljuk be igaz.Engem kicsit sem izgat, hogy mivel játszol, nem tudom, hogy miért hiszed azt.Az meg, hogy a helyesírásomba kötsz bele az is csak azt mutatja, mennyire a hibát keresed abban amit mondok és sehova se jutnánk, szóval csinálj amit akarsz, de másokat ne fikázz addig amíg nem bizonyítasz valamit.Nem én leszek az aki megmondja neked, hogy mit csinálhatsz és mit nem, mert szerintem van akkora egód, hogy leszard mások véleményét.Csak elmondtam, mit gondolok.Az, hogy ezt te magadra veszed az a te magánügyed :) -
Hát a Biokémia intézet ért hozzá, hogy otthon tartsa az embereket.Csak sajnos veled ellentétben, én nem azért vagyok itthon, mert szeretnék játszani és a gépem sem azért van, hogy játsszak rajta reggeltől estig.Kicsit több a tét, mint a gimiben ahol max apu-anyu leszid ha rossz jegyet kapsz :) -
Viszont ti egy olyan MODdal játszotok, ahol a repülő és a helikopter a ködhatáron túlról bemér és úgy lő ki dolgokat, hogy a célpontnak esélye sincsen.Hol van itt az kihívás?
AIX-ban nem minden mapon van JASSM rakétával felszerelt repülőgép, és akkor sem mindkét félnek. De ha ezeken a mapokon valaki járműbe ül, akkor számítania kell rá, hogy kaphat egyet. Itt mások a kihívások, pl az, hogy hogyan juss el a következő zászlóig jármű nélkül. Vagy az, hogy minél előbb elfoglald a repterüket (ami nem uncap, mint a legtöbb BF mapon), hogy ne tudja használni a légierőt.
Holott ugyan olyan ember mint ti, csak sokkal tehetségesebb és nem lépett ki a játékból az első kudarc után, mert van annyi tartása, hogy az első akadájról ne pattanjon visasza.
Szóval szerinted az a dícséretes, hogy valaki leragad egy szar bughalmaznál és abban kínlódik, nem pedig az, aki képes továbblépni és megtalálni magának a testhezálló modo(ka)t? (Amúgy az akadályt LY-nal írják.)
Az olyan modok amik nehezebbek mint a BF2 fél nap után kihaltak, mert kevés az ember aki szereti az igazi kihívásokat.
Ebben kurvára nincs igazad, mert pl. a PR nehezebb mint a BF2, és mégse halt ki, sőt a tavalyi év legjobb modjává választották.
Az a különbség az itteni emberek között akik leszólják a másikat, hogy vannak akik megtehetik mert elértek valamit amire büszkék is lehetnek és van a másik fele akik azt hiszik, hogy azért mert mások megtehetik ők is nyugodtan megtehetik, pedig semmit nem tettek le az asztalra.
És ki fogja megtiltani, hogy a jövőben is bárki, aki "semmit nem tett le az asztalra
" elmondja a véleményét pl. egy fragmovie-ról? Talán te? Ha nem tetszik, ne olvasd el. Az meg, hogy ki mit tett le az "asztalra", engem kurvára nem érdekel, mint ahogy a véleményed sem.
-
Egyszer gyere el gatherezni, ugyis mindig gépnél vagy -
taps a nem ujj játékosnak, te meg tákkárodjál
-
Bazzeg játszhatsz akár milyen jól, de ettől még a pár screenshoot nem eredmény.Találj csapatot és nyerj valamit.Mindenki tele tudja pakolni screenshootokkal ezt a fórumot, de nem változtat semmin... -
fasztérdekli takarodjál
-
Ma este egy nekem ujj esl es játékossal találkoztam
2 videója:
http://www.own3d.tv/watch/the-reg,13752.html
http://www.own3d.tv/watch/gerstershark.-bf2,11936.html
Úgy hivják hogy Jester, ma esti 2 kör vele:
http://i44.tinypic.com/250t30x.jpg
2kör be a scren előtt lépett le a 4. ellenség mivel a majdnem vége volt a 2 körnek
http://i44.tinypic.com/11hf3q1.jpg
Meg lehet tapsolni hogy vki jól is játszik a magyarok közt nem csak pofázik mint ti! ratyik -
Akkor nagy lámák voltak! -
eugabesz #158438 A Gazsi megkapja a behívót...asszongya az anyjának.
-Ha én kimegyek a harctérre,mindenkit csak ütök-vágok idesanyám!!
-És mi lesz fijam,ha téged is ütnek-vágnak??
-Hát engem,mér'???
Ezzel a gyengécske és ősrégi viccel csak arra akartam rámutatni,hogy mindkét félnek van olyan rakétája,duplazoom-os sniper puskája,miért fájj tényleg ,ha egy mod jobbra sikerül mint az eredeti?? -
Bf2-ben is simán el lehet kerülni azt, hogy egy repülő/heli szétbombázzon.Ha nem egy zászló mellett kempel az ember, hanem mozog a pályán akkor megússza.A zászló húzásánál, meg fedezékbe kell állni és nem a puszta közepére kiállni egy késsel.Szóval ha nem egy zászló van akkor elég kicsi az esélye, hogy a 32 emberből akikkel egy oldalon vagy pont téged bombáznak ki.Én amikor repülőzök szinte csak a fehéredő zászlókat szoktam bombázni és akkor ha arra repülök.A többi időben a heliket és a másik repülőket szedem le.Ezeket üldözni van annyi meló, hogy nincs idő a földi dolgokat bombázni, szóval az egész azon múlik, hogy kikkel játszol és milyen mapon. -
van benne vmi:D -
Bala10 #158435 fura, mert bf42ben is kiszolgáltatott a gyalog a repcsikkel szemben, de ott mégis ritka amikor a repülős "ráér" a gyalogosokat bombázni. sok más eszköz van, amivel kilőhető és ha nem akar meghóni hamar, akkor azokkal ügyködik. :) -
n003 #158434 persze lehetne tovább sorolni hogy sznájper csak felvehető cuccá tenném a revive csak 30%hp-val hozza vissza az embert és nem 2pontot kapsz hanem 1 -
n003 #158433 ez az aránytalanság megvan azért a bf-ben is (amit például aixban kúltúráltan megoldottak a felvehető stinger képében) aza gyalogosok kiszolgáltatottsága a légi cucokkal szemben -
Bala10 #158432 ezért szeretem a 2.vh-s játékokat. ott nincsenek ilyenek. persze ott is kempelnek főbézt néha, de legalább van esélyed kijutni. :) és nem lőnek le a térkép másik végéből legálisan. :D
ezt bf2ben sem szerettem. amikor megküzdünk egy zászlóért szemtől szembe, majd az ellen beartyzik és mind meghalunk. :P -
POE2-ben van olyan.Mozgó Artillery.Az egyik gyerek megtanulta, hogy lőjön be vele a főbézre és egész körben szoptuk a faszt amint beszorultunk.Lespawnoltál és meghaltál.Egyszer kétszer sikerült kiszökni egy gyors jeepel, de akkor meg a 10 tankon nem tudtam átjutni.A legszebb meg az volt az egészben, hogy a gyerek a pálya másik végéről csinálta ezt, ami jo par perc kocsikazasra volt onnan ahova lőtt.A modokban van pár jó ötlet, de alapvetően elbasszák azzal, hogy aránytalan az egész. -
Bala10 #158430 de ahhoz nagy ügyesség kellett, hogy téged ne találjanak el közben 
-
JagFater #158429 Drága núb barétom. Aixal kb. két mapot játszottam, így fingom nincs mirűl teccik beszéni. Az egyik mapon a háztetőre spawnoltam valami humbuk stukkearral. Annyi volt a meló, hogy el-el engedtem egy-egy golyót a pálya másik végébe és lám, mind talált...Na ekkor léptem ki. -
n003 #158428 mivan bammeg igasságszérumot ittál? megen bevillant a 26" vigyázz mer a srekk asztalán végzed és ott nemlesznek tinicsajpopsik hanem granydíjasok :DD -
Bala10 #158427 azt várom, mikor lesz szőnyegatombombázó gép, ami 1x végigrepül a pályán és mindenki meghal. aki előbb eléri ezt a gépet, az nyer:D persze odáig futni kell, hogy legyen min izgulni.
-
Na a freefall bomba...Van belőle 20-30 amit persze egyszerre is le tudsz dobni, ha elég gyorsan tudod nyomni a gombot.Így egy egész völgyből még a bacilusokat is kiírtva marad egy steril homokkupac.Jó lesz nektek a BC2.Ott csinálnak egy-két modot, és 10 percesnél nem lehet hosszabb a kör, mert az egész pálya egy szénkupac lesz :) -
Az a kicsi fekete szar helikopter volt DC-ben is.Lost Village-n azzal szórakoztam, hogy roadkilleztem az embereket az utcán.Persze az adminoknak nem tetszett, hogy egy helikopter felkeni őket a házfalra és megy tovább.Így hát hamar vége lett a pályafutásomnak :) -
Na akkor elmondom.A BF egy MULTI FPS.Egy játék.Köze a valósághoz semmi nincsen, csak utánozza azt.Az alap ötlete a játéknak az, hogy emberek játszanak emberek ellen.Az egeredet használod célzásra.Az egereddel irányítod a fegyvered.Reflexek kellenek a célzáshoz.Ügyesség kell hozzá, meg tehetség.Sok múlik az embereken, azon, hogy mennyire tehetséges és ügyes valaki.A hadseregben ahol életek múlnak rajta ott megértem, hogy arra törekednek, hogy az embert, a legnagyobb változót kivegyék az egyenletből.De egy MULTI fpsben az számít, hogy mennyit gyakoroltál.Akik nem tudnak célozni az egérrel azok használják a csalásokat a normál játékban.AIMBOT és a társai.
Viszont ti egy olyan MODdal játszotok, ahol a repülő és a helikopter a ködhatáron túlról bemér és úgy lő ki dolgokat, hogy a célpontnak esélye sincsen.Hol van itt az kihívás? Hol van itt az alapja az egésznek? Esélye nincs arra, hogy védekezzen és te erre vagy büszke, hogy így tudod lefregelni őket.
Ebből csináltok hatalmas videokat és amikor valaki aki nálatok sokkal tehetségesebb, csinál egy videót, egy olyan játékban amiben meghagyták a célzást és számotokra szar a hitboxa akkor őt nyugodtan fikázzátok és nevezitek csalónak.Holott ugyan olyan ember mint ti, csak sokkal tehetségesebb és nem lépett ki a játékból az első kudarc után, mert van annyi tartása, hogy az első akadájról ne pattanjon visasza.Továbblépet a kudarc után és máshogyan próbálta.Szvsz ez az amit ti a modokkal sose fogtok megtapasztalni és mindig ti fogjátok itt McKennyt és a hozzá hasonlókat fikázni, hogy mekkora gyökerek és kemperek.Azonban én lefikázom azt a videót, ami akár egy Single Player játékban is készülhetett volna, és én vagyok a fasz, meg a régimódi.A fragmoviek arról szólnak, hogy egy tehettséges játékos a legjobb lövéseit összeválogatja és megmutatja a többieknek, hogy mit tud.Legtöbb esetben szerencséje van, legtöbb esetben egy olyan trükköt mutat be amit elötte kevesen csináltak.Van benne valami amit csak ő tud, vagy csak neki sikerült és ettől lesz egy fragmovie izgalmas.Nem arról, hogy összevágsz pár percnyi videót arról, ahogy szarrákempelsz szerencsétlen embereket akiknek esélye sincs visszalőni.
Erről szólnak a modok.A kempelésről és arról, hogyha ismered a játékot, tudod melyik ház melyik emeléetén van eldugva a szuperfegyver akkor te vagy a király.Az olyan embereknek készülnek akik nem tudnak/nem akarnak sikereket elérni.Az olyan modok amik nehezebbek mint a BF2 fél nap után kihaltak, mert kevés az ember aki szereti az igazi kihívásokat.Azonban amelyikhez semmi tehetség nem kell csak annyi, hogy gyorsan betölts és te vidd el a helikoptert és tudd, mikor melyik rakétát kell kilőni, na azok a modok azok amik több évig sikeresek lesznek...Nekem egy játékban az okoz örömöt, hogyha valamit nehéz megcsinálni és sikerül.Nektek viszont elég annyi, hogy gombokat nyomogattok amikor kiírja a gép, hogy LOCKED és a végén csináltok egy printscreent a statról...
Aztán ezzel még mindig nem lenne semmi baj, csak ne te fikázz másokat akik belinkelik ide a statjukat.De te vagy az aki beszól nekem, hogy mekkora nyomorék vagyok, hogy azt mondom, hogy a kempelést élvezem és, hogy ki tudok jutni...Szvsz maradj meg a magad szintjén, de próbálj meg nem az első sorban csíterezni és fikázni egy videot amiben semmi csalás nincs, vagy ne fikázz valakit, mert belinkeli a statját...Vannak eredmények amire az ember büszke lehet és még ha te úgy is gondolod, hogy semmit nem ért el, akkor is megteheted, hogy kussolsz és mész beméregetni a jeepeket a helikopteredből az isteni modokban, ahelyett, hogy leszólnád.Az a különbség az itteni emberek között akik leszólják a másikat, hogy vannak akik megtehetik mert elértek valamit amire büszkék is lehetnek és van a másik fele akik azt hiszik, hogy azért mert mások megtehetik ők is nyugodtan megtehetik, pedig semmit nem tettek le az asztalra.Attól meg kurvára közösség tagjának érzi magát, hogy azt csinálja amit lát...Az egyik oldalról ez egy normális kritika, a másik oldalról meg egyszerűen csak irigység...
-
n003 #158423 nincs is jobb mint littlebirddel hentelni a népet az aixos waken :DDDD sajátradar minigun rakéták mi kell még? :DD -
JagFater #158422 Há' mer' nem játék rétenyerelni a bal gombra és nézni a killeket.
Bár így legalább a bénáknak is van sikerélményük. -
JagFater #158421 Milyen csíter fegyver már az b+.
Azzal még a 2 éves lányom is tudna fregelni... -
Akkor szerinted mindenkinek elöltöltős muskétákkal kellene lőni a BF-ben (ha lenne ilyen), mert azzal nehéz célozni, és abban van a kihívás?
Miért fáj az neked, ha egy modban modern fegyverek vannak? A modern fegyverekkel igen, könnyebb célozni (optikai irányzék, hőkövetős rakéta stb. és a fejlődés nem áll meg). És ez jó. Amúgy meg vannak a PoE2-ben és az AIX-ban is freefall bombák a gépeken.
-
A Ready steady go a legjobb zene fragmoviehoz szerintem.
-
Sejtheted