172102
  • egyuri
  • fr3ddy14
    de megvan
  • Polemius
    Végül is, milyen zenét tettél bele? Ha nem titok. :)
  • FlatlineHun
    Köszi, de ha majd meglátod a folytatást! Szerintem nagyon jól sikerült az átmenet a felvezető, és a harci zene között!
  • Gabe18
    Hát nem tudom ez az éjszakai megoldás jó-e ebbe a játékba.Néha igy se egyszerü egy meszebb álló emberről eldönteni ellenség vagy sem (már aki megnézi kit lő szitává,és nem először ledarálja,aztán azonositja),na most igy meg...
  • Danee
    Freddy, te, itt? Nincs meg még a bf eredetibe??
  • Danee
    tipp: http://576.hu
    rendeld meg!
  • glkFox
    [df]&sly.hu HUN... szerverel mivan megholt?
  • fr3ddy14
    ebben úgy tűnik hogy kevesebb találat kell az emberbe, nem?
  • Fenrir
    nekem nem jönne jól, bár a magyar szerverekre olyan 20 körül van, de néha az öcsém a másik gépről bezavar és felugrik 100-ra, nem1x dobott már le a 2-es eu hun szerver is emiatt
  • Landor
    azért a pingekből meglátszik hogy ki honnan jött...
    egy pinglimiter is elférne, legalább az egyiken..
  • Gabor970
    Sziasztok!

Nem tud véletlen valaki déldunántúlon vásárlási lehetőséget?
  • Zs0lt1
    kiraktam most.
    bf.hu
  • 3TOMI3
  • Zs0lt1
    büntetően odabasz.
    itt van direkt link hozzá.
    (Ha hazaérünk willy's jeep-ről kidobom bf.hu-ra is)
  • uHs Gerzson
    Itt az első video a BF2:SF kiegészitőből.
  • uHs Gerzson
    Azt a kisfilmet még nem publikáljuk mivel az a készülö bf2-s filmünk bevezetö része ;) legyen inkább meglepi hogy milyen lesz :)
  • ACE
    Legközelebb jövök énis besegíteni :D
  • ACE
    Na, mondomén, 34 kill :D
  • Pharaoh
    Írtottam is őket rendesen, de a végefelé már nagyon durva volt.
  • Pharaoh
    Persze, míg volt commander, addig :

• ACE
    Legalább sok embert nyírhatsz! :D
  • Pharaoh
    Rossz képet tettem fel, volt jobb is, 9 vs 22, mikor beszorítottak egy zászlóhoz akkot volt aki még átment.

Addig tutuk is őket tartani, míg volt egy jó commanderünk, de miután egy lama ráment a commander aknájára banolta a szerver.
  • fr3ddy14
  • Pharaoh
    A teambalancot igazán be kéne kapcsolni a magyar szervereken.

• mohus
    " 17megás kisfilmet már fene tudja hányszor néztem meg szerintem NAGYON JOL SIKERÜLT ÉS A zene nagyon illik a lassu felvételhez. gratula a készitönek!!!!"

link??
  • mohus
    a vicces még az, hogy a repcsi farka nem szeli ketté a BH-t hanem csak kicsit "megemeli":)
  • egyuri
    Hol van a film amit csináltatok fiuk???????
    Ha lehet megnézném
  • Poggyász
    Nekem mindig karácsonyi hangulatom támad ettől a kompozíciótól. A daru a fenyő, alatta az ajándékok és a csúcson az angyalka
  • odex
    letöltöttem egy bf2-esd serveres cuccot és azt lehet használni tört gamenél?
  • Kandurex
    Még mindig ezen röhögök :DDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • haxoror
    Ja meg a sniper commander a kedvencem, főleg Omaron amikor gyanúsan sok supply box hullik a daru körül akkor gyanítani lehet hogy a vezér fogytán van lőszerrel csak nem találja el a dobozokkal a daru tetejét
  • Gabe18
    Azért a mellékletbe a tankönyv végén be lehetne rakni a Figyelő/Pistike commander átmenetet is,mert szerintem a commandernek nem feltétlen kell aktivan harcba avatkozni,és nem feltétlen baj ha meghúzódik valahol és onnan csak az irányitással foglalkozik.Már persze ha azt értelmessen csinálja legalább.
  • Kandurex

• haxoror
    Kihagytad a született Napóleon commandert aki megállás nélkül küldözgeti a squadokat a térkép egyik feléből a másikba ill. a leglehetetlenebb helyekre látszólag minden rendszer nélkül és ha ezt szóváteszed akkor leugat mert te vagy a hülye hogy nem fogod fel ésszel az ő magasabbrendű stratégiát :P
  • Kandurex
    Megvolt a szünet? Meg? Rendben. Tovább folytatjuk óránkat.

Úgye az óra első felében az aknákról volt szó, most jöjjön egy nehezebb falat: Commander és ami mögötte van. A commender mögött általában Pisitke van, de erről később. Most rendszerezzük a commanderek fajtáit, van a:

Garázda commander
    Figyelő commander
    Pisitke Commander

A garázda commandernek szokott legjobban örülni a csapat. Többnyire nincs is tisztába saját mivoltával. Síkitozva veti bele magát a harcba. Ha kérnek tőle valamit, merőben kussol és értetlenkedik, hogy hagyják őt békésen hentelni. Legalább nem csinál kárt.

Figyelő commander: A figyelő a legjobb amit kaphat egy csapat. A Squad -okkal együtt harcol és teljes rájuk bízza az arzenálját. Szinte csak akkor nézi a taktikai térképet, ha kérik rá. Soha nem dobálódzik semmivel, mindent a szakaszparancsnokok kérése szerint teljesít és közbe teljes játékot játszik.

Pisitke Commader: Pistikét általában a pálya legelhagyatottabb részén lehet megtalálni amint feszülten nézi a taktikai térképet. Megállás nélkül üvölti az enemy spotted rádió üzenetet, végül is miért is érdekli, hogy megsüketül a csapat, és ha egy légy is elszáll a cél terület fölött máris nehéztűzérségi támogatást rendel el.
  • FCH kari
    a 17megás kisfilmet már fene tudja hányszor néztem meg szerintem NAGYON JOL SIKERÜLT ÉS A zene nagyon illik a lassu felvételhez. gratula a készitönek!!!!
  • FCH kari
    igen én is igy érzékeltem.plussz: olyan kellemes ivben repült muki vizbe:)
  • uHs Gerzson
    Ja én csak annyit láttam hogy berobant a BH belseje és elmentem alatta ;)
  • mobal
    megint xar a bfhq meg kéne csinálni normálisan.