172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ACE #35792 Én ezt nem értem, mit számít hogy mikor kapcsol be a hangtovábbítás, amikor úgyis csak akkor továbbít, ha lenyomod a voice gombot? Ez mire jó? -
LBandi #35791 háyn v hány?
-
LBandi #35790 tudod be is vallotta, és eggyértelmü miért vették ela pontjait ezt enm kell bizoynotgatni , és pld az expert knife-ot is csaka cheaterek szerzik meg mivle farmingolnak..... -
Ma este valaki egy meccset BF2-ben GS.bf2 ellen? Szerverünk nincs:( -
bannolva lett?
-
Viszlát. -
Tamogatom!
Ezert utalok mar aknakat telepiteni. De tenyleg az a legszebb amikor ramegy aknadra es meg megnyomja a punist, hogy szaradna le a keze... -
dl Voodoo #35785 Csítereket nem szoktak figyelmeztetni erről ennyit. De az SG hozza a szokásos -os színvonalat a sok unatkozó értelmes emberrel na jó szórakozást.By -
szerinted poenbol torolte a pontjait? -
Figyelmeztetés.
A nagy tesó figyel... -
dl Voodoo #35782 Ha csalt volna akkor az EA nem a pontjait hanem az egész cdkulcsát bannolja erre csak ennyit. -
Neki nem kell bizonyítania semmit, az EA már intézkedett helyette. :) -
dl Voodoo #35780 Hali.Látom te igen bölcs ember vagy ránézésre megmondodd ki csal és ki nem. Van valami bizonyítékod a srác ellen? Ha van akkor tedd csak ide be ha nincs szerintem fogd be a pof.d és menjél gyakoroljál inkább mint hogy itt vádolsz meg emberkéket azzal hogy csalnak.
Mesor te itt nem gyanusítgatsz de mégis? Akkor minek mondod?.... -
FlatlineHun #35779 Fuckin in the bushes :) -
Nekem a miki 10% alatti érzékenységnél, már magától bekapcsol, úgyhogy ez szerintem mindenkinél más. -
Én Uwu mellett ültem, amikor tankkal+commanderként megcsinálta az 50-es streakjét. Szvsz akkor 80-at is lehet... -
Poggyász #35776 Még egy dologgal ki lehetne egészíteni a FAQ-t, ez a téma pedig a VOIP. Két hónappal a játék megjelenése után a "beszélő" játékosok kb. harmadánál-negyedénél rosszul van beállítva. Valószinüleg azért mert az illetőnek fogalma sincs róla hogy a csapattársak idegeire megy egy hibás beállítás miatt. Nincs rosszabb annál amikor roham közben azon kell imádkozni hogy nehogy megszólaljon a csapattárs. Mikrofon hangerő az egekben, hang a túlvezérlés miatt torzít mint az állat, komolyan mondom néha olyan a hatás mint amikor egy gránát becsapódik mellettem. Berezonál az agykérgem, a tekintetem elhomályosul stb. Lehalkíthatnám a VOIP hangerőt persze, de akkor meg a normális embereket nem hallanám.
Szóval aki még soha nem járt az OPTIONS/SOUND menüben, telepítés közben pedig csak leokézta a hangbeállításokat, tegye már meg hogy ellenőrzi ezt az oldalt:
A Microphone threshold határozza meg hogy mekkora hangerőnél kapcsoljon be a hangtovábbítás. A háttérzajok kiszűrésére szolgál, de az alap 10% körüli beállítással azt eredményezi hogy szaggatott lesz a beszédünk, recsegni fog. Inkább húzzuk le 1-2%-ra és ne nézzünk harc közben tévén mónikasót full hangerőn. A Start microphone test gomb megnyomásával teszteljük le és korrigáljuk a Transmit csúszkát ha túl halk, hangos vagy recseg a hang. Beszédmániások és adrenalinfüggők szorgalmi feladatként ilyenkor kipróbálhatják hogy mit éreznek a squad tagjai miközben a fülükbe susogják 120 dB-lel: "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LELŐTT EZ A K***** G****!!!!!!!!!!" -
Jah... "Gratula" neki. De ha az EA törölte a pontjait, a rangjától miért nem fosztotta meg? -
LBandi #35774 Azaz és ott is hihetetlen lett,,,, egyik napróla másikra szarlámából gecipro lett ''valahogy''. A bf 2-ben si lebukott..... ennyit rÓLA.... A SAJÁT KLÁNJÁT IS MINÖSITI. -
Gabe18 #35773 Nem tudom én ezk a cheat-ek hogy mennek ebben a játékban...
De pl. multkor felmászok egy tetőre,körülnézek,semmi.Aztán látom egy ellen az utca túloldalán közeledik,én szépen hasalva a tető szélén.Amikor velem egyvonalba ér akkor az én szép unlockolt Spec-Ops fegyveremel leadok rá 3-4 rövid sorozatot,ebből persze jó ha egynél jelzett találatot.Ő először ugik egyet (igy pont hátatfordított nekem),ugrik mégegyet,közben megperdül,és egyetlen lövéssel átküldi a full energián lévő,tető peremén hasaló emberemet a túlvilágra.Ilyen fordulásos kill-t utoljára talán a Hét Mesterlövészben láttam...
Ilyenkor pár másodpercig hitegetem magam hogy ilyen persze van,csak nekem nem sikerül sosem,aztán játszok tovább. -
Poggyász #35772 Szerintem a Figyelő commander csak bizonyos esetekben lehet hasznos, mondjuk ha egyetlen squad-ként tevékenykedtek (értelmes squad-ként, nem pedig szétszórva a térképen), akkor aláírom hogy jól kiegészíti a squad arzenálját. Viszont a készítők szándékával szerintem ellentétes ez a fajta commander-kedés. Gondolom ezt abból hogy az ölésért nem kap pontot. Meg aztán szerintem megkérdőjelezhető a harcértéke ha a legváratlanabb pillanatokban kell belekukkantania laptop-jába hogy teljesítse a kéréseket.
SZVSZ a commander-nek szépen ott kell hasalnia lehetőleg egy fedett, védett helyen a laptopjával (néha poziciót váltva), így SZVSZ az igazi commander a Pistike commander, de nevezzük inkább Istvánnak. Röviden, István a király. A tüzérség ész nélküli használatával és a spotted spam folyamatos nyomatásával kapcsolatban természetesen igazad van
-
Régen (BB)Krisz volt.
A régi Bad Bones DC klán tagja. -
szerintem megérdemlik aki 1 kör alatt 300 pont felett van azt mind törölném meg a kill streak ban 80 felett van azt is
-
csíter volt nem vitás.... 
eegyébként ki az a Krisz?
-
Krisz már régen is csinált fura dolgokat!
(Nem gyanusítgatok mielőtt valaki nekem ugrana ;) -
megnéztem pár ismerőst. Mindenkinek jó. Ellenben elég sok érdekes embert nulláztak!
-
wow
Minden staton "lenullázták"... -
hát ez nem szép dolog -
Nekem a bf2s és a got3n os tökéletesen működik. -
Hali! Az lenne a kérdésem h a haverom most kapott egy 5.1-es hangfalszettet, minden játéknál megy is de a bf2 csak sztereoban szol. Van valakinek vmi 5lete hogy hogy lehetne beállitani? Egy alaplapra integrált kártyárol van szo... -
Nem hinném, hogy csíter, már elég sokszor láttam ranked szerveren, és ha elfelejtettétek volna letiltotta az EA a statkijelző oldalakat. Tehát ne várjatok pontos infokat egyik oldaltól sem. -
Én még nem játszottam vele, miből látszik hogy cheatel? -
Tgabbar #35760 Mennyire szánalmas,főleg ,ahogy verni szokta magát.A társai vajon hogy bírják elviselni? -
-
talán azért mert csalt
és az EA törölte a pontjait
-
mikor?????
-
meg azt hogy örmesterként beleül jármübe azt nemlehet kilöni ápc-vel neki 1 raketa néhány lövés és végem vab
-
(OBB)Krisz hogy csinálja, hogy a statban 500 ponntal Sergeant rangja van? -
Az új Special Forces videóról: Istenverje meg ezt a sebzés rendszert. Komikus ahogy táncolnak egymás előtt és mindenki Danken Mcload -ot játszik :( -