172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
+ ahoz hogy szponzort találjatok nem bf2-vel kellene játszonotok, mivel a cs-hez képest relatív kevesen játszák. -
Ez a szponzorkérdés Magyarországon sztem max addig megy el, hogy kapsz ingyen game szervert+ts+bnc-t+meg max .hu-s domaint.
Ahhoz, hogy ennél többet kapj, hosszú ideig kell nagyon jól teljesítened. A szponzor cégek nem adják oda akárkinek a pénzüket.
Ott van pl a lengyel Wilda. Kibaszott jók, már a BF42-ben is állat jók voltak, BFV-ben szinte végig a top5-ben voltak CB-n, mégis csak egyetlen szponzoruk van, akitől szervert kapnak. Azt sem teljesen ingyen. Minden tagjuknak a neve után kell rakni a a játékben a cs4u-t (clanserver for u), plusz a honlapjukra is fel kellett rakniuk a cs4u bannerjét.
Szal Magyarországon ez a szponzorkérdés tényleg marad az álmodj királylány szintjén. -
jefferson83 #35830 Én is, de sajnos néha így is sikerül kihozni a sodromból
-
én is
-
köszi
én maradok FUN... -
Amugy szerintem semmi rosz nincs benne és egyáltalán nem szánalmas mivel te döntöd el, hogy csak FUN jellegel jácol vagy komolyabban.Tehát mindenki szabadon jáchat.
Ja és még olyan is van, hogy rendes szerzödést kötnek a játékosokkal. -
Nagyon sok kis stratégia van amit a játék fejlesztök + a HW gyártók és egyébb cégek alkalmaznak.
Pl a multi rész elterjedése is nagy hasznot hozott a játékfejlesztöknek, mert ugyebár ha valaki nem multizik csak Singleben jácik akkor elég neki a warez verzió de ha már Online akar lenni akkor kell neki eredeti + a klánba való belépéshez is vagyis ez is egyfajta profit növelés vólt egyrészröl, másrészről egy jó ötlet :D. -
oh
köszi a felvilágosítást...
Tényleg meglepett amit írtál. Csodálkozom is keményen...hogy szórakozásra szánt valamiből vérre és pénzre menő valami lett. Kicsit szánalmas is, ha belegondolok.
Gyilkolós harcos játék és még fizetést is kapok...tiszta katonaság.
Én ritkán játszom komolyan...gyakorlatilag a BF2 még csak kicsit sem hozott ki a sodromból, ha valami nem jött össze. Kivéve a technikai gondokat, amit a PC okozhat. -
...álmogggy kirájjány... -
Na igen itt látszik, hogy mennyire elvagyunk maradva külföldtől...
Képzeld vannak olyan játékosok akik ebből élnek vagyis fizetést kapnak, a szponzorok bárkik lehetnek lehetnek szerver üzemeltetők = ingyen szerver,lehet egy bolt = ingyen hardware vagy olcsóban vásárólhatsz náluk.Tehát igenis cégek kemény összegeket pumpálnak klánokba melyek jó reklám felületett nyújtanak nekik.
Például ha külföldon szerveznek egy nagy lan partyt akkor fizetik az utazást meg mindent és még sorolhatnám.
Persze ez csak akkor valósul meg ha egy klán eredményes és ez nemegyik napról a másikra jön össze de össze jöhet.
Tehát sokan csak a felszint látják és közben a felszin alatt óriási marketing,pénz és egyebek zajlanak. -

-
én is kösz
egyébként csak írtam, pofázni VOIP-n szoktam...
fingom sincs róla...de ha akarod kerekítek neked egyet...és borítékban elküldöm neked.
komolyan kérdeztem a szponzort...legalább egy linket vághattál volna ide, hogy minek neked pénz egy játékhoz (ha arra kell hogy megvedd eredetiben...de nem folytatom:), ha lámának tartasz
és neked is jó gémelést... -
it iz dö biginin of öö bjutifú frendsip...
-
:D ok megfogadom tanácsodat -
Ezaz! Csak agressziven, adj a pofázmányuknak és ne szedj túszokat!
-
Leszek a szponzorotok!
Persze csak ha elöbb isteni kegyben részesítesz... :) -
Na igen mohus te már csak tudod.Ha egy kicsit is értesült lennél akkor tudnád miről van szó.Amugy meg ha fingod sincs róla akkor ne pofázz bele.THX és jó játékot
Joebácsi mivel a honlap új és még a tagok nem töltötték ki a lapjukat ezért nincsenek még fönt a honlapon.De megnyugtattlak már most többen vagyunk mint ti. -
szponzort?
indultok az olimpián is?...max tíz év múlva a parán... -
Fogalmazas gatlo rulez
-
hát ilyen nosztalgiaösszejöveteleket szoktak még rendezni, de ha használtad volna a keresőt akkor itt tetted volna fel a kérdésedet, és akkor nem sorolnának az emberek a gyilkolni való lámák közé ;) -
Danton #35812 csá, tudom, nem ide illik a téjma, de a desert combat modotúgy allgemein játszák még az interneten a magyarok? -
mivel te felsőbbrendű vagy az ittenieknél (#35809), ezért tudhatnád, hogy 8fős csapat kicsit karcsú lesz bf2höz...
-
Az(OPC)Team Battlefield2 Játékosokat és szponzorokat keres, érdeklődni illetve információt az opcteam.gamearena.hu oldalán találsz.A tagfelvétel 4 főre érvényes.
-
Na a sok okos -
megértem...nehéz a bőrönd -
beállítom így -
Mi a hervadt faszt akarsz a dedikalt szerverrel te egysegsugaru kor? -
Poggyász #35805 Nézd, július óta mondogatom és most már egy kissé belefáradtam. -
még jobb...
hé mute...hozd be a sert -
Vagy mute -
nem tudom miért kell az ovónénit játszani....kedves csapattársadat megkéred, mint az idióta bemondók teszik a kedves hallgatókkal "kérem halkítsa le a TVjét vagy húzzon tőle a francba"
szóval kérd meg az illetőt hogy hallgasson vagy állítsa be rendesen...különben kick:) -
battlefield2_server_2484.exe letöltöttem ezt a filet a faq-ból!
ez működik a tört gamenél? -
Gabor970 #35800 Azért nem megrendelni akarom, mert szeretném, ha holnap este már a kezemben lenne. Legrosszabb esetben irány fehérvár-mediamarkt -
elhiheted hogy ranked. és megfigyeléseim szerint az admin folyamatosan figyeli játékot aki csal kidobálja vagy kiszavazzák -
ez talán nem igy van!!!akit érdekel probáljaki ezt a szervert>>85.236.100.15:30919. itt csak kés pisztoly és a dokinak az a ujraélesztöje bocsi nemtudom nevét!! -
kösz srácok, már van ellenfél csapat -
LBandi #35796 jah persze azt hivják pontfarmingnak tudod szal nem hinném hoyg az nagyon ranked lenne mellesleg ottsem lehet körönként 10-es statot nyomni meg 3k-t -
Poggyász #35795 Valószinüleg a sávszélesség spórolás lehet a háttérben. A szavak közötti szünetekben nem kell adnia a programnak, de ha rosszul van beállítva akkor a szavak kimondása közben is ki-bekapcsolhat, jó kis recsegéssel téve érthetetlenné a mondanivalónkat. -
Tényleg? Mi az ip-je? -
ACE #35793 Tudsz róla hogy van egy olyan hivatalos ranked server, ahol csak a kést és a felélesztős cuccot lehet használni? Na ott pl, elég egyszerűen meg lehet szerezni az expert knife cuccost...