172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
uwu #158497 A 26-ost, mert nagyobb.
-
aztt tudom de az arányaik végett nincs -e olyan lehetőség hogy a nagyobb de rosszabb arány 16:10-ből kevesebb látszik a 16:9-es filmből mint egy 22-al kisebb de 16:9-es kijelzőn mert egy árban vannak !!! -
rád is meg az iramosokra is .nem egyszer megtörtént velem hogy beültem a harrierbe hogy majd egy jót hentelek alig, hogy elmentem az anyahajóról már fehérre húzták és nem volt tovább kütyüs gépem
-
JagFater #158494 A full HD ugye 1920*1080 asszem. -
úgy érzem rámjött a szófosáshatnék
-
most nézem te vagy a hentes , jó nagy szar bf-es vagy nem csoda ha a pojéba menekültél
-
ha egy árban van egy 26"-os 16:10-es multimédiás full hd 1920*1200-as moncsi meg egy 24"-os 1920*1080-as melyiket érdemesebb megvenni és milyen érvek ill. ellenérvek miatt -
mi az a ködzárófény
-
errrtu #158489 kár érte :D rakd fel újra és gyere ts-re
emlékszem mikor teljesen jogosan kiborultál attól, hogy féltve őrzött tankocskádat kiszedte valami faszláma sniper egy anti-material pick up kittel
de mint már akkor is most is elmondom, hogy az egy azóta már megszűnt moddolt poe2szerver volt b34!!!
úgyhogy gyere vissza ha unod a sok ugribugrit és a pr túl lassú :D
-
te most rám céloztál ?
-
lehet akármilyen hiper szuper fegyó is egy repcsin helin ,ha egy jó csapat megindul sec perc alatt behúznak minden zászlót. Mellesleg az ellenfélnek is vannak kütyüs járművei ,így a történet kiegyenlített
-
JagFater #158486 Nem véletlen, hogy azzal a mai napig többen játszanak, mint az összes BF2 moddal egyszerre. Nagy ritkán rám jön a nosztalgia, aztán alig bírom abbahagyni, pedig csak gyalog megyek, járműbe nem ülök.
Nincs kibaszott ststbuzulás, meg kd kurvaannya villogtatás... -
-
JagFater #158484 Hejj Dzso! Addmá kölcsön az accod, ráérek, kitakarítom a faszarcú videoit a picsába... -
Bala10 #158483 gyere akkor bf42-ni, mostanában én is elkezdtem vele újra játszani
-
nnna jó ez már az után készült 
-
jegesmedvék basznak a hóbucka mögött. című kép
-
-
nem mondod hogy cigányok és zsidók is elkezdtek vele játszani
-
Mikor megjelent a poje, nem tetszett nekem. Talán azért, mert új volt. Oszt talán még Landornál is megátalkodottabb rajongóvá lettem. De a pöcsök miatt, egy nagy határ szar lett, ezért törlésre került a gépemről. -
-
JagFater #158476 A poe még csak-csak, de az AIX-ból 5 perc is sok... -
Hagyd, azt hiszi ő az istencsászár megmondóember, közben jó, ha 5 percet játszott PoE-val meg AIX-al együttvéve. Fingja nincs a dolgokról. -
Baszki le kéne fogynod. -
Ha úgy fikáznál, hogy játszottál volna is a poéval, akkor megérteném, de így csak hülyeségeket beszélsz. Ami nincs a videón, az a mögöttes csapatmunka, meg hogy hányszor haltunk meg közben. A repülős dupla meg tripla kill például nagyon ritka, pont lámák voltak a célok, egyik se dobott flaret. Az nincs rajta, amikor egy ugyanilyen hármas formáció szarrá lőtt két másodperc alatt, mert egyszerre dobtak füstöt.
A poéban amúgy tényleg könyebb ölni, mint a bfben, ezért nem elég a skill, az eszedet is használnod kell. Nem nektek való
Ha meg szerinted a modok a bénáknak vannak, gyere próbáld ki velünk a project realityt, meglátjuk mekkora király vagy.. -
szerintem nemsokára linkelve leszel hátulról ...
-
ez már röfi -
elárulom de nehogy elpofázd valakinek, én paparazzi vagyok ... -
rég linkeltem ezeket:D
-
ilyen fragmoviet összehozol
abbahagyom a béfet:D
de kétlem hogy egy ilyen gatherbe 0.5 től jobb kádád lett volna -
...500 Gb-os külső merevlemez csak ezzel van neki tele... 
Most is a képek kereséséből érkezett! -
lécci áruld már el a titkod ! te honnan tudsz mindig előszedni ilyen hülye képeket ? -
-
Azt hittem a BF2 modokról beszélünk.Biztos félreértettem magam...De ha te még mindig ott vagy leragadva, hogy DC-ben 5 éve mit csináltál akkor jólvan, neked van igazad.Azzal a DC-vel nem játszottam, azt nem fikázom.Viszont a BF2 modok közül az összeset kipróbáltam és azokról is beszéltem.A BF2 fizikájával meg nagyon tévedsz.Évtizedekkel előre megelőzi minden eddigi fizikai ismeretet az ami abban a játékban van.Tudósok eddig még csak elméletben beszéltek arról, hogy valami átmegy egy betonfalon, nekem viszont BF2-ben többször sikerült már a medicpakkot egy szinttel lejjebb dobni át a betonon, miközben az épületben próbáltam magam mellé ledobni.Mi ez ha nem a legmodernebb tudomány? Szóval pls legalább a fizikáját ne fikázzad, pusztán azért, mert jelenleg nem tudják a valóságban megcsinálni.A BF2 tartalmazza a jövő nagy lehetőségeit.15 év múlva úgy fognak a fejlesztőkről beszélni min Da Vinciről, mert 30 évvel megelőzték a kortársaikat
-
-
Akkor vagy pro ha Fuji azt mondja.
-
egy dolgot nem értek csak , hogy 20 11 es statnál meg hasonlóknál én is szoktam jobbakat összelőni mégse vok pró , pl volt már 22:2 és meg nincsen fragmúvim (ha bírná a vga a frapset rendesen lehet lenne :D ), most akkor ha én lefotóznám minden jobb köröm végét , meg vennék egy vga t ami bírja és vágnék egy király fragmúvit akkor én is pró lennék ? -
-
Na kiderült, miért nem szereted a modokat. Mert hülye vagy hozzájuk.
De a BF-hez is úgy látom, mert a gyalogos a BF-ben is meghal, ha mellé lősz tankkal. És a repcsi sem ködhatárról fogja be a tankot, hanem sokkal közelebbről.
Azt meg, hogy béna vagyok-e vagy sem, azt te nem tudhatod, úgyhogy ne nyilváníts róla véleményt.
-
zebrock #158458 a dc a 42 módja , és az a külömbség , hogy ami ott nem olyan jó ( persze a 42 jó ) az itt ki van javítva. sehol sincs hőkövető te ... a 2. vh az má könyéken jön ki csupán ennyi a 42 vel a gond. ismerem a bf sorozatot 42-ben van a repcsiknek a legjobb fizikája , dc-be a heliknek , bf2 -be semminek se , ugyhogy keversz valakivel , mert a ködhatáron túlról nem lehet lőni , nem is ezt írtam te ...