172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabor970 #35912 sziasztok mindenkinek aki eredeti játékkal játszik! -mer most igazán az ő tapasztalatukra támaszkodék-
Egy helyen találtam 100km-es körzeten belül game-t, amit indulok megvenni.
Magyar szervereken találok-e olyant, ahol igazán értelmes játékosok nyomják, ahol érdemes csapathoz csatlakozni, és inteligens commanderek segítik a csapatot? Ha igen, akkor hol érdemes keresgélnem? -
-
juj fredy :D
ez durva
" ne bombzzatok "
LOL -
nemtudom mi a szabály vagy egyáltalán van-e de tetüségnemtartom hogy ha olyan bázist támadnak amit nemlehet foglalni!!! -
Polemius #35908 Commander témához: többnyire akkor jelentkezek commandernek, ha nincs és egy darabig senki nem is vállalja be. Éppen ezért szoktam is közölni, van commander, lehet kérni támogatást.
A tüzérségbe egyébként mindig belegyalogol valaki, pedig ha mód van rá direkt szólok még mielőtt elindítanám a csapást. Még azt is közölni szoktam, melyik squadtól merre teszem ki. Persze az ellen nem véd, aki nem állt be squadba..
Szerencsére azért vannak olyanok, akik nagyszerűen együttműködnek, felfogják, hogy jobbann átlátja a commander, mikor merre van probléma. Ezt persze nem lehet másként, mint valahol hasra vetődni, és végig a térképet bámulni. Minden tiszteletem azoké, akiknek erre nincs szüksége. De lehet, hogy ennek köszönhető, hogy jó irányítás és támogatás mellett 2:3 vagy 1:2 arány mellett is győzni lehet. :)
A végén pedig meg szoktam köszönni a játékot, és az együttműködést. Érdekes módon, a leaderek szintén ezt szokták tenni. :D
-
cyberbob29 #35907 a "boba" az valami titkos fegyver?
-
emléxem rád, te bombáztál folyamatosan -
hát én földön szeretek menni!!
nem a levegőbe
fogadni mernék, ha lejönne a földre, nem lenne ennyire kemény
vegyük pl ferencfarkas példáját, mikor bombázóba van, akkor egyfolytában lelő, mikor földön van, akkor esélye sincs -
Ez jó:)Épp most akartam én is belinkelni ezt a képet.
Úgy elkezdtem röhögni,hogy megfájdult a hasam
-
téma lezárva.
azért mondtam hogy ne bombazzon, mert lespawnoltam, és rögtön kinyírt!!
vagy rakétával, vagy bobaval, vagy csak a sima lövéssel.
aztán ez vagy 7* megtörtént
szerintem téged is idegesített volna
titeket is kilőtt a heliből folyamatosan -
Ne haragudj, de nagyon lama dolog ilyeneket irkalni. Pattanj be egy vadaszba es lodd ki vagy pattanj a quit gombra ha nem birod. -
Freddy, azt mondtad ha meglesz a bf2-d eredetibe nem jössz ide. Egyébként meg nem én vezettem a helit, ugyhogy ezzel beégtél -
Szerintme ajanlott mindenkinek elolvasni a guideodat - nem tiszteletkoroket futok - mivel jora sikerult es ha az emberek csak a felet betartanak, mar nem ott tartanank ahol. -
hehe, az egy nagy poén, valami kalandor film után nyomatták be naon megtetszett...... -
cyberbob29 #35898 Dani mi az a fizetett hirdetés ott alul?
-
mégis jobb, mint kempelni a heliből az ellenség főbázisán -
Polemius #35896 Ja, látom már, miért. :) -
Polemius #35895 Örülök, hogy ajánlod másoknak, de Commander témában inkább Éjfél Kapitányt kellene megnézni. :) -
cyberbob29 #35894 na még1 majom az állatkertből
-
NO COMMENT
-
cyberbob29 #35892 hát igen, de ez szerencsére nem mindig elég, mert elég sok vote kell a leváltáshoz, és ha valaki csak azért nyomja ellened mert épp nem ő lett a parancsnok azt általában nem támogatják. pl végigjátszottunk 2-3 pályát és végig kommander voltam kaptam pár pozitív visszajelzést is a tevékenységemről majd jött valaki aki azért nyomta mert ő akart kommander lenni erre többen írtak neki, hogy jó az aki most van. Mondom tudod mit, akkor a következő körben Te lehetsz, na volt is nagy szitkozódás miután ő került a posztra. -
ja és minden harmadik szavazást indit mert nem ö lett a commander!!
-
Sajnos eleg sok kommanderrel hozott mar ossze a sors, a legtobbje tobbet haraltatott mint segitett. Volt olyan aki a helikopterekre kuldte ra allandoan az artyt, persze verpista ph.d.-nek nem mondta el senk, hogy ez nem lezerfegyver a doom 43-bol, es ido kell mig odaaer, es nagyreszt a foldi celpontokat tamadja. Persze a mi csapataink folott athuzo kopterek voltak a fo celpontok... -
csak azt nemértem. valaki annyira belendül játékba hogy nemnézi térképet??akkor minek kérnek akármit is a commtol??kér tüzérséget belemegy.utánpotlást, megsem várja stb.nekem félszemem mindig a térképen van. -
cyberbob29 #35888 látod macsesz vágod Te a dolgot
-
... es minden masodik majom kommander akar lenni. -
cyberbob29 #35886 Az nem szokásuk nekik, nálam is beleszalad egy-két mazsi pedig ordítottam a fülükbe hogy vazz megy az arty nyakat be, erre persze bele a közepibe és nyomja is a kommander cserét a parasztja. Persze az sem lenne hátrány gha squad-ba rendeződnének mert akkor a kommander is könnyebben tud velük kommunikálni, de hát nagy az isten állatkertje és sok benne a majom
-
tiszta volt a terep csak szerintem senki nemszámolt arra hogy odarepül a heli!!de hogy az miért nemvette figyelembe a jelzést??? -
cyberbob29 #35884 Azért nem árt megnézni előtte hogy hová is kérik pontosan, sok kis butus rohangál a pályán és lehet hogy nem is arty-t kért hanem supply-t, nem nézted el?
-
Ejde szép idönk van má ma má -
Mi a nudli? :) Megnyitod, es ott van egy link Ejfel kapitany commander guide-jara. Szerintem ha annyit betartasz, mar eleg. -
cyberbob29 #35881 Hát ezt mind Te karmoltad össze? Ez kérlek csak egy macskakaparás 
1ébként az amit ajánlottál az núdli, egyéb más 5let? (Tudom írjak egyet de arra is lusta vagyok
)
-
SZAKADOK A TÉMÁROL DE AZÉRT VALAMI KÖZÖM VOLT A =SAC KLÁNHOZ! BEFEJEZTEM
-
Ugye? Ezert megmutatom neked a frankot! :)
tha meow!!!!444 -
BASSZUS ÉN TEGNAP HOGY JÁRTAM.NÉMET SERVEREN.KÉRTEK ARTIT EGY PONTRA TELJESITETTEM ASSZEM 5-6 CSAPAT GYILOK.SOHA TÖBETT ILYET
-
Uberpro baratom, szakadj mar le errol a kurva temarol. -
"Hagyjad, ha visszaolvasol volt már a srác klánvezér helyetes is."MIKOR??HOL??ERRÖL MI MIÉRT NEMTUDTUNK?? -
cyberbob29 #35875 Sorry, elkerülte a figyelmemet de hát ugye egy macskának sokkal jobbak az érzékei
-
Kandur, van meg 1 fajta kommander egyebkent, az artilleryzos-bocsanatkeros aki bekuldi a 10 perce kemenyen vedett pontra az artyt, hatha volt meg par vedo eletben. Majd a 4-6 teamkill utan beirja hogy 'bocs'. :) -
Ha mar olvasni is lusta vagy... Guide