172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Meg mertem volna esküdni, hogy joy-al tolod... -
11990 HUF -
Köszönöm a helyreigazítást, de szerencsére "ruszkik" nem voltak a szerveren. Szép lett volna több mint 200-as pinggel. De azért köszi. -
En eger + billentyuvel iranyitom, es kell hozza 1 kis ter erzek is, + map ismeret mikor hol vagy kb. 3D -ben, hogy ne szedd csokorba a fakat stb. -
CéZé #36028 Akkor mennyit fizettél érte? -
"ruszkik"
-
Valakinek azzal is mennie kell. -
CB SNIPER #36026 tudom azé mondom :P de semmi élvezet nincs benne..bár ha neki tetszik... -
Közvetlen Landor akciója után kipróbáltam én is: Lásd képen az eredményt: #36019 -
Pár napja pont ilyen szitu volt, karkand 10 vs 20 felállásban , 13 vs 19- ig nem is volt olyan rossz, legalább volt kit killezni, ami úgylátom neked is sikerült. -
CB SNIPER #36023 te massal nem is tudsz menni mint tankal? :DDDDDDDD ugy nem nehéz 100 fraget összeszedni(tapasztalat beszél belöle:DDDDD )..ma is jo vol ea szerveren 6 vs 18..:P -
excreator #36022 Hi!
Azoktól az emberektől kérnék egy kis segítséget, akik sokat nyomnak HELI-vel. Szeretném megkérdezni, hogy ki milyen Joy-al vagy egyéb eszközzel irányít, és mi a titka, mert én a repülőkkel már elég jól bánok, de ezekkel a ki...szott helikkel nem jutok 1-ről a 2-re.
Köszi! -
Onnan vettem én is. Csütörtökön rendeltem, pénteken már a kezemben volt. Ja, és a f@szikám aki hozta úgy megszeppent amikor mondtam neki, hogy látni akarom a sértetlen csomagolást a DVD tokon, hogy a szállítási díjat elfelejtette leszámlázni...
-
Kúl, ilyen "ellenfelek" hozzám is jöhetnének. :) -
A tizedes, meg a többiek: -A németek már a spaiz-ban vannak... -
Landor #36018 Szöveges BF2 blogom következik, képes illusztrációkkal egy átlagos naprólnapomról a magyar rankedeken ahol nincs teambalance:
Sharqi Peninsula; az elején még jó volt az állás, Jurgen_Fritz csapattársam assault támogatásával elég csunyát ossztotuk az észt, de a blance egyenlő maradt annak ellenére hogy elpicsáztuk őket 2* csúnyán :D Leszámítva a szokásos attrocitásokat ( remélem, beleelvezel ), más nem volt.
Na jött Strike At Karkand..
Mintha mindenkibe egyszerrre bújt volna bele a kisördög; a pálya elején gyorsan rákattintottak a kellemes színű amerikai zászlóra.
Első halálom után morcona lettem, s ezt meglovagolván kemény betonfalként védtem a még megmaradt zászlónkat a kedves nyerni vágyó pistikéktől.
Persze nem kellett sokáig várni jött is ám a vótkikk, - és a mi a legnagyobb megtisztelteés számomra a BFV asszizás óta - a lecsíterezés!
Érdemes még egy pillantást vetni a játék vége felé készült képre..
Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet minden potyafregvadász emberkének,hogy hozzájárultak ezen eredményem eléréséhez és még véletlenül sem álltak át, inkább zombiként rohantak a tankom elé-alá-mellé-fölé.
Na itt a vége fuss el véle, rózsákat az öltözőmbe! -
petersz #36017 De komolyan... olyan büszkék és boldogak lehetünk mi még egy-egy tiszta, számunkra kedves szoftvertől. ó, boldog gyermekkor :) -
lol ez a 10500 pont a köv rankig, soha sem lesz meg nekem, még csak 2600 van :) -
Pont szombaton leszünk a hülye osztrákoknál
-
Az elet apro oromei 12.000 Ft-ert
-
Gabor970 #36013 wow, feltelepítettem, ás lássatok csodát belép a ranked szerverekre is :-) és már nem köhög a cd kulcs miatt :-)
na jó, biztos kiröhögtök, hogy ennek így örülök, dehát ez van. :-))) -
bázzeg elvitted a 36k-t :-) -
lol :Ð -
épp ezt akartam kérdezni tőled :ÐÐ
ezek szerint akkor igen :ÐÐ -
ne hisztiz van itt láma
is de van itt egy két jó fej is
a legkönnyebben úgy éred el ha sikerül olyan csapat kapitányának lenni ahol sokat heliznek mert ők sok pontot kapnak a parancsnok meg az átlagot szóval ahol heliznek könnyen összejön 60 as átlag és akkor a commander is örül
-
exon beülsz egy helibe vagy ha lerombolták a taktikai egységeket vagy ami jármű elromlott odaállsz és tekered a csavarkulcsot és ha elég sokáig akkor kapsz javítópontot
-
THX az infot
Zs0lt1 megyünk?? :DDDD
-
mintminden plecsnit a kommanderest is meglehet csinálni könnyedén ha van aki segít !!! vedd alapul azt amit az előbb a zSOLTI1 írt csak konvertáld át kommanderre ....1. lépés lebaszol egy házhoz egy szuplit (láda)
2. a segítőtárs odamegy bármijen járművel 3.felmegy a házba és leugrik de csak olyan magasságból hogy ne haljon meg 4.de nem csak leugrik simán mint a lámák mert közbe lövi az oda vitt járgányt 5.beszáll a járműbe R-GO a ládával gyógyítod a faszit szereled a gépét és folyamatosan töltöd fel lőszerrel szerintem 12 ugrás után egész szép pontszámod lesz de most előre megmondom hogy nehogy eláruld bárkinek is mert akkor megbukik az egész rendszer és akkor viszlek magammal a szarba téged is
-
Tudod hogy fragre gondoltam fag helyett!
Egy ilyen egyszerü elírásba nem illik belekötni. -
lachun #36004 -
én azt úgy csináltam meg, hogy fel volt robbantva a létező összes felrobbantható dolog (uav, satelit, ágyúk) a főbézen, aztán elkezdtem javítani. Megjavítottam, aztán pár perc múlva megint láttam, hogy fel vannak robbantva. Nna újból elkezdtem javítani, majd hop, dobpörgés ... és megvolt a basic repair :-) -
Gabor970 #36002 kilométerenkint 10 forintért kocsikázom, és én már volt, hogy valamit megrendeltem, s kb kétszeri ígérgetés után 10 nap után kaptam meg. Ezt nem akartam, és szerettem volna ma este már játszani. Az említett késedelme szállítás nem a cdgalaxistól volt. -
A multkori turaval egyutt vagy 20l benzint elautokaztal egy bf2ert ami saccperkb 5000ft. Nem lett volna egyszerubb megrendelni cdgalaxisban? Kiviszik 990ert :). Nekem holnap jön. -
Azert a teljes megsemmisites elott kerdezhettel volna :P -
Gabor970 #35999 én is gondoltam, hogy csak átírom a keyt, de gondoltam biztos, ami biztos. -
Kar volt torolnod a dolgokat, eleg lett volna ha atirod a regben a keyt, de ha te mazo vagy akkor elore :P A mini image hasznalata erosen ajanlott, felesleges allandoan porgetni a dvdt. -
Gabor970 #35997 Sziasztok!
No megjártam az oda-vissza 200 km-t (mondja valaki, hogy nem vagyok elszánt) és kezemben a játék :-)
Ha a tört verzióval regisztrált nickem használom ezzel is, az nem okoz galibát? Nem szeretném, ha mondjuk a megvett játékomat letiltaná az EA.
Uninstalláltam a tört játékot, van egyéb tennivalóm a telepítés előtt, vagy csak nyomjam fel az újat? Ugye most már ezt a bf2 mini file-t nem kell tovább használnom? És a telepítés után, csak futtassam az 1,02 pachet, és élvezhetem a játékot? -
Nabazz, akkor kicsit kemenyebb lesz ;))) -
Pardon nem 500, hanem 100 ora. -
Ja a repulo az mas.
Azt hittem hirtelen a sniperre gondolsz.
1 szer majd cserelunk, es te heli en repulo, majd meglatjuk akkor hogy vigyorogsz.
Ragyurtam mar a repulokre is, bar meg mindeg nem az igazi.