172102
  • joebacsi
    már rég az, csak ennek "support" a neve, a lényeg ugyanaz :)
    zajciéknek meg épp kicsit nosztalgiázhatnékuk volt, és toltak egy kis álflémet a régi szép idők emlékére, ezzel is egy kis színt víve a "hogykelllőni??" "szarajáték" "ezháborúbazzeg" "mánvanszemélyimcsinálokhcproklánt" hozzászólásokon vegetáló topikba :)
  • joebacsi
  • Pluskast
    Na ez a fórum is ott végzi majd mint a Mohaa fórum. Gumiszoba....
  • 505thZajcev[PT]
    En pedig nem egy olyan fereggel aki 11vs19 ben atjon a 11-es csapatba, hogy TK-zon mert meg igy is jobb a 11-es csapat. Egy szanalmas luzer vagy ocsem, undorodom az olyen majmoktol mint te.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Neked shhh! :)
  • Landor
    Ok, téma részemről lezárva. Ennek itt és így értelme nincs. Egy játéknak ellenetek viszont örülnék, és akkor most a trs nevében is szóltam.
    Kontakt: pü/irc

üdv
    -trs-Landor
  • Landor
    de, kifejtettem.. :D
    na meg ezt a pippantásos dolgot sztem hanyagolhatnátok..
    személy szerint semmi bajom a melegekkel, de azért ez a bf2 topic.. szerintem.. :DD
  • 505thZajcev[PT]
    Hogy utana rancold a homlokod es csiterezz? Kimeld meg magad ettol a kudarctol...

jaa es pippanthatsz
  • Landor
    Remélem hamarosan alkalmam lesz játszani ellenetek a trs színeiben...
  • misaab@a
    nem baj, azért ügyes kis fickó vagy... (bár a burkolt önpippantás esete azért fenn áll.)

PT-6|Torrente
  • 505thZajcev[PT]
    Kedves Landor, es mond miert jottel at TK-zni es utana alltal vissza? Ezt meg nem fejtetted ki.
  • misaab@a
    Pfujj csiter PT, egy oldalon játszanak egymással...
    Skandallum!!!

PT-6|Torrente

amugy 1 hete ugy játszunk minden nap úgy, hogy 6-8 emberrel vagyunk kevesebben a saját oldalunkon. ha ez minket minősít, akkor mi kérünk elnézést...

• Landor
    látom még mindig nem érted nagyfiú..
    ez nem rólam szólt, hanem a teambalance hiányáról
    majd ha felnőttél, akkor visszatérünk a dologra! ;)

te sem nyertél felvételt a PTbe,de azért jó próbálkozás volt!
    sztem kapsz egy pirospontot! :D
  • misaab@a
    Tök érdekes, hogy én még egy PT-s től sem láttam itt olyan screenshotot amin a saját fa*kát pippantja a publikum előtt, hogy mennyire ász csóka. Te meg itt jössz a szánalmas shotjaiddal amin véletlenül mindig első vagy toronymagasan.

Nem nyertél hangszórót! Fogd fel végre...
  • Landor
    hát igen.. az irónia megértéséhez fel kell nőni.. :)
    köszönjük mr Torrente :D
    de buzulás nuku!
  • misaab@a
    VérPistikék rémálma vagy. Gratulálunk!

Torrente
  • misaab@a
    milyen igazad van...
    "ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna"

Torrente
  • misaab@a
    Pippanthatsz most is ! ! !

Torrente
  • Boxer HUN
    Szeretem. De tényleg.. Mennyi TK-val is lettem kirúgva?
  • Landor
    Azért a mentalitás ott van a szeren nállad is! :D
    Én is váltig meg vagyok győződve, ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna az us oldal ellen! Mert a szavaidból az következik hogy biztos ti is oda álltatok volna.. ;>>>>
    Tényleg! Gratulálok a tegnapi késő esti játékotokhoz! Én is menő dolognak tartom, hogy beálltok hárman egy oldalra plussz csapódik hozzátok még 1-2 skilles játékos és úgy toljátok végig a pályákat, hogy a másik oldal első helyezettje még csak meg sem közelíti bármelyikőtök pontját.
    Remélem nem csökkentettem nagyon a játékélményeteket azzal, hogy ezt kicsit illuminált hangulatban vulgárisan szóvá mertem tenni.. Búcsúzóul, tegnapról egy kedves kis szösszenet. (mert ugyebár meg lettem fenyegetve hogy mától nem fogok többet játszani.. )
  • Hatt
    Ilyesmin tényleg csak szorakozni lehet...
    Minden második faszláma azt hiszi hogy jol megy neki...
    Mindenki csítel, ezt meg kell szokni
  • Hatt
    De jó is lenne ha csak ez lenne hiba, pedig pont nem ez a hiba.
    defibrivel könyebb őlni mint késsel:)
  • Hatt
    Neked is ez a bajod? Megértelek
  • Hatt
  • Promi #36047
    Miert lenne ez bug?
    Igy csinaltak meg.
  • Zs0lt1
    pigriről csak annyit, hogy annó a trs-be is akart jönni, persze nem vettük fel, utánna menbt az fb-hez. Pigri szerint van egy kibaszott nagy bug a játékban miszerint a medicnél lévő defibrillátorral lehet ölni.
    Szal ezek után nem csodálkozom az ilyesmiken.
  • vgez
    Hi!
    pontosítok; ötödik jézus

-=v.gezus=-
  • 505thZajcev[PT]
    Erdekes mindig csak akkor vannak ilyen kepek amikor mi nem jatszunk...
  • fr3ddy14
    ez nem sisztinek ment :D
    hanem vgez-nek
  • Cobra.
    Én most vettem egy Logitech Extreme 3D pro-t és nagyon más, mint a régi Saitek Cyborg 3D-m (R.I.P.) Teljesen más a gombkiosztás, más a központosító erő, ezért már jónéhányszor csaptam oda háznak/fának a helit, pedig a régi joy-jal mér egész jól ment. Heli nagyon más, mint a repülő, azt meg kell tanulni érzésből vezetni (na ez jó ellentmondásos lett ).
  • fr3ddy14
    szia JÉZUS :DDDDDD
  • vgez
    Saitek cyborg 3D gold, de szerintem nem is a típus a lényeg hanem hogy neked jól kézre álljon, tolókar, és oldalkormány legyen rajta meg persze vagy 10 gomb fegyvereknek fegyverváltásnak ...
  • gergod
    Az a király! én is avval nyomom
  • Pharaoh
    Pedig nrm árt jó assaultnak is lenni, a túl specializáltság veszélyes.
  • Boxer HUN
    Logitech - ATTACK 3 (De csak ritkán repülök) Vezetni jobban szeretek.
  • Promi #36036
    G3 szerintem jo, (ez volt a 3 .-unlockom) csak qrva hamar kifogy a loszer.
  • Poggyász
    MS Sidewinder FFB 2
  • Landor
    Azt kell hogy mondjam hogy sajnos mással nem tudok menni.. Az assault fegyverek nevetségesek a Vietnamhoz képest és Te legyél a megmondhatója hogy ott igyencsak jól teljesítettem assaultként.. ;)
    A G3 unlockot megvárom, ha az se váltja be a hozzá fűzöt reményeimet és egy esetleges patch sem orvosolja ezt a 'hibát', akkor mint tankos fogom képviselni a tRs színeit.. Hiányzik az assault de ez igy nem jó..
  • joebacsi
    a spájzban sem voltak németek :)