172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
már rég az, csak ennek "support" a neve, a lényeg ugyanaz :)
zajciéknek meg épp kicsit nosztalgiázhatnékuk volt, és toltak egy kis álflémet a régi szép idők emlékére, ezzel is egy kis színt víve a "hogykelllőni??" "szarajáték" "ezháborúbazzeg" "mánvanszemélyimcsinálokhcproklánt" hozzászólásokon vegetáló topikba :) -
-
Na ez a fórum is ott végzi majd mint a Mohaa fórum. Gumiszoba.... -
En pedig nem egy olyan fereggel aki 11vs19 ben atjon a 11-es csapatba, hogy TK-zon mert meg igy is jobb a 11-es csapat. Egy szanalmas luzer vagy ocsem, undorodom az olyen majmoktol mint te. -
-
Neked shhh! :) -
Landor #36066 Ok, téma részemről lezárva. Ennek itt és így értelme nincs. Egy játéknak ellenetek viszont örülnék, és akkor most a trs nevében is szóltam.
Kontakt: pü/irc
üdv
-trs-Landor -
Landor #36065 de, kifejtettem.. :D
na meg ezt a pippantásos dolgot sztem hanyagolhatnátok..
személy szerint semmi bajom a melegekkel, de azért ez a bf2 topic.. szerintem.. :DD -
Hogy utana rancold a homlokod es csiterezz? Kimeld meg magad ettol a kudarctol...
jaa es pippanthatsz -
Landor #36063 Remélem hamarosan alkalmam lesz játszani ellenetek a trs színeiben...
-
misaab@a #36062 nem baj, azért ügyes kis fickó vagy... (bár a burkolt önpippantás esete azért fenn áll.)
PT-6|Torrente -
Kedves Landor, es mond miert jottel at TK-zni es utana alltal vissza? Ezt meg nem fejtetted ki. -
misaab@a #36060 Pfujj csiter PT, egy oldalon játszanak egymással...
Skandallum!!!
PT-6|Torrente
amugy 1 hete ugy játszunk minden nap úgy, hogy 6-8 emberrel vagyunk kevesebben a saját oldalunkon. ha ez minket minősít, akkor mi kérünk elnézést...
-
Landor #36059 látom még mindig nem érted nagyfiú..
ez nem rólam szólt, hanem a teambalance hiányáról
majd ha felnőttél, akkor visszatérünk a dologra! ;)
te sem nyertél felvételt a PTbe,de azért jó próbálkozás volt!
sztem kapsz egy pirospontot! :D
-
misaab@a #36058 Tök érdekes, hogy én még egy PT-s től sem láttam itt olyan screenshotot amin a saját fa*kát pippantja a publikum előtt, hogy mennyire ász csóka. Te meg itt jössz a szánalmas shotjaiddal amin véletlenül mindig első vagy toronymagasan.
Nem nyertél hangszórót! Fogd fel végre... -
Landor #36057 hát igen.. az irónia megértéséhez fel kell nőni.. :)
köszönjük mr Torrente :D
de buzulás nuku!
-
misaab@a #36056 VérPistikék rémálma vagy. Gratulálunk!
Torrente -
misaab@a #36055 milyen igazad van...
"ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna"
Torrente
-
misaab@a #36054 Pippanthatsz most is ! ! !
Torrente -
Szeretem. De tényleg.. Mennyi TK-val is lettem kirúgva? -
Landor #36052 Azért a mentalitás ott van a szeren nállad is! :D
Én is váltig meg vagyok győződve, ha legalább egy pt-s is ott lett volna, akkor esélyem se lett volna az us oldal ellen! Mert a szavaidból az következik hogy biztos ti is oda álltatok volna.. ;>>>>
Tényleg! Gratulálok a tegnapi késő esti játékotokhoz! Én is menő dolognak tartom, hogy beálltok hárman egy oldalra plussz csapódik hozzátok még 1-2 skilles játékos és úgy toljátok végig a pályákat, hogy a másik oldal első helyezettje még csak meg sem közelíti bármelyikőtök pontját.

Remélem nem csökkentettem nagyon a játékélményeteket azzal, hogy ezt kicsit illuminált hangulatban vulgárisan szóvá mertem tenni.. Búcsúzóul, tegnapról egy kedves kis szösszenet. (mert ugyebár meg lettem fenyegetve hogy mától nem fogok többet játszani..)
-
Ilyesmin tényleg csak szorakozni lehet...
Minden második faszláma azt hiszi hogy jol megy neki...
Mindenki csítel, ezt meg kell szokni -
De jó is lenne ha csak ez lenne hiba, pedig pont nem ez a hiba.
defibrivel könyebb őlni mint késsel:) -
Neked is ez a bajod? Megértelek
-

-
Miert lenne ez bug?
Igy csinaltak meg. -
pigriről csak annyit, hogy annó a trs-be is akart jönni, persze nem vettük fel, utánna menbt az fb-hez. Pigri szerint van egy kibaszott nagy bug a játékban miszerint a medicnél lévő defibrillátorral lehet ölni.
Szal ezek után nem csodálkozom az ilyesmiken. -
Hi!
pontosítok; ötödik jézus
-=v.gezus=- -
Erdekes mindig csak akkor vannak ilyen kepek amikor mi nem jatszunk... -
ez nem sisztinek ment :D
hanem vgez-nek -
Én most vettem egy Logitech Extreme 3D pro-t és nagyon más, mint a régi Saitek Cyborg 3D-m (R.I.P.) Teljesen más a gombkiosztás, más a központosító erő, ezért már jónéhányszor csaptam oda háznak/fának a helit, pedig a régi joy-jal mér egész jól ment. Heli nagyon más, mint a repülő, azt meg kell tanulni érzésből vezetni (na ez jó ellentmondásos lett
).
-
szia JÉZUS :DDDDDD -
Saitek cyborg 3D gold, de szerintem nem is a típus a lényeg hanem hogy neked jól kézre álljon, tolókar, és oldalkormány legyen rajta meg persze vagy 10 gomb fegyvereknek fegyverváltásnak ... -
Az a király! én is avval nyomom -
Pedig nrm árt jó assaultnak is lenni, a túl specializáltság veszélyes. -
Logitech - ATTACK 3 (De csak ritkán repülök) Vezetni jobban szeretek. -
G3 szerintem jo, (ez volt a 3 .-unlockom) csak qrva hamar kifogy a loszer. -
Poggyász #36035 MS Sidewinder FFB 2 -
Landor #36034 Azt kell hogy mondjam hogy sajnos mással nem tudok menni.. Az assault fegyverek nevetségesek a Vietnamhoz képest és Te legyél a megmondhatója hogy ott igyencsak jól teljesítettem assaultként.. ;)
A G3 unlockot megvárom, ha az se váltja be a hozzá fűzöt reményeimet és egy esetleges patch sem orvosolja ezt a 'hibát', akkor mint tankos fogom képviselni a tRs színeit.. Hiányzik az assault de ez igy nem jó..
-
a spájzban sem voltak németek :)
)