172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A 3 mostani rankeden nincsenek allo hullak es hasonlok. Ami engem idegesit az a verlamasag, elviszi sniperrel a tankot, elhagyja mint kutya a szarat, az ellenfel elviszi, nalunk nem spawnol ujra ugye mig az ellenfel megtartja... medickent elesztek, majd mig tarazok addig athajt rajtam a kedves tars, megolve engem, plusz akit felelesztettem, hogy odaerjen valahova... de az a baj, hogy az ilyen verlama faszok sosem fognak eltunni a szerverekrol mig egy jatek popularis :( -
a battlefield2.hu-n az adminok csak azt mondogatják, hogy dolgoznak a problémán, stb....engem már a magyarok -tisztelet a kivételnek - játékmentalitása is idegesít, nemhogy az állva maradt hullák, úgyhogy egyelőre még nem sokat játszottam magyar szerveren. :( -
ez nem mod editor? -
ittvagyok
miért? -
tessék -
Honnan lehet letölteni a bf2 mapeditort??
-
Landor a hungary(dani) az egy 10 éves kis nyomorék... Freddy, itt vagy??
-
Ment PÜ ;) -
Ha már itt tartunk, talán a szerverek üzemeltetői is megérdemelnének egy kis feddést!
Sajnos tény, hogy rendszeresen ilyen-olyan gondok vannak a battlefield.hu által üzemeltetett ranked szerverekkel. (laag, highping, teambalance,stb.)
Igaz-e az a VoIp pletyka, hogy a battlefield.hu 3 hónapos kizárólagosságot kapott magyarországi ranked szerverek üzemeltetésére az EA-től? Ha igen, miért?
Ha igaz, akkor igen csúnya dolog azt a néhány szervert ilyen -finoman szólva- hanyagul üzemeltetni!
Ha nem igaz, és az érintettek pusztán emberbaráti szeretetüktől vezérelve dolgoznak értünk, akkor természetesen más a gyerek fekvése!
Ugyanakkor ha már üzemeltet valaki egy szervert, akkor érdemes az alábbiakon elgondolkodni:
-illik gondoskodni annak legkörültekintőbb beállításáról(pl. teambalance)
-nem árt egy időnként elérhető admin(kickek,banok a vérpistékéknek,dtksoknak,stb...)
Várom a válszt! Üdv EW
-
FlatlineHun #36103 Kérném a forgatásban részt vett embereket, hogy PM-ben írják meg, hogy milyen nicken szeretnének a credit-ben lenni! ;) Köszönöm. -
Haha flame rulz ;) Azon gondolkozom melyik oldalt kene fikazni... namajd napkozben eldol :) -
http://www.battlefield.hu/
Elmeletileg ezen a linken vhol volt regebben (par hete) hir arrol, hogy mar csinaltak uj palyakat, de szerintem ne varj toluk sokat ,hisz 1 honapja jott talan ki az editor? -
Jólvan na! Azé mert még nem jártam ki minden pályát, azért még nem kell leb****i. Mellesleg ON-LINE már játszottam, és 64-es szerveren is.
-
mit akarsz újmapokat B+ fogadjunk hogy még azt a 12 sem ismered ami online van sőt te csak a single 10db pályán voltál és ott se 64-esen úgyhogy először gyere fel onlájn játszani aztán keresgessél mapokat [ amúgy bf2.hu ] mág 1 ember aki számára a google név teljesen ismeretlen
-
Hi! Honnan tudnék leszedni a játékhoz MAP-okat? (Ha egyáltalán már vannak) -
Esetleg egy kis power-gel alulra =D -
Te meg az infantry? Ezen meg a jamrik-power se segit :D -
FlatlineHun #36095 OIC. -
misaab@a #36094 na az a nagy helyzet, hogy szívesen játszik a PT-6 bárki ellen de max 4 vs 4 -es infantry-t, mert a klán többi része MMO-zik.
íme a nagy BF2 különítmény.
Zajci
Echo
Neo1974
Torrente
ez pipa a javából :)) -
pontjaira -
Flatline ennek semmi koze a klantemahoz, ez egyedi emberi hozzallas. Maga a trs klan remek arcok sokasaga, meg bf42ben sokat toltuk veluk, de nemis veluk van a baj, ugyanis a felhaborodasom targya egy szemely.
Aki meg a stat pontjai veri az meg is erdemli :P -
ok, nem álflém, akkor csak a szokásos pt arogancia, hogy nehogymár 2 hsz legyen egy flame (mégha igazatok is van, ha tényleg így volt) :)
de végül ez is lecsitult magától... -
FlatlineHun #36090 Anélkül, hogy szeretnék elmerülni a Landor vs PT-6 vitában, ha szabad, elmondanám a véleményemet:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki egy jól sikerült meccs után felrakja a shotot, hogy lám, 10 vs 20-ban is megállta a helyét. Ezért a játékostársaktól elismerést érdemelne, pláne, ha a csapata nyert. Arról kicsit nehezebb shotot felrakni, hogy "milyen remek játék volt, igaz, 20x haltam meg, és 15-öt öltem, vesztettünk, de azért jó volt a game". ÉÁs távol álljon tőlem, hogy Landor érdemeit kétségbe vonja, de 44 kill, 1 halált nem lehet összehozni, ha jó az ellenfél. Azt tényleg csak Vérpistikék ellen lehet, akik akkor sem hajlandóak AT-re váltani, amikor 4x lövi ki öket ugyanaz a tank. Landor sem olyan komment-tel rakta fel, hogy íme, agyonöltem egy csomó jó játékost...
Szerintem ha valaki panaszkodik, lámázik, és csíterezik, "szájjákiatankodból"-ozik mert ötször kilőtték tankkal az maga a mesterláma.
PT-sekkel kevésszer játszottam, de akkor kivétel nélkül nagyon jól játszottak.
Akkor magyarázzátok már el nekem, hogy miért ez az egymástfújolás, meg pippantatás ahelyett, hogy játszanátok egy jót egymás ellen? Elvégre Landor ledobta a kesztyűt, nektek csak fel kellene venni...
Én nagyon zöld vagyok még a klántémához, szóval kérlek avassatok be...
Zajcev: Landor tényleg ilyet csinált?
-
külön ts szerver pénzbe kerűl -
még csak a demo volt meg, de volt olyan, hogy az anyahajó légvédelmi ágyúját foglalta el a pöcs, és onnan irtotta a saját spawnoló csapattársait, nagyon gáz volt, és senki nem rúgta ki arról a szerverről. -
értem én, mi a baja egyeseknek ezzel a statrendszerrel, de akkor is jó találmány. én marhára örülök, amikor kiírja játék közben, hogy valamilyen medált kaptam, de ettől függetlenül abszolut nem erre megyek, nem is olyan jó a statom, sőt...nem ezzel van sajnos a probléma, hanem azzal a sok gyökérrel, akik pontfarmolnak. én csak azt nem tudom megérteni, hogy mi zajlik egy ilyen embernek a fejében ilyenkor. "jó sok pontom lesz, és felvágok a virtuális világban a többiek előtt???" milyen az ilyen csalóknak az igazi élete? aki egy szaros játékban képes csalni, az hogy viselkedik a valós világban, vagy milyen felnőtt lesz belőle. szánalmas, és ez ellen sajnos nem lehet mit tenni... -
Felreertes ne essek, ez nem alflame. Egyenesen nem turom a szandekos TK-t,ahogy szerintem senki sem. Mert azert remelem nem ez lesz a bevalt modi, ha vki ugy erzi gyengebb a csapata akkor atall "erositeni" oket.
Es ezt a fajta mentalitast semmilyen formaban ne vedje senki, mert elkapjuk es pippanthat a srac. -
Gabor970 #36085 Töröltem a levelet, már foggalmam sincs. Nem hivatkoztak szerver és teamspeak-re. A teamspeak miért kerül pénzbe? -
loool ezt hol hallottad???
max azért kell fizetni h külön szerver és teamspeak legyen -
Gabor970 #36083 Jahh, valamikor hallottam olyanról, hogy fizessek azért, hogy a csapatba bevegyenek, ezt felejtsük el! -
én személy szerint sehol mert alig (szinte semmit se) bf2zöm inkább megyek wowozni mert meguntam sok tkzos,statramenős nagyszájú,0.75 k/dre mellét verős vérlámát,teambalance nukú meg még sorolhatnám
-
Gabor970 #36081 Sziasztok!
Ezt a pontvadászatot én sem értem. Igaz csak kezdő vagyok, de a játék élményért jövök, és tulképp azt sem tudom, hol kell megnézni mit produkáltam. Nekem elég a játék végén látnom a statisztikát, és már nagyon boldog vagyok, ha 16-ból, 10. helyen végzek :-)))))
Érdekelne egy csapat, aki kicsit kiokitana, cserébe szivesen beszállnék hozzájuk. Gyakorlatilag minden este van lehetőségem játszani. Végre eredeti játékkal is rendelkezem. Természetesen van mikrofonos fülesem, + 2500/512-es hozzáférésem. -
Vezoo ki vagy te itt hogy a BF társadalom felet itélkezel ahogy gero is mondta tudod vannak olyanok hogy azért játszanak mert szeretik a játékot és nem azért hogy juj van egy ilyen meg olyan kitüntetésem és jaj már csak ennyi meg ennyi pont kell ehez és ahoz -
Borg #36079 Csak akkor vajon miért te mosod az ő kezüket... -
A "nagyszájúak" nem a statra verik, mint egyesek. Tanuljatok már meg azért játszani ami és ne a pontjaitokat számolgassátok... -
pl nem ranked szerveren játszanak. -
Verzoo #36076 Mi ez a lol?
A nagyszájúak hol vannak a listán?????
-
lol pfff -
[VeNY]Robi a 460., az szerintem nem olyan rossz. De lehet van aki előbre jár nála. -
Verzoo #36073 Vita helyett inkább gyakorolnátok :)
Elég szánalmas statok vannak a ranglistán.
Szégyent hoztok a MAGYAR BF Társadalomra.