172102
  • urbijoe
    asszem az PS2-játék
  • GYILOKOLI
    Hali!Nincs meg valakinek a BF2:Special Force kiegészités mert nao kéne
  • rohadt alma
    Pedig a Mashtuur City pályán a legjobb a helikopterrel zászlot szerezni meg az ellenséget írtani.Főleg a Black Hawkkal.Az mit jelent,hogy "átjött Freddy"?Te egy squadba voltál ő meg egy másikban?
  • Danee
    Ma fenn játszottam EA HU-n, mapváltás, jön Oilfields, erre beülök a heli gunner részébe, hátha jön valami jó pilóta. erre elkezd rám üvöltözni 2 srác (-tRs- Goldman meg Desolator) , de, véletlenül se irnák be hogy szeretnék vinni, vagy megkérnének hogy szálljak ki, Goldman felszáll a helivel, jól földhözcsapja, aztán elvitték a következőt. Ja, de egyszer átjött Freddy hogy "Goldman azt üzeni hogy szállj ki", mondtam neki h le van sz*rva, az viszia helit aki hamarabb odaér
  • 0Fritz0
    Neki kell az infó, nem nekem. :)
  • dronkZero
    Az tény, hogy a fegyverek relatíve gyengébbek lettek, de ez szerintem nem akkora hiba. Így egyrészt b*szhatod a rambózást, mint módszert, mert ha többen jönnek, mint ahányan te vagy, akkor le leszel lőve. Másrészt sokkal markánsabban ekülönül a fejlövés. BFVben mindegy volt, hogy hová lősz, itt meg szinte csak fejre érdemes lőni. Főleg a kevláros kasztokra.
  • Frankie
    Game experience may change during online play..

Kérem kacsojja ki :)

Mellesleg nem hinném, hogy sok értelme lenne hívogatni őket, nem igazán kíváncsiak arra hogy mit gondolsz a kérdésről. Mégkevésbé fognak tőled engedélyt kérni, hogy a saját tulajdonukkal mit csináljananak..
    (főleg mivel nem ők az üzemeltetők)

ja igen: ezt honnan veszed, hogy "anyanyelvi" szerver van? :) Ez nagy butaság már megbocsáss :)
  • FlatlineHun
    Lol, másik fórumon :

Originally Posted by Geelhoed
    BF2 is like America, great potential ruined by total smacktards.
  • vsly
    Úgy vettem észre,hogy lock nélkül ellöve nem fordul rá semmire,mégha mellette is van egy "célpont".
    Ha lockolva engeded el,akkor meg rákanyarodik a legközelebbi repülö szerkezetre(ellenségre is,csak az ilyenkor ritkábban van a közelben...).
  • dronkZero
    "Meg miazhogy a hökövetös rakétának nem bírjuk kiszámítani a "hirtelenmeggondolommagamésegymásikcélpontotválasztok"féle gondolkodásmódját..."

Erről jut eszembe, kérdeztem is már, de még nem mondtátok, hogy a hőkövető, ha célt tévesztett(vagy lock nélkül ellőve), rá tud-e egyáltalán kanyarodni ellenségre? Mert hogy haverra ráfordul, az tuti, de ellenségre úgy tűnik egyáltalán nem!
  • FlatlineHun
    Nekem sem sokkal jobb ám: 309/151/110... és még csak 23283 pont... az elmúlt héten alig játszottam :(
  • vsly
    Én:502/122/109
    De hát így jár aki szeret repülözni...

Mert hát mit is képzelünk,hogy Mr.VérIstván elöl el merjük vinni a repcsit...

Meg miazhogy a hökövetös rakétának nem bírjuk kiszámítani a "hirtelenmeggondolommagamésegymásikcélpontotválasztok"féle gondolkodásmódját...

És az is vérlámaság részünkröl,hogy noha a célbefogó ugyanúgy jelzi az ellen jármüvét,mint az üreset(amit épp egy saját javít),de mi mégsem tudunk különbséget tenni...

Úgyhogy fogjunk össze,és az EA részére inditványozzunk a játék hibájából adódó pontveszteségek visszaszolgáltatására egy PETÍCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT

Persze csak vicc
  • dronkZero
    Egyébként még csak nem is DTK a legidegesítőbb. Sokkal durvább, amikor sikerül megszerezned a tankot, és Vér István, aki úgy gondolja, hogy a tank igazából őt illeti meg, elkezd módszeresen elé ugrálni.
    Mondjuk erre is van gyógyír... Ha TSen hallom, hogy ez folyik valamelyik klántársunk ellen, szépen átengedjük a tankot, aztán mi ugrunk elé annyian, hogy egyből kickelődjön... Sárkány ellen sárkányfű...
    Sajnos egyéb lehetőség nincs... A kiszavazás csak a bigbránerben működik, a BF2ben csak dísz.
  • dronkZero
    És mit mondana, hogy van egy szerver, amin játszani szokott, nem tudja, milyen gép, milyen oprendszer, milyen beállítások, sőt, még azt sem, hogy kinek kellene továbbítani az infókat. Szerinted tényleg neki kellene ez ügyben telefonálgatnia?
    Tudod mit? Hívd föl őket, aztán ha megvan a megoldás, tedd itt közzé, oké?
    :P
  • dronkZero
    Hát, a mellékelt ábra mutatja, hogy miért is vannak csak ennyien magyarok a magyar szervereken.
  • Borg
    Addig az lesz úgyis.
  • fr3ddy14
    MÁST AKARTA, DE VÉLETLENÜL ELNYOMTAM
    ha nem hiszed el, nemérdekel...
    írtam is hogy sorry
  • 0Fritz0
    Ezekkel a problémáiddal hívd már fel az EA-t, itt úgy sem érsz el semmit.
    (Vagy segítsek tárcsázni?) :)
  • Crem
    Nahhh.. TK ügyben azt hiszem én állok a leg kutyábban...

Team: Kills, Damage, & Vehicle Damage 642 / 176 / 230

ez majdnem 3000 pont mínusz!:))
  • joebacsi
    hát odébb van még a megjelenésük ezeknek a nagyobb modoknak...szinte mindegyikről csak azt lehet tudni, hogy készülnek, illetve kiadtak pár renderképet
  • csabito
    nyomassatok custom mapokat!
  • Borg
    Igazság szerint azért kérdeztem, mert az SG szerverből mod szervert akarok csinálni.
    Szerintem ennyi ranked mellett a sima bf2-ben már nincs fantázia, nincs sok értelme publicot futtatni.

dc vagy hasonló mikor jön ki kb?
  • joebacsi
    Az a baj, hogy a nagyobb modokon kívül a legtöbb mod sorsa bizonytalan. Tele ambíciókkal belevágnak a készítők, aztán egyik napról a másikra abbahagyják, így naprakész listát szinte lehetetlen találni.
  • Stotoo
    ha punisht nyomsz akkor a szerver logolja a tkt és altalaban 3 (ez szerverbeallitastol fugg) logolt tk utan kibannol.
  • AvRs Wolfguy
    Freddy miért is akartál engem kickelni a magyar szerverről?? (heliztem)
  • G@be
    Tetszik, és meg is értem, hogy véditek a mundér becsületét. Szeretném, ha látnátok, hogy nem személy szerint XY-al van bajom, hanem azzal, aki akadályozza (ha van ilyen) a jobb játékkörülmények kialakítását. Igaz amit Frankie mond, ez üzlet! Én mint vásárló megveszem a játékot, és ezért azt várom, amit máshol (mondjuk Németo.-ban) megkap a vásárló. Azaz elegendő és jó minőségű anyanyelven játszható szervert. Aki ennek akadálya az engem károsít.
    Meow:
    sajnálom ha fáj, de vedd észre, nem gyanusítgatok, hanem egy rossz gyakorlat ellen ágálok, ahol semmi más nem számít, mint az EA nyeresége, ahol a vásárló csak addig fontos, amíg meg nem veszi a gamát! A vitakultúrádról most nem mondanék semmit...
    Frankie:
    1.Az EA-nek nem csak jogai vannak, hanem kötelességei is lennének a vásárlókkal szemben, mint azt fent leírtam
    2.ez nem így van, mindenki szeret az anyanyelvén játszani
    3.szerintem ez sem fedi a valóságot(lásd bármely bf2 fórum)
    4.ki a felelős érte?
    5.Szerinted az összes magyarországon eladott BF2 számához viszonyítva reális 64-96 játékhelyet biztosítani?

Örülök, hogy van magyar szerver,de jelen állapotában nem az igazi, és annak örülnék igazán, ha ezekkel minden rendbe lenne -amihez sok sikert az említetteknek, valamint bárki indíthatna ranked szervert, aki akarja és tudja csinálni!

Mindegy, én csak szerettem volna megtudni, van-e kizárólagosság a szerverekre, ill. ki miatt van ha van, de akkor inkább felhívom az EA-t. Bár nyilván nem fogják magukra vállalni önként, hogy nem szolgálják a vevőik érdekeit...
    Üdv EW

ui:továbbiakban e témában PÜ-ben pls
  • schrank
    http://www.nofeargaming.com/forums/showthread.php?t=1718&goto=nextnewest

Al Khafji Docks
    Alex Royce Forest
    Assault On Singalese
    Bombardment
    Jungle Stream
    TGF Floater
    Blackhawk Hunt 1.1
    Factory War V2
    Highway
    Medina City
    Uluwatu
    Liberation of Cheju Haehyop
    Fengdu Valley r2
    Baghadja Station
    Work (Identyti)
    Carwar
    Al Qud
    Sandstorm
    Hainan Island
    Iraqi Desert
    Smyrna
    Bayrut Beach
    Iraqi Desert V2
    Mekong River (final
    ennyi elég duci fijú
  • Gabor970
    azt gondolom, aki megveszi a játékot, az azért, hogy online nyomuljon. Csak ennyien vettük volna meg??? A kanizsai tescoból két nap alatt elfogyott, ami volt.
  • Dave000
    Nekem is ez a véleményem, örüljünk, hogy van. Nem egyszerű egy ranked servert "elintézni", a másik meg hogy tényleg főidőben össz-vissz 50-60 ember játszik Mo-n, ami nem egy nagy szám, ha azt nézem, hogy ugyanekkor a Német szervereknél még amikor görgetek lefele még akkor is teli 64/64-es servereket látok. Ez a van de minek szituáció. Szerintem.
  • Gabor970
    jahh, hát ez nem sok. Azt hittem rövidtávú kizárással vagy ilyesmivel jár a dolog.
  • Me0w
    TK -2 pont, ha forgive-elnek akkor ez marad, ha punish-t nyomnak akkor meg -2 pont.
  • Borg
    Van valahol lista a készülő/kész bf2 modokról?
    A totalbf2-n ugyan van lista, de a nagy része a linkeknek sehova sem mutat...
  • Gabor970
    Olvasgatom az irásaitok, s valamit nem értek. Ha TK-zik valaki, és szándékosan, az nem bünhődik PgDn által? vagy hányszor kell megnembocsátani valakinek, hogy annak látszata is legyen? Amúgy néha velem is előfordul, tegnap este 2 óra játékból egy alkalommal sajnos a csapattársamat sikerült legyilkolnom. Látta, hogy nem volt szándékos, és megbocsátott természetesen.
  • Frankie
    1. Ez nem demokrácia, ez üzlet. Azt, hogy kinek van joga ezt kisajátítani, csakis az Electronic Arts Hungary joga meghatározni.
    2. Van a világon száznyi ranked szerver. A játék szempontjából indifferenes, hogy angol vagy hindu-e hiszen nem cset :)
    3. Nem rosszabbak bármelyik másiknál.
    4. A legtöbb probléma a logolással van az pedig nem a bf.hu üzemeltetésében van.
    5. Elférne - üresen. Mo-on kb. annyi player van akik 2, főidőben 3 szervert töltenek meg. Lehet 100 ranked szerver is. Csak üresen :)

Amúgy mint mondtam, hogy ranked szervert üzemeltess az több hónapnyi előkészítést igényel és nem kevés befeketetést.
    Szóval egy jótanács: örülj, hogy van ilyenünk mert donc-éken kívül más nem csinálta volna végig szvsz.
  • Me0w
    En is segitettem a bf.hu elkesziteseben, ezert faj hogy minden 2. mondtatodban gyanusitgatsz (majd a vegen egy ilyen kis idiota 'PERSZE HA NEM AKKOR NEM' szosszenettel akarod elvenni a dolgok elet), ahelyett hogy egyszeruen felemelned a telefont es megkerdezed mi a helyzet. Nem kell mendemondakat terjeszteni.
  • G@be
    Melyik rész az alpári? Neked ebben mi fáj annyira?
  • FlatlineHun
    Hja, ha netalán valakit érdekel, kísérletezem egy eddig általam nem ismert helikopter-manőverrel, egyelőre elég szarul megy, 'szott nehéz célozni közben a rakétákkal, de szerintem megfelelő gyakorlás után... (a manőver lényege hosszabb ideig célkeresztben tartani egy földi célpontot).

Helidemo
  • Me0w
    Felhivod az ea magyarorszagot es megkerdezed. Nem egyszerubb mint itt osztani az eszt? Foleg ilyen alpari modon.
  • G@be
    Ne értsetek félre, nem a bf.hu-t akarom bántani (hacsak nem érdemli meg).
    Egyszerüen a kialakult helyzet nem jó, és tudni szertném miért, és hogy hogyan lehetne változtatni...
    valaki a bf.hu-soktól szóljon már hozzá!
  • Hatt
    Ha ezek a feltételek a szerverhez akkor a bf.hu hogy kapta meg?
    Valahol a minőség biztosításnál megakadtam...

Hozzáteszem nem akarok saját rankedet és találok magamnak szervert ha akarok.
    Nem szeretnék ezzel senkit se megsérteni mert nem érint az egész, mindössz furcsálom a jelenségeket.