172102
  • fr3ddy14
    nem fogsza csalódni
  • alma2
    soot, hogy tovabb nyujtsam a szalat, akkor amikor mindenki gyujtogeti a hulye plecsnijeit, akkor miert is nem szamit a kedvenc kaszt, a plecsnikert mindent, a csapataert semmit nem teszunk meg ? :)
    ohh mi balga emberek
  • alma2
    ja igen erre van az a megoldas, ha beallok egy squadba es van ket medic, keresek egy masik squadot ahol nincs medic es igy mindenki maradhat a kedvenc kasztjanal :)
  • Pharaoh
    De azért a legtöbb embernek van egy kedvenc kasztja, amivel jobb, mint a többivel, persze ha a helyzet úgy kívánja akkor persze más is lehet.
  • alma2
    kicsit tulmisztikaljatok ezt a jatekot szerintem...
    beallok egy squadba van ott ket medic, akkor jo hogy anti tank leszek,
    beallok a helis squadba, akkor jo hogy enginner leszek stb...
    nem hiszem, hogy tul sok esz kell hozza :)
    szerintem aki le tudja irni a nevet ezzel tisztaban van, max sz*rik ra.

• Gabor970
    legyen az! :-)
  • Bagoly81
    az mértvan hogy jelszoval védett szerverre nemtudok belépni???? pedig a jelszot helysen irom be.
  • BurnBaby
    ez már akkor klán, ill. meccs ,)
  • Gabor970
    ez igaz, de jobbnak gondolnám, ha előre le tudnánk egyeztetni a taktikát, ki milyen kaszthoz tartozzon, mivel menjünk, hogy segithetjük legjobban egymást stb stb.
  • Gabor970
    Jahh, lécci csak olyanok keressenek, akiknek termászetes a VOIP használat, és legális játékkal rendelkeznek.
  • Pharaoh
    Csak azt sajnálom, hogy az emberek 95% nem használja a Voip- és anélül nem igazán lehet taktikázni.
  • BurnBaby
    ha szerveren csinálsz egy squadot meg tudsz bele hívni emberekéket - látod a kasztjukat is :)
  • CB SNIPER #36463
    ezt ne nekem mond....
  • Gabor970
    Sziasztok! Még láma vagyok, de hamar rájöttem, hogy egy jól szervezett csapatban sokkal eredményesebben lehetne harcolni. Játék közben olyanokat találtam, akk max 2-3-an igyekeztek összedolgozni.
    Ha vannak itt olyanok, aki még nem találtak csapattársat maguknak, és rendszeresen játszanak ranked szervereken is, javallanám, hogy próbáljunk 4-en-6-an összedolgozni. (vannak már ötleteim, de ezeket még szerintem belépés előtt egyeztetni kellene. pl ki milyen kaszthoz tartozzon, s egyebek) Olyanokat várnék, akik inkább földi örömökben gondolkodnak. -szal nem repülős századot, hanem inkább harckocsizósat szeretnék :-) -
    Esténként elérhető vagyok msn-en. [email protected] akit érdekel a dolog, keressen meg. Ma kb 20:30-tól, de lehet, hogy kicsit korábban is ott leszek.
  • FlatlineHun
    Bocsánat, hogy beleszólok, mert igazából semmi közöm hozzá, de a személyes ellentéteket leszámítva szerintem az át-nem-állás fő problémaköre az EGÓ-ból származik. Az emberek nem szeretnek veszteni, sokkal szívesebben játszanak a győztes oldalon. Ennyi. Ha ezen az oldalon 5-tel többen vannak, akkor az emberek nagy része azért nem áll át, mert akkor valószínűleg a vesztes oldalra kerülne.
    Ezt csak fokozza, hogy megeshet, hogy a létszámfölényben lévő oldalon esetleg több a pont (azaz jármű/heli/repcsi) is. Tegnap játszottam én is kicsit magyar szerveren (az oldalcserélős ranked) és 3x egymás után beszorítottuk az ellenfelet az utolsó pontjára. Erre rögtön jöttek a "csak főbázist tudtok támadni, láma kemperek" stílusú beszólások + az átállások a mi oldalunkra.
    Bevallom el is ment a kedvem, valahogy a külföldi szervereken ritkábban tapasztalom ezt az ÁLLANDÓ érzelmi túlfűtöttséget (persze hülyék mindenütt vannak) úgyhogy kiléptem. Aztán később visszaléptem, strike at karkand ment, CB.Petiék szépen el is vertek minket, ügyes taktikával. Hálistennek, amikor csak egy pontunk volt, nem kezdtek el átszivárogni az emberek az ellenfélnek, úgyhogy ki tudtunk törni. Elvesztettük, de jó játék volt. Viszont magyarázza el nekem valaki, hogy miért megy az állandó (játékon/fórumon belüli) egymásrafújás?
    Miért van, hogy ha lelövök egy gyereket 2x egymásután, nem azt mondja, hogy "szép lövés" hanem hogy "anyád megb*m ravatalon te csíter"?
    Nah, mindegy. Valószínűleg a közösség egyes tagjai nem nőttek még kellően fel a konfrontatív jellegű játékok által okozott érzelmi stressz elviseléséhez.
  • CB SNIPER #36460
    miután a kedves csapattársam nem is tom mért tkzott..senkit szinte csak téged..nah nem is tom mért..szidtam anyádat? igen 1x..te hányx is az enyémet 1x megöllek kapásbol kurva anyád a válaszod..lelöttelek egyx helivel kapásbol ki akartál kickelni a szerverröl a hülye szavazással ennyit erröl..a dicsöséges csapat meg állt 2-3 emberböl..a tiétek meg 10böl...
  • Landor
    Miután a kedves csapattársad folyamatosan tk-zott engem, te meg szídtad az anyámat valahogy nem volt gusztuson újra átállni hozzátok. Lehet hogy ezért nem álltak át a többiek se a dícsőséges csapatodhoz..?
  • CB SNIPER #36458
    loool dobáltam vaze..ki is nyirtam egy csomot..egyedül 2 csapattárs ment bele ennyi nem ezzel volta gond...és ha ugy átálltatok akkor nem tudtatok volna visszaállni kb fél ora után amikor láttad hogy még mindig 4x annyian voltatok???
  • Landor
    ahelyett hogy az artykat dobáltad volna commenderként, figyelhetted volna a játékot is. előszor mi voltunk többen aztán átálltunk ellened a másik oldalra ferencfarkassal. erre átállt mindenki arra ahova mi. ennyi. miután elmentél már csak ferencfarkas állt át, én maradtam, hogy megmaradjon az egyensúly. ja és majd ha befejezted anyám megerőszakolásást, akkor majd mond meg neki pls hogy hozon kenyeret, mert elfogyott..
  • Morphin
    Esetleg vki??
  • Dave000
    LÁL :D
  • CB SNIPER #36454
    lool
  • Pharaoh
    Ez inkább bf42

• Dave000
    még1x, nem látunk semmit
  • FlatlineHun
    Lol!

• CB SNIPER #36450
    éljen öfelsége landor aki mindig a szivén viseli a csapataloszlást..jah végülis mi voltunk 3an ök vagy 9-10en..kiralyak voltatok landor..grats..(még igy is majdnem nyertünk)
  • Sné Zsuzsa
    Hi, hi!!
  • Quki
    borg , ha ennyire ki akarsz zárni , akkor zárj ki...nem nagyon érdekel
  • FlatlineHun
    Ó, dehogynem! Az egész jogrendszer erre épül! Ha elkapnak rablásért, börtönbe zárnak, így sérül a te szabad mozgáshoz és cselekvéshez való jogod, hogy megvédhessék a többség jogait. (pld magántulajdonhoz)
    Nem tudom, tényleg ennyire nehét ezt belátni?
  • TC3
    egyszerre küldtünk azonos embernek, és a Te irományod nyert:)
  • TC3
    Szerintem egy kicsit megkeveredtél a jogokkal!
  • csabito
    bocs :)
  • TC3
    :)
    ez az én üzenetem volt:)
  • csabito
    te nagyon el vagy tévedve :)
  • ACE
    De úgy nem védhetik a többi játékos jogait, hogy közben az én jogom sérül, ugyebár... Alap alkotmányos jog... EU-ban pláne
  • ACE
    látom jogban jártas vagy.
  • FlatlineHun
    Nem olyan könnyen megtámadható szerintem, ugyanis a legfőbb érv a hw banra az, hogy ezzel a TÖBBI felhasználó jogait védik, ergo összeütközésbe kerül a te játékhoz való jogod a millió más felhasználó tiszta játékhoz való jogával, és máris vesztettél.
  • joebacsi
    hedcsát, szigorúan "BBÚÚM" előtaggal
  • csabito
    Már hogy lenne kötelezett?
    Te is tudsz indítani, dedikált szervert is.
    Még ha egyáltalán nem működne a játék, akkor sem tehetnél semmit _jogilag_.
  • FlatlineHun
    headshot.

A shoot a lőni, a shot a lövés.