172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tomegnyomor... 
-
Sziasztok! Nekem egy kerdesem lenne, mert nem indul el a BF2
!
Mikor belepek, eljutok addig a kepig ahol ki irja, hogy Battlefield2, na ott el homalyosodik a kep, es kesz beall, semmi tobb, csak hallom a zenet, "gondolom a menu zeneje lehet". Ez utan ledob talcara, es ki ir egy ilyet:A VPU Recover alaphelyzetbe alitotta a grafikus gyorsitot, mivel az nem valaszolt a grafikus illesztoprogram parancsaira. [es vissza alltam 640*480-ba]
Van egy ATI Radeon 9250 128 mb video kartyam, talan az lehet a keves?,,,,ja es a VPU Recover engedelyezve van, bar nekem gozom sincs, hogy mi az, nagyon meg koszonnem ha adnatok valami tanacsot, hogy mi lehet a gond, elore is koszi! byez -
Medicnel a reality modnal sem sokat szamit, elore ledobok 1 csomagot, es harc kozben felhuz 100%-ra. -
Borg #36552 De az, hogy egymagad lelőjj egy csomó embert, az igen :)
Meg az is, hogy téged egyetlen eltévedt golyó megöljön.
Nem kell ezt rambózásra sarkítani. Egyátalán nem erről szól. Egy realmoddal az egész játékmenet átalakul. -
Rafia #36551 Rambo = futok az ellenfél előtt, lefekeszem-pattogok, ha közben eltalálnak úgysem sokat számít. Egy jó realmoddal ez nem lehetséges. -
Ok, holnap 19:00-ra tudok menni. -
mit változtattak a járművekkel kapcsolatban mert amikor ez még friss hírnek számított volt egy csomó változás a járművek sebzésében a fegyvereik melegedésében és a kilőhető lőszerekben (repesz;AT)atb;stb;stb -
olvastam lejjebb, hogy állítólag hogyan működik a teambalance a magyar szervereken (lezárja a létszámfölényben lévő csapatot, de mikor kiegyenlítődik, nem oldja fel a zárat, és akkor a másik csapat növekszik, stb.). ez mind szép és jó, de mi a francért működik rendesen külföldi szerveren, a magyaron meg miért nem? meg még mindig laggol 20-as pinggel (és nem a graf beállítások miaat, mielőtt valaki felvetné)
tegnap nagyon nem ment :( -
haxoror #36547 Én reality alatt medickel vagyok mert így már nem gáz a kevesebb lőszer és a kevlár hiánya viszont a nagyobb stamina sokat számít :)
Reality alatt sokkal könnyebb rambózni -
FlatlineHun #36546 A dolog másik oldala, hogy téged is könnyebben ölnek meg, ergo nagyobb szükséged van medic közelségére, a medicet meg ugye fedezni is kell....
Szóval nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy a reality mod a csapatjáték ellensége lenne.... -
FlatlineHun #36545 Köszönöm, köszönöm :)
Mindazonáltal holnap (valószínűleg 7-től) forgatás, 1 jelenetet szeretnék újra felvenni + a stábfotót is el kellene készíteni, amin szeretném, ha minden érintett megjelenne.
(ugye jól emléxem, hogy cb.peti is volt egy forgatáson?)
Csak mert se tőle, se danitól (*khm*külddmárvazze*khm*) nem kaptam meg, hogy milyen néven szeretnének a creditben szerepelni. -
Pedig pont az a reality mod hozza elő a Rambokat:)
Most 1tár/2ember a legjöbb amit közelharcban összehozok, ott golyo/ember...
lehet hogy az elsőnél több szükség van a csapat többi tagjára. -
Nehogy azt hidd.
Nem minden kisgyerek olyan marharépa.
Tegnap sikerűlt beröffentenem a voice ip-s hangos bizbaszt bf2-n belűl és meg voltam lepődve. 12 éves kissrác volt a squadunkban és bazze normális volt.
Amúgy meg az úgynevezett felnőttek között is rengetek a tirpák...
PL: Közlekedtél már budapest belvárosában csúcsforgalomban gépjárművel?
Inkább 2 kis hülyegyerek mint egy felnőtt tirpák... bár mind a 2 azt hiszi övé a világ...
-
M95-el kell nyomulni annak 190 a max sebzése... 
-
Hát, nemtom, de szerintem pont a kis sebzések miatt nem lehet "rambózni"... -
Jaja, én is lőttem már le egypár embert, mert láttam a lábát, a gyerek meg cheaterezett, meg kick szavazást indított ellenem... -
Az a durva, hogy én már késeltem meg kilógó lábat is... Nem elég, hogy látszatra kint van, de a hitbox is átlóg a falon. -
Borg #36538 Fent lesz nyugi, P-SZ valamikortól kb.
Csak nincs időm most foglalkozni a témával. -
Hehhe, neked lehet, de nekem csak szeptember közepétől lesz! 

-
sztárok leszünk!!! -

-
Gabe18 #36534 Én jobban örülnék ha egy ilyet hivatalossan hoznának ki,és mindenütt ez lenne... -
Nagyon remélem, hogy Borg felheggeszti az SG szerverre a reality sebzés módot és végre szerver lesz amin már élvezetes lesz a játék. Nem pedig őrült rambókat láttok akik egymást lövik 2m távolságból... -
FlatlineHun #36532 Argh!!!!
Az utolsó jeleneten kívül minden kész..... de holnap meló, úgyhogy.... mára ennyi.
Szóval hamarosan jön a:
Operation Clean Sweep 1: Snatch That Base
-
ACE #36531 nincs más megoldás, harakiri -
Hello! Felraktam a patchet, eredeti BF2.exe meg *.dll vissza, beraktam a mini-image-et, é smég mindig kidobál egy kép után. FAQ-t átböngésztem. Ötlet? -
bocsi de lassan megtanulom ezt a képfeltöltés funkciót is 
-
csak beteszem ide ha sikerül
-
petersz #36527 az első: ilyen magyar szerveren is van természetesen.
viszont hátránya is van ennek a bugnak. (mármint a használó szempontjából)
épületben lapult két ember mikor befoglaltunk egy zászlót,
ott mocorogtak a sarokban, én hátsó bejáratról mentem és bizony láttam ahogy kilóg nak néha a falból.
be a kantiba és persze torokmetszés. -
roviden tomoren... bug :)
regen kb 5 eve vagy az elott az egyik jatekban meg volt oldva, ha lefekszel a fal melle es elfordulsz akkor nem logott ki a labad a fal masik oldalan,de eleg egyszeru modon... nem engedett fordulni a fal kozeleben.Ami valahol jogos valahol nem .De mivel mindenki megszokta ezt, ott anno nagyon bosszanto volt.
Ha fekudtel a fal mellett vegulis nem tudtal forogni, mert ugye a tested meg a fal osszeert. ezen lehet vitatkozni melyik a jobb megoldas.. az teny azota se lattam nagyon viszont azt a megoldast a jatekokban.
Persze ez masik oldalrol konnyit is, mert lama pistike befekszik a fal melle forog ossze-vissza, te meg latod a falon tul is hogy ott szerencsetlenkedik, mert kilog a laba :) -
hoppá
-
meg egy két érdekesség van néha magyar és német szervereken olyan hogy a fickó félig belemászik a falba "nem halott" és onnan sniperkedik hogy a puska csöve átlóg a falon,
a másik az amikor érthetetlen módon az ellenség sorai közül majdnem sérthetetlen a figura 1-2 két késszúrás meg se árt neki vagy egy tank lövés
tud valaki erre magyarázatot?
-
Landor #36523
-
petersz #36522 Pár év múlva nem fogtok Kína kapcsán rötyögni :) -
Na ezt jól megkaptad xD -
Hi All!!!
Elég bárgyú volt a mai nap, (remélem ezzel letudtam az egész heti pech mennyiséget) ráadásul lohasztott a szokásos csapategyenlőtlenség is.
De azért van egy jó hírem is... HOLNAPTÓL ISKOLA!!!
A kis lamerek délutánonként tanulhatnak házifeladatot, délelöttönként amúgyis iskola. Talán megszűnik az idétlen lamer henteléses, kamikazés stílus. (Talán akkor már tényleg érdemes lesz magyar rankedra menni). -
Az nem olyan zavaró, csak játék stílust kell váltani -
Ha kulfoldre felsz kimenni, vagy meg nem engednek ajanlanam a battlefield.hu-t,ha egyre gondolunk.De mintha valaki mondta volna nem mukodik mar...
Ott az ASE annal nem kell jobb...
Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!
2005. augusztus 17. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek -
a server browsert honnan nlehet letölteni?? -
aztan jatszhatsz 10:19 aranyban!:)