172102
  • PeeTeR
    tomegnyomor...

• kastil
    Sziasztok! Nekem egy kerdesem lenne, mert nem indul el a BF2!
    Mikor belepek, eljutok addig a kepig ahol ki irja, hogy Battlefield2, na ott el homalyosodik a kep, es kesz beall, semmi tobb, csak hallom a zenet, "gondolom a menu zeneje lehet". Ez utan ledob talcara, es ki ir egy ilyet:A VPU Recover alaphelyzetbe alitotta a grafikus gyorsitot, mivel az nem valaszolt a grafikus illesztoprogram parancsaira. [es vissza alltam 640*480-ba]
    Van egy ATI Radeon 9250 128 mb video kartyam, talan az lehet a keves?,,,,ja es a VPU Recover engedelyezve van, bar nekem gozom sincs, hogy mi az, nagyon meg koszonnem ha adnatok valami tanacsot, hogy mi lehet a gond, elore is koszi! byez
  • Me0w
    Medicnel a reality modnal sem sokat szamit, elore ledobok 1 csomagot, es harc kozben felhuz 100%-ra.
  • Borg
    De az, hogy egymagad lelőjj egy csomó embert, az igen :)
    Meg az is, hogy téged egyetlen eltévedt golyó megöljön.

Nem kell ezt rambózásra sarkítani. Egyátalán nem erről szól. Egy realmoddal az egész játékmenet átalakul.
  • Rafia
    Rambo = futok az ellenfél előtt, lefekeszem-pattogok, ha közben eltalálnak úgysem sokat számít. Egy jó realmoddal ez nem lehetséges.
  • 0Fritz0
    Ok, holnap 19:00-ra tudok menni.
  • schrank
    mit változtattak a járművekkel kapcsolatban mert amikor ez még friss hírnek számított volt egy csomó változás a járművek sebzésében a fegyvereik melegedésében és a kilőhető lőszerekben (repesz;AT)atb;stb;stb
  • koschwarz
    olvastam lejjebb, hogy állítólag hogyan működik a teambalance a magyar szervereken (lezárja a létszámfölényben lévő csapatot, de mikor kiegyenlítődik, nem oldja fel a zárat, és akkor a másik csapat növekszik, stb.). ez mind szép és jó, de mi a francért működik rendesen külföldi szerveren, a magyaron meg miért nem? meg még mindig laggol 20-as pinggel (és nem a graf beállítások miaat, mielőtt valaki felvetné)

tegnap nagyon nem ment :(
  • haxoror
    Én reality alatt medickel vagyok mert így már nem gáz a kevesebb lőszer és a kevlár hiánya viszont a nagyobb stamina sokat számít :)

Reality alatt sokkal könnyebb rambózni
  • FlatlineHun
    A dolog másik oldala, hogy téged is könnyebben ölnek meg, ergo nagyobb szükséged van medic közelségére, a medicet meg ugye fedezni is kell....
    Szóval nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy a reality mod a csapatjáték ellensége lenne....
  • FlatlineHun
    Köszönöm, köszönöm :)

Mindazonáltal holnap (valószínűleg 7-től) forgatás, 1 jelenetet szeretnék újra felvenni + a stábfotót is el kellene készíteni, amin szeretném, ha minden érintett megjelenne.
    (ugye jól emléxem, hogy cb.peti is volt egy forgatáson?)
    Csak mert se tőle, se danitól (*khm*külddmárvazze*khm*) nem kaptam meg, hogy milyen néven szeretnének a creditben szerepelni.
  • Hatt
    Pedig pont az a reality mod hozza elő a Rambokat:)
    Most 1tár/2ember a legjöbb amit közelharcban összehozok, ott golyo/ember...
    lehet hogy az elsőnél több szükség van a csapat többi tagjára.
  • Hatt
    Nehogy azt hidd.
    Nem minden kisgyerek olyan marharépa.
    Tegnap sikerűlt beröffentenem a voice ip-s hangos bizbaszt bf2-n belűl és meg voltam lepődve. 12 éves kissrác volt a squadunkban és bazze normális volt.
    Amúgy meg az úgynevezett felnőttek között is rengetek a tirpák...
    PL: Közlekedtél már budapest belvárosában csúcsforgalomban gépjárművel?
    Inkább 2 kis hülyegyerek mint egy felnőtt tirpák... bár mind a 2 azt hiszi övé a világ...
  • Looserke
    M95-el kell nyomulni annak 190 a max sebzése...
  • dronkZero
    Hát, nemtom, de szerintem pont a kis sebzések miatt nem lehet "rambózni"...
  • Looserke
    Jaja, én is lőttem már le egypár embert, mert láttam a lábát, a gyerek meg cheaterezett, meg kick szavazást indított ellenem...
  • dronkZero
    Az a durva, hogy én már késeltem meg kilógó lábat is... Nem elég, hogy látszatra kint van, de a hitbox is átlóg a falon.
  • Borg
    Fent lesz nyugi, P-SZ valamikortól kb.
    Csak nincs időm most foglalkozni a témával.
  • Looserke
    Hehhe, neked lehet, de nekem csak szeptember közepétől lesz!
  • Danee
    sztárok leszünk!!!
  • uHs Gerzson
  • Gabe18
    Én jobban örülnék ha egy ilyet hivatalossan hoznának ki,és mindenütt ez lenne...
  • Kandurex
    Nagyon remélem, hogy Borg felheggeszti az SG szerverre a reality sebzés módot és végre szerver lesz amin már élvezetes lesz a játék. Nem pedig őrült rambókat láttok akik egymást lövik 2m távolságból...
  • FlatlineHun
    Argh!!!!

Az utolsó jeleneten kívül minden kész..... de holnap meló, úgyhogy.... mára ennyi.

Szóval hamarosan jön a:

Operation Clean Sweep 1: Snatch That Base
  • ACE
    nincs más megoldás, harakiri
  • spidey
    Hello! Felraktam a patchet, eredeti BF2.exe meg *.dll vissza, beraktam a mini-image-et, é smég mindig kidobál egy kép után. FAQ-t átböngésztem. Ötlet?
  • vgez
    bocsi de lassan megtanulom ezt a képfeltöltés funkciót is
  • vgez
    csak beteszem ide ha sikerül
  • petersz
    az első: ilyen magyar szerveren is van természetesen.
    viszont hátránya is van ennek a bugnak. (mármint a használó szempontjából)
    épületben lapult két ember mikor befoglaltunk egy zászlót,
    ott mocorogtak a sarokban, én hátsó bejáratról mentem és bizony láttam ahogy kilóg nak néha a falból.
    be a kantiba és persze torokmetszés.
  • alma2
    roviden tomoren... bug :)
    regen kb 5 eve vagy az elott az egyik jatekban meg volt oldva, ha lefekszel a fal melle es elfordulsz akkor nem logott ki a labad a fal masik oldalan,de eleg egyszeru modon... nem engedett fordulni a fal kozeleben.Ami valahol jogos valahol nem .De mivel mindenki megszokta ezt, ott anno nagyon bosszanto volt.
    Ha fekudtel a fal mellett vegulis nem tudtal forogni, mert ugye a tested meg a fal osszeert. ezen lehet vitatkozni melyik a jobb megoldas.. az teny azota se lattam nagyon viszont azt a megoldast a jatekokban.
    Persze ez masik oldalrol konnyit is, mert lama pistike befekszik a fal melle forog ossze-vissza, te meg latod a falon tul is hogy ott szerencsetlenkedik, mert kilog a laba :)
  • vgez
    hoppá
  • vgez
    meg egy két érdekesség van néha magyar és német szervereken olyan hogy a fickó félig belemászik a falba "nem halott" és onnan sniperkedik hogy a puska csöve átlóg a falon,
    a másik az amikor érthetetlen módon az ellenség sorai közül majdnem sérthetetlen a figura 1-2 két késszúrás meg se árt neki vagy egy tank lövés
    tud valaki erre magyarázatot?

• Landor
  • petersz
    Pár év múlva nem fogtok Kína kapcsán rötyögni :)
  • TDC Geronimo
    Na ezt jól megkaptad xD
  • Boxer HUN
    Hi All!!!

Elég bárgyú volt a mai nap, (remélem ezzel letudtam az egész heti pech mennyiséget) ráadásul lohasztott a szokásos csapategyenlőtlenség is.

De azért van egy jó hírem is... HOLNAPTÓL ISKOLA!!!
    A kis lamerek délutánonként tanulhatnak házifeladatot, délelöttönként amúgyis iskola. Talán megszűnik az idétlen lamer henteléses, kamikazés stílus. (Talán akkor már tényleg érdemes lesz magyar rankedra menni).
  • Hatt
    Az nem olyan zavaró, csak játék stílust kell váltani
  • alma2
    Ha kulfoldre felsz kimenni, vagy meg nem engednek ajanlanam a battlefield.hu-t,ha egyre gondolunk.De mintha valaki mondta volna nem mukodik mar...
    Ott az ASE annal nem kell jobb...

Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!
    2005. augusztus 17. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek
  • fr3ddy14
    a server browsert honnan nlehet letölteni??
  • leveskocka
    aztan jatszhatsz 10:19 aranyban!:)