172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hol a minimap ?
-
Én most töltöm le a játékot :) Remélem tecceni fog nekem mert eddig nem voltam oda a lövöldözős játékokért de azért ki kéne póbálni h most mi van :) A tégi lövöldözős játékokban nem h vmi ellenség közelít feléd hanem vmi nagy paca :D!!! -
Használj Powerstrip-et.
Azzal játékon belül is billentyűkombókkal tudod állítani a gammát.
(Coda rulzz ;-)) -
Rafia #36870 A custom mapok (amiket pl. a planetbattlefield.com büszkén kihírez) legnagyobb része kaka. A modokban lévő mapek szoktak jók lenni (ilyen ugye még nincs), meg az igényesebbeket összegyűjtik community mappack-ekbe. -
Borg #36869 Mivel a minőségi követelmények minimumát sem ütötték meg, a sandstorm és az iraqi desert lekerült a szerverről.
Helyettük:
mekong_river
jungle_stream
uluwatu_city
mapok kerültek fel. (bf2files.com)
Aki akar jönni tesztelni, az dl, aztán jöhet most. Én bent leszek. -
FaceOff #36868 Valaki tudna nekem segiteni hogy mire használható ez a program: Battlefield 2 server 2484 -
A monitoron azért tudsz valamit állítani. -
VIG0 #36866 Nem de eredetivel is hallottam mrá olyat h inditás utána kidob az asztalra -
VIG0 #36866 Nem de eredetivel is hallottam mrá olyat h inditás utána kidob az asztalra -
Nekem is inno3d 6600gt agp karim volt, tokeletesen ment, csak valtottam pci expressre, most inno3d 6600gt pci-e, ez is tokeletes, huzni is lehet boven, de minek mert igy is van benn "erő". Boltba nemhogy visszavettek uj araert a 2 honapos karit, hanem még ők fizettek, mert ugye az agps kari dragabb par lepedovel. A frissités felülbírása sem lehet gond, ha a driverben allitod be, ha kulon programot hasznalsz ra akkor az okozhat problemat. -
Semmi gond nem forgatunk :) csak átbeszéltünk egykét dolgot hogy mik lesznek a jövöbeni tervek ;)
Csacsy: publikus lesz a video igy mindenki élvezheti ;) -
Há naná ;) -
Hát ez nekem nem jön össze 
-
kösz a válaszokat, - gondoltam hogy direkt nem lehet változtatni, nagy kár, mert így nappal gyakorlatilag nem tudok játszani vele:( -
Poggyász #36860 Tényleg igaza van Geronimonak, én is így harcolok. Nyomom a bal gombot, lefejelek egy lövedéket, megint bal gombbal hívom a medic-et és mire feléleszt addigra halott az ellenfél
-
Így csak az épületeken belül lesz világos. -
dxdiag-ban - hang fül és ött a hardveres gyorsítást levesz. -
hát, világosítani úgy tudod a játékot, ha a dynamic lightot, és a sima lightot lowra veszed -
Mé most mond azt h nincs igazam
-
valaki nemtudja véletlenül, hol lehet a fényerőt feljebbtolni (gamma vagy kontraszt)? -
okés -
thx
akkor most nem vagyok formában
maj holnap
-
PK. -ként voltalkalmam kifigyuzni a módszered, és csak megerősíteni tudom MeOw hozzászólását. Aki béna közelharcban, az ÉN vagyok!!! -
Heh, emleksze ma regi bf42-es mapeditor is olyan volt, hogy megcsinaltad a mapot, majd nyomtal egy generate lightmaps/shadowst es imadkoztal. Ha megcsinalta, mak, ha nem, akkor palya del, mivel az ELETBEN nem jottel ra melyik fuszal van olyan helyzetben ami megakasztja az arnyecsinalo enginet. Ilyen programmal nehez jo modot/mappot csinalni, hidd el :) -
Freddy, nem te mondtad par napja, hogy a kozelharc felistene vagy? :D Ne legyel mar olyan mint az a nyomorek equinox ;) -

-
Jah...nyomd a tűz gombot
-
megnéztem az sg szerveren 2 mappot em semmi csak egyedül mászkálni kissé unalmas! -
tudtok ajáánlani pár módszert közelharcra?
közelharcban mindíg kikapok. a kill/deaths atányom mindíg ugyanaz, és ez nem tetszik -
Borg #36845 De figy, ha megvan a FAQ, és topikok szinte minden custom mapos oldalon, hogy a fájlokat és a könyvtárakat csak kisbetűvel veszi be a szerver, akkor miért nagybetűvel publikálják a mapokat a mapperek?
A minőség meg megintcsak nemnagyon fogható másra, főleg ha vannak köztük nagyon jók is. -
a bf2 editorja még béta állapotban van. Ez mondjuk nem lenne gond, mivel a dice is ezzel a bétás szarral (illetve még ennél is bétásabb szarral) csinálta meg az alap mapokat. A gond ott kezdődik, hogy olyan hihetetlen szar tutorialt adtak hozzá, amivel nem lehet tudni normális mapot készíteni. Van aki rájött, hogyan kell csinálni dolgokat és ezt vagy megossza a mapping közösséggel vagy nem. Általában nem osszák meg.
Az eddigi bf-ek mapszerkesztője klasszisokkal könnyebb volt, mint ez. Ez jelen pillanatban egy kalap szart nem ér.
Ezt csak azért irtam le, hogy mielőtt elkezdi valaki szidni a mappereket a szar mapokért, kicsit lássuk át, hogy milyen körülmények közt csinálnak nekünk pályákat.
písz. -
rohadt alma #36843
-
Borg #36842 bf2files.com
totalbf2.com
...
Mindenhonnan ahol vannak custom mapok.
És ott le is van irva, hova kell bemásold. -
Borg #36841 Azért ez a custom map téma nem egy kispályás dolog.
A seggébe dugnék egy esernyőt és szétnyitnám legszivesebben ezeknek a "pro" mappereknek.
1. Ha 1 mapot bemásolsz a kliensbe, semmi gond, tudsz hostolni, megy. Ha viszont szerverre rakom fel, akkor az ÖSSZES kibebaszott filet, könyvtárat ami csak van a maphoz át kell irogatnom kisbetűsre. Hihetetlen. Ha nem irok át mindent gyalogszerrel, akkor baszik felismerni, hogy egyátalán van map ott...
2. Szinte az ÖSSZES custom mapban baszki 50%-os ticket ratio modifiert állítottak be. Én meg szénné görcsölöm itt magam, hogy miért 60 tickettel indulnak a custom mapok, mikor a többi meg jó... de legalább már tudom melyik map fileokat kell átszerkesztenem ehhez. Majd holnap meglesz.
A másik meg a választék... van vagy 30 custom map készen eddig összesen, amiből ha 5 használható minőségű. Értsd: Nem esek ki a pályáról a szélén, van minimap, van boundary, van töltő képernyő, VAN ZÁSZLÓ.. (van olyan ahol csak kb oda kell állni, de ha 1 centit odébbmész már nem is foglal), van JÁRMŰ, van ÁRNYÉK stb stb.
És még egy dolog. A sandstorm nevű map hatalmas nagy. Szinte kopár siavagi buckák. AKAD A GAME VELE. 10 métereket ugranak a repülők rajta, holott egy darab ojjektum nincs amitől nehéz dolga lenne. Szal ennyit arról, hogy a BF2 majd ugyanolyan vagy még nagyobb mapokat is könnyedén kezel, mint a DC. -
rohadt alma #36840 Az új pályákat honnan lehet letölteni és hogyan építhetők a játékba?Csak azt ne válaszolja valaki hogy FAQ!!! -
mikuc #36839 Köszi, majd kipróbálom! -
Borg #36838 Áttettem. -
jah, és kapcsold ki a képfrissítési frekvencia felülírását. Kb. 100%, hogy az okozza a bajt! -
77.30! -
húúú bocsi, de valamiért úgy emlékeztem, hogy 20:00-kor forgatunk.
Most értem haza.
Bocsi, vasárnap akkor este 7.-kor leszek tutira.