172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"A magyar szerverek listázásához a filterhez %HUN-t kell irni!" ezt a bizonyos %HUN-t hova írjam? a játékon belül? -
Gabe18 #36952 Egy a valóságban is megtörtént eseményről kérném ki a véleményt.Mert mostmár kiváncsi vagyok hogy hülye vagyok-e valóban.
Szituáció.Spec-Opsos emberként rohanok vissza a a saját zászlónkhoz.Ott a zászló mellé leszállt egy ellenséges csapatszállitó helikopter,vonja be a zászlót.Mivel folyamatossan lőtt eddig is ezért minimum 2 ember ül benne.Környéken csak egy közelben lévő, gyalogos társ van.
Mit tegyünk most?
a)Semmit,meghúzódunk és várjuk hogy a zászló megszerzése után elmenjenek.Majd akkor visszeszerezzük.(probléma:de mi van ha addig odaspawnol egy ellenség és legyilkol?)
b)Előveszük a C4-et,szemből megközelitjük a gépet és rádobunk vagy kettőt a helire.Visszahúzódunk,és amikor megfelelő távolságba érünk,és láthatóan a társ sincs már veszélyben felrobbantjuk.(probléma:lesz-e időnk és módunk visszahúzódni,mi van ha addig kiszállnak és lelőnek mig mi a távkapcsolóval hadonászunk?)
c)Elővesszük a C4-et,szemből megközelitjük a gépet és rádobunk vagy kettőt a helire,amiket azonnal felrobbantunk.Igy feláldozzuk magunkat a zászlóért,és esetleg az arra tébláboló társunkat is,de az biztossan a miénk marad ha sietünk.
d)egyéb alternativ lehetőségek...
Hát én a C-t választottam.Hősi halálomnak egy magmaradt zászló,meg egy azonnali büntetés lett az eredménye a szintén elhalálozott társ részéről,aki láthatóan nem a C pontot választotta volna... -
jefferson83 #36951 A biosban, de nem minegyik p4 rendelkezik HT-vel. -
Nagyon off leszek, de mondjatok már valami frankó játékot, amit le lehet valahonnan warezolni! Qrvára unatkozom(BF2zni most nem akarok), fél órája keresgélek, de semmi jót nem találok... Elég béna az idei felhozatal... -
nekem p4-em van és kidobál az asztalra és a faq azt írja hogy kapcsoljam ki a Hyper-Threading-et. ez mi? és hol tudom kikapcsolni? -
Borg #36948 Érdekes:
-
· 25 Minutes as Squad Leader in 1 Game
· 250 Global Teamwork Points
- Ranks
- Medals
- Badges
- Ribbons -
ne csinald mar !
bal oldalt vannak a telepitett jatekok aztan alatta friends, special... es modifiers.az utsot lenyitva nagy betuvel ordit COUNTRY es ott megtalalod amit akarsz... jatsz kevesebbet ismerd meg a geped ha szabda ajanlanom, talan meg nem keso :)De amugy, ha nem vagy elveszve szabadon csinalhatsz barmilyen filtert barmelyik jatek, barmelyik server adatjara... -
Landor #36945 eh 
de legalább bevállalja
-
na
akkor mutasd meg hol választhatom ki hogy milyen nemzetiségű szervert keressen -
Az ASE nekem nem mutatja a magyarok kozt az SG szervert.
Az ASE nekem is csak az elso x jatekost listazza ki.
Freddy, ha neked jobban bejon a jatekon beluli jatekkereso, gyorsan gondold at az eleted :) persze ott nincs olyan problamad, hogy nem talalod, hol lehet country-ra szurni, mert nem lehet :)
-
Landor #36942 u r welcome -
már rég nem pofáztam, mert 4 napja külföldi szervereken játszok -
ha 5 percig kibírod voip pofázás és fórumba való felesleges locsi-fecsi nélkül
-
és ezt mind azért, mert ők wowosok, én meg bf2-s
amúgy fél órán keresztül ez ment hogy kabbe a faszt, szopjá le, takaroggy, qrv anyad... stb
én csak röhögtem
-
issteenn vagy!:)sorry és csak szolok hogy ha lejön megyek es elkenem mindenki szajat keményen!:) -
najó
csak a kedvedért:
http://freddy.cjb.hu/4.JPG
ez a leglolabb -
Landor #36936 akko' rohadj meg, csak hogy azért is nekem legyen igazam és letölthető a netről:
18:30-ra fennvan 534MB
jaés

-
Borg #36935 Akkor a gond nálad van. A többszáz megától nem lesz több beállítási lehetőséged.
De ez itt off, szal fáradj át vele a hw-be. -
az infantry officer ribbont mire kapom? -
Tudom nem sokan tolják itt a Single player módot, de én inkább ott bénáznék a helikopterrel...be akarom gyakorolni, ne multiban bénázzak :)
64 playert semmi probléma nélkül megy, FAQban leirtak alapján, de hamar vége lesz a köröknek, nincs vmi parancs amivel a ticketeket lehet megnövelni, vagy egy kör idejét?
Pls help me
-
pedig nem,csak driver es kész!semmi allitasi lehetoseg! -
marmint nekem az eredeti cdröl készult iso kene,500akarhany mega.ismet sorry az offért de nagyon fontos,nem szol a mély és nem jo igy bf-ezni:) -
Borg #36930 Nem. A 20mb-os driverben minden szoftver benne van, ami neked kell a karihoz. -
az az update,nekem az kell ami a cd-n van,az kb 100mega:) -
Landor #36928 http://hu.europe.creative.com/support/downloads/
olyan 20MB a dirver -
Landor #36927 Kösz mindenkinek a ma délutáni játékot, elég kellemes kis csapatjáték alakult ki! Szeritem valami ilyesmi jétékélményre gondoltak a készítők.. :) Az ilyen csapatjátékos beállítottságú embereket máskor is szívesen látnám a tRs squadban, sőt talán még a trs színeiben is.
Hja a nap beszólása (squad voip):
Nemtomki: - Ez a Petra tényleg csaj?!
Petra(kellemes női hangon): - Nem..
-
sziasztok!fura amit kerni fogok de fontos!
vettem egy audigy 2-es hangkari magamnak,oem verzio,még a ku*va cd-t sem kaptam meg és letolteni keptelenseg mindent!ha van vkinek a hangkarihoz cd-je,budapesti és hajlando atirni nekem akkor nagyon halas lennek!termeszetesen elmennek erte.elore is nagyon koszonom!jah a hangkartyat foleg a bf2 miatt vettem tehat nem teljes az off:)
-
Legalább egyet!!! (már hiányozna, ha nem....) -
inkább hagyom
-
minda12ot? :P -
equinox, és a kis barátja elkezdtek nekem anyázni msnen
készűlt 12 kép
mindjárt berakom őket!! -
Lehet, MPlayerel még nem nyomtam... -
Borg #36920 Csak szerver oldali. -
csiga88 #36919 FAQ-ban erről nincs szó. -
csiga88 #36918 nem tudja valaki single-ben hogyan lehet a fegyvereket unclockkolni??? -
FlatlineHun #36917 A többieket kell megkérdezni, de mint mondtam, én nem ragaszkodom hozzá, hogy legyen stábjelenet.... -
A real weapon mos-ot is le kell töltenie a klienseknek, vagy az csak szerver oldali mod? -
Borg #36915 Valamilyen rejtélyes oknál fogva az ASE mostmár listázza rendesen az SG szervert is, a magyarok közé
-
Borg #36914 Bizonyára tudják már páran, hogy a CB féle real weapon mod fejlesztését az SG Team vette át.
Az eddig megejtett változtatások (amelyek a szerveren is vannak) nem túl széleskörűek.
Néhány példa:
-összes kézi fegyver szórása, és sebzése be van állítva normálisan
-bizonyos megerősített, vagy könnyen páncélozott járművek, valamint az üvegek anyaga módosítva úgy, hogy izmosabb géppityukkal embert is ki lehessen lőni belőlük.
A következő fejezet a stacionárius fegyverek, valamint a járműre telepített fegyverek beállogatása lesz, a járművek páncélzatának szintjével egyetemben.
Így tehát akinek ötlete, javaslata van, hogy a mely téren kellene valamin csiszolgatni, állítgatni, az nyugodtan mondja el az SG Team topikban. Minden jó ötletet megvitatunk, és ha lehet, meg is valósítunk.