172102
  • jefferson83
    Single playerben nem müxik, ha így próbáltad. Helyi hálózaton egy új szervert indíts és úgy megnézheted a mapokat.
  • gilaba
    Leszedtem ezt a mapot:TotalBF2 Map Pack és felinstalláltam,csak van egy kis bibi.Betöltés után kilép a játékból nemtudjátok véletelenül mi lehet a baj?

• Rafia
    Tudom, attól is be lehet kattanni...de számomra az a legdurvább, mikor valaki dtk rohamba kezd, az adminok meg sehol.
  • FlatlineHun
    Dehogy rátok gondoltam, ti normálisan heliztetek, legalábbis engem nem tk-ztatok le :) Mentem is pár kört valakivel a Dragon valleyn (megossztok neve rémlik)
    Külföldi szerveren volt 2 szerencsétlen, beugrottam gunnernek.. pilóta felemelte a gépet, megfordította(fejjel lefelé) majd kiugrott. Meghaltam, újraspawnoltam, megint gunner lettem, megint ugyanazt próbálta (most fel voltam készülve, kiugrottam, ő halt meg, nem nyitott ernyőt időben :))) Utána pilóta lettem, rámásztak a helire.. elindulok 2 TK. Nah, vagy 10 percig utána levegőben voltam, és nagyon óvatosan játszottam :)
  • FlatlineHun
    Majd ezt magyarázd el annak, akinek a tankja elé eléállnak 3x......
  • Rafia
    eh, menjenek a f...ba a kiegészítőjükkel, meg a konzolos verziójukkal. Inkább ültessenek le még néhány embert az 1.03-ra, a modeditorra, a dokumentációra, meg fejezzék be rendesen a COOP részt.
  • Rafia
    Ezért kell a punish-ban rendszer. Ha egy szerveren letiltják, akkor időről időre mindig előfordulnak ilyenek. Akkor már inkább a jogtalan büntetések.
  • Fenrir
    ha a tegnapi LaczkoIstvan+megossztok-ra gondolsz akik heliztek kínai oldalon egy ideig akkor azok mi voltunk, legalábbis az első név én vagyok :)
  • haxoror
    Én ahogy megfigyeltem magyar szerveren (krekkes) teams-ezésnél akik átállnak többnyire győzelemre is viszik a létszámhátrányos csapatot, a vérpistik meg majd eltűnnek mire kijönnek a fasza modok és akkor a bf újra méltó lesz régi nagy híréhez :)
  • Borg
    Én csak az SG szerver ügyében tudok nyilatkozni, de ott ezen a héten lesz kiosztva még vagy 3-4 basic admin jog. Szóval ott ez biztosítva van/lesz.
  • Borg
    Szerintem nem rossz az. Igaz, hogy kisebbnek tűnik néhol mint az eredeti. Meg sajnos mivel a repülők itt gyorsabbak, alig lehet velük operálni ezen a mapon. Szinte körbe nem lehet fordulni velük.

Az egyetlen hely ahol nekem is az volt az érzésem, hogy túl szűk lett, az egyik sziget végén lévő falu. Na ott két ház között meg akartam fordulni a tankkal, és mikor keresztbe voltam már megszorult, és felrobbant...
  • FlatlineHun
    Ja, magyar szerverekre gondolsz.....
    Halkan teszem hozzá, hogy szinte egész hétvégén játszottam,(és szinte végig heliztem) jobbára külföldi szervereken, mindössze egy kecseg párossal találkoztam, akik a helire hajtottak bármiáron, plusz egy tk bajnokkal, akit mínusz 168-ig ki sem bírtunk szavazni.
    Hja egyik szerveren 5 vs 9 ... mondom valaki álljon át, mert kevesen vagyunk.... 10 mp múlva 7 vs 7...
    Míg a magyar szerveren 9 vs 19-et sikerült "véletlenül" nem egyszer játszani.

Amúgy a sírást befejezendő: miért nem kaphatnak useradmin jogot a szerverre a bf2 közéletben résztvevő egyedek, akik tényleg ott is szoktak játszani? ugyanis annak vajmi kevés értelme van, hogy meccs után írjak az admin@ címre, hogy figyi: letékáztak a járműért, amikor megszereztem, elémálltak, és amúgy kétszeres túlerő ellen játszottunk...
    Szerintem az admin jelenlét erősen elejét venné az összes ilyen jellegű visszaélésnek, vagy ha mégsem: Kickban.
  • arty
    jól irta valaki, sajnos wake kicsi/zsufolt, szvsz nem igazán jó map :(

remélem lesz rendes verzió is nemsokára :)
  • cyberbob29
    Hol van olyan stat ami megmutatja, hogy egy adott kit-tel hol állsz a listán?
    Aki tud toljon már ide egy stat linket is ami naprakész infót ad, THANX!
  • koschwarz
    még1x bocs promipapától és sig-s-től, amiért pénteken egy vadászgéppel ledaráltam őket a gulf of oman-on. de egyébként érdekes volt, ha jól láttam, külön ültek egy-egy helikopterben, egymás mellett lebegtek, én meg beléjükszálltam, és még én kaptam a pontot is. még csak tanulgatom a vadászgép-vezetést.
  • haxoror
    Remélem nem mert akkor kapunk egy blackhawk-cobra über hibridet és az amcsik simán nyernek minden kört mert a mec-esek szarrá tékázzák majd egymást a hindért :D
  • uHs Gerzson
    Engem majd az érdekel hogy csapatszálitásra is használható lesz vagy csak a polita és lövész lesz-e benne.
  • Fenrir
    helyes, helyes Hind powwa, gondolom mec-es heli lesz
  • uHs Gerzson
    BF2:SF interjú melyben kiderül hogy a kiegészitö már az alpha stádiumban van és hogy az MI-24 HIND is benne lesz a játékban ;)
  • Zs0lt1
    majd valamelyik patch-ben vagy kiegben belerakják.....ha belerakják :-)
    reménykedjünk :-)
  • Polemius
    Azt hiszem a taktikai képernyőn bal oldalt a squadok listáján kattintva jobb gombbal. Ott lehet kiabálni nekik, hogy kövessék a parancsodat. :)
    És úgy emlékszem, ott fel is lehet oszlatni az adott squadot.

Az, hogy lehet-e egyedül futkosó emberekből squadot csinálni, az még jobb kérdés.
    Valahol még a game megjelenése előtt volt szó róla de lehet, hogy ez is a be nem épített dolgok közé tartozik.. :(
  • Zs0lt1
    TotalBF2 Map Pack
  • FCH kari
    anti-tank:106-ik vagyok
  • Promi #37131
    Patchet rakd fel, no DVD cracket felejtsd el, CD kep file -t mountold be, igy probald ki.
  • Pharaoh
    Valahol hallottam hogy a commander tud squadot feloszlatni, azt hogy lehet?
  • Pharaoh
    Aki az f2k-n volt és hallotta a káromkodásomat attót bocsi, elfelejtettem hogy minden leader hallja.
  • shrek82
    Mi lehet a baj, ha akkor dob ki az asztalra, mikor már csatlakoztam, meg már betesz a játékba, csak mielőtt mozogni tudnék kidob az asztalra, a játék meg gond nélkül lefagy..FAQot olvastam, mivel nekem is P4em van kipróbálnám a Hyper-Threading letiltását, de nem tudom, hogy mi az és hogy kell letiltani...Patchet nem tettem fel, csak egy nodvd cracket és be van mountolva daemonnal az eredeti dvd.kép(isoban)..Vkinek vmi 5lete, hogy mit kezdhetnék? És sry ha ez már sokszor volt, nem volt se türelmem se energiám visszaolvasni 400 oldalt, egész du BF2vel szarakodtam... :(
  • Gabor970
    beenged, azzal nincs baj. Valakinek az volt az aggája, hogy cheatnek láthatja a pb, nehogy kitiltsanak
  • geri15
    Az igazi ős bf42 pálya Tobruk volt nem? :) Csak utána jött ki a Wake Island-i demó... na ki az ős bfes? :ppp
  • Cobra.
    Ha jó magyarítást töltöttél le, akkor nem lehet gond. Volt egy régebbi verzió, amivrl nem lehetett felmenni szerverre, de az sem a pb-vel akadt össze.
  • Gabor970
    sziasztok!

Eredeti játékom van, amit magyarítottam. Valóban gond lehet a punkbusterrel? szal kizárhatnak a magyarításért?
  • greco
  • penge17
    Hi
    Egy kis help kellene a level editorhoz. Kesz a palya de nincs MiniMap.
    Mit es hol kell ehez bekapcsolni hogy lerenderelje azt is ?
    Aki csinalta mar legyen szives segitsen.
    Koszi
  • SigS
    Meg lehet tudni ennek a videonak a cimet? Vagy nem publikus meg annyira?
    Thx
  • Promi #37120
    Grat a videohoz.
    Nekem az alafesto zeneje nem tetszik, szerintem nem passzol a filmhez.
  • Promi #37119
    Szal Te voltal az?
    Szidtam is a kezed.:)
    Elismeresem jol vezeted a repulot, de mentsegemre szoljon, hogy en meg csak kezdo repulos vagyok.A heli az jobban megy (vilagranglistan 103 -ik vagyok) persze ha nem fognak be a kotsog repulovel 10 masodpercenkent.:)
  • Thanatos
    wow
  • FlatlineHun
    A második rész címe Resistance lesz, szerinted ott mi fog történni? :)))
  • FCH kari
    JO LETT A VIDEO!!!!!!!
  • Mersant
    en is +neztem a videot....grat, nagyon profi lett! de mar +int az amcsik gyoznek...