172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jefferson83 #37314 Nekem is ez a seria van, de egyszer a tv-ben láttam már X850XT-t is. Mediumon 1024*786-ban szépen fut és nem lép ki sosenem . -
Gabe18 #37313 Nekem van egy 9800 SE-m,és sose lép ki,5.6-os driver-el.Cserélünk?Majd én idegeskedek... 
-
hmmm. vazzz nem kéne. hát kiváncsi leszek rá. 9600 xt-vel legalább nem lépdel ki. nincs rá orvosság, vagy peccs? mondjuk akkor tudnék róla 
ezzel a mostani kártyával 1024*768-ban minden médiumon mondjuk gyönyörüen megy...
-
az én 9600xtm nem lép ki. Ha ráfizetsz cserélhetünk 
-
FlatlineHun #37310 Nekem X800-am van, minden high-on (1024*768, 85Hz, 4x AA) gyönyörűen fut, és kb 15-30 percenként kilép. Minden mediumban még gyönyörűbben fut, kevésbé gyönyörűen néz ki, és naponta 1x kilép. Szerinted nem idegesítő? -
ehh ehh vicces. de most komolyan...
-
jefferson83 #37308 Dicsekedünk-dicsekedünk
-
hali mindenki!
Azután szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalata X850XT 256 kártyával, mert most megyek érte délután, és hallottam hogy az ilyen high end kártyákkal lehet hogy gondja van a bf-nek. tud valaki valamilyen tapapsztalatról beszámolni? -
FlatlineHun #37306 Bocsánat, kicsit off de:
-
Oks csak kéne találni egy oldalt ahonan regisztáció nélkül leszedhető a pálya. -
Borg #37304 thx, már csorog is fel a szerverre :) -
DC Lost Village, filaplanet account kell hozzá. -
Hát igen semmi esztra nincs bene de néh kell a változatoság is ;) -
Jo mod lenne ha az egysegsugaru kor pistak nem kuszkodnenek igy is identifikalasi problemakkal.
(Ja es koszi a tegnapi jo gamet micimacko, pharaoh es tobbiek
)
-
Borg #37300 ja, bf2 szürkületi minimod pár gagyi fényforrással, jól elködösítve, hogy a gagyi lightmapok se tűnjenek fel :D
btw szerintem ez pusztán mapper téma... szal a minimod kb egy mappackot takar. -
Jóvan na bazzeg most mit mondtam volna hogy BF2 szürkületi minimod? :D -
FlatlineHun #37298 Nem nem szálltam ki :) Amúgy a felső billentyűkkel billentem a helit jobbra-balra, és ez tökéletesen megfelelő. (hüvelykujjam a kettő között) A csavarást azért hagytam ki, mert több próbálkozás után is, amikor csak dönteni akartam, mellé csavartam is, és nagyon zavaró volt.
Apc meg lucky shot volt, biztos :) (igazából többször próbálkoztam, szóval simán le lehetett sebződve)
Persze hogy van mit gyakorolnom, de ha gondolod, próbálj te is végigmenni ugyanezen az útvonalon, meglátod, nem olyan könnyű.
Quantum: csak nem a joy tekerés funkcióját hagyom ki. -
Borg #37297 Óriás 64-es armor map, 15 foglalható ponttal...
Furious and Mental -
Borg #37296 Csónakosfarcryosszigetesmapszerintem...
Isle of Honour -
Borg #37295 hátő...
Ezt inkább ne erőltessük még :D -
Egy sima BF2 1.3 "mod" mikor jelenik meg?:)
Utolsó infóm az volt, hogy aug. végén jön a javítás. -
Tudom de szerintem csak ugy decemberkörnyékén fognak kijönni a modok :(
Addig is itt a BF2 nigth minimod ami az összes pályát az éjszakába bujtatja igy igen élvezetes csatákat lehet majd vivni. -
Borg #37292 Egy dátumot is updatelhetnének már.. -
Na DC rajongók kijött egy NAGY UPDATE a Desert conflict modból.
A lista:
A-10 Thunderbolt
AC-130 Herkules
M-109 Paladin
T-72
F117-A Nighthawk
AH-6 Littlebird -
Borg #37290 Lesz ilyen, de előbb ismerjétek meg a custom mapokat. Olyat felesleges szavazásra bocsátani, amit még nem is ismertek. -
azert latom, mar itt is kezdik szetvalasztani az embereket, mint a codban anno, iq szerint :)
friendly fire off stb ott tenyleg nem kell levenni a tuzgombrol az ujjad.
FF OFF KARKAND & RANKED
28/64 @ dallas.bf2s.com -
Tudom hogy lehet, aranyermet szerezni :) ranked server az elso 5 masodpercben vagy mapvote, vagy admin reszerol map valtas, az nem derult ki, mindenki 0 pontos ugye, de megis kiosztja az ermeket.... eleg vicces.
-
viszont azt neznem meg, hogy most atszoksz, a csavarasra is. amikor megvettem a joyt, eleg nagy kuzdelem volt megszokni, majdnem feladtam az elejen, olyan bena voltam, aztan egy nap alatt atall az agyad, es 10 x jobb ugy menni... garantaltan :) -
bahh flatline en is ilyennel nyomom, tekeres nelkul, hogy lehet jatszani el se tudom kepzelni :) akkor hogy a szoszbe csavarod a helit ? vagy van pedalod ?
Ja tudom joyyal csavarod, es valamelyiket gombbal meg oldalazol nem ?
Na itt a baj akkor :) kell mind a ket iranyra az analog iranyitas szerintem...
megneztem a demokat, meg van mit gyakorolnod azert, itt ott lekoccant rendesen a heli teteje stb :)
Sot az egyik helyen 1 nyamvadt raketaval felrobban az apc... ilyet bezzeg soha nem produkal eles jatekban.Gondolom nem szalltal ki a demo elott kicsit meglovoldozni, vagy igen ? :)
-
Goodspeed egy szerencsetlen ember, egyetertek veletek :) -
petersz #37284 Köszi. Ez érdekes, hogy a csűrést kiktatod...? Nem tudnál azzal még több manővert csinálni? -
FlatlineHun #37283 Amúgy aki még nem látta:
Snatch That Base (126 Mb,AVI,DivX 5) -
FlatlineHun #37282 quantum: joy-jal. Van rajta 10 gomb meg gázkar, meg tekerést is érzékel (de azt nem használom)
A lebegés meg egyensúlyozás kérdése, látod merre dől/mozdul és ellenkormányozol. -
Statom helyett ezt írja ki:
Error: You are #6,663 of 6,693 in the queue. Approximate wait time is: 3h 42m 06s.
-
majd holnap ilyenkor érdeklődjél
-
hi!!több mint 25.000 pontom van azt nem akarodzok elöléptetni.....fene
-
Lát ezen valaki változást?
bf2s.com
-
petersz #37277 Megnéztem a demokat. Én is így akarok repülni :) Te joyjal tolod vagy egérrel? -
lol :Ð
Goodspeed egy retardált kis nyomorék, szal ha előttem állna ilyen szöveggel, simán elütném :Ð -
petersz #37275 Tök jó, hogy technikákról van szó. Ezeket most megnézem, de addig is a legalapabb manőverről kérdeznék :) Közös játékban még nem égettem magam helivel, ott tartok, hogy nagyon bizonytalanul elrepülök oda, ahová elterveztem. De pl nem tudok stabilan lebegni sem egy szinten, pár méteres körzetben. Ezt hogyan kell?