172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hol van az az avi? Elmulasztottam volna az ősbemutatót?
-
OK, akkor most már tényleg le kell szednem ezt a teamspeak-et :)mikrofon van, eredeti játék van, izé, mit mást írjak még a pm-be? (
vagyok?)
msn?
a külföldi szaksajtó is dícsérte a munkádat. a helyedben én helyesbítést kérnék a "Holland" miatt :))):DDD -
Borg #37632 A másik dologhoz, a supportos (és minden más kézifegyver) szórása már be lett állítva. Némelyikhez tényleg vicces dolgok voltak megadva eredetileg.
A járművek AT sebzését illetően... Egy járműnek alapvetően van x hitpointja. Kb 1000, a páncélozottaknak. Az eryx sebez 500-at. Tehát elméletileg 2 lövésből lehet kilőni őket.
Azonban, a meshen (modellen) variálódik a sebzés valamelyest. Találati zónákra van osztva, ahol valami minimális faktorral korrigálódnak a sebzések. Na ennek a rendszerére még nem jöttem rá. Most igazából azt sem tom fejből, hogy a könnyűpáncélos/megerősített járműveknek mennyi hitpointja van. A járművek, és azok fegyverzetének beállogatása még hátra van. De ehhez előbb elveket kell kidolgozni, hogy a balancot ne borítsam fel egy-egy módosítással. -
a "nagy diszno" sniper puskaval siman ki lehet loni helibol a pilotat, es 1 lovessel is ki lehet nyirni embert (nem csak fejre) atto lfugg milyen asztban van, mekora a pancelja.. -
FlatlineHun #37630 Egyszer én is találkoztam egy ilyen darwin-díjas sniperrel a karkandon. Mindig a hotel tetején volt, ahányszor arra jártam, feldobáltam neki pár gránátot...
És ne hidd, hogy megpróbálta volna visszafoglalni a pontot, amikor már vagy 5 perce a miénk volt, áh, dehogy! Hátrasunnyogott és fel a tetőre.... -
esetleg naponta 1*? -
hali!
a battle statisztikában a leaderboard, az milyen időközönként frissül? -
na jo de legalább fejesre öljön
amugymeg sikerült már vele egy lövéssel ölni de akkor az nem fej volt :)
és nemtom mér nem lehetett olyanra megcsinálni hogy rendesen sebezzen nem olyan könnyü azt használni (mellesleg csböl nagyon visszaüt az awp feeling és bosszanto hogy itt nemmüxik a sniper :)))) -
Borg #37626 Ezt mondjuk én nem tapasztaltam. Járműveken pl nagyobbat lehet ütni a gránátvetővel, mint sima kézigránáttal.
És eddig ember ellen is jól tudtam használni :) Bár hozzá kell tegyem, a real modban ami a szerverünkön van, ez már lett állítgatva. Eleve az assault mint kaszt itt már HASZNÁLHATÓ, nem úgy mint alap bf2-ben, hogy szinte semmi értelme. A lőfegyvere közelről, vagy középtávról nagyon hatékony, a gránátvetője pedig ugyancsak. -
gondolta, hogy 3x-ra már tényleg nem csap ugyanoda a villám:) -
FlatlineHun #37624 Oksa, eredeti játék és mikrofon + installált TS kellene hozzá. Légyszi nyomj egy pm-et, oks?
Mióta lettem sikeres? :)) -
ahogy jutnak eszembe a dolgok, sorolni fogom :)
pl. (lehet, hogy nincs igazam, és én vagyok béna) de az assault gránátvetője szerintem nem olyan hatásos, mint a kézigránáté. ez lehet, hogy a valóságban is így van, nem tudom, de azt nem hiszem el, hogy a gránátvetővel is gyakorlatilag telibe kelljen találni az ellent, hogy megpusztuljon. azért írtam, hogy lehet hogy én vok béna, mert velem soxor előfordult, hogy jön szembe egypár ellen, odalövök egy gránátot közéjük, és semmi. persze az is lehet, hogy nagyon lesebződnek ilyenkor, de még van idejük lelőni, de szerintem így a gránátvető célja nem valósul meg, amit pont az ilyen helyzetekre kellene bevetni.
akkor miért van az, hogy az az idióta páncélos kisbusz a géppuskával a tetején egy AT lövéstől kinyiffan, ha szemből találom el, de ha hátulról vagy oldalról, akkor 2 kell neki. elöl van a benzintank?
ami meg személyesen érint (kedvenc kasztom a support), hogy a light machine gun közelről szinte használhatatlan, ami szerintem röhejes. kezemben egy qrva nagy csúzli, és csak minden 5. lövés talál a 2 m-re lévő ellenbe. nehogymár le kelljen feküdni ilyenkor is, hogy pontos legyen a fegyver. elhiszem, hogy eléggé visszarúghat a valóságban, és nehéz megtartani, de akkor is... -
Borg #37622 A nagy diszno sniper puskát sem lehet megcsinálni olyanra, hogy 1 lövéssel öljön embert. Ha ennyi sebzést adnék neki, akkor egy csomó sniper vérpistike téblábolna a szerveren.
A mounted gépágyúk, és nagyobb kaliberű ágyúknak viszont van elég sorozatsebessége és/vagy ereje ahhoz, hogy ezt a sebzést ott elérjék. -
Polemius #37621 Igyekszem ott lenni. f2k?
A másik darwin díjas még tegnapelőttről:
Kiszúrom a snipert egy dombon, sikerül is leszednem.
Aztán rövidesen újra hallom, valaki megint sniperkedik a közelben. Körbekerülök a domb oldaláról, hát nem ugyanott fekszik? Lelőttem újra, és körbedobáltam C4-gyel a területet, ahol feküdt.
Eltelik néhány perc, jóval odébb vagyunk a pályán. Gondoltam, most már elsütöm a C4-et.
Hát nem már megint ugyanoda feküdt?
-
na jo de az nagy diszno sniper puska nem hiszem el hogy nem viszi át az üveget
föleg közelröl -
Borg #37619 Azok nem elegek hozzá, nagyon sokáig lőheted vele :) Mounted gépágyúkból lehet, vagy nagyobb ágyúlövedéknek lehet ilyen hatása.
Ezen a dolgon még lehet és kell is csiszolni, de sajnos több más ponton felborítaná az egyensúlyt, ha ezt teljesen átlőhetőre írnám át. -
hát nemtom én a multkor pont a saját szerverünkön probáltam az unlockolt sniperrel kilöni a helist és simán fejbelöttem vagy 5x (ugy hogy lebegett elöttem szal nem volt nehéz) és semmi -
Borg #37617 Na ilyen ötletek kellenének nekem a mod továbbfejlesztéséhez. Hogy hol vannak ilyen eszetlen szituk, amin a sebzésekkel/páncélzatokkal variálni kellene. -
Borg #37616 A realmodban meg lett oldva, hogy az üvegen át lehet lőni keményebb fegyverekkel. Szal ott elképzelhető a pilóták kilővése anélkül, hogy a heli is felrobbanna. -
én már azt sem bírom, hogy az APC ágyújával folyamatosan lövöm a lebegő harcihelit, plusz kap egy rakétát, és még az sem elég neki (legalábbis szemből)
-
kösz, lelkiismeretfurdalásom volt 

te is benne ültél

-
Rafia #37613 Egyébként APC-vel (lehet, hogy a rakétával) már lőttem ki heliből mind2 pilótát egyszerre, a gép meg még ott pörgött tovább. Ki kéne próbálni tankkal is :) -
érdekelne a forgatás (tudod, a sikeres rendezőkkel szívesen dolgoznak együtt :))
egyébként én a kétüléses vadászgép irányítható rakétájára gondoltam, az emlékeim szerint ugyanolyan, bár nem soxor voltam másodpilóta vadászgépben -
Igazad van, benéztem, bocsesz.
-
Rafia #37610 valszeg én is ugyanezt tettem volna. A dzsipnek a sebesség a legnagyobb "fegyvere" -
FlatlineHun #37609 Azért én megnézném, hogy mit csinál egy 120mm-es páncéltörő lövedék a heli pilótafülkéjével, hehe :) -
Rafia #37608 Én repcsit említettem. Helinek sajnos nem elég, amit igazságtalannak tartok én is :) -
Ugyanaz mint a föld meg az ég :D
A repcsié ha befogta a célt elengeded aztán viszlát, csak jóváírod a freget, a heliét meg kilövés után te navigálod. Modjuk a nevébe is ott az okosság ha jól tudom, az egyik tv guided, a másik meg laser guided missile. -
FlatlineHun #37606 Jaja, ott nem lockol rá, hanem neked kell rávezérelni, ráadásul középtáv- és rövidról még egy kicsit pontatlanabb, mint hosszútávról. (ebben mondjuk nem sok logikát látok, de így van) -
tegnap a masturcici pályán 3x is leszedtem AT-vel egy jó zsíros helikopter-falatot (mindig ugyanaz a 3 fazon ült benne, gondolom jó idegesek voltak) és abból kétszer már menekült, sőt egyszer úgy próbáltak menekülni, hogy rohadt magasra elkezdtek emelkedni, miközben távolodtak, de még ott is utolérte őket a halálos csapás...mondjuk ezen én is meglepődtem, mert már én is alig láttam őket, csak érzésből irányítottam a rakétát -
FlatlineHun #37604 Nem ugyanolyan, és az laser guided. -
FlatlineHun #37603 Egyébiránt meg támadt egy video-ötletem, csak az a baj, hogy legalább 10 ember kellene a forgatáshoz. Jövő héten kezdenénk, ha összejön elég ember. Érdekel valakit? -
Sajnos szemből nem elég egy lövés a helinek tankkal, min 2 kell, az meg ritkán jön össze :-(
-
én azt nem tudom, hogy a TV-guided-nál is nyomva kell-e tartani a gombot? úgy lehet irányítani a rakétát?
egyébként szerintem a heli meg a vadászgép TV-guided-je ugyanolyan. -
ja igen, jó volt az a tegnapi játék, na ezt nevezem csapatmunkának, nehezen (vagy nem :)) tudtak kifüstölni minket egy bázisról. szerencsére mindig összejöttünk egy csapatba (egyébként faxság ez a körönkénti oldalváltogatás). aztán sajnos el kellett mennem egy kis időre, mire visszaértem kirúgott a szerver, aztán már nem tudtam visszamenni, mert teli volt, úgyhogy sorry.
ja, bocs azért a lámaságért, amikor behajtottunk a dzsippel az art.-ba, azt hittem, hogy még talán lendületből elcsúszunk mellette. attól jobban féltem, hogy mire lefékezek és visszatolatok, addig bombáznak le minket. -
Nem helibol hanem su-30bol garazdalkodtam vele egyszer Crem kartars mellett. A heliben mas a tv guided? :) -
Rafia #37598 Ahány guided fegyver van a játékban (AT, heli-tv, repcsi-tv, AA) az alapjaiban más elven működik. Én csak pár napja jöttem rá a heli-tv trükkjére, bár nem biztos, hogy a végleges verzió :) -
Rafia #37597 Nekem már sikerült szemből közeledő repcsit tankkal kilőnöm (1 lövés elég). Mint DC-ben, csak itt nehezebb. Helik ellen nagyon jó az AT, egyesek már elég profik benne.
Ha az ellenfélnél repkednek, akkor kötelező a saját oldalon is repülni, mint ezt tegnap tapasztalhattuk... -
Borg #37596 Viszont kezelni is nagyon tudni kell. Én pl még egyetlen killt sem tudtam tv guideddel :D
Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a pár CTD-ből amim eddig volt, szinte mind akkor jött, mikor tv guidedet akartam kilőni. Szal azóta valahogy mellőzöm is... -
FlatlineHun #37595 Mintha a múltkor azt mondtad volna, hogy nem nyomod helivel. Szerintem ez a kijelentés kicsit túlzó... Mindazonáltal a TV guided valóban nagyon powerful is tud lenni, ha jó a pilóta és a gunner.