172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Promi, ez tegnap a Ea uk volt ugye a fütyipasszpáján, mert akkor aszem pont szembe voltam, akartam is csinálni neked egy screent, mert akkora volt, de aztán robbantott az egyik köcsög.
Tegnap bazz 6-9-ig nagyon szar volt, nagyon sok fasz volt, utána viszont 12-ig király kis csapat jött össze, vezettünk is végig. -
Engem nagyon ritkan lo le ellenseges gep, inkabb a stingerek, csak tudnam hogyan :) Talan olyankor amikor uldoz a gep is, ezert forgok hogy ne talaljon el a raketajaval, de mindezt szerencsetlensegemre egy stinger folott teszem.. -
Borg #37672 Amúgy a teambalancer jó, csak egyetlen bugja okoz néha ilyen dolgokat. Ezt leirtam már korábban is. -
Igaz ;) -
Borg #37670 Mér, mi olyan nehéz egy normális memóriakezelés megírásán?:P -
Egyebkent meg mindig nem ertem mi olyan kurva nehez egy autobalance megirasan. Betolt a map, tudni ki az aki mar betoltott, ki az aki connectel, stb. Az elozo korben levo squadokat egybentartja a megfelelo oldalon, a squad nelkulieket atdobja oda ahol kevesebben vannak. Ha nincs ilyen, a kovetkezo belepoket az ures csoportba dobja. Ezekutan var, es ha a masik csapat meg mindig hatranyban van, atdob 1 squadot, amiben kevesen vannak. Ha semmi mas megoldas nincs, akkor kivalasztja az elozo kor legjobbjait, es figyelmezteti oket, hogy 1 percen belul teambalance lesz, keszulejenk fel. -
Inkább a sok 0 pontos nem találkozott ellenséggel. -
Azt tudom, de láthatod, hogy 15 embernek volt pontja az amcsi oldalon (Tegyük fel, hogy az öszes 0 pontos pont a vége elött lépett be).
Lehet, külön IQ-tesztet kéne létrehozni a TAB használatához? :)
Tudtommal a suli is elkezdődött, nem értem... :) -
Mert pl autómatikusan mindig az usa-ba tesz. -
Milyen buli lenne már gránátot dobni az APC-be. -
Én a ,ultkor nekimegyek egy táblának, hogy kidöntsem erre felrobban a tank. -
Ilyenkor már tényleg az a megoldás, hogy a maradék 8 is átáll. -
amúgy meg Borg aztmondtátok a ti ríl módotokba kilehet lőni az APC-embereket de nem emlékszem apc lőrésen kikandikáló gyilkos tekintetekre prizmán keresztül meg egy kicsit nehézkes bármivel is kilőni bármit
-
Én sem vágom, hogy a gémerek miért favorizáják a játékban az amcsikat.
(A zászlóval nem volt válsztásom. Flatline rendező elvtárs kiadta, hogy áhítattal fel kell nézni a lobogóra...
)
-
petersz #37660 Nálam a jobbal ugrani lehet :) -
hm..lehet zoomoli???..igy talan meg 1szerubb lesz, m1ek kiprobalom...
-
persze és azt tudtad hogy a jobb egérgombbal lehet zoom-olni a ballal meg lőni
-
nem kell kiforgatni a szavaim, mondtam hogy ezzel: szorakoztam!!! hogy aki folyton sniperkedik mit csinal, mivel azt nem tudom es nem is erdekel...en futkosni es kommandozni jobban szeretek, sniper csak akkor vagyok ha +unom az ellen sniperjeit ...ennyi
-
petersz #37656 Jellemző. Fordítva még soha nem láttam. Ha tehetem, mindig MEC oldalt erősítem (vagy gyengítem)
, azt szoktam meg és tetszik az arab halandzsa is, szal semmi ideológia.
De azért sajnálom, hogy ilyen US Army-kultusz van. Még a híres holland filmünkben is jól felvonódik a végén csillagos-sávos :P -
mustár szitin van az a bug hogy a mec tank születésénél ha nekimész a tankkal a fakerítés sarkának azonnal felrobban meg van még catarvetlenden is egy ilyen "ATfakerítés"
-
mert ha a sznájperesek azzal gyűjtik a pontok mezreit hogy heli szélvédőket lőnek át mi?
az M24 a legpontosabb és a második legnagyobb sebzésű ez bazinagy szar meg csak közepes távra lenne jó de ahhoz meg olyan kurva hangos hogy még a süketek is megtalálnának artilerry-zés közben
-
A BF2 fizikaja is komoly dolog am, tegnap Polemiussal meg akartunk nezni valamit, mondom nekivezetem a tankot egy kerites szelenek egy kicsit, hogy seruljon 1 kockat. Erre a tank 'atugrotta' a keritest, a tetejerol eloredolt es vesztett 60% hp-t. Ez ilyen specko falmaszo model lehetett :)) -
pl. cobra pilota, es 1szer 1 blackhawk pilotajat is kiszedtem, a tobbiek nem kaptak eszbe es mint lepottyantak... -
Jövök a forgatásra. -
nem dicsoites, de mas kezif1ver nem viszi at a heli szelvedojet...a tobbi sniper f1ver + 1 lovesbol max a fel HP-t szedi le...(alt. assi vagyok), nekem amugy a MEC snipere jon be alegjoban, mert nem kell mindig felhuzni... -
Borg #37649 Már nem is :P -
Borg #37648 Nade heliben hol? és milyen heliben?
Az cobrában a pilótafülkéből, vagy a csapatszállítóban az utastérből? -
Jol megjartam a barrettel, szembelevo haztetore mar nem tudtam etloni vele... igazabol nem hiszem hogy egy 2,5 km effektiv hordtavval rendelkezo fegyverbol kilott golyo 100 meteren fel metereket szor a kozepponthoz kepest, de mindegy :) -
Borg #37646 Ez a köv level: Telepített fegyverek jűrműveken, bunkerekben stb.
Jelenleg már ezen dolgozok. -
Ranked III, ahol az egyensúly helyreállt. :) -
ha a helibol akarod kiloni az embert akkor fejre kell celozni, de akkor siman kiszedi...1szer szorakoztam ezzel 1 varosi palyan, jo messzirol raadasul , srac helibe be +kapja a fejest, haverja 3sec mulva a helyere, ot is kiszedtem..a 4-5-ik halal utan +forditottak a helit (seggel felem), igy mas szorakozast kellett keresnem..:-) valamint foglalo pilotakat lehet jol szedegetni meg igy, ha nem remeg a kezuk a joyon/egeren.... -
ja, az abszolút nyerő tipp a realitáshoz: jó lenne, hogy egy gyalogosnak nem kellene kb.4-5 lövés az APC ágyújából, monnyuk 2 is megtenné, csak hogy még legyen esélye menekülni :) -
Borg #37642 :DDD Vicc.
De még mindig jobb, mint amikor Bukarestet mondanak fővárosnak... -
azért annyira nem kell dícsőíteni azt a "nagy diszznó sznájpert" mert messze a legpontosabb közölük az M24 a sebzése meg nem annyival gyengébb mint amennyivel pontosabb különbenis nem sokan rohangálnak full hp-val -
FlatlineHun #37640 Me: "Thanks for the compliments, however we are from hungary.
If everything goes as planned, the story will be continued within a month or so. planned title is : (Hardened/Iron Hard) Resistance."
Him: "Holland, Hungary, same thing."
Csak annyit írj, hogy jelentkeznél, hogy egy hét múlva ne fejből kelljen emlékeznem az emberekre :) De csak akkor állunk neki, ha leszünk elegen.
-
FlatlineHun #37639 Ezexerint :))
Snatch That Base (126Mb)
-
Borg #37638 Aha! Thx, majd megnézem. -
RDHA is jo :) Kellene kicsit tankra is gyurni, igaz az 5-6-os killstreak mar jol megy LAV-bol :) (Darwin dijasok szinten, kirohamoznak a pontrol 2 dzsippel, majd mikor meglattak hogy jon az apc egymasnakrohantak, es kozejuklottem :P) -
Rafia #37636 Indítsd el az editort, és a combóban válaszd ki a Materialeditor részt. Az anyagok kódjait már névvel is tudja azonosítani a BF2. Állítsd be: attackmaterials: projectiles, defendmaterials: vehicles. Egy mátrixban láthatod a fegyverhez (Eryx) és az adott páncélhoz tartozó damage modifier értékeket. Pl. tanknak szemből 0.4, oldalról 0.6, hátulról 0.7, lánctalp meg talán 1.0. Tehát az Eryx ennyit üt. Ezt még a becsapódási szög is befolyásolja. -
hát nemtom nekem nem jött össze pedig rálöttem vagy 5öt és mind teli fejes
és kb ilyen 5 méterröl ugyhogy ......