172102
  • Running
    Promi, ez tegnap a Ea uk volt ugye a fütyipasszpáján, mert akkor aszem pont szembe voltam, akartam is csinálni neked egy screent, mert akkora volt, de aztán robbantott az egyik köcsög.
    Tegnap bazz 6-9-ig nagyon szar volt, nagyon sok fasz volt, utána viszont 12-ig király kis csapat jött össze, vezettünk is végig.
  • alma2
    Engem nagyon ritkan lo le ellenseges gep, inkabb a stingerek, csak tudnam hogyan :) Talan olyankor amikor uldoz a gep is, ezert forgok hogy ne talaljon el a raketajaval, de mindezt szerencsetlensegemre egy stinger folott teszem..
  • Borg
    Amúgy a teambalancer jó, csak egyetlen bugja okoz néha ilyen dolgokat. Ezt leirtam már korábban is.
  • Me0w
    Igaz ;)
  • Borg
    Mér, mi olyan nehéz egy normális memóriakezelés megírásán?:P
  • Me0w
    Egyebkent meg mindig nem ertem mi olyan kurva nehez egy autobalance megirasan. Betolt a map, tudni ki az aki mar betoltott, ki az aki connectel, stb. Az elozo korben levo squadokat egybentartja a megfelelo oldalon, a squad nelkulieket atdobja oda ahol kevesebben vannak. Ha nincs ilyen, a kovetkezo belepoket az ures csoportba dobja. Ezekutan var, es ha a masik csapat meg mindig hatranyban van, atdob 1 squadot, amiben kevesen vannak. Ha semmi mas megoldas nincs, akkor kivalasztja az elozo kor legjobbjait, es figyelmezteti oket, hogy 1 percen belul teambalance lesz, keszulejenk fel.
  • Pharaoh
    Inkább a sok 0 pontos nem találkozott ellenséggel.
  • 0Fritz0
    Azt tudom, de láthatod, hogy 15 embernek volt pontja az amcsi oldalon (Tegyük fel, hogy az öszes 0 pontos pont a vége elött lépett be).
    Lehet, külön IQ-tesztet kéne létrehozni a TAB használatához? :)

Tudtommal a suli is elkezdődött, nem értem... :)
  • Pharaoh
    Mert pl autómatikusan mindig az usa-ba tesz.
  • Pharaoh
    Milyen buli lenne már gránátot dobni az APC-be.
  • Pharaoh
    Én a ,ultkor nekimegyek egy táblának, hogy kidöntsem erre felrobban a tank.
  • Pharaoh
    Ilyenkor már tényleg az a megoldás, hogy a maradék 8 is átáll.
  • schrank
    amúgy meg Borg aztmondtátok a ti ríl módotokba kilehet lőni az APC-embereket de nem emlékszem apc lőrésen kikandikáló gyilkos tekintetekre prizmán keresztül meg egy kicsit nehézkes bármivel is kilőni bármit
  • 0Fritz0
    Én sem vágom, hogy a gémerek miért favorizáják a játékban az amcsikat.
    (A zászlóval nem volt válsztásom. Flatline rendező elvtárs kiadta, hogy áhítattal fel kell nézni a lobogóra... )
  • petersz
    Nálam a jobbal ugrani lehet :)
  • Mersant
    hm..lehet zoomoli???..igy talan meg 1szerubb lesz, m1ek kiprobalom...
  • schrank
    persze és azt tudtad hogy a jobb egérgombbal lehet zoom-olni a ballal meg lőni
  • Mersant
    nem kell kiforgatni a szavaim, mondtam hogy ezzel: szorakoztam!!! hogy aki folyton sniperkedik mit csinal, mivel azt nem tudom es nem is erdekel...en futkosni es kommandozni jobban szeretek, sniper csak akkor vagyok ha +unom az ellen sniperjeit ...ennyi
  • petersz
    Jellemző. Fordítva még soha nem láttam. Ha tehetem, mindig MEC oldalt erősítem (vagy gyengítem), azt szoktam meg és tetszik az arab halandzsa is, szal semmi ideológia.
    De azért sajnálom, hogy ilyen US Army-kultusz van. Még a híres holland filmünkben is jól felvonódik a végén csillagos-sávos :P
  • schrank
    mustár szitin van az a bug hogy a mec tank születésénél ha nekimész a tankkal a fakerítés sarkának azonnal felrobban meg van még catarvetlenden is egy ilyen "ATfakerítés"
  • schrank
    mert ha a sznájperesek azzal gyűjtik a pontok mezreit hogy heli szélvédőket lőnek át mi? az M24 a legpontosabb és a második legnagyobb sebzésű ez bazinagy szar meg csak közepes távra lenne jó de ahhoz meg olyan kurva hangos hogy még a süketek is megtalálnának artilerry-zés közben
  • Me0w
    A BF2 fizikaja is komoly dolog am, tegnap Polemiussal meg akartunk nezni valamit, mondom nekivezetem a tankot egy kerites szelenek egy kicsit, hogy seruljon 1 kockat. Erre a tank 'atugrotta' a keritest, a tetejerol eloredolt es vesztett 60% hp-t. Ez ilyen specko falmaszo model lehetett :))
  • Mersant
    pl. cobra pilota, es 1szer 1 blackhawk pilotajat is kiszedtem, a tobbiek nem kaptak eszbe es mint lepottyantak...
  • 0Fritz0
    Jövök a forgatásra.
  • Mersant
    nem dicsoites, de mas kezif1ver nem viszi at a heli szelvedojet...a tobbi sniper f1ver + 1 lovesbol max a fel HP-t szedi le...(alt. assi vagyok), nekem amugy a MEC snipere jon be alegjoban, mert nem kell mindig felhuzni...
  • Borg
    Már nem is :P
  • Borg
    Nade heliben hol? és milyen heliben?

Az cobrában a pilótafülkéből, vagy a csapatszállítóban az utastérből?
  • Me0w
    Jol megjartam a barrettel, szembelevo haztetore mar nem tudtam etloni vele... igazabol nem hiszem hogy egy 2,5 km effektiv hordtavval rendelkezo fegyverbol kilott golyo 100 meteren fel metereket szor a kozepponthoz kepest, de mindegy :)
  • Borg
    Ez a köv level: Telepített fegyverek jűrműveken, bunkerekben stb.
    Jelenleg már ezen dolgozok.
  • 0Fritz0
    Ranked III, ahol az egyensúly helyreállt. :)
  • Mersant
    ha a helibol akarod kiloni az embert akkor fejre kell celozni, de akkor siman kiszedi...1szer szorakoztam ezzel 1 varosi palyan, jo messzirol raadasul , srac helibe be +kapja a fejest, haverja 3sec mulva a helyere, ot is kiszedtem..a 4-5-ik halal utan +forditottak a helit (seggel felem), igy mas szorakozast kellett keresnem..:-) valamint foglalo pilotakat lehet jol szedegetni meg igy, ha nem remeg a kezuk a joyon/egeren....
  • koschwarz
    ja, az abszolút nyerő tipp a realitáshoz: jó lenne, hogy egy gyalogosnak nem kellene kb.4-5 lövés az APC ágyújából, monnyuk 2 is megtenné, csak hogy még legyen esélye menekülni :)
  • Borg
    :DDD Vicc.
    De még mindig jobb, mint amikor Bukarestet mondanak fővárosnak...
  • schrank
    azért annyira nem kell dícsőíteni azt a "nagy diszznó sznájpert" mert messze a legpontosabb közölük az M24 a sebzése meg nem annyival gyengébb mint amennyivel pontosabb különbenis nem sokan rohangálnak full hp-val
  • FlatlineHun
    Me: "Thanks for the compliments, however we are from hungary.
    If everything goes as planned, the story will be continued within a month or so. planned title is : (Hardened/Iron Hard) Resistance."

Him: "Holland, Hungary, same thing."

Csak annyit írj, hogy jelentkeznél, hogy egy hét múlva ne fejből kelljen emlékeznem az emberekre :) De csak akkor állunk neki, ha leszünk elegen.
  • FlatlineHun
    Ezexerint :))

Snatch That Base (126Mb)

• Borg
    Aha! Thx, majd megnézem.
  • Me0w
    RDHA is jo :) Kellene kicsit tankra is gyurni, igaz az 5-6-os killstreak mar jol megy LAV-bol :) (Darwin dijasok szinten, kirohamoznak a pontrol 2 dzsippel, majd mikor meglattak hogy jon az apc egymasnakrohantak, es kozejuklottem :P)
  • Rafia
    Indítsd el az editort, és a combóban válaszd ki a Materialeditor részt. Az anyagok kódjait már névvel is tudja azonosítani a BF2. Állítsd be: attackmaterials: projectiles, defendmaterials: vehicles. Egy mátrixban láthatod a fegyverhez (Eryx) és az adott páncélhoz tartozó damage modifier értékeket. Pl. tanknak szemből 0.4, oldalról 0.6, hátulról 0.7, lánctalp meg talán 1.0. Tehát az Eryx ennyit üt. Ezt még a becsapódási szög is befolyásolja.
  • Guer
    hát nemtom nekem nem jött össze pedig rálöttem vagy 5öt és mind teli fejes
    és kb ilyen 5 méterröl ugyhogy ......