172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A http://www.got3n.com/ -on így van -
Poggyász #37713 Hát sajnos úgy van ahogy Borg mondja. Augusztus 29-én elküldtem elküldtem előre a lemondó faxot hogy folyamatban legyen a dolog már amikor szept. 1-én lejár a hűségszerződésem. A fax-ban megjelöltem a tárgyban hogy szolgáltatóváltás lesz, kérek nyilatkozatot hogy nincs tartozásom. Kiderült hogy 8 nap alatt dolgozzák fel a lemondásokat és ezt szépen be is tartották mert csak szeptember 6-án délután ment el a netem. Közben írtam a [email protected] is hogy küldjenek nyilatkozatot, hátha a fax-ban leírt kérésem felett elsiklottak volna. Aztán felhívtam megint az 1234-et hogy mi a helyzet kapom-é a nyilatkozatot. Az előző hívásoknál azt mondták hogy szeptember 1. után kaphatok ilyet, de a mostani ügyintéző adatvédelmi okokra hivatkozva elutasította ezt.
Felhívtam a másik szolgáltatót hogy most mi legyen, ott kiokosítottak hogy saját célra kérjek számlaegyenleget, nekik az is jó. Újabb kör, újabb ügyintéző:
-kezicsókolom számlaegyenleget kérnék saját célra.
-De önnek nincs tartozása.
-Én mégis szeretnék egy papírt erről.
-De ilyet nem szoktunk küldeni. Kis türelmet kérek.
[Zenehallgatás]
-Köszönöm a türelmét akkor küldünk önnek egy egyenleget.
-Köszönöm akkor erre a faxszámra kérném...
-Adatvédelmi okokból nem küldhetjük faxon.
-Akkor személyesen hol vehetem át?
-A központban nyomtatjuk csak postán küldhetjük el...
Szóval most itt tart a dolog, várom a postást, az ADSL modemet meg körberaktam Claymore-ral hátha a T-Com-os szerelők megpróbálják elhurcolni
-
milyen hülyeség már ezeken a rank oldalakon, hogy ha már megvan valamelyik veterán badge attól még kilistázzák a basic verzióját is. Sokkal jobban nézne ki, ha a veterán "elfedné" a basicet. -
15 óra és 6000 kill? Érdekes.
Promi_papa nem oylan rossz helis mégis 120 óra kellett neki a 6000 killhez -
hehe azt irjak h veteran helicopterhez 100 ora helikopterezes kell es megvan a veteran heli vkinek akinek van 6000 helicopter killje és csak 15 orat helizett szal nem mindig irnak jo adatokat ezek az oldalak :) -
Rohadtul meguntam hogy nem lehet szerkeszteni a hozzaszolasokat es megroviditettem magam egy csomo loveval :( -
Lehet favorit szervereket tarolni. -
ASE-ban lehet a kedvenceket tárolni.
BF2-re írt szerverbrowser, meg le lett tiltva. -
FlatlineHun #37706 Najah, de az is baromság hogy basic armort bárki megkapja, aki tankba ül (szinte) a veteran-hot meg 100 óra kell. Nem mondjuk 5000 kill, 100 óra! Béna ember is tud 100 órát tankban ülni.... Én a veteran armort biztos, hogy global lenyomott armorok számához kötöttem volna, mondjuk global 1000 armor kilövése + 7 egy körben.. vagy ilyesmi. -
otthon le fogom tölteni az ASE-t. ebben lehet favorite szervereket tárolni?
és azt a pár hete megjelent, kifejezetten a BF2-re írt szerverbrowsert valaki kipróbálta már? -
Azért egy kicsit szemétség az EA-tól, hogy nem teljesítménytől függően kapjuk a kitüntetést hanem idő alapján, ez főleg a medálokra vonatkozik. minden medálhoz legalább 1000 óra kell. -
ja okke thx :) -
FlatlineHun #37702 Úgy tudtam, hogy ezekhez 250 óra kell, és valóban nem sokkal azután meg is kaptam együtt a good conduct ribbonnal.
Nézd meg a kitüntetéseimet jól! :) -
250 óra kell hozzájuk plusz egy-egy kör abban a szinben és 13 kill vagy 5 kill steak abban a körben. Ha nem kéne 250 óra ezek lennének meg elsőnek mindenkinek. -
FlatlineHun #37700 Ez nem a OP.Clean Sweep folytatása lenne, egy rövidebb kis lélegzetvételű alkotás :) -
The Mid-East Service Ribbon
The Far East Service Ribbon
ezekre gondolok csomo oldalon az van irva h N/A -
ien piros és egy csillag van a kozepén -
ilyen jó mókák is vannak 1 ilyen forgatáson? sirály :)
mi lesz a forgatókönyv lényege? az Iron Hard Resistance (MEC 4evah!) fog most győzni, és visszavág az első részben elszenvedett sérelemkért? :) -
van ez a chinese service ribbon en erre gondolok ehez nem kell 250 ora vagy is en nem tudok rola :) -
Ibron #37695 alma és MeOw nagyon-nagyon thanks!! 

-
Thanatos #37694 és mikorra várhato hogy axelero kegyeskedik megoldani? bár az üzletpolitikájukat nézve valszeg soha... :/ én nem hiszem hogy olyan marha nagy kunszt lenne ezt emgoldani szvsz egyszerüen csak ott tesznek keresztbe ahol tudnak hogy elrettenjen a többi váltani akaro :/ -
Borg #37693 Hát az nem működik még. Egy csomó kisebb adsl szolgáltató reklámozza, főleg az externetesek, de nagy átbaszás, mert a többi viszont még nem képes rá. Köztük a t-online sem. Szal cseszheted a reklámozott szolgáltatónál a kiesésmentes váltást, ha a mostanid meg nem tudja még megoldani... én is ezen szivtam, szal elnapoltam az adsl váltást. -
Thanatos #37692 hogyhogy nem kiesésmentes? énis msotanában akartam vátlani de ezek szerint csak reklámszöveg az egész? :( -
Poggyász #37691 Forgatásra én is jönnék majd, de egyelőre nincs netem. A "kiesésmentes szolgáltatóváltást" veszem éppen igénybe, de a jelek szerint szolgáltatómentes kiesés lett belőle. -
FlatlineHun #37690 Megvan a 250 global játékórád? -
Borg #37689 arty teamkill nem számít bele szvsz -
FlatlineHun #37688 Maximálisan egyetértek! Hja, és jó buli lesz. :) Remélem Gerzsonnak megint sikerül belagolnia, és rázuhanni az egész stábra :) -
tudjatok van az az arab meg a kinai ribbon ezt nemértem
azt irja kell 13 kill utanna 5 kill meghalas nelkul
na en comander voltam megcsinaltam 45 killt meghalas nelkul mégsem kaptam meg :(
5let?
csinaltam mar 13 killt is meghalas nelkul de akko sem adta meg (itt nem voltam comander)
Üdv.:Hys -
Én rettegek a kamerától, szóval egyenlőre kihagyom.:) Egyébként meg minden fűszálba beleakadok, szóval gáz lenne elszúrni mások munkáját. -
Majd jól hírdesd ki az időpontokat a brutál betükkel! :)
Rajta emberek, tessék jelentkezni!
Sztem az egyetlen feltétel a megfelelő technikai háttér megléte mellett az, hogy a "forgatás alatt" kéretik mellőzni a baromkodásokat. Flat? -
Csatlakozz ip alapján: 85.236.101.3 16567 ezerszer leírtam már.
Tegnap voltál te is SigS? -
FlatlineHun #37683 Még annyit kérnék minden kedves érdeklődőtől, aki szeretne részt venni a forgatáson, hogy küldjön egy privit!
(Fritz köszi, hogy ismét jössz! Remélem Gerzson és Zsolt is jön majd) -
ha az zavar, hogy ott van a listaban, van ra ezeregy program, ami leszedi neked.
vagy innen kitorlod es akkor mar nem lesz a listaban
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\
ha nem tudod mi ez akkor valaszd az elobbi megoldast :)
de attol hogy eltunik a listabol, semmi nem fog valtozni :)
-
Start -> run... -> regedit, majd:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2
Ha ezt letorlod, nem fogja megtalalni hogy installva volt. Mielott torolsz, backupold ki a keyt. (jobbklikk, exportalas).
Tegnap mar leirtam 1x. -
Ja, csak eppen a komolyabb jarmuvekert tomegharcot kellett vivni
-
Ibron #37679 Vazze,senki nem tud segíteni abban,hogy hogyan pateroljam el a Programok telepítése és törlése listájából a játékot végre,hogy fel tudjam telepíteni a cuccot?...na ez yo hosszú kérdés volt
.
-
tegnap se sikerült az UK#9-es szervert megtalálnom, mosmár télleg le kell töltenem az ASE-t -

igen, az az áhítat, az átjött :D -
funny. soxor én is azon kapom magam, hogy a játék hevében nem nézem meg, hogy áll az egyensúly, csak ha már nem láttam ellenfelet 5 perc után sem. de akkor mindig átállok, kifejezetten szeretem a vesztett helyzeteket :) -
nem remeg a kezuk, forognak, porognek, hogy ne legyen sikerelmenyuk, az olyanoknak mint te :)