172102
  • Ibron
    Talált 3-t...abból az egyik egy dokumentum,ami a ti írásaitokat tartalmazza,mer megmutattam ftaeromnak,a másik kettő meg valami REG_SZ és REG_DWORD,de nem jelzi,hogy a Battlefield 2 lenne..az egyiknek pl azt írja ki,hogy nem beállított érték,bár ezt már asszem vagy privátba,vagy msn-n kéne folytatni..a topik miatt.
  • rudanjoe
    mellesleg az is bek*phatja, aki feltörögeti az account szervert, kb háromnegyed millió embernek okoz bosszúságot ( és akkor még finom voltam!)
  • ttibi
    nekem 9600 pro-m van, és régen sokat játszotam multiban is, és akadás nélkül futot a játék!
    csak most újra kellet rakni a gépet és azota csinálja!
    mit csináljak?
    régen tőrt verzioval tudtam játszani, miota megvettem eredetibe azota szarakodik!
    nem értem miért valaki őtlet?
  • gergod
    kötsög ea is inkább 1.03-al szarakodna mint a kurva kiegészítőjüket nyomatná orrba szájba
  • rudanjoe
    ezekszerint nem először jelentkezik ez a problem:( - connect... refused by server) ---
    rohadtul idegesítő, meddig szokott ez tartani?
    utánna néztem pár külföldi fórumon is, mindenki ezt szopja be!
    MIndíg ez van, ha megveszem az eredetit, csak nagyobbat szopok vele mintha warezolnék!

pedig iszonyat állat a gamma, de ez a szarakodás! (EA)
  • gergod
    Hátmégha nem kézigránátot dobálgattál volna :)
  • Gabor970
    nno nem is tudtam, hogy könnyen is lehet sok pontot szerezni :-) Tegnap egy király helipilótával, én hátul lábatlógatva és kézigránátotdobálgatva könnyedén összejött 66 pont. NNo nekem ez abszolute rekord eddig :-) Mennyivel nehezebb kúszva-mászva összeszedni a pontocskákat.
  • petersz
    a netbandita bosszúja a tegnapi globalban miatt :)
  • 0Fritz0
    Nah, most szállt el az account szerver.
    Senki sehova. :)
  • petersz
    torta de pina
    tegnap este fentvoltam egy kicsit az sg-n. jó volt, csak gyertek többen.
  • rudanjoe
    basszus, nem tudok bejelentkezni a játékba:(
    connection refused by server -- miért van ez? - nektek volt már ilyen?
  • koschwarz
    pina, mint ...?
  • koschwarz
    ja, jól megjegyeztem az angol szót...

ezt miért kapja a medic? mit kellett teljesítenem hozzá? (iszonyat sokat kellett újraélesztenem)
  • Borg
    A css-ben szvsz a [lacibácsi] klán viszi a prímet

A tagok (emlékezetből):
    [lacibácsi] lehellete
    [lacibácsi] pilótás kabija
    [lacibácsi] gazdateste
    [lacibácsi] árpaleves nedves F
    [lacibácsi] Puskája
    stb
  • 0Fritz0
    A klán alapítás 1 szabálya:
    -Végy egy hangzatos nevet...

• Borg
    Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS/BF2 csapatába!

Ismét eltelt 3 hónap, ismét lehetõséget adunk a fórum aktív tagjainak, hogy az SG Team sorait erõsítsék. Az elvek sokat nem változtak, de feltételek ezúttal szigorúbbak... Ezúttal CSS és BF2 játékosokat is várunk.

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz és CSS-hez is, ahol akár admin is lehetsz majd.
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :) A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervereket épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
    -Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2/CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben, vagy CSS-ben.
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani BF2-ben, és/vagy CSS-ben is.
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
    -Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverekkel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
    -Az érvényes csapat és szerverszabályzatot megtalálod az SG Team honlapon. Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat az SG Team HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel az SG Team topikban, illetve Guer-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, meg hogy mely játék(ok)ban vagy aktív. AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét - 09.29-ig, ez alatt, és ezután újabb két hét alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás, játék, illetve ellátandó feladatkör)
    -Ezután belsõ szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • FlatlineHun
    Meritorious Unit Ribbon. Grats. Hajtás A Valorous-ért! :)
  • FlatlineHun
    Jó ötlet, remélem kerülnek oda még alkotások :))
  • Gabor970
    hát gratulálunk! :-)
  • koschwarz
    vazz, tegnap az egyik multiplay.co.uk-s pályán hatalmas gém ment, az egyik legjobbat játszottam, amióta megvan ez a játék. ennyire jó csapatmunkában még tényleg nem vettem részt, ráadásul úgy tűnt, hogy a többi szakasz is együtt dolgozott. ráadásul maguk a csaták is annyira pörgősek és szoros végeredményűek voltak, mint medic, folyamatosan arattam, és életem legjobb eredményét értem el (leszámítva azt, amikor egy qrva jó helipilóta gunnerje voltam), és először kerültem egy kör végén a pontlista tetejére. kaptam valami Morotiorus Medic Ribbont, vagy valami ilyesmit. szal roppant büszke vagyok magamra
  • Danee
    BF 2 Movie Makers
  • Danee
    Srácok, multkor emlitettem hogy van valami virus ami a rendszergazda jogokat lekorlátozta, és ezért a pb nem fér hozzá az össze fájlomhoz... ez nem tetszik neki (nekem se) és mindig ledob (naezmegbékképpnem). jövő pénteken lesz telepítőcd-m meg egy eredeti panda antivirusom, akkor ujrarakom a gépet.
    Addigis:
    Nem tudtok Punkbuster nélküli rankedeket?
    Létezik ilyen?
  • fr3ddy14
    ja
  • Danee
    a videókártyáddal van gond, GeF-ekből "5-ös" kártyán alulit nem érdemes venni, de ha LOW grafika felett akarod nyomni akkor vegyél egy 6600 GT-t, valamelyik gyártótol, néztem a minap 33 E forint újonnan (persze nagykerbe). Mostanában fogok egyre beruházni. Radeonokbol a 9600 Pro-tol kezdve asszem mindegyiken megy, de most vannak azok az aranyos x800-asok :D
  • Polemius
    Bocs, hogy nem voltam, de eltérítettek és csak most értem haza..
  • Ibron
    Jaaa...oké,akkor majd szétnézek délelőtt,vagy délután,thanks!
  • Ibron
    MeOw...én meg akkor a job oldaliakat mind törljem?
  • Me0w
    Isten ments! A BF2 vagy a hkey_local_machineban vagy a hkey_local_userben van, ott keresd. Vagy Szerkesztes -> Kereses (ctrl+f) -> beirod battlefield 2
  • Me0w
    Dobd ki a ti4200-at.
  • ttibi
    lenne egy kis gondom! felrakom a játékot elinditom fekete képernyő halani lehet egy hangot onyan mikor hibaúzenetet ír ki a gép, és útána nem tőrténik semmi. leszetem és felraktam újra megint úgyan az. megint leszetem és felraktam ráraktam a patchet és még mindig úgyan az a hang és fekete képernyő! mit csináljak?
  • vgez
    akkor kell egy filmet forgatni ami éjszaka játszódik ?
  • vgez
    az érdekes lenne 15 óra helivel 6000 kill! percenként 6-7 kill és ebben a felszállás is benne van
  • Ibron

Bocs,hogy megzavarom a csevegést egy ilyen képpel,de MeOw-nak és alma2-nek megy...ez lenne az?A jobb oldalikat töröljem és akkor eltudom indítani végre a telepítést?
  • TDC Geronimo
    xD
  • Zs0lt1
    igen.
  • crazyclone
    sikerult megoldani a problémát
    koszi a F.A.Q-t intimrush
    az ati control paneljébe kellet átállitani vmit
    de láttam vmi nagy gátas páját amely már nem zár el semmi vizet és az nekem niccs meg
    azt meg kee kapni?
  • HELPer
    ez egy hiba :-)
  • 0Fritz0
    A kemp vajon mi?
  • FlatlineHun
    250 óra játék
    Ace, naná! Küldj privit!
  • ACE
    Úgy látom le vagyok maradva, csak nálam most jelent meg az ASE letöltőjében