172102
  • crazyclone
    vazzzzzeee a BFHQ-ba elinditottam a jatekot es ezt irta (tettem magyaritást):
    a CD-kulcs már használatban van. kérjuk lépj kapcsolatba az Electronic Arts vegfelhasznaloi tamogato rendszerével, ha azt gyanitod hogy a CD kulcsodat ellopták
  • Polemius
    Nekem olyan pilóta kellene, aki viszonylag nagy sebességgel megközelíti az épületet, gyorsan meg tud állni egy pillanatra (2-5 másodperc) közvetlen a tető felett (hogy egyszerűen ki lehetten lépni rá) majd elhúz minél gyorsabban.
    Mindezt lehetőleg úgy, hogy alacsonyan megy be/jön ki, és a tető felett stabilan megtartja a gépet, hogy ne üssön agyon senkit..

Ugyanis sok olyan épület van, amire csak így lehet feljutni.

Illetve mindezt fordítva, eljön összeszedni a csapatot anélkül, hogy közben a helivel bedarálná..
  • Polemius
    Főként az RDHA-ra, meg mostanság párszor az f2k|City Maps-ra.
    Mondjuk engem a repülőgépek annyira nem izgatnak, lévén vezetni nem tudom, a pilótán kívül meg nem túl sokan férnek be. Meg jobban is élvezem a földfelszinen zajló harcot. Még ha tízszer is lelőnek, mire valakit leszedek.

Legutóbb azt hiszem pont me0w-ékkal toporogtam a heli mellett..
  • Danee
    de jó lenne ez minden szerveren igy lenne
    meg egy xp telepitő cd is jó lenne :) nem lakik vki debrecenben??
  • Crem
    érdekes, hogy eu servereken nagyon ritkán találkozok ilyennel. Komolyan mondom szinte iratlan szabály lett a 2 üléses gépeknél a: 1x te lősz én vezetek ,aztán fordítva...
  • Crem
    Észrevettem, hogy aki ilyen kis szemétláda, azok általában 100 méter után oda is vágják a gépet a földhöz. Persze megint eléd áll, hogy megint ő repülhessen.

A magyarok között Topiman nevü butagyerek játszotta ezt elég sokat...
  • FlatlineHun
    Naná! Olyat is láttam már, hogy A srác beugrott, B eléállt, A kiugrott, felC4-ezte a gépet, B beugrott, A eléállt, B elütötte, A újraszületett, felvette a kitjét, majd robbantotta a srácot.
    Csapat ezt látta:
    B teamkills A
    A teamkills B
    Gondolom punisholták is egymást, viszont így a B gyerek esett ki előbb...
    A srác egyébként rendes, vele többször is játszottam már, csak akkor csinál ilyet, ha eléállnak... :)
  • vgez
    mi múltkor hiába heliztünk jól a repülős gyerek 3x jött belénk persze mindháromszor 6 ember után kapta a pontot, utána meguntam és nem heliztem
  • Crem
    melyik szerverre jársz??? megyek én is oda! Én csak olyannal találkozok, hogy versenyfutás, majd a vesztes a gép elé áll és nem enged felszállni...
  • koschwarz
    ez így van, becsületkérdés, hogy lehetőleg senki ne basecampeljen (azért mondom, hogy lehetőleg, mert velem történt olyan a karkandon, hogy pont az egyik spawnpontnál sikerült fedezéket találnom, és azt veszem észre, hogy már nem a mienk a zászló, és folyamtosan jöttek vissza az ellenek, és egyszerűen nem tudtam mozdulni onnan. hát inkább lelőttem, akit tudtam,)de egy-két spec opos besunnyoghat felrobbantani ezt-azt :)különösen ha az amcsiknak anyahajójuk van, ahová még nehéz is besunnyogni(illetve nehéz lenne, de arra ritkán figyelnek, hogy valaki odafelé motorcsónakozik)
  • FlatlineHun
    Érdekes módon viszont az amcsikat nem b*k ki amikor ők kempelik a főbázist ugyanazon a pályán. Életem legrosszabb baserapingelését ott kaptam. Amcsik ellopták mindkét repcsit + a helit, (eddigre 26 vs 6 volt a "balance") szóval képzeld el úgy megszületni, hogy 4 repcsi + 2 attack heli gyak, közben BH ott köröz a zászló felett, dombok tele sniperekkel meg specopsokkal és a bázisban van kb 1 tank + 2 dzsip. LOÁL.
  • Me0w
    Ez sosem erdekelte oket, csak elvezik hogy lehet kit loni :) Hagyd rajuk :)
  • Borg
    Nyugodtan. Legalább tele lesz a szerver :) Sima kis gyakorló összejövetel lesz, tehát az egyeztetett időpontban lesz fent több SG-s.
  • Gabor970
    kezdő vagyok, de ha jól tudom, alapbázist nem támadunk. Szerintem nem árt elolvasni a neten fellelhető okositásokat a játékkal kapcsolatban. Van olyan pálya, ahol csak egy bázisról indulhat a játék, ha a Te csapatod összes tagja itt éledhet, mennyi az esélyed egy kizárólag ezt a bázist támadó ellennel szemben???
  • Danee
    Ha Borg se tuggya mi az oka a tématörlésnek akkor ujra itt a BF2 Movie Makers szoba!
  • bigface
    péntek 19:00 mi lesz, lehet jönni? vagyunk kb. 10-en
  • Borg
    Pénteken 19:00 órakor lesz legközelebb. Már szervezett.
    De a szerver public, szal valszeg ma is lesznek fent emberek. Ha meg nem, akkor menj be, és majd jönnek :)
  • Looserke
    Nem tudom pontosan mire gondolsz...
    Egyébként tényleg az F2K szerveren vagyok a legtöbbet.
  • rudanjoe
    squadban voltam (szokás szerint) és a leaderem vezetett, én csak robbantgattam (specops) ha már ott voltam:)
  • Running
    Sunyi bézkemp.:)
  • bigface
    Szia! Játszotok ma este bf2-t?
  • rudanjoe
    minap, - nemtommelyik pályán - amcsiknak 1 anyahajójuk volt a part közelében,
    és asszem kínaiként 3an odasunyiztunk 1 helivel. Vízfelszinen 1-2m magasan,
    felrobbantottam a radart + 1-2 gépet és lefeküdtünk a hajó tetején és onnan osztottunk :)

erre 2 perc múlva kiraknak a szerverről - biztos az amcsi kommander volt az admin
  • Robert5
    Hello!

nem tudjátok mi van a [df]-es szerverrel???
  • Borg
    passz
  • Checkerboy
    mclarenpowa!!!Te lősz engem folyton le amikor átfutok az úton? xD A J2K vagy vmi ilyesmi szerveren találkozunk a nevem checkerboy
  • petersz
    szerintem sincs
  • fr3ddy14
    szerintem nincs
    (szerintem)
  • Danee
    srácok, van pb nélküli ranked??
  • petersz
    Na, az már nekem is megy pár óra gyakorlás után, hogy jól elmegyek adott pontra, akár tetőre leszállok, felszállok, viszonylag stabilan manőverezek. De sajna ez édeskevés. Olyan szinten érzik a gépet és a teret a jó pilóták, ismerik a mapokat, bonyolult forgásokat, mozgásokat lazán csinálják...
    Két hete még én sem vittem volna el helit. A vadászgépeket persze még most is nagy ívben kerülöm kifele :)
  • fr3ddy14
    ez tökre illik a bf2-re
    pedig ez c&c generals-os kép
  • fr3ddy14
    ok
  • Looserke
    mondjuk...
  • fr3ddy14
    csá
    mclarenpowa!
    te nagyon jól helizel, ugye?
  • Looserke
    Én vállalnám! McLarenpowa néven keress, de csak a tört szervereken találsz meg...
  • Polemius
    Be kellene vezetni egy új kitet, a hiradóst. Rohangálhatna rádióval a hátán.Esetleg még vezetéket is húzhatna, kurblis telefont telepíthetne ide-oda.
  • Me0w
    En sem fogtam teljesen de legyen alapon hasznaltam :) Mondjuk engem zavart hogy a kozepson volt a ventrilo, a szelso ketton a voip meg a commander chat, allandoan nyomtam mindent ;))
  • Polemius
    A tegnapi este után nem merek biztosat mondani.
    De ha tudok, megyek persze.
    Viszont nekem v.szeg a beépített voip marad, mert félő összekavarodik a ventrilo a játékéval.. (Legalábbis a Teamspeak-kel volt gond..)

Mondjuk nem értem, ha ilyeneket használ valaki, akkor mért nem képes a B gombot is lenyomni..
  • Polemius
    Na igen, az alapvető cél a zászlók foglalása többnyire.
    De azért nagy különbség, hogy a zászló mellett kell lebegnie, vagy csak egy pillanatra megállni, esetleg csak lassítani a cél felett. Ráadásul mindegy, milyen magasságból ugrálnak ki az emberek.
    Bár én magam részéről örülnék egy olyan pilótának, aki képes lenne az egész csapatot kitenni a háztetőre...
  • Me0w
    Ma is dolgod van este? :) Eleg jo csapat jott ossze 10 korul, drpeti, matyi, tomcat, zsozso, ventrilon kommunikaltunk (mer basznak voipzni), egesz jol ment :)
  • koschwarz
    hát igen, de tulajdonképpen ugyanaz történik: zászlófoglalás

a lényegen már nem változtat, hogy kiszállnak-e a katonák a heliből vagy sem,