172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #38114 Nem mered :P -
haxoror #38113 Az ismerősöd nem normális hogy nem használ maszkot és gondolom szuszpenzort se, remélem tökönlövik mert meg is érdemli aki ilyen hülye :D -
Polemius #38112 Igen, kocsit durva volt, hogy a legtöbben még be sem töltöttek, és már vége is volt a körnek. Egyszerűen gusztustalan.. 
De eléggé le is romlott az összetétel, úgyhogy én is eljöttem.
Addig viszont nagyon jó game volt. Köszi a közreműködést.
-
Joejt Polemius, elegem lett Mustar citybol :( Mire betoltottem korbefoglaltak a pontokat :( -
Nem, csak rohogunk :D Ennel szanalmasabb dolgot meg en sem lattam mint kiirni az alairasba hogy milyen gepunk van :))) Evvel az erovel beteszek egy fotot a farkamrol ;P -
Most léptem ki,furcsáltam is miért lépett ki 64 játékosból 60. -
megint leállt
-
csabito #38107 nem megy most az account szever vagy mi a rák van? -
csabito #38106 irigykedsz? -
bírom azokat a 13 éveseket akik az aláírásukba beteszik hogy milyen számítógépet vett nekik a családjuk
-
... kiköpte a lövedéket :) Nem a lövést :) -
EZ nem péjntból :)
Ez 1:1 replika fegyverekkel játszott taktikai játék, amiben 6 mm átmérőjű, különböző nehézségű műanyaglövedékeket lőnek ki ...
Ez nem hagy nyomot a ruhán, csak alatta, valamint aki azt mondja nem fáj az hazudik :) Megérzed hidd el nekem ... volt olyan ismerősöm aki kiköpte a lövést, átlőtték az arcát ... -
de ez nem hagy nyomot meg nem is fáj akkor honnan tudjam hogy eltaláltam aszthittem ilyen lézeres fasság mint seregbe -
EZ MOST MIA ...SZOM PÉJNTBÓL CSAK EREDETINEK LÁCCÓ FEGYVEREKKEL VAGY MOSTMIVAN
-
Igen igen! :) Eppen telefonalok a felesegemmel, utana jovok :) -
-
Igen, van Airsoft Claymore, csak nem fogod megvenni :)
Csinálni egyszerűbb ... mint kézigránátot :)
Mellesleg ha pest környéki vagy nagyon egyszerű elkezdeni, ott van elég sok komolyabb Game (Airsoft ...)
Árakat érdemes figyelni ... pl: mondjuk az SVD a maga 1000 fontos árával :)
Komolyabb kezdőszettet talán 100k-ból megúszol ... ha komolyan érdekel, privizz ...
-
ti meg mennyetek dolgozni :D
-
Polemius #38096 10-től egy kis attak? -
Ujra itt szűz xp-vel, de már fáradt vagyok, hogy mást is telepitsek, ugyhogy ez marad holnapra :)
6 óra óta csinálom, mindent lementegettem...huhh -
és a bf2 dobozán ott a 16-os karika. -
még fent ébren vagy
jaaa télleg péntek van holnap nincsen isi
tudod mit nem szabad elfelejteni lefekvés előtt
-
A tizeneveseknek is van joguk letezni ez ok, de nem az interneten, hanem az iskolaban :P -
Borg #38091 A személyeskedést most fejezzétek be. -
LOL
-
Utolso mondat:
"Te ez a szerver nagyon rugdossa ki az embere..."
Promi_papa has benn disconnected from server
-
Promi azert jot jatszottunk a bombazoval a nemet szerveren
-
scrank ne haragudj h eztmondom de tevagy a leghulyebb ember akit lattam eletemben... -
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)
-
Schrank te már elmúltál 16?
-
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)
http://rusid.uw.hu/Bf2/trspowa.jpg -
Úristen! Mi van itt hihetetlen. Kár hogy ilyen a fiatalság még jó hogy azért ismerek ellen példát csak sajnos keveset!
-
bence - buzik kedvence 
mit jáccod itt az érett people-t ha nem vetted volna észre ez egy "baráti" hsz. volt te meg jössz itt aszt osztotod az észt "we a-re fa-ma-ly . . "
idézet bence weboldaláról :
"Szidjátok ezt a szart minden nap fennvan a chat.hu -n, albert kiraly 13 néven. A kis szemüveges faszfej köcsög.
IP címe: 145.236.110.91 - innen már gyerekjáték kideriteni hol lakik, aki akarja sozzon oda neki de keményen.
Látszik hogy buzi. Mindenki egymás vállát fogja õ meg a gyerek seggét. A fasszopó buzijaneki."
válaszoljál 3 kérdésre :
- melyik nevet használod a mindennapokban a bencét vagy az albertot
- ugye az a herripotteros pulcsi a tiedé csak kölcsönattad a havercsávónak
- télleg a gyerek seggét fogod
(ha igen ennek felnőttkorban igen súlyos következményei lesznek mint pl.:"forró lehellet a tarkón;nyilaló fájdalom a végbélben ;stb. )
és nekem nehogy megsértőggyé ezen a hsz-en mert ezis csupán baráti írás freddi 14és 3/4 is jót fog mulatni rajta te se tégy másként Albertkám vagy Bencécském
-
az igge -
ügyes vagy, fog ez menni

-
nincs mit -
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe” +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
koszi james -
sracok hogy is lehet 1280*1024 felbontast elocsalni a gameban
elore is thx -
haxoror #38076 Ki kéne venni a sniper kitet a játékból, megint vag 5-6 sniper volt az oldalunkon persze a lista alján persze többször haltak mint ahány fregjük volt persze foglalni nem tudtak stb.
Lassan tényleg az lesz hogy letékázom őket... -
Nem arra gondolthogy rád nem kiváncsi, hanem az oldalra.