172102
  • haxoror
    Nem mered :P
  • haxoror
    Az ismerősöd nem normális hogy nem használ maszkot és gondolom szuszpenzort se, remélem tökönlövik mert meg is érdemli aki ilyen hülye :D
  • Polemius
    Igen, kocsit durva volt, hogy a legtöbben még be sem töltöttek, és már vége is volt a körnek. Egyszerűen gusztustalan..
    De eléggé le is romlott az összetétel, úgyhogy én is eljöttem.

Addig viszont nagyon jó game volt. Köszi a közreműködést.
  • Me0w
    Joejt Polemius, elegem lett Mustar citybol :( Mire betoltottem korbefoglaltak a pontokat :(
  • Me0w
    Nem, csak rohogunk :D Ennel szanalmasabb dolgot meg en sem lattam mint kiirni az alairasba hogy milyen gepunk van :))) Evvel az erovel beteszek egy fotot a farkamrol ;P
  • Pharaoh
    Most léptem ki,furcsáltam is miért lépett ki 64 játékosból 60.
  • rudanjoe
    megint leállt
  • csabito
    nem megy most az account szever vagy mi a rák van?
  • csabito
    irigykedsz?
  • vgez
    bírom azokat a 13 éveseket akik az aláírásukba beteszik hogy milyen számítógépet vett nekik a családjuk
  • DummyBoy
    ... kiköpte a lövedéket :) Nem a lövést :)
  • DummyBoy
    EZ nem péjntból :)

Ez 1:1 replika fegyverekkel játszott taktikai játék, amiben 6 mm átmérőjű, különböző nehézségű műanyaglövedékeket lőnek ki ...

Ez nem hagy nyomot a ruhán, csak alatta, valamint aki azt mondja nem fáj az hazudik :) Megérzed hidd el nekem ... volt olyan ismerősöm aki kiköpte a lövést, átlőtték az arcát ...
  • schrank
    de ez nem hagy nyomot meg nem is fáj akkor honnan tudjam hogy eltaláltam aszthittem ilyen lézeres fasság mint seregbe
  • schrank
    EZ MOST MIA ...SZOM PÉJNTBÓL CSAK EREDETINEK LÁCCÓ FEGYVEREKKEL VAGY MOSTMIVAN
  • Me0w
    Igen igen! :) Eppen telefonalok a felesegemmel, utana jovok :)
  • fr3ddy14
  • DummyBoy
    Igen, van Airsoft Claymore, csak nem fogod megvenni :)

Csinálni egyszerűbb ... mint kézigránátot :)

Mellesleg ha pest környéki vagy nagyon egyszerű elkezdeni, ott van elég sok komolyabb Game (Airsoft ...)

Árakat érdemes figyelni ... pl: mondjuk az SVD a maga 1000 fontos árával :)

Komolyabb kezdőszettet talán 100k-ból megúszol ... ha komolyan érdekel, privizz ...
  • fr3ddy14
    ti meg mennyetek dolgozni :D
  • Polemius
    10-től egy kis attak?
  • Danee
    Ujra itt szűz xp-vel, de már fáradt vagyok, hogy mást is telepitsek, ugyhogy ez marad holnapra :)
    6 óra óta csinálom, mindent lementegettem...huhh
  • Pharaoh
    és a bf2 dobozán ott a 16-os karika.
  • schrank
    még fent ébren vagy jaaa télleg péntek van holnap nincsen isi tudod mit nem szabad elfelejteni lefekvés előtt
  • Me0w
    A tizeneveseknek is van joguk letezni ez ok, de nem az interneten, hanem az iskolaban :P
  • Borg
    A személyeskedést most fejezzétek be.
  • uHs Gerzson
    LOL
  • SigS
    Utolso mondat:
    "Te ez a szerver nagyon rugdossa ki az embere..."
    Promi_papa has benn disconnected from server
  • SigS
    Promi azert jot jatszottunk a bombazoval a nemet szerveren
  • Hysteria
    scrank ne haragudj h eztmondom de tevagy a leghulyebb ember akit lattam eletemben...
  • Rusid
    A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
    Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
    mindezt kellemes és baráti hangulatban.
    Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
    Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
    TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
    Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
    A kép meg beszéljen önmagáért:)

• Cobra.
    Schrank te már elmúltál 16?
  • Rusid
    A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
    Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
    mindezt kellemes és baráti hangulatban.
    Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
    Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
    TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
    Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
    A kép meg beszéljen önmagáért:)

http://rusid.uw.hu/Bf2/trspowa.jpg
  • mesor
    Úristen! Mi van itt hihetetlen. Kár hogy ilyen a fiatalság még jó hogy azért ismerek ellen példát csak sajnos keveset!
  • schrank
    bence - buzik kedvence
    mit jáccod itt az érett people-t ha nem vetted volna észre ez egy "baráti" hsz. volt te meg jössz itt aszt osztotod az észt "we a-re fa-ma-ly . . "
    idézet bence weboldaláról :
    "Szidjátok ezt a szart minden nap fennvan a chat.hu -n, albert kiraly 13 néven. A kis szemüveges faszfej köcsög.
    IP címe: 145.236.110.91 - innen már gyerekjáték kideriteni hol lakik, aki akarja sozzon oda neki de keményen.
    Látszik hogy buzi. Mindenki egymás vállát fogja õ meg a gyerek seggét. A fasszopó buzijaneki."
    válaszoljál 3 kérdésre :
    - melyik nevet használod a mindennapokban a bencét vagy az albertot
    - ugye az a herripotteros pulcsi a tiedé csak kölcsönattad a havercsávónak
    - télleg a gyerek seggét fogod (ha igen ennek felnőttkorban igen súlyos következményei lesznek mint pl.:"forró lehellet a tarkón;nyilaló fájdalom a végbélben ;stb. )
    és nekem nehogy megsértőggyé ezen a hsz-en mert ezis csupán baráti írás freddi 14és 3/4 is jót fog mulatni rajta te se tégy másként Albertkám vagy Bencécském
  • Hysteria
    az igge
  • Yan
    ügyes vagy, fog ez menni
  • james-hun
    nincs mit
  • james-hun
    C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe” +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

koszi james
  • james-hun
    sracok hogy is lehet 1280*1024 felbontast elocsalni a gameban

elore is thx
  • haxoror
    Ki kéne venni a sniper kitet a játékból, megint vag 5-6 sniper volt az oldalunkon persze a lista alján persze többször haltak mint ahány fregjük volt persze foglalni nem tudtak stb.
    Lassan tényleg az lesz hogy letékázom őket...
  • Pharaoh
    Nem arra gondolthogy rád nem kiváncsi, hanem az oldalra.