172102
  • Looserke
    Egyszerűen nem értem, hogy ha egy magyar szerveren játszok, 15-25ös pinggel, akkor miért írkál 5 percenként Connection problem-et, egy 2.5 Mbit-es Chello nettel? Jópárszor zúgtam bele a földbe dugigf tömött BHval emiatt és persze TK és Punish!
  • rohadt alma
    Akit a játék érdekel az szerintem játszik és nem biztos,hogy érdekli a rang.Hé!!!Aki tudja fejből a rangját mondja meg.Tegye a nickbe vagy tegye a hozzászólások végére.Én nem tudom.Azt hiszem nem is érdekel.Szeretek lövöldözni meg légiharcot vívni,lebombázni egy járművet,főleg az AA-kat lebombázni.
  • Frankie
    mostanában egész sokat voltam BF2 szerveren, látod itt az eredménye. a lelkembe taposnak :)
  • FlatlineHun
    Te is jácc többet, ahogy látom, túl sokat wowozol :)
  • bigface
    Szasztok!

Tegnap egy nagyon király bugot láttam. Azt hizsem ismerő mindenkinek a helyzet, amikor a prgram bedob egy üzenetet, miszerint probléma merült fel a kapcsolattal, közben pedig megáll a kép. Egy hasonló helyzet állt elő tegnap. Ketten ültünk egy tankban, haver volt a sofőr, én pedig kezeltem a géppuskát. Hopp! Connection problem! És mi történik? Nem tudok csinálni semmit, viszont a kép nem fagy le, szépen megyünk tovább a tankkal a város utcáin, majd 3-4 sarokkal odébb visszakapom az irányítást. Mi erről a véleményetek?
  • Frankie
    amikor ilyeneket olvasok dagad a májam :)

jácc sokat és majd neked is menni fog :)
  • Me0w
    Azert neveztek BHnak mert mindenki ezt szokta meg. Uh-60 es kesz, tokmindegy hogy bh vagy sh ;) A rangok pedig onnan hogy ugye a ranked szerveren lehet rangot szerezni, akit kicsit erdekel a jatek az utananez.
  • 0Fritz0
    Asszem lassan megkapom a "3 minuszos" ribbont.
    Az utóbbi pár napban folyamatosan punisholtam a gedva "enyém a gép" TK-sokat. :)
  • FlatlineHun
    Nem tudom, de tegnap a magyar 1-en volt akkora lag, hogy helivezetés közben lekoccoltam a földet, felpattantam, lőttem még kb 6 rakétát, majd ezek után haltam meg (a kocctól). Szerintem az ilyesmik akkor történhetnek, ha valami extrém módon késve "érkezik" meg a sebzés. Amúgy egy külföldi fórumon írta egy srác, (egymás mellett van a gépük az öccsével) az öccsének a monitorán épp látta, ahogy az öccse egy tárat beleereszt egy ellenfélbe, míg a sajátján azt látta, hogy kb 2-3 méterrel mellélő.
    Semmi többet nem tok mondani.
  • rohadt alma
    Itt eddig szerintem szinte mindenki BH-nak nevezte.CSak ezért jegyeztem meg.
    "rangokbol egyertelmu ",ha valaki ismeri a rangokat,de én angolul se értek ezért nekem semmit se jelent a rang.Egyáltalán ki ismeri a rangokat?
  • FlatlineHun
    Nem, mert nem tettem hozzá, hogy megvádoltak csíteléssel.
  • Running
    Ja biztos is hogy bug volt az inkább, sajnos van ilyen.
  • Me0w
    Multkor egy squad taggal tevedtem fel egy tetore, ott volt egy sniper, nekunk hattal. O lehajolt es megkeselte hatulrol ketszer, mire a sniper felefordult. Ekkor elkezdtem kb 5 centirol loni AK-101-el, belement 1 tar, a srac kozben folyamatosan keselte szembol. Elovettem az oldalfegyverem, abbol is belement 1 tar, kozben a sniper kinyirta a havert. Leugrottam a tetorol, mert ez igy nem ok, a sniper utanam es ahogy leert meghalt. A jatek nem irta hogy XY is no more vagy akarmi, csak ugy meghalt. Ilyenkor mivan? :)
  • Thanatos
    izé, az uccsó pár mondattal ezzel arra akarsz célozni hogy te is jó játékos vagy? :DDD
  • Me0w
    Roppant ugyes vagy :DD Ne zavarjon, hogy a jatek amerikai resze a navyrol szol, ugye a rangokbol egyertelmu :) De hogy ne erezd magad atverve, nezd meg az EA hivatalos oldalan mi van irva a jarmurol :)) 'HH-60H Seahawk'
  • FlatlineHun
    Ja! Ennél már csak az eX-es csíterek rosszabbak! Tegnap velük játszottam, és láttam hogy eX.Hatt a karkandon 7x halt meg, és csomó killje volt! Egy másik tag meg egymás után három embert lekéselt!
    Azt az eX.v-sly- nevű srácot meg nem lehet lelőni a repülőből! Saját szememmel láttam, 2 halála volt, és 80 feletti pontja!

:)) :)) :))

PT-sek ellen én is játszottam már, és szerintem a csítjük abból áll, hogy jól játszanak. Bugok és furcsa események mindig történnek. A múltkor hátulról elkaptam egy gyereket, közvetlen közelről beleengedtem 3/4 tárat a G36C-ből, megfordult, lelőtt. Legközelebb 3 lövéssel leszedtem messziről. És valahol a lista alján végzett. Bug, vagy mittomén. A csíterezés akkor jön elő, ha valaki tapasztal egy ilyen bugot egy jó játékosnál. Velem is volt ilyen, hallom lőnek a hátam mögül, megfordultam, leszedtem. Normál esetben simán meg kellett volna halnom...
    Amúgy amennyire én tudom "nemmeghalós" csít nincs is. Csak falonátlátós, radaronmindenmegjelenős, automatacélzós, bárhováspawnolós....
  • rohadt alma
    Lehet már valaki írt róla,kiprobáltuk a Mi-17-eről egy rakétás (Anti Tank) hogyan tud lőni(Mashtuur city).Elsőre nem volt sikeres,de egy összeszokott csapatnak talán sikerül vagy talán két rakétás kell.Az a nagy gép érzésem szerint nem olyan mozgékony mint a BH.Egyébként más oldalak szerint ez a BH nem BH.Ez nem az amit az Army használ,ez a HH-60H Seahawk.
    HH-60H Seahawk
  • Cobra.
    Szerintem nem lesz semmi flame, mert a PT-sek már tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők csíterek
    Ezért is szeretek a squadjukba állni, mert akkor valamennyire engem is véd a cheatjük, sőt, már egész jól tudom ellenük is használni a saját fegyverüket (csak a DAO ellen nem véd )
  • haxoror
    Neked véged
  • 0Fritz0
    Megint ezek a PT-sek...
    Legközelebb tessék képeket is csinálni. :)

(Vajon ebből mekkora flém lesz? Tegyék meg tétjeiket!)
  • koschwarz
    nem emléxem pontosan a névre, de van egy valami Pt nevezetű (asszem magyar) klán, közülük is megjegyeztem egy frankie nevezetűt, hát nem mernék mérget inni rá, hogy nem csalók (de legalábbis ez a frankie), egyszerűen nem lehetett megölni. és más is azon a szerveren ezt mondta, hogy bármennyit lő bele, nem hal meg. én egy esetben konkrétan jó néhányszor eltaláltam az anititank fegyverével (egyes lövésre állítva céloztam), majd egy rakétával telibetaláltam szemből (ez viszont halálbiztosan talált, és tudjátok, hogy egy gyalogosnak ez is elég). ennek ellenére ezek után is nyugodtam megcélzott és lelőtt. direkt néztem a pontjait játék közben, és összesen 6x vagy 7x halt meg egy elég durva csatában, miközben vagy 70 pontnál is többet szerzett, és szinte csak killel

szerintem ha valaki találkozik velük, figyelje, hogy játszanak
  • Mr Manson
    Reggelt!
  • koschwarz
    hát szombaton volt, hogy téptem a hajamat az I. szerveren. először örültem, hogy egy 6 fős squadba álltam be (úgy értem így lettünk 6-an), de annak meg már nem örültem, hogy ez a 6 ember a térkép 6 különböző pontján futkosott. mindig ráspawnoltam medic-ként a leader-re, hogy legalább éleszteni tudjam a szerencsétlent, hogy vissza lehessen jönni rá, de semmi. minek állnak be ezek squadba? semmi értelme így. igaz, hogy a leadert is hiába noszogattam, hogy adjon legalább parancsot, hátha ott összetalálkozunk a többiekkel... áhhhh!!!!
  • 0Fritz0
    :)

• Zs0lt1
    1024*768-nál nagyobb képet nem lehet berakni, úgyhogy kuss :P
  • haxoror
    Nézd meg ezt, ezen a squadozás semmit sem mozdított volna egyszerűen szerencsétlen volt a leosztás a fél csapatunk mintha ott se lett volna.
    Amúgy meg tankkal voltam (kimondottan üdítő élmény volt az állandó assizás után :) amivel squadozni nincs túl sok értelme, így hogy ezer felé mentünk legalább néha sikerült vkinek szerezni vhol egy zászlót.

(tök véletlen vagyok az elején nem kell piszkállódni nem azért raktam be :P)
  • petersz
    Mohus, ugye nem te fórumozol ezzel a névvel a bikemag singlespeed topikjában?
  • ACE
    Ennél kicsivel nagyobb képet nem tudnál berakni? Szerintem sokak örülnének neki!
  • Rusid
    A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
    Elsősorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
    mindezt kellemes és baráti hangulatban.
    Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
    Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
    TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság előny.
    Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
    A kép meg beszéljen önmagáért:)
  • 0Fritz0
    Nekem teccik, Mr. Ákcentus. :)

(flém?)
  • uHs Gerzson
    Ez már régi tölöd többet várunk el :D
  • mohus
  • mohus
    jóó:)
  • 0Fritz0
  • mohus
    ha neked ez a minőség..:) 48% a tied LOL:)

nehogy azt hidd, hogy a konzolt nem arra találták ki, hogy CSAK játszanak rajta:) talán ezért nincsenek rajta 48%-os dolgok:)

én használom mindkettőt...úgyhogy te vagy az agyatlan és gyenge iqjú...
  • Cobra.
    Kojin, 2x nem
  • mNzJean
    felismerte????
  • LBandi
    Lehet pc-n kzdeni kell de minöséget kapni érte!!!!!!
    Konzol a lámáknak való akik csak jáccani akarnak mert eddig terjed az inteligenciájuk, a konzol az igyénytelen gyenge iq-juaknak való. (ergo ezt veheted is magadra) tök mellesleg mát müködik rendesen.
  • LBandi
    értelema maxon
    amuyg erdzsó
  • KoJin Mekre
    hi

olyan előferdül valakivel hogy a Bf2 azért nem akart elindulni, mert felismerte a Daemon tools-ot?
    (tört verzió, de múlt héten működött még..)
    Reinstall segitene?