172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudtam hogy be fogsz szólni neki.:) -
FlatlineHun #38353 Anno én még a bf2-es pályafutásom elején találkoztam egy olyan helyzettel, nem tudom emlékeztek-e még, amikor
lecsítereztem a JCSR-es srácokat. Akkor az volt a tényállás, hogy az RDHA nem ranked szerverén játszottunk, és minden JCSR-esnek unlockolt fegyvere volt, holott a kijelzés szerint nem volt semmi rangjuk. Rákérdeztem, azt mondták szerverbug, hogy nem mutatja a rangokat. Másnak ugyanott bejött kicsirigó, és neki mutatta a rangját. Erre megint rákérdeztem a JCSR-es srácoknál, ők továbbra is azt állították, hogy szerverbug, amit én a kicsirgós eset miatt kétségbevontam, mire ők... nos mindegy. Utólag persze kiderült, hogy tényleg van ilyen szerverbug. Azóta játszottam velük is, ellenük is... Mindössze JCSR Kornél arcátlan spawnkempelése szúrta a szemem, amikor a Dragon Valley pálya középső, szigetes részén APC-vel bement a kerítés mögé, és onnan írtotta a népet. Tehát nem csak hogy nem állt a zászlóhoz foglalni, hanem direkte egy nehezen megközelíthető helyre ment be egyetlen céllal: hogy legyilkolja az ott születőket. Harmadszori szóbeli tiltakozásomra sem felelt semmit, úgyhogy annyiban hagytam a dolgot. Szerintem egy hozzá hasnonló kaliberű profi játékoshoz méltatlan az ilyen viselkedés. Eredményes, de méltatlan.
-
Borg #38352 En egy szoval sem mondtam senkire, hogy cheater. Szerintem ertelmezd elobb amit irtam. -
Ez hulyeseg Borg, te is tudod. A PTsek nem csiterek. Attol meg hogy adott xy ralo valakire egy eryxet es NEKI az talalatot jelez, az nem azt jelenti hogy valoban el is talalta a szerver szerint. Lasd az en kis sztorimat, ahol 2 tar es 15 kesszuras utan attol halt meg hogy leesett a tetorol az emberke.
Egyebkent meg kimoderalhatnad magad, mivel flamet szitasz evvel a hozzaalassal. -
Borg #38350 hat a PB-rol inkabb csak ne zengjunk oromodakat...
A VAC2-nek pl a cipofuzojet sem kotheti be, megis meg VAC2-t is siman van/volt mod megkerulni. A mi szerverunkon is fogtunk css-ben cheatert a vac2 alatt, akkor PB-vel inkabb bele sem gondolok mik lehetnek. -
Ez olyan kb mikor elindítják a kiszavazást mikor valaki sokszor végez első helyen azzal az indokkal h csíter. :) -
Borg #38348 Btw, mas jatekokban is vannak ilyen furcsasagok, sot, ahol porgosebb, kozvetlenebb a jatekmenet, ott annal tobb.
De ezeknek a cheater gyanus eseteknek a jo 80-90 szazaleka betudhato a lagkompenzacio es egyeb hitbox bugoknak.
A gond csak ott kezdodik, ha ezek a bugok valamiert mindig ugyanazzal az emberrel kivetelznek pozitiv iranyban... -
haxoror #38347 Alapból senki sem csíter ha csak a PB ki nem vágja mindenki szeme láttára globalbanra szvsz -
Borg #38346 Szerinted kinek konnyebb?
A pronak, aki tud takarozni a nevevel ha furcsan jatszik, vagy az egyszeri verpistikenek, aki ha furcsan jatszik egybol az egesz jatekos tarsadalom cheatert kiabal ra?
Szal az eloiteletekkel csak ovatosan. Az is eloitelet ha egybol cheater, de az is, ha a pro hire alapjan egybol nem az... -
haxoror #38345 Azért ha az Eryx vkin találatot jelez annak illene meghalnia a találat helyétől függetlenül :)
Egy újabb parajelenség, már lassan azon se lepődnék meg ha Omanon belebegne egy UFO és széthalálsugarazna mindenkit... -
CéZé #38344 Az fel sem merül benned hogy esetleg tapasztaltabb játékos?
Hú bocs ide ilyet nem lehet irni... -
Borg #38343 Jaja, ez az alapveto hiba CS-ben is altalanos mar...
Marmint hogy nagy(obb) nevvel konnyebb takarozni, ha... ha pro. -
petersz #38342 erre gondoltam én is.
célzásszkill differencia valszeg.
nekem is jobb lenne, ha nem az ellen pohos hasát, hanem a fejét lőném. -
Semmi esetre sem azt hogy csiter... -
jó, engem nem érdekel akár trükközöl, akár nem, csak egy kicsit dühítő volt, lehet hogy emléxel, a gulf of oman-on volt, kiugrottál a heliből a partra, én észrevettem, odaszaladtam, te úgy futottál, hogy én oldalról láttalak. tuti, hogy eltaláltalak (leglábbis a célkereszt melletti plusz kis vonalak szerint), te észrevettél és lefeküdtél, közben én már elővettem az antitankot, és azzal is eltaláltalak. ezek után 1-2 lövéssel kiiktattál. na, csak ezért mondom hogy dühítő volt. ha bug, bug, ha nem...csak az a baj, hogy a szakaszban folyamatosan mondogatták, hogy ezt a PT-st nem lehet lelőni, majd ezt követően történt velem is a fenti sztori. hát mit gondoljon ilyenkor az ember? 

-
petersz #38339 fúú, ez nem magyarul volt :) szóval hogy a fele nem olyan, mint egy haldoklóé. -
petersz #38338 Ja, 15 halálhang van a játékban, de abből olyan orgazmushang is lehet, ehhe :) -
Jahogy a játékban??? Aszittem élőben. -
petersz #38336 Én a G-t nyomom, de keményen.
-
Poggyász #38335 Beszéd közben nyomd a 'B'-t
-
Te is hallasz hangokat????? Néha énis de mikor kérdezek nem mindig válaszolnak::) -
petersz #38333 No sziasztok, pár napja kérdeztem a hangokat. Azóta megtaláltam, nem kell hozzá külső program :)
...:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2\Common_client.zip -
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI [SG]-S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!! (193.6.2.125 PORT:16567)
-
Esetleg skyfogs? :) -
FlatlineHun #38330 nem skydogs, skygods :) -
"Csak kiverjuk egymasnak"... :) -
FlatlineHun #38328 Mert már mióta nem láttalak + nem is válaszoltál a privire + nem is jelentkeztél priviben. De most, hogy jössz, megmelegedett a szívem tájéka.
Torrente: "De semmi buzulás! Buzulás az nuku!" :))) -
Bocs, utazasi irodaban dolgozok.Ramragadt, hogy jo reklamot kell csapni a repuleshez is :) -
Hmm, akkor egyik este mi is meglatogatjuk a skydogokat, majd mindent megteszunk, hogy hasonlo sorsra jussunk mint ti :p -
Hopp, pont csütörtökön nem tudok menni. :) -
Engem kihagysz??? Ezt megjegyeztem :DDD
Amugy jó az idöpont nekem is ;) -
FlatlineHun #38323 Angol nyelvű excel letöltése képekkel: ITT -
Tudom ajánlani: www.totalbf2.com - a menük között van ribbons, badget, ranks..ami neked kell. -
FlatlineHun #38321 Majd elfelejtettem mondani, előzetes tervek szerint
Csütörtök 18:00 forgatás
Akik eddig jelentkeztek:
koschwarz, gergod, alma2, Boxer HUN, Zs0lt1, GCR, ACE, mNzJean, eX.Norboss.
Plz jelezzétek priviben, hogy megfelel-e az időpont! Akit érdekel, annak szívesen küldök forgatókönyvet is, ami nem publikus.
Ha netán valakit még érdekel, jelentkezni még lehet. (reklám)Izé... ragadd meg a lehetőséget, és legyél te is akcióhős... vagy csak gyere el, hogy lelőhessünk.
-
ddt500 #38320 Én szeretem a kitüntetéseket, de jó lenne tudni, hogy mit kell elérni ahoz, hogy megkapj egyet. Pl. ált. csak basic-et kapok de azt is teljesen rendszertelenül. -
rohadt alma #38319 ? -
rohadt alma #38318 És szerinted lomhább a Mi-17 mint a BH. -
rohadt alma #38317 Elhiszem,van akit érdekel. -
FlatlineHun #38316 A hiba az ön igényességében van. -
Aki ranked szerveren jatszik azt erdekli, azert jatszik ott. Ezen kar vitatkozni :)